משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך לקבל המלצות על קונסולות משחקים בשביל קנייה, התקציב לא מוגבל אבל שלא יעלה כמו מכונית אני לא חושב שאפשר להגיד "קונסולה X יותר טובה מקונסולה Y" אבל אני לא מכיר את המאפיינים של אף קונסולה כמעט אז בבקשה תכתבו כאן מה טוב ומה רע בכל אחת ותגידו מה אתם ממליצים. אפשרי גם קונסולת משחקים ניידת שמעבירה את הזמן בכיף ומכשירים אחרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נכנס לסטים פתאום אני רואה INSTALL על הבלאק אופס יש מצב שזה בחינם?!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וידאו רשמי חדש ל-Prey מצליח להרשים את הגולשים, ולהשכיח במעט את החזון 'המקורי' מתחילת העשור לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם!!! יש לי בעיה קטנה בפיפ"א... כל פעם שאני מגיע בערך למחזור ה25/6 בליגה... הוא טוען את המשחק ויוצא לווינדווס... לשחק משחקים ידידותיים אפשר ולהתחיל ליגה אפשר אבל מהר מאוד שוב יוצא לווינדווס... אם אני מוחק את השמירה,אפשר להתחיל חדש אבל שוב,עד למחזור 26 בערך... מה אפשר לעשות!? אגב,יש לי אקס פי 256 DDR פנטיום 4 1.7
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איגוד מבקרי משחקים (כן, יש דבר כזה) בחר את הכותרים שהכי הרשימו, הפתיעו והדהימו את אנשים בתערוכת המשחקים הגדולה שנחתמה בחודש שעבר. חלק מהתוצאות עשויות להפתיע אתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%95%d7%90%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a0%d7%a6%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חבר'ה, אתמול העליתי ליוטיוב 52 דקות משחק בשרת "Zeus" של ARMA 3. חוויה מטורפת, לא זוכר שנהניתי ככה. אם אתם סקרנים בנוגע ל"ארמא" או יש לכם את המשחק ורוצים להעביר איזה שעה וחצי, תוסיפו תגובה. אגב, הלאג בגלל תכנת ההקלטה, אנסה להבא תכנה אחרת
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/shadow-boston-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%96%d7%94-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94-fallout-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק באמפייר ונפוליאון. יש לי גם את רומא ממזמן, כדאי לשחק בה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה וגם כן משחק אסטרטגיה טובים עברתי על התרד של ההמלצות ולא מצאתי משהו מעניין אם משהו יכול להביא לי בבקשה המלצות על משחקים תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה החרא הזה? יש מפה רגילה ואני לא יכול להיכנס רק בגלל שזה תומך בהרחבה. זה באג או משהו? כי אם כן זה ממש מסריח מצדם, מילא קיק כשזה מחליף למפה של ההרחבה, אבל בכלל לא להיכנס לשרת? קטע מסריח עכשיו אני שם לב שבכל שרת יש לי שגיאה, זה לכולם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לגבות אותן ולא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שיודע את האתר שיש בוא את הסימס החדש UNLISHEAD הוא אתר אם מישחקים מלאים שהם חדשים שירשום תגובה!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי היום לשחק על עותק של B&W על מערכת XP וזה לא פועל. אחרי שאני לוחץ על האיקון של B&W הדיסק מסתובב ורואים שמשהו עולה אבל אחרי כמה שניות הדיסק נעצר והחלון שעלה נעלם. יש לי SP1 ועותק מקורי של B&W. HELP!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק הזה? איך הוא? מי שמכיר אם אפשר להרחיב עליו... (אני מתענין במיוחד בסינגל פלייר שלו...)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי gigabyte ati 8500 דריברים מעודכנים המשחק קורס כל 10 דקות זה בטוח קשור לכ. מסך מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע על משחקים שדומים למשחק MAX PAYNE? אני מת על המשחק הזה ואני אוהב את הקטע של הסלומושין האבתי את זה מאוד. וגם יש משחק אני לא יודע איך קוראים לו אבל זה איזה מין אדם שנלחם נגד מלא שוטרים ולפי מה שהבנתי אוסף את הרוחות שלהם כדי להתחזק. משהו בסגנון... ויש איזה משחק עם בלש סיני כזה אשמח לשם של המשחק HOLD משהו. חייב לציין חובה משחקים איכותיים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח לשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הגעתי למסך שאני רואה את הרובים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הסיכונים שיש בקניית דרך פרוקסי חלק מהאנשים המליצו לי וחלק לא אמרו לי שאם יש בעייה במשחק אין לי למי לפנות ועוד *אם אני יקנה זה יהיה דרך ויזה נטען
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו מעוניין אז פתחו קאפ ב ESL ב MW3 : http://www.esl.eu/eu/mw3/news/239119/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו אם אני קונה באתר בארה"ב איזה כדאי לקנות? כמה יעלה לי משלוח ב MUSTOP כמה יעלה לי בסה"כ
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אין לי מה לשחק ואני מחפש המלצות לשמחקים בכול סגנון חוץ מאסתרטגיה FARCRY .HITMAN ,COD4 , CRYSIS ,NFS PRO STREET,AC , HALO כל המשחקים האלה שיחקתי , רציתי לקנות HALO2 אבל אין לי ויסטא אז אני לא יכול לשחק . אז אני פונה אליכם שתביאו לי המלצות למשחקים אבל לא ישנים משחקים שיצאו עד לפני שנתיים. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
mi yodea ma ha drishot shel doom 3 yesh li pentium 3 800 mhz 256ram sdram radeon 7500 64 ddr
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני חושב שיש לי בעייה או אם יש את זה לכולם,כשאני משחק BF2 כמעט תמיד מופיעים לי דברים שחורים,זה ממש מעצבן,יכול להיות שזה הרסיסים של פיצוץ או משהו? כי זה מופיע פעם באיזה 10-20 דקות ושאלתי מישהו מחו"ל אם זה קורה לו והוא אמר כן אבל לא הספקתי לדבר איתו הרבה והוא יוצא,אז אני שואל פה אם זה קרה לעוד אנשים כי אני לא רוצה לחשוב שזה ארטיפקטים :-[ , לא שיחקתי הרבה זמן משחקים חוץ מזה אבל למשל ב3DMARK זה לא קורה לי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יום לפני שהוא נוחת בפלטפורמת ה-uPlay במחשבי ה-PC, אתם מוזמנים לצפות ולהתרשם מתמונות וסרטוני השוואה של משחק הפעולה הפרהיסטורי מחר, ה-1 במרץ, יושק המשחק Far Cry Primal בגירסה שאמורה להיות האולטימטיבית והמרשימה ביותר שלו – זו שמיועדת עבור מחשבים אישיים, ומגיעה שבוע אחרי ההשקה לקונסולות הדור הנוכחי של סוני ומיקרוסופט. המשחק שהופך אתכם לצייד-על ושליט חיות הפרא בעידן העתיק זכה לביקורות חיוביות לרוב עבור גירסאות הקונסולות שלו, כשחלק מהמבקרים מעריכים יותר את המעבר הבלתי צפוי לתקופה שונה לחלוטין עבור סדרת Far Cry וחלק פחות, אך מה שמסקרן יותר במסגרת גירסת ה-PC (שבאופן טבעי תציע את אותה העלילה ואותה המשחקיות הכללית) היא איך בדיוק יוכל להיראות המשחק כשהוא אינו מוגבל בידי חו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה שנים טובות לא יצאו משחקי מכות טובים ואני אוהב את זה משהו אולי יודע על משהו יפה שעומד לצאת או שיצא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-