עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום, רציתי לשעת אם אפשר לשחק בקארבון עם אנשים ברשת. שמעתי שיש איזשהו פאץ' שמאפשר זאת. תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  2. האם אפשר לשחק ב BF2 ו DOOM3 על MAC בגרפחקה הכי יפה כן. http://video.google.com/videoplay?docid=8761684797348166748&q=battlefield+2+mac http://video.google.com/videoplay?docid=-7410145490296122920&pl=true ראו עד הסוף שם מראים שהגרפיקה על NAX

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by yuval1101,

היי, אני מנסה לשחק עם השלט החוטי של ה-360 במחשב ב-UNREAL TOURNAMENT 2004 אבל הכוונת כל הזמן יורדת למטה ונשארת תקועה על הרצפה ואני לא יכול לכוון, איך מכוונים? ואיך משנים את הלחצנים לשלט?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  4. אז ככה, יש לי BROOD WAR עם CD KEY, עשיתי אינטרנט משותף ורשת ביתית (סוף סוף), אח שלי משתמש באותו ה CD KEY שלי, לכן איני יכול לשחק באינטרנט יחד איתו. האם יש תוכנה או דרך כל שהיא שבכל זאת תאפשר משחק באינטרנט עם אותו CD KEY?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by H.I.V,

אני ואח שלי רוצים לשחק בדיאבלו הראשון ברשת הביתית אבל אני לא מוצא דרך לעשות את זה אין BATTLE NET מודם זה רק ישן של 56K ושאר האפשרויות כמו DIRECT LAN פשוט לא פועל אז האם יש דרך אחרת לשחק במשחק? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by 888,

האם אפשר לשחק במשחק מקורי ללא דיסקים... יענו לעשות משהו כדאי שלא יהיה צריך לשחק עם דיסיקים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tintin,

יש לי אתה WORLD IN CONFLICT וגולת הכותרת שלו היא הONLINE מישהוא יודע אם אפשרי לשחק בזה בלי? ואם לא אז מישהוא מעוניין למכור לי?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. שלום רב , ברצוני לדעת האם אני יכול לשחק משחק רשת על גבי רשת סללולרית 3G . האם זה בכלל אפשרי ? האם אני צפוי להמתנות (LAG) ? האם זה כמו לשחק ב-WIFI ? טוב יותר , פחות טוב ? ואם כן , מנוי באיזה הייתם ממליצים לי ? יש לציין כי הייתי משחק רק בסופי שבוע על חיבור ה-3G . המשחק שאני מעוניין לשחק בו הוא MMO בשם Star trek Online , ובנתיים החיפוש שלי למידע בנושא החבילות המוצעות בארץ לגלישה הביא אותי לרשימת חבילות גלישה לטאבלטים -- ואני לא יודע אם זה בכלל מה שאני צריך . כל עזרה תתקבל בברכה - ג'ו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לשחק את Gran Tourismo 2 על המשחב שלי, מכיוון ואין לי PSX... האם זה אפשרי, כאילו אני מאמין שיש אימולטורים, השאלה אם הם טובים ? והאם מחשב כמו שלי יוכל להריץ את המשחק כמו שצריך ? מי שהתנסה בעסק הזה מוזמן להגיב...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

שאלה יש אפשרות לשחק red faction 2 באינטרנט יש אפשרות?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. אני צריך לשלם רק חודש אחד (חודש ראשון חינם) אבל אין לי כרטיס אשראי בין-לאומי וגם אין לי דרך להשיג אחד או להשתמש באחד של מישהו אחר. ראיתי באתר של WoW שיש דבר כזה GameCard ושאפשר להשיג אותו בחנויות. האם יש את זה בחנויות בארץ? ציטוט מן האתר - "I do not have a Credit or Debit card; how can I register to play World of Warcraft? There are Gamecards available in stores at this time. You can use one of these pre-paid Gamecards in order to register and use your account." http://www.wow-europe.com/en/support/billing.html

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  12. יש איזה תוכנה שמאפשרת כזה דבר (שתפעל ברקע כמו ICQ או EMULE ) או שזה בכלל לא אפשרי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. השאלה בכותרת .

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. יכול להיות נחמד לא ? ;D

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. האם אפשרי לשחק משחקים של ps2/3 על המחשב? כי יש הבדלים בין אותו משחק בPC ובמחשב.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אהלן! נו, אז אפשרי? אם כן אפשר הסבר איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  17. בוחן קצר המאפשר לך לבדוק את ידיעותייך בתחום הגיימינג: http://www.bitpit.be/ קיבלתי 56%

• 120 תגובות
    • 13.6k צפיות
  18. Started by yuvyuv,

שאלה כללית למדי... האם אתם חברים בשבט כל שהוא ? נ.ב - KoM ואני חברים בשבט =OGS=

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by harel86,

למנהלי הפורום ברצוני לשמוע דגובות שלכם על הסקר תודה

• 67 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. אני רוצה לדעת לאיזה מגזינים , אם בכלל ,אנשים פה מנויים . אני מנוי ל Pcgamer מארה"ב . אחלה של עתון ....

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mandheling,

אם כל הבאנדלים והסיילים הגעתי למצב שיש לי כל כך הרבה משחקים שאני לא רואה מתי אמצא זמן לשחק בהם. אני לא יכול להקדיש מעבר לשעה~שעתיים ביום למשחק, ובקצב הזה אין לי בעצם צורך לקנות אף משחק חדש בשנים הקרובות.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. האם אתם מעדיפים משחקים לינאריים שבהם המשחק מוביל אתכם למסלול מסויים ולאופן מסויים להשלמת משימות, או משחקי עולם פתוח שבהם אתם יכולים לשוטט בשטחים נרחבים, גם אם זה לא מקדם את העלילה?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. הנושא אומר הכל.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by DXT,

אני אישית שונא צ'יטים גם במשחקי Single Player וגם ברשת. ומה אתכם?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.