עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  2. אני לא מצליח לגלות את התשובה לזה.. מישהו יודע? יהיה נחמד לשחק עם קבוצה קטנה כמו בדיאבלו.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  3. שלום. לאחרונה קראתי לע המשחק half life 2 ונוצר בי הצורך לראות את המשחק הראשון. ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים (1700 מגה הרץ גיפורס 2 וכולי),רציתי לדעת האם המשחק Half life (הראשון) יכול לעלות לי על המחשב אפילו שברשותי מחשב חדש עם מערכת ההפעלה windows xp. עוד שאלה היא האם ניתן עדיין לקנות את המשחק?,או שהפיתרון היחיד הוא הורדה בלתי חוקית מהאינטרנט?. תודה.

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by yonatanph,

אם כן, יש הערכה למתי?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. יש מצב ש Mortal Kombat : Deadly Alliance יצא (בעתיד) ל PC ? שמעתי שמורטל קומבט 6 אמור לצאת ל PC (תקנו אותי אם אני טועה), רק שלא ראיתי שום כתבה באתר Midway שמעידה על כך. אני פשוט מת לשחק משחק קרבות בסגנון של מורטל קומבט או אפילו כל משחק קרבות אחר. יש איזה משחק קרבות שאמור לצאת ל PC בקרוב? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by מיץ חתולה,

יש לי וודו 4 ואני רוצה לדעת אם המשחק יעבוד אצלי..... אני לא מתכוון אם הוא יעבוד לאט או יפה אלא אני מתכוון אם הוא יעלה בכלל...... ??? תדה מראש

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by JustinCause,

מפרט בחתימה רוצה לדעת אם יש למה להוריד/לקנות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by miky,

חשבתי אם זה באמת קרה מקווה שכן.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. יש מצב שהוא בכלל יעלה, גם בהגדרות הכי נמוכות? אני לא בטוח מה הדגם של הכרטיס, אבל יש לו 64MB זיכרון, והוא בא עם מחשב שנקנה לפני חודש...

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by eranisra,

אם נגיד אני רוצה לקנות משחק מsteam ואני רוצה לשלם דרך פייפל. הם לוקחים איזה תשלום או ריבית בגלל שאני משלם כביכול דרכם?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by bobby323,

http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame.php?pid=925761&img=4&sid=undefined זה משחק Xbox360, התמונות הם מגירסת ה PC שימו לב לפנים של הבן אדם מצד שמאל, יותר מדיי טוב כדיי להיות אמיתי

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. האם יש תמיכה במעבדי ליבה כפולה גם בגרסה זו ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. CC רץ דווקא טוב אצלי ב 7800GT כפול ליבה ושני ג'יגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. עד היום לא שמענו אפילו רמז על כך ממקורות רשמיים - אך נתון שנתפס בעיניים חדות דווקא ב-LinkedIn מעיד על כך שיש תקווה כי משחק הפעולה ההיסטורי המדובר יושק גם ל-PC ולא לקונסולות בלבד לכתבה

15. אתם בטח מכירים את הסאגה- לאחר פיטור מייסדי Infinity Ward שאחראית על סדרת Call of Duty ע"י Activision, החבר'ה הקימו חברה חדשה בשם Respawn Entertainment שמורכת בחלקה מ-13 עובדים לשעבר של Infinity Ward, בנוסף ל-2 המייסדים. החברה עשתה עסקה עם EA שתהיה המפיצה ובעצם סגרה מעגל, אחרי שצוות הפיתוח התחיל ב-EA והיה אחראי על Medal of Honor הראשון. וכל זה מוביל לכאן: שני המייסדים שלנו, הלא הם Jason West ו- Vince Zampella הולכים לדבר ב-13 לאוגוסט במהלך QuakeCon: http://kotaku.com/5601065/quakecon-2010-will-see-a-few-surprise-guests-respawn לפי הדיווחים מהחברה, הם אמורים להיות כרגע בפיתוח שהפרויקט הראשון שלהם, עליו התחילו לעבוד מחודש מאי. כך שנקווה לשמוע על הכיוון אליו החברה מתיימרת להג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני חייב להתקין את הסימס הרגיל ועליו את הנייטלייף או שאני יכול להתקין את הניטלייף לבד?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. Started by gal,

התקשרתי לכמה חנויות ועדיין אומרים שאין אותו מישהו יודע מתי ניתן להשיג אותו?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  18. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם steam וorigin מקבלות prepaid?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן. יש לי פינגים גבוהים וקופצים לעתים קרובות ל999 בשרתי Battlefield4. החלטתי לעשות tracert ולראות איפה התקשורת "נתקעת", וזה מה שאני מקבל: C:\Users\zeev>tracert 31.186.251.178 Tracing route to c-31-186-251-178.managed-vds.internap-frankfurt.nfoservers.com [31.186.251.178] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * …

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. זה יפתח את כל הנשקים והשיפורים בהרחבות או רק במשחק הבסיסי ולא בDLC? ובלי לחפור שזה צ'יטים טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  21. כלומר מה שנקרא - Dual Screen ? ואם כן, מישהו יודע איך מפעילים את האפשרות? תודה HF

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. בהנחה ששאר חלקי המחשבים חדשים ומשחקים על ההגדרות הנמוכות ביותר.. אם לא, איזה כרטיס הוא המינימלי ? תודה מראש, ליאור.

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

<צונזר>

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  24. כתבו על המכשיר שהוא יכול להקרין סרטים. השאלה היא אם הוא מקרין רק סרטים של DVD או פורמט מוגן זכויות יוצרים אחר, או שהוא מסוגל להראות גם סרטים של DIVX?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום! הבן שלי (בן 8 ) רוצה מאוד לשחק בפיפה 19. אני בודק מספר אופציות - רכישת קונסולה, רכישת כרטיס מסך חזק, וגם קראתי בערך הויקיפדיה של FIFA19 על האופציה הבאה: "לראשונה היה ניתן לשחק במשחק בהזרמה דרך האינטרנט בלבד, בטכנולוגיה שפותחה במקור על ידי חברת "פלייקאסט" הישראלית, בלי צורך לרכוש דיסק פיזי, בלי להוריד משחקים למכשיר ובלי צורך במעבד ובכרטיס גרפי מיוחדים." חיפשתי באתר של EA וגיגלתי קצת ולא מצאתי את האופציה הזו. האם אכן האופציה הזו אכן קיימת? ואם כן - איך אני מתחבר לשירות הנ"ל? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.