משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כיוון שאני משחק רק במישחק רגיל ולא מרובה משתתפים - האם יש טעם להתקין את patch 1.9 ? שאלה נוספת - אם הגרסה שלי במחשב ל- direct x היא11 , האם צריך \ כדאי להתקין את תוספת השידרוג שיצאה כ- patch נוסף? תודה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
www.mu4u.myvnc.com מי שעדיין רוצה להמשיך לשק MU שיכנס לסרבר הזה הוא טוב.
-
שלום אני משחק במשחק אבל אחרי 10 דקות זה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות כי: זה מה שהמשחק דורש:Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: Pentium III 700 Mhz or Higher Video Card: 32 MB 3D Video Card Hard Drive: 1.4 GB HD CD-ROM: 8x or Faster RAM: 128 MB RAM ולי יש את הכל וזה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפרסם פה הודעה לחיפוש מישהו שירצה לבנות איתי ועם כמה מחבריי משחק - לא משחק בדרישות גבוהות בכלל,. משחק בסגנון של פיפוש למי שמכיר, עם עלילה נחמדה והרבה בדיחות שרוטות מקווה שאתם עדיין איתי אז תמשיכו לקרוא בבקשה, יש לנו את החלק היצירתי, זאת אומרת את העלילה ואת הרעיון ואת הדמויות ואת כל הקטע הזה, כמובן שאנחנו עובדים בשיתוף פעולה וכל רעיון נשמע ונשקל. עכשיו, מה שאנחנו מחפשים זה בעיקר את המתכנת, כי את הידע חסר לנו, מתכנת, ומישהו בעיקרון שמבין עניין ושיוכל לעבוד על הקטע הטכני, משחק בכיוון של 2 מימדים בעיקרון. יש שאלות ? משהו שכחתי?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בכל שרת שהייתי בו אז היו לי פינגים של 300-700 ככה, 300 היה הכי נמוך שהיה לי! כשאני שיחקתי לא הורדתי/העלאתי שום דבר תוך כדי ובעצם רק המשחק פעל לי במחשב, אבל הפינגים היו גבוהים הפינגים הגבוהים היו גם בשרתים ישראלים שהייתי בהם, שם היה לי 300-400 ככה \: כשהתקשרתי לנטוויז'ן אז הם קיבלו ממני פינגים נמוכים של פחות מ-100, גם כשהייתי במשחק עצמו, אבל אני ראיתי במשחק שהפינג שלי הוא 300-400 ככה... עשיתי סריקה של האנטיוירוס שלי: מקאפי וגם עשיתי כבר סריקות של התוכנות: Ace Utilities Ad-Aware SE Personal Microsoft AntiSpyware ומחקתי את כל הספייוור שהיה לי ועדיין זה לא עזר, הפינגים היו גבוהים יש לכם אולי פיתרון בשבילי? נ.ב. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי אינטרנט 1.5 מגה של נטוויז'ן והמודם מ…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
סיימתי עכשיו את המשחק והוא היה משחק טוב היו כמה קטעים נדיריםאבל לא שיחקתי ב 1 ובגלל זה העלילה לא כלכך מובנת..מישהו יכול להסביר בקצרה את העלילה של HL 1 ? ומה זה אפטרמאטצ' זה אפיסוד 1? ומה זה HALF LIFE:THE LOST COAST? תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לכבוד יום העצמאות, ספיישל של משחקים לסמארטפון שמוקדש ליוצרים ישראלים!
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?? יש לי מותקן על המחשב את NFS Most Wanted ועכשיו אני רוצה להתקין את UNDERGROND 1 (כן אני יודע..משחקים ישנים..אבל אני אוהב אותם! חח) וזה לא נותן לי..ישר זורק אותי לPLAY... ניסיתי לחפש בדיסק איזה קובץ SETUP אבל אין..הSETUP זה התפריט של הדיסק והדיסק מזהה כאילו זה מותקן יש לי רק אופציה של PLAY ואז זה מפעיל את הMost Wanted או uninstall שזה נותן להסיר את הMost Wanted מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
החלטתי ככה לשחק שוב לחזור ולעביר את הזמן עם ה GTA4 ,התבאסתי קצת על הגרפיקה כי אין שם anti-aliasing -FXAA ככה זה במשחק ? בשביל להמשיך ולהנות מהמשחק אני חייב ליטוש למשחק איך הכי טוב להפעיל על המשחק anti-aliasing ? יש לי את התוכנה nvidiaInspector משם זה הפתרון הכי טוב? יש איזה פרופיל איכותי או ההגדרות משם שאפשר לשפר את האיכות ?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את הקמפיין ב3 וב4 החלטתי לרכוש גרסה מקורית ולשחק במולטי ב4 מחפש טיפים לשחקן מתחיל- סוגי המשחק, איפה הכי כדאי לצבור ניסיון בהתחלה, שימוש בנשקים ועוד...
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
קיצר, כבר איזה שנתיים שיש לי עותק נוסף בסטים ותכלס, מה אני כבר יכול לעשות איתו? (: אני אשלח אותו לראשון שיבקש רק תעשו טובה ותבקשו רק אם אתם באמת רוצים לשחק בו שאני לא אשלח למישהו שזה ישב אצלו בצד במקום למישהו שישחק
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המערכת שלי מריצה חלק את המשחק, אבל במהלך הקלטה של וידאו זה לא ככה. זה מקרטע, אני מאבד המון FPS... מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איזה משחקים שהולכים להיות משחקים טובים ומצופים הולכים לצאת בחודש-חודשיים הקרובים?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
זה קורה לי ולחבר שלי אני נכנס לשרת שמחייב C-D והתוכנה מופעלת אצלנו ואחרי שאני נכנס הוא מוציא אותי מהשרת בטענה שבכלל לא מותקן אצלי C-D מותקן אצלי הגרסה החדשה ביותר 4.5.1. WTF is the problem! ???
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המשחק ( אדיר עלה לי רק 25 ש''ח כי אין לי 220 לבזבז עליו עכשיו קונים לי ולאח שלי כשהוא חוזר מהצבא לחופשה שולחן פינ פונג) והגיבור הכי חזק שלי ( והיחיד) הוא מטירת הLIFE והוא LEVEL 16 והתואר שלו הוא BATTLE MAGE, רציתי לדעת כמה תארים כאלה יש מה מביא כל תואר והאם מקבלים כל תואר כשעולים מספר רמות ספציפי לגיבור או כשיש צירוף מתאים של כל מיני דברים ביכולות המיוחדות שלו, שאם למשל יהיה GRANDMASTER בCOMBAT אז אני אהיה BARBARIEN למשל?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום , אני דיי חדש במשחק הזה , יש ברשותי אוזניות ומיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לדבר עם חברים לצוות \ קבוצה. תודה מראש . דודי.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר של CS בארץ איפה שרשומים כל השבטים? תודה, עמית.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
זוהי ביקורת דוגמא שנועדה להדגים כיצד אמורות להראות הביקורות --------------------------------------------------------------------------------------------------------- "May the Force be with you" אבירי ג'דיי- אנשים מופלאים, בעלי כוחות על, רק בלי טייטס צמודות. מי לא היה רוצה להיות אביר ג'דיי, להשתמש בחרב האור ובאנרגיית ה"כוח" המופלאה של העולם? לשמחתנו, המשחק החדש(השלישי בסדרת JEDI KNIGHT והרביעי בסדרת DARK FORCES) מבית RAVEN SOFTWARE, מאפשר לנו לעשות בדיוק את הדברים האלו. בהתחלת המשחק, השחקן נמצא בדרכו לאקדמיית הג'דיי שהקים לוק סקייווקר(בנו של דארת' ואדאר AKA אנאקין סקיווקר) לאחר הניצחון על האימפרייה הגלקטית. המשחק מאפשר לשחקן לבנות את דמותו לעצב אותה- גזע, מין, צבע הבגדים ו…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/shadow-mordor-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני תקוע בקונדישן זירו 'בסצינות המחוקות' באיזה שלב (ונציה) .... יש שם שתי גונדולות כאלה ואיזה איש בתוך בית מוגן ..... הרגתי שם את כולם.... ורק אותו אי אפשר להרוג ... ז"א איך אני מגיע אליו...... חפשתי כל מיני מקומות שדרכן אני יוכל להגיע אליו..... אבל לא מצאתי כלום.... כל מי שיחק במשחק ויכול לעזור... אני מודה לו מאוד !!
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי הכרזה או אתר או משהו שמוכיח שהמשחק באמת יוצא למחשב ???
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
Release Date: Q3/2008 Platforms:PC Publisher: Paradox Interactive Developer: Battlefront.com Genres: Strategy, Turn-Based זה אקסלוסיב טריילר גימפליי: http://www.gametrailers.com/player/38198.html פשוט בדיחה
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
חוץ מGTA IV איזה עוד משחקים אמורים לתמוך במרובעי ליבות
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
פעם שיחקתי באיזה משחק ואין לי מושג איך קראו לו! זה נוסטלגיה משהו גאוני! אני רוצה לדעת איך קוראים לו כי זה מחרפן אותי. אני זוכר את כל המשחק אחד לאחד. בכל מקרה צריך לגרום לכל מיני פעולות לקרות. נותנים לך כל מיני אביזרים (נדנדה, כדור באולינג/טניס/כדורסל, מאוורר, מספריים, טרמפולינה וכו...) בכמות מוקצבת שניתן לקבוע בעצמך איפה ואיך להציב אותם ויש כאלה שהם קבועים מובנים במשטח (תלוי בשלב). כל האביזרים נמצאים בצד ימין, משחקים עם העכבר, גוררים אותם למשטח המרכזי ומשחקים איתם. בסופו של דבר לוחצים על הפעלה וזה גורם לרצף אירועים לקרות (מסוע מופעל, מפיל כדור באולינג על הנדנדה, הנדנדה מקפיצה כדור שנמצא בצידה השני שפוגע במספריים והם נסגרות, וצריך לחבר גומיות בין מסועים וכו...) 90% שהמ…
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מחפש משחקים בסגנון Devil May Cry 3 למחשב, תודה.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-