עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מה אתם חושבים עליו? מה סוגו? מה עושים שם? וכו' וכו' וכו'

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by Haguy,

שלום יש לי בעיה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי בה. יש לי את הערכה החדשה של ניוידיה בתלת ממד והיא עובדת מצוין עם משחקים כמו justcaus2, NDF undercover, far cry 2 ועוד.. אבל משום מה בוורקרפט זה לא נותן לי. כל פעם שאני נכנס למשחק התוכנה ישר ממירה את זה לתלת ממד, ואם לא אז אני לוחץ על הכפתור של המשדר וזה עובד. אבל פה שום דבר לא קורה. נכנסתי ללוח הבקרה של נוידיה לראות אם יש להם דרישות ספציפיות למשחק והם רק כתבו שצריך לשנות איזו הגדרה קטנה וגם את זה ניסיתי ולא קרה כלום. ניסיתי לפנות לבליזארד וניוידיה אבל שום דבר לא מסתדר לי. בעקרון גם בסטאר קראפט 2 זה לא עובד כמו שצריך אבל מסיבות שונות. באמת שכבר לא ידעתי למי לפנות,אם מישהו מבין בערכה הזו ואיך לתפעל אותה בבקשה צרו איתי קשר.תודה מר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by skycaller,

העלילה של Devil May Cry 5 האם היא מספרת עלילה מקבילה על דנטה אחר בתקופה אחרת ומתעלמת משאר הסידרה? או בעצם מהווה תיקון למשחקים הראשונים בסידרה ומספר את הסיפור של לפני DMC3? לא הבנתי איך העלילה של DMC 1-3, של 4 ושל 5 מתחברים... האם יש סדר כרונולוגי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mali,

אני מחפשת כבר די הרבה זמן את המשחק Black and White ללא הצלחה - מי יכול לעזור לי - בבקשה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by micahel,

שלום הסגתי את המשחק כמו שכתוב בכותרת אבל דמו עכשיו כתוב לי דמו ל60 דקות ומתיי שנגמרו לי ה60 דקות זה יוצא סבבה אבל שאני מתקין את המשחק שוב הוא עדיין אומר לי שנגמרו לי ה60 דקות מה אני עושה כדי שיהיה לי שוב 60 דקות??תודה רבה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. המשחק עליו מדובר הוא neverwinter nights יש לי את הכל המקורי ועוד 2 הרחבות הבעיה היא כזאת: יש לי תראשון עם סידיקי מקורי אז אין בעיה תשני יש לי מקורי אבל נאבד הסידיקי תשלישי צרוב אז אין סידיקי אני צריך סידיקי ל2 ההרחבות כדי שאני אוכל לשחק באינטרנט... זאת הסיבה היחידה שאני מתקין שוב תמשחק אז אם למישהו יש והוא כבר לא משחק בבקשה תביאו לי אני נואש.... או אם יש כזה אתר שנותן סידיקי שעובדים אם אני רוצה לשחק באינטרנט תביאו לי לינק פליז תודה רבה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by שניצל,

http://armorgames.com/play/2963/dodge תהנו.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Battlefield man,

hello can you pleas tall where is funest to play on source or on condition zero on online? ?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום מישהו יכול להביא לי הורדה ל Garrys Mod ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Vidati,

משהו יכול להפנות אותי לאתר (כמובן אם יש כזה) שכולל בתוכו תסריטים או סקריפטים למשחקי מחשב? אני רוצה לדעת איך נראה תסריט של משחק מחשב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חיפשתי ולא מצאתי,אז אם אפשר אני ממש ממש ממש אשמח !!!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. http://www.speedball2.com/ לכל מי שזוכר והיה לו אמיגה...משחק כדורגל עתידני מהיר ואלים..

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by Bug2000,

אני תקוע בשלב הזה שאני צריך לגרום לאיזו מלחמה בין המאפיות... אני צריך להרוג איזה שוטר אחד וסיני אחד ולהפליל סיני אחר ;D הפושעים האלה עושים מפגש בתוך מסעדה, אני הורג את הטבח מתחפש אליו ואז מרעיל את המשקעות... סיני אחד והשוטר שותים את זה אבל הסיני האחר שאני צריך בעצם להפליל אותו לא שותה ואז אני נאלץ להרוג אותו... אחרי שאני הורג אותו אני צריך לעשות משהו עם הגופה שלו וזה הקטע שאני לא מבין! מה אני צריך לעשות עם הגופה שלו? מקווה שהבנתם על איזה שלב אני מדבר ומקווה שתעזרו לי

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by UponTheRose,

היי יש את מה שנקרא Quakecon שמתקיים בטקסס פעם בשנה באוגוסט, וזה כולל את הלאן פארטי הגדול בעולם, תחרויות נושאות פרסים ומכירות של מוצרים מישהו הולך לשם או שהיה שם בעבר? יכול לספר קצת רקע על האירוע? איזה דברים בדיוק מוכרים שם?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by evy,

חבר'ה,אני צריך שתעזרו לי למצוא את המיקום של השמירה במשחק...כדי שאוכל להחליף אותה באחרת,כי נמחקו לי השמירות.. ולפני שאתם מתחילים להשתגע,אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי...וגם בדיון של המשחק התייאשתי מרוב דפים... אז בבקשה..

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by hamtsani,

שלום לכולם, מישהוא יכול להגיד לי מה משמעות בחירת האופציה HW mouse במשחקים (למשל ב- starwars) כשאני בוחר את האופציה הזאת - משום מה העכבר שלי לא מתפקד (עכבר אופטי פשוט של microsoft). תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by Forester33,

שלום לכולם=) כל מי שנמצא קצת זמן בקהילה כבר פחות או יותר מכיר אותי, אבל אני לא העניין פה. הקבוצה שאני חבר, ושדרן בה, מארגנת טורניר גדול כל שבוע, עם פרסים בסך 150 דולר, שווה לנסות ולהשתתף, ויותר מזה, ברגע שאני אראה אנשים מהארץ שמשחקים, אני אדחוף כדי לשדר אותם ולתת להם כמה שיותר זמן אוויר. אתר הטורניר - ISC.imba.tv אתר הקבוצה - www.Imbalanced.tv שיהיה בהצלחה =)

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by Ron321321,

אוקי אני הורדתי את המשחק לוינדוס 7 אבל כשאני משחק זה עובד לי לאט רציתי לדעת למה זה קורה או אם אפשר לתקן את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by XDude,

שלום כולם! יש לי בעיה קטנה בsan andras ואני חושב היא קשורה לבאג במשחק... כשמשחקים העכבר אמור להראות את העולם שמזיזים אותו ואצלי הוא פשוט נתקע יענו לא זז ואי אפשר לראות את העולם וקשה לשחק ככה... לפעמים הוא חוזר לעצמו...( אז לא נראה לי שזה דרייבר) יש לי MX500 ולא התקנתי דרייבר אני עם זה של הווינדוס... מה אתם אומרים? באג במשחק או דרייברים? (אני ממש לא רוצה להתקין דרייברים כי איך שהעכבר מוגדר לי הוא טוב בדיוק לCS אז אולי יש פתרון אחר? מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by AC/DC,

אני מאד אודה למי שיוכל להביא לי אתרים וביקורות על הPSP גם תכונות וניסיון אישי תודה

22. שלום, השאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Zeev86,

חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DS,

אני מחפש משחק טייקון למטוסים. אני חושב גם על Rollercoaster 3 אבל אני לא אוהב לונה פארקים. אני מחפש אבל לא מוצא. בקיצור המלצות לטייקונים חוץ מרולר קוסטר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.