עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מחפש משחקים בסגנון Devil May Cry 3 למחשב, תודה.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by Bug2000,

פתאום התחשק לי לשחק בו (היה משעמם) והמשחק לא רוצה לעבוד עם XP ניסיתי להוריד עדכון ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור ב ICQ כי יש לי פרוץ ואולי ה PATCHים לא עובדים בגלל זה .... בכל זאת תעזרו לי במה שתוכלו

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  3. היי האם אפשר לשחק אונליין ב FIFA אם צד אחד PC והשני פלייסטיישן ? מדובר על FIFA 11 תודה.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  4. מחפש אותו בעוד דרכים אבל בהמשך הפרגן מאוד אוהב את הרביעי וחמישי מאוד מצפה למשחק, למישהו יש כיוון?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by Dark Respect,

ב-3 הימים האחרונים אין אף אחד , בשום חלק מהיום, בשרתים של CS גרסה 1.5 לפני כן היו בממוצע 50-100 שחקנים בכל עת. מישהו אולי יודע מה קרה?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by BenSmall Brown,

ברור שיש באגים במשחק. אבל זאת הזדמנות להעלות רמות לפני כולם. כל ההבהלה עם הבאגים זה אולי בכוונה של אומנות חשמלית. זה כל הקטע שאתה עולה רמות לפני כולם כי סטטיסטית יש פחות סיכוי שיהיו שחקנים טובים ממך. ואז אתה נשאר מקום ראשון בגלל כל הרמות ומה שהן נתנו לך. הבנתם? 20 פעמים (משחקים) אותו הדבר איך לא הבנתם את זה?

7. Started by RX7,

כשאני משחק delta force Black Hawk Down יש לי בעיה, כל פעם המשחק נתקע לאיזה 10 שניות בערך וממשיך.. הבעיה הזו ממש מעצבנת מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  8. אודה לסקירה קצרה לגבי משחקי פעולה שאמורים לצאת בחודש חודשיים הקרובים ?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by Tomerm,

האם יש סרבר ישראלי למשחק הנ"ל ? אני שואל בעיקר כיוון שאני מחפש פינגים נמוכים.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by TapUdi,

אני הגעתי במשחק לשלב Chase Morphius אני עובר את השלב הוא מגיע לי לקטע מהסרט ואז מעלה את השלב וזורק אותי לווינדווס אם לעוד מישהו זה קרה או שיש מישהו שהגיע לשם ויכול לשלוח לי את הסייב שלו שיגיב בבקשה

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  11. שאני מנסה להיכנס למשחק עולה לי ההודעה הזאת עולה לי

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  12. זו בעיה מוכרת? אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  13. Started by moshe51,

שלום לכם. אתמול הבאתי את המשחק HL2 מקורי אם שם צשתמש וסיסמה מקורים לסתים ושאני מנסה להיכנס למשחק אז הוא אומר לי ההגדרות של המחשב שלי לא טובות ועד לא מזמן הייתי משחק בHL2 ובסורס הפרוצים וזה היה עובד לי סבבה ועכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק אפילו אתה יודעים למה?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  14. אני מנסה לגבות אותן ולא מוצא.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  15. מישהו יודע איפה נמצאת תייקית השמירה של Call Of Duty World at War? אני מתכוון לפרמט ואני לא מוצא את התייקיה כדי שאני יוכל להמשיך את המשחק אחרי הפירמוט.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  16. שלום שלום! לכבוד הקיץ, אני מזמין המון פעמים חבר הביתה. אבל אני מוצא את עצמי משחק איתו כל פעם משחק ליחיד בתור תור. בקיצור, אני רוצה שתמליצו לי על משחק, גדול או קטן, שבו אפשר לשחק ב-2 או יותר, אבל שיהיה איכותי. יש לי פנטיום 4 וWINDOWS 98. אה! ועוד משהו, המחשב שלי חדש, מה יכול לגרום לכך ש-GTA3 יעבוד לאט, ויעצור כל כמה שניות לרגע, וימשיך וחוזר חלילה. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by eidostern2,

אני משחק כבר הרבה זמן ועכשיו אני לא מבין פתאום המשחק לא מגיב כשהבאטלוג מגיע לאינסטולינג הזה מה לעשות?!?!?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  18. Started by אורי,

ניסיתי היום לשחק על עותק של B&W על מערכת XP וזה לא פועל. אחרי שאני לוחץ על האיקון של B&W הדיסק מסתובב ורואים שמשהו עולה אבל אחרי כמה שניות הדיסק נעצר והחלון שעלה נעלם. יש לי SP1 ועותק מקורי של B&W. HELP!

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by Almog Miron,

אהלן חברה ! האם יש פה קהילה של Leauge of legends? אנשים שמשחקים יחד , וכ'ו ? אני משחק כמה חודשים כבר ועניין אותי לדעת.. כי ראיתי כמה ישראלים כבר בפנים ואני משחק עם כמה חברים .. אם כן - VenusGod אני בשרת EUwest ותגיבו את שלכם בכיף נראה אולי יצא פה משהו חח

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by Or94,

איפה נמצאות השמירות של CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 בווינדוז 7?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  21. שלום חבר'ה, אם תראו טעויות בכתיבה ,זה כי אני לא מסתכל על המקלדת (הגמר ). בכל מקרה, הגדלתי השבוע את הרוחב פס שלי מ1.5 ל2.5 בחינם . רציתי לדעת האם עכשיו ,לאחר השדרוג, ארגיש הבדלים במשחקי רשת? פינגים וכו וכו.....??? צודה מראש...

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  22. אהלן חברה , משעמם פה בממ"ד בצפון.. מתחילים לשחק משחקים. מצאתי לי דיסק מקורי של Red Alert 2 במגירת הדיסקים.. אני מת לשחק בזה. ניסיתי להריץ את המשחק על הPC XP שלי.. ההתקנה עברה חלק אבל המשחק לא פועל.. כשניסיתי על הLAP TOP של אחותי הוא עבד מצויין! מה הבעיה ואיך אני מפעיל אותו על המחשב הפרטי שלי?? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  23. כותרת. כתוב בדרישות המומלצות סדרה 6 של nvidia. האם הכרטיס שלי משתווה לה?

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  24. חבילת המשחקים השבועית העדכנית במיזם הוותיק תוכל לספק לכם עד 15 כותרים שאת רובם ככל הנראה טרם היכרתם, במחיר מצחיק שמתחיל מדולר אחד בלבד אם אתם אוהבים להתנסות במשחקים קצת פחות ידועים ומוכרים, ולנסות למצוא 'פנינים נסתרות' שאפשר להתמכר אליהן כנגד הסיכויים – החבילה הנוכחית באתר ה-Humble Bundle היא ככל הנראה בשבילכם. החבילה השבועית הנוכחית מתרכזת במשחקיה של המפיצה האירופאית הצנועה Focus Home Interactive, ותשלום של דולר אחד או יותר יעניק לכם גישה לחמישה כותרים: Mars: War Logs, Pix the Cat, Yesterday, Space Run ו-Final Exam. תשלום של סכום שגבוה מהערך הממוצע (כרגע 6.74 דולר, או כ-26 ש"ח) יעניק לכם שישה משחקים נוספים לחבילה: משחק האטסטרטגיה בזמן אמת Wargame: Eu…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by dvvon,

יש לי מחשב עם 256 זיכרון וג'יפורס 4 MX תמליצו לי על משחקים יפים וחדשים שיכולים לעבוד בו נ.ב המונדיאל יפעל במחשב?

• 12 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.