עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מה זה ואיפה אני משיג את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by orenc17,

ממש לא ידעתי איפה לשים את הדיון הזה אבל ננסה בכל מקרה מישהו יכול למצוא לי את הסמן שיש בטעינה של המשחק הנסיך הפרסי 2 הלוחם שבפנים ברזולוציה הכי גבוהה שאפשר תודה אבל ממש תודה למי שימצא ויפרסם פה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by פריק,

** המודעה צונזרה **

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  4. היי, באיזה הגדרות הייתם ממליצים להשתמש בקרייסיס עבור המחשב הבא: Processor Intel® Core2 Extreme CPU X9770 @ 3.20GHz Memory (RAM) 4.00 GB Graphics NVIDIA GeForce 9800 GTX Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory Primary hard disk 307GB Free (466GB Total) ניסיתי להפעיל על רזולוציה של 1680x1050 (מסך 22 אינץ') ועל AAx8 עם כל ההגדרות בvery high וזה עבד ממש לאט. אח"כ ניסיתי עם אותה רזולוציה, בלי AA ועם הגדרות של High בהכל ועדיין לא עבד כל כך טוב. המשחק התחיל לעבוד בצורה סבירה רק שהורדתי לרזולוציה של 1280x960 (או 980 לא בטוח) בלי AA ועם high בהכל. אני חושד שיש בעייה עם הגרסא של המשחק שהורדתי (razor 1911) יכול להיות גם שיש בעיה אחרת. למישהו יש רעיון??

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי קונטאר סורס אמיתי עכשיו יש לי כול הזמן 30 fps למרות שיש לי reforce על 120 וvsync off fps_max 101 מה אפשר לעשות ? הכרטיס לא דפוק כי יש לי 300 fps בהלף לייף 2

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  6. אנדרנלין וולט הוא אתר מצוין אבל לאחרונה עשו בו שינויים. אני רק רציתי להוריד טריינר ל-IGI נכנסתי לאתר הגעתי לאן שמסבירים על הטריינר ולא מצאתי את הכפתור "הורד". עזרו לי אולי יש כפתור ולא שמתי לב תודה

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

השאלה בכותרת... זה משחק רשת בלבד כאילו משחק מרובה משתתפים שמשחקים באינטרנט כמו קאונטר סטרייק? או יש שם גם מערכות לשחקן יחיד וזה גם משחק נחמד כמו מדל אוף הונר? ???

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by rtr,

כמו שאמרתי.. מישחק RTS שלא יהיה דומה ל Warcraft רק מבחינת זה שהוא אסטרטגיה.. אלא שהמישחק יהיה בעבר כזה.. לא טנקים לא רובים לא רכבים אלא כמו בWAR... אבירים על סוסים , קשתים, חיילים פשוטים עם חרב ... יש רעיונות ?

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  9. המלך הבלתי מעורער של משחקי האסטרטגיה בתורות חוזר לסיבוב חדש בחודש אוקטובר הקרוב, וינסה לקרוץ לקהל יעד חדש ומגוון יותר הכרזה מעניינת נוספת מגיעה בימים אלו עבור חובבי הגיימינג במחשבים האישיים – Firaxis Games, אשר השיקה רק לפני כמה חודשים את XCOM 2 אשר זכה לפופולריות בלתי מבוטלת, למרות כמה וכמה בעיות ומגבלות טכניות בלתי צפויות שליוו אותו, הכריזה על הכותר הבא בסדרת Civilization הנודעת, אשר יגיע לקראת סוף השנה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A-civilization-6-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%95%D7%99%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%91/

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

מאיפה אני יכול להוריד בחינם גירסאות דמו של משחקים חדשים, בעיקר מהסוגים: אקשן (FPS כמו UT וכו'), כדורגל (פיפא, PES), מרוצים, פלטפורמה וכו'. לאיזה משחקים יש גירסאות דמו "נדיבות"?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  11. NOM.ESET Tournaments Series - December Monthly Finals עוד מעט נגמר לו חודש דצמבר, ושמונת השחקנים הטובים ביותר לחודש זה יאספו ביום חמישי הקרוב (ה5 לינואר) כדי להלחם על 600 ש"ח! חלוקת הפרסים: מקום 1 - 300 ש"ח מקום 2 - 200 ש"ח מקום 3 - 100 ש"ח בנוסף, 50 ש"ח יוגרלו בין אחד מהשחקנים שהשתתפו ברוב הטורנירים במהלך החודש אך לא זכה בפרס כספי. הטורניר והשידור יתחילו בשעה שמונה בערב וימשכו עד שנגיע לטופ4 (סיום סיבוב 3). הארבעה שחקנים שנשארו יחזרו במוצ"ש (ה7 לינואר) כדי לקבוע מי האלוף לדצמבר שיעלה לשחק מול WhiteRa! פורמט הטורניר הוא Double Elimination, כמו כל חודש דצמבר השחקנים יבחרו את המפה הראשונה על פי Map Veto. הבראקטס: הטורניר ישודר על ידי CheapCheese ו HecticSC בש…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by GameGems,

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by Rhx,

http://guru3d.com/newsitem.php?id=3246 תהיה תמיכה מלאה ב DUAL CORE ו ב64BIT יהיה גם תמיכה מלאה ב SLI, כרטיס מסך המינימום שצריך זה 6200/6600 , כדי להפעיל על MID צריך 6600GT..וזה לא ירוץ חלק כ"כ ולפחות מעבד 2.8,דרישות גבוהות. המשחק תחת חסות של Nvidia.

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by First Squad,

http://www.rockstargames.com/IV/

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by avigdo,

בכונן C שלי נותרו כ 2.5G בעת התקנת המשחק, הגדרתי שהוא יותקן על כונן D, עליו יש לי מספיק שטח פנוי. למרות זאת, החליטה תוכנת ההתקנה, לשלוח קבצים לכונן C ואח"כ לידע אותי שאין לה מספיק מקום להתחיל בהתקנה. תוכנת ההתקנה מתעלמת מכל הבקשות שלי לזוז ל D. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל הצעות

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by redti,

מישהו זוכר אולי איך קוראים למשחק הזה שיש טנקים קטנים בצבע אחיד שיושבים כזה על הר ואתה צריך כל פעם בתור שלך לכוון זווית וכח יריה בשביל לפגוע בטנק היריב זה משחק ממש ישן..ואני מת להוריד אותו אני מאמין שזה חינם כי זה מלפני הרבה שנים זה משחק שנראה כאילו עשו אותו בצייר אבל הוא בין הממכרים ששיחקתי עד היום

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by Israeliko87,

RendeZook מכה שנית. רק הפעם עם סנייפר. שווה לראות!

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by alexrta,

תגידו מה זה המשחק הזה PROJECT NOMADS הוא יפה?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  19. ??? היי, אני מחפשת שרתים ישראליים למשחק כגון IDO.HOPTO.ORG מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by approx,

אפשר לשחק ברשת ? יש לי מישחק מקורי יש סרברים ישראלים ? מישהו יכול להביא לי סרברים טובים

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by Gosha,

חשבתי שהיום הזה לא יגיע לעולם! Brigade E5: New Jagged Union אמנם לא המשך ישיר או עלילתי ל-Jagged Alliance 2, אך נכתב ע"י מפתח המשחקים הקודמים שון לינג. הממשק התקדם לגרפיקה תלת מימדית ומרשימה ופירוט רב. המשחק מפותח ע"י חברת Apeiron ומופצת ע"י ענקית התוכנה הרוסית 1C שבשנתיים האחרונות פשוט מציפה את כל העולם במשחקים המפותחים ע"י חברות מזרח אירופאיות. לעוד מידע ותמונות: http://www.gamespot.com/pc/strategy/brigadee5nju/news_6130388.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=88038

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by J S Bach,

שלום, רכשתי את המשחק דרך ORIGIN ובמהלך ההתקנה, ההתקנה פשוט מפסיקה ויש הודעה שההתקנה נכשלה כי יש חסך במידע. מה לעשות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by dd7,

הוא אומר לי את ההודעה הזאת: Crash in application version: grpcrc1.35 Could not load context.xml מה זה אומר ? מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by a_halachmi,

השאלה כתובה למעלה אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני יודע שיש איזושהי דרך.

• 9 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים