עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by PhoenixBoy,

כשאני מנסה להכנס למשחק הוא אומר משהו על הכרטיס מסך ואני אומר לו "yes" ואז הוא לא מצליח להכנס ומראה שגיאה. מצ"ב תמונת של הבעיה... בבקשה תעזרו לי... אחרי שאני לוחץ yes הוא שואל אותי: Use safe mode settings? אני עושה לו Yes. ואז הוא מציג את השגיאה וככה זה נגמר... ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by soprno,

למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג עותק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by AMIT_MEG,

יש לי אינטרנט 5 מגה וכרטיס מסך 9550 אבל על חיבור x4 לא x8 ויש לי עכבר g5 פעם שהייתי משחק לא הייתה לי את הבעיה עכשיו שאני משחק אז כול פעם העכבר ניתקע לי ואנני לא יודע למה כאילו אני מוזיז אותי ימינה ואז בעמצה זה ניתקע וממשיך מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה לעוזרים זה כאילו יש לי "דופ לעכבר"

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ממש בתחילת המשחק יש קטע שאני צריך למצוא איזה חפץ שנמצא במקום רדוף רוחות החזרתי את החשמל למקום וחזרתי לקומה הראשונה אבל שום מעלית לא עובדת לי.. או שהם בכלל לא אמורות להיות שמישות? מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%99-%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%93%d7%99%d7%95-dice-%d7%99%d7%a7%d7%97-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%97/

6. Started by STRENGTH,

אני בשלב האחרון ואני לא יודע איך הורגים את המפלצת הענקית הזאת.. שהוא תופס אותי אני אמור לירות בו אבל אני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ בבקשה תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 3pac,

התקנתי את Thief Gold (הראשון) וHL1 והרזולוציה משתנה כל פעם כשאני עובר מהמשחק לתפריט הראשי . יש איזה תוכנה שיכולה לאלץ את המסך להיות ברזולוציה קבועה ? אני זוכר שהייתה אפשרות בדרייבר של ATI ,אבל עכשיו אני לא מוצא אותה.[br]פורסם בתאריך: 6.06.2009 בשעה 14:24:11 מישהו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קבלו לינק http://www.gamershell.com/news_bHeatOfBattlebv0.3Releas.shtml

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by King Of Action,

מופיעה ההודעה הבאה ברגע שאני מפעיל את אנריל 2 - מישהו יכול לעזור ? General protection fault! History: GetEventTool <- GetMusicManager <- GetMusicScript <- DMCallRoutine <- AMusicScriptEvent::execCallRoutine <- UObject::execClassContext <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0 @ Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd : 0075 line 744) <- UObject::ProcessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd) <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine Build: Jan 7 2003 18:16:21 את המפרט ניתן לראות ע"י לחיצה על המפרט שלי .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sd1,

תנו חוות דעת על המשחק האם זה משחק תותח הגרפיקה מאוד יפה? זה משחק ריאליסטי ביותר?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 14:44:26 תענו בבקשה ממכם.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by Alduin,

טוב אז נראה שבזמן הקרוב אני ארכוש PS2 (משהו מאמין שעדיף הXBOX?) ויש לי מספר שאלות: 1. למרות שאני שונא את "תחכה ל...", משהו חושב שעדיף לחכות ל3? 2. האם יש גרסאות שונות? אם כן, איזה אני צריך לרכוש? 3. הבנתי שיש כל מיני צ'יפים שמוסיפים אופציות שונות למכשיר. אם משהו יוכל להרחיב קצת על מה עושים הצ'יפים ואיפה ניתן למצוא אותם, זה יעזור. 4. שמעתי מספר חוות דעת על האיכות הDVD של הPS2. שווה להשתמש בPS2 גם כמכשיר DVD? תודה חבר'ה

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  12. שלום לכולם .. אני תקוע בקונדישן זירו 'בסצינות המחוקות' באיזה שלב (ונציה) .... יש שם שתי גונדולות כאלה ואיזה איש בתוך בית מוגן ..... הרגתי שם את כולם.... ורק אותו אי אפשר להרוג ... ז"א איך אני מגיע אליו...... חפשתי כל מיני מקומות שדרכן אני יוכל להגיע אליו..... אבל לא מצאתי כלום.... כל מי שיחק במשחק ויכול לעזור... אני מודה לו מאוד !!

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by ido147,

שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Tal "taljka" Nir "pzAz" Elihay "Squizz" Ido "+iDo" Yuval "whprob" Shaked "Shakeds" Steam ids: Shaked "Shakeds" - STEAM_0:1:24846100 Ido "+iDo" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Elihay "Squizz" - STEAM_0:1:14508093 Tal "taljka" - STEAM_0:0:24752239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 איש קשר:עידו. פרטים ליצירת קשר: איימל:tchvu736@walla.com נייד:052-6789688 iDo+ מאשר. תמונה: http://www.up2me.co.il/images/19639069.jpg

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by gevAA,

כותרת..ויש לי מערכת הפעלה XP

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  15. Started by אורי,

ניסיתי היום לשחק על עותק של B&W על מערכת XP וזה לא פועל. אחרי שאני לוחץ על האיקון של B&W הדיסק מסתובב ורואים שמשהו עולה אבל אחרי כמה שניות הדיסק נעצר והחלון שעלה נעלם. יש לי SP1 ועותק מקורי של B&W. HELP!

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  16. למה תמיד כש יש הרבה שחקנים בשרת ה FPS יורד משמעותית?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  17. שלום, אני משחק Quick match באונליין אבל בטעות נכנסתי למאסטר ליגה ומאז אני מקבל הודעות של באן בגלל שאני לא מופיע למשחקים של המאסטר ליגה ואני לא מצליח לבטל את עצמי באמסטר ליגה, בהודעה רשום שצריך לשנות את הסטטוס אבל אין לי מושג איך

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by guybenhamo,

שלום לכל חברי הפורום, לאחר התקנת המשחק והעתקת הקראק שהורד מכאן: http://gf.wiretarget.com/ אני נתקל בשגיאת DLL ברגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ShippingPC-SkyGame [העלתי תמונה]... הורדתי את הקובץ DLL והוספתי אותו לתקיה SYSTEM32 אך לא ביצעתי התקנה כלשהי של ה DLL בנוסף התקנתי DIRECTX 11 שהיה חסר במחשב... אני לא מצליח להבין למה המשחק לא עולה... האם הוא אמור לעלות מהקובץ שציינתי למעלה או מהאייקון שלו? האם החלק שלא התקנתי את ה DLL במחשב גורם לי לכל התקלה? תודה מראש לכל העוזרים... אני משתמש בווינדאוס 7 במחשב נייד חדש שאמור להריץ את המשחק ללא בעיה...[br]פורסם בתאריך: 17.04.2010 בשעה 16:21:28 רק נוסיף שברגע שאני מנסה להריץ את המשחק מקובץ Launcher הוא מבקש ממני סריאל שעלי להוסיף [סרי…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  19. אני רוצה לפתוח אותו בלי להתקין את הDAEMON TOOLS איזה עוד תוכנות פשוטות יש?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by BenSmall Brown,

ברור שיש באגים במשחק. אבל זאת הזדמנות להעלות רמות לפני כולם. כל ההבהלה עם הבאגים זה אולי בכוונה של אומנות חשמלית. זה כל הקטע שאתה עולה רמות לפני כולם כי סטטיסטית יש פחות סיכוי שיהיו שחקנים טובים ממך. ואז אתה נשאר מקום ראשון בגלל כל הרמות ומה שהן נתנו לך. הבנתם? 20 פעמים (משחקים) אותו הדבר איך לא הבנתם את זה?

21. Started by MINIME,

יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  22. למי שלא מכיר משחק MMO בעולם של Warhammer 40k, משוחק בסגנון של Space Marine למי ששיחק. בקיצור המפתחים עשו בשישי שידור בTwitch עם משחק של 8vs8 בגרסת Pre-Alpha של המשחק אבל מטעמי רישיון הם היו צריכים למחוק את זה והם מעלים גרסה מקוצרת של חמש דקות בקרוב. א..ב..ל... הם אמרו שזה בסדר גמור אם מישהו הקליט את השידור מTwitch ויעלה את זה בעצמו כל עוד זה לא רשמי דרכם אז אין בעיה. הנה הוידאו בקישור הבא: Warhammer 40k: Eternal Crusade 30 minutes Gameplay [Pre-Alpha] אם מישהו מתעניין לגבי המשחק או ששומע עליו פעם ראשונה יש כאן FAQ מלא, לחצו כאן. בנוסף אם מישהו מחליט לקנות אפשר להשתמש בקוד הבא כדי לקבל RTP מתנה בעת ההרשמה (גילוי נאות זה חבר מביא חבר): EC-WMY6AUQT9ZJ4A עריכה:…

23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94-rts-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-cc-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  24. לא משנההה למחוק זה היה בטעות

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by -=Demon=-,

כולם רוצים אותו אבל אני לא יודע אם זה שווה: *זה הרבה מאוד זמן להוריד מהאינטרנט *זה תופס הרבה מקום

דיונים חדשים בפורומים