עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by King Of Action,

מופיעה ההודעה הבאה ברגע שאני מפעיל את אנריל 2 - מישהו יכול לעזור ? General protection fault! History: GetEventTool <- GetMusicManager <- GetMusicScript <- DMCallRoutine <- AMusicScriptEvent::execCallRoutine <- UObject::execClassContext <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0 @ Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd : 0075 line 744) <- UObject::ProcessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd) <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine Build: Jan 7 2003 18:16:21 את המפרט ניתן לראות ע"י לחיצה על המפרט שלי .

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by gyver,

mi yodea ma ha drishot shel doom 3 yesh li pentium 3 800 mhz 256ram sdram radeon 7500 64 ddr

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן התנקתי את המחשק והכל והתפריט היה בסדר וזה אבל במשחק משום מה יש לי שני מסכים קטנים ניסיתי לשנות את הרזולוציה אלב עדיין זה לא טוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%a9%d7%9c-%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91/

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי קונטאר סורס אמיתי עכשיו יש לי כול הזמן 30 fps למרות שיש לי reforce על 120 וvsync off fps_max 101 מה אפשר לעשות ? הכרטיס לא דפוק כי יש לי 300 fps בהלף לייף 2

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by Gosha,

חשבתי שהיום הזה לא יגיע לעולם! Brigade E5: New Jagged Union אמנם לא המשך ישיר או עלילתי ל-Jagged Alliance 2, אך נכתב ע"י מפתח המשחקים הקודמים שון לינג. הממשק התקדם לגרפיקה תלת מימדית ומרשימה ופירוט רב. המשחק מפותח ע"י חברת Apeiron ומופצת ע"י ענקית התוכנה הרוסית 1C שבשנתיים האחרונות פשוט מציפה את כל העולם במשחקים המפותחים ע"י חברות מזרח אירופאיות. לעוד מידע ותמונות: http://www.gamespot.com/pc/strategy/brigadee5nju/news_6130388.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=88038

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  7. אני רוצה לפתוח את הsuav וזה מבקש לעשות הריגה עם bomber raid משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות ומה זה bomber raid? לא משנה הסתדרתי - צריך להכנס למין עמדה כזאת במפה שמכניסה אותך לתוך מטוס גדול. צריך לעשות איתו הריגה אחת. השגתי את הSUAV .

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי משחק שכרגע אני מפעיל אותו בעזרת תוכנת אלכוהול 120% האם יש אפשרות חוץ מצריבה של קובץ ה- ISO להפעיל את המשחק?? כי קבצי הISO האלה והכונן הוירטואלי תופסים הרבה מקום... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by coorva,

כיוון שאני משחק רק במישחק רגיל ולא מרובה משתתפים - האם יש טעם להתקין את patch 1.9 ? שאלה נוספת - אם הגרסה שלי במחשב ל- direct x היא11 , האם צריך \ כדאי להתקין את תוספת השידרוג שיצאה כ- patch נוסף? תודה

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by rtr,

כמו שאמרתי.. מישחק RTS שלא יהיה דומה ל Warcraft רק מבחינת זה שהוא אסטרטגיה.. אלא שהמישחק יהיה בעבר כזה.. לא טנקים לא רובים לא רכבים אלא כמו בWAR... אבירים על סוסים , קשתים, חיילים פשוטים עם חרב ... יש רעיונות ?

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by oziz_2,

הי, קיבלתי את המחשב החדש, והייתי רוצה לדעת על איזה משחק כל אחד מכם לפי דעתו היה ממליץ לי לרכוש.. כרגע יש לי באטל פילד 2, אל לייף 2 ,קוואק 4 ,והנסיך הפרסי. על איזה משחקים נוספים הייתם ממליצים??? ??? אשמח לשמוע דעתכם תודה מראש

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  12. NOM.ESET Tournaments Series - December Monthly Finals עוד מעט נגמר לו חודש דצמבר, ושמונת השחקנים הטובים ביותר לחודש זה יאספו ביום חמישי הקרוב (ה5 לינואר) כדי להלחם על 600 ש"ח! חלוקת הפרסים: מקום 1 - 300 ש"ח מקום 2 - 200 ש"ח מקום 3 - 100 ש"ח בנוסף, 50 ש"ח יוגרלו בין אחד מהשחקנים שהשתתפו ברוב הטורנירים במהלך החודש אך לא זכה בפרס כספי. הטורניר והשידור יתחילו בשעה שמונה בערב וימשכו עד שנגיע לטופ4 (סיום סיבוב 3). הארבעה שחקנים שנשארו יחזרו במוצ"ש (ה7 לינואר) כדי לקבוע מי האלוף לדצמבר שיעלה לשחק מול WhiteRa! פורמט הטורניר הוא Double Elimination, כמו כל חודש דצמבר השחקנים יבחרו את המפה הראשונה על פי Map Veto. הבראקטס: הטורניר ישודר על ידי CheapCheese ו HecticSC בש…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by mb7,

מי שרוצה לשחק משחקי רשת בחיבור IP משחקים כמו- EMPIRE EARTH AGE OF EMPIRE 2 TA-KINGDOMS שיכתוב לי !!!!

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  14. שלום, אני משחק Quick match באונליין אבל בטעות נכנסתי למאסטר ליגה ומאז אני מקבל הודעות של באן בגלל שאני לא מופיע למשחקים של המאסטר ליגה ואני לא מצליח לבטל את עצמי באמסטר ליגה, בהודעה רשום שצריך לשנות את הסטטוס אבל אין לי מושג איך

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  15. שלום כולם מאיפה מוידים את המישחק delta force החדש! בבקשה זה דחוף תודהלעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by oren99,

יש בכלל דבר כזה? אני חייב להמשיך את החוויה..

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  17. (RA2 = Red Alert 2) היי חבר'ה ומנהלים: למנהלים- אני מקווה שתמצאו לנכון לאפשר את הדיון הזה כיוון שמדובר במשחק ישן (משהו כמו 6 שנים) וסביר מאוד שדיסקים של המשחק הזה ידפקו עד עכשיו. אז ככה- יש לי דיסק aliied מקורי של רד אלרט (איבדתי את הסובייט) אבל הוא שרוט לגמרי ולא מתפקד. יש לי כמה עותקים צרובים של הדיסק אבל אני לא מצליח להפעיל אותם בגלל כל מיני הגנות. בבקשה תגידו לי מה עושים במקרה כזה! שימו לב שאני לא מבקש שתתנו לי קראקים! אם יש טלפון של החברה הנציגה בארץ אני מוכן לדבר איתם!! כל דבר רק שזה יעבוד כבר! אני ממש רוצה לשחק!! אם אין ברירה ואין עם מי לדבר אז תשלחו לי ה"פ אם אתם יכולים לעזור ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  18. שלום לכולם. ברשותי משחק ישן ומגניב מהעבר הרחוק שעבד יפה מאד על כל סוגי ווינדוס עד לווינדוס 7 (על אמולטור של דוס). לצערי, לא מצליח להפעיל אותו על ווינדוס 10, אפילו לא על אמולטור של דוס. מישהו יודע איך מתגברים על הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  19. ??? היי, אני מחפשת שרתים ישראליים למשחק כגון IDO.HOPTO.ORG מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by J S Bach,

שלום, רכשתי את המשחק דרך ORIGIN ובמהלך ההתקנה, ההתקנה פשוט מפסיקה ויש הודעה שההתקנה נכשלה כי יש חסך במידע. מה לעשות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

http://mageknight.namco.com/main.html נראה כמו שידרוג של המשחק Forgotten Realms:Demone Stone של חברת Atari רק עם גרפיקה טובה יותר עם זאת הוא נראה מעולה דרישות מערכת Minimum System Requirements Windows XP DirectX 9.0c Intel Pentium® III 1.8GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 256MB RAM 6.5GB free hard drive space 64MB 3D graphics card (run at 800x600 resolution) Recommended System Specifications Intel PentiumIII 2.4GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 512MB RAM 256MB 3D graphics card (run at 1024x768 resolution) Optimal System Specifications Intel PentiumIII 3.0GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 1GB RAM 512MB 3D graphics card (run at 1280x10…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by GameGems,

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by fire15,

אני מקבל את השגיאה שלמעלה מתי שאני מנסה לשחק עם חברים באיטרנט למה? ואיך אני מסדר אותה?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  24. אני משחק בSpider-Man - Web of Shadows ספידרמן החדש זה עובד בהתחלה טוב עד שזה מגיע לקטע במשחק של אקשן של מכות וזה פתאום נהייה איטי ועוד משחק הX MEN החדש אני נכנס אל המשחק והמסך דק האור הירוק הופך לצהוב ומתחיל להבהב וכותב IMPUT SIGNAL OUT OF RANGE זה בעיה במסך ? כי המשחק עובד שומעים ולא רואים מפרט של המחשב תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-142441576.JPG כרטיס מסך GEFORCE 8400 תודב רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.