עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ohadzamir,

שלום! יש לי בעיה, התקנתי את RED ALERT 2 ו - YURI'S REVENEGR מדיסק מקורי וגם מלא מקורי כאשר ניסיתי להפעיל אותו (GAME.EXE, YURI.EXE) הוא הראה מסך שחור (כאילו הוא מפעיל) ואז חזר לוינדוס אני משתמש בוינדוס XP והמשחק אמור לעבוד בגירסת וינדוס זו (הוא כבר עבד) כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך (בדקתי בתוכנה הזאת של הDIRECTX ולא היו בעיות ) אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים יותר לכרטיס מסך (REDEON 9600 PRO) , עשיתי גם אתחול לכונן C (המשחק מותקן בD) וזה לא עוזר!!! לעוד מישהו זה קרה??? מה אפשר לעשות כדי להפעיל??? עזרו לי!!!!!!!! תודה! אוהד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by i.k,

ניסיתי להתקין את גרסת ההרחבה medal of honor spearhead ולא הצלחתי בעת ההתקנה של גירסת ההרחבה זה התחיל להתקין patch 1.11 ולא הצליח למצוא את התתקנה של Medal of Honor Allied Assault וזהו זה לא מוצא ומוציא אותי מההתקנה למרות שה -Medal of Honor Allied Assault מותקן אצלי במחשב ומה שלא ניסיתי לעשות זה לא יצא לי כלום מה לדעתכם לא בסדר? מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by Milk-Inc,

אני פשוט לא מכיר את החוקים ולא יודע מה עושים ??? ??? ואני מת לשחק בו רק שאני לא יודע!!!

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by ydyehuda,

שלום לכולם מה לעשות, הפנטיום1 שלי מת והילד עוד קטן ויש רק XP בבית (חיים קשים) תודה רבה וחתימה טובה, יהודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by 159357,

בבקשה תנו קודים בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

6. Started by t d,

שלום אני לא משוכנע לאיזה פורום מתאימה הבעיה הזאת משום שאני לא ידוע מה הגורם לה... אז אם הפורום הלא נכון, אנא העבירו את ההודעה ואני מתנצל... בכל מקרה: הבעיה שלי היא שלא משנה איזה משחק אני מפעיל, המשחק ירוץ מספר דקות (ספורות) ואז המחשב יקרתע ויתקע לחלוטין! אני יכול להפעיל את המחשב שבוע שלם על הורדות ותוכנות כבדות, והמחשב לא יתקע, אך כל משחק שאני מנסה להפעיל תוקע את המחשב... יש לי geforce 4 mx 440 והדרייבר האחרון של nvidia שהוא 45.23, וזה לא שינה כלום, ברשותי גם directx 9.0b שלא מראה שום בעיות...אני לא מבין מה יכולה להיות הבעייה, למשל את unreal tournament 2003 שלפני שנה שיחקתי בלי בעיות ועכשיו נתקע כל פעם שאני מפעיל כמו משחקים אחרים... הבעיה הופיעה גם כשניסיתי לשחק postal…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by Spidey,

נא למחוק...

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by club_501,

:D :) שמישהו יריץ את הזמן אני כבר רוצה את זה אצלי! עריכה: http://www.eidosinteractive.co.uk/index.html

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by someone,

אני לא יודע מה גורם לזה... ניסיתי לשנות דרייברים של כרטיס מסך (ATI 9700PRO, להכי חדשים, ואז החזרתי לגרסאות קודמות כדי לבדוק) אבל זה לא עזר... כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הקונסולה (כמו שיש גם בRTCW ET) עולה מסך אפור כזה, ואז נכבה המחשב! מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by BrAvE_HeArT,

אני מנסה להתחבר דרך התוכנה the all-seeing eye ולכול חדר שרני מנסה להתחבר זה כותב לי the addres is invalid מה לעשות?

11. Started by darkman,

יצא המשחק לרוץ לחנותתתתתתתתתתתתתת

12. Started by den,

http://gunbound.net אם כן, הוא יפה? שווה הורדה?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. אורח Si-Nom

אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. איך פותחים את המקום שסגור בזכוכית...הכוונה לבינין שקרוב לכלוב הציפורים...בבניין הזה יש משימה לעשות ואני פשוט לא יודע איך להכנס לשם.... אז איך?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by Sting,

נכנסתי לשחק היום ב UFO ואחרי שעברתי מהסמך האסטרטגי (עם כדור הארץ) למסך השני בעיר המצלמה לא מפסיקה להסתובב סביב השחקנים ??? מישהו יודע איך לסדר את זה ? יכול להיות שלחצתי על איזה כפתור בטעות ???

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by lazy-bones,

אפשר לשחק וייס סיטי בקאלי???? אם כן על מה אני לוחץ כשאני מפעיל את המשחק אם לא איך אפשר??

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by e.s,

אני צריך עזרה במשחק unreal איך פותחים שרת ב- unreal בכולם יוכלו להכנס אליו ולשחק??

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by e.s,

איך אני יכול לשחק עם חבר שלי במשחק worms world party?? מה צריך לעשות?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by shaul,

טוב הבעיה שלי היא כזאת, המקס פיין פשוט לא עובד לי על המחשב(מפרט בצד) אז חשבתי אולי הבעיה היא במחשב והורדתי את כל ההגדרות למשחק למינימום(בלי כל מיני מסננים) ובכן, אפילו על 640*480 זה לא עובד לי, מה דפוק אצלי במחשב?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. שלום. אני צריך המלצה לסימולטור טיסה שיפעל באופן סביר על המפרט הבא : Duron 900 Spitfire AOpen AK33 MOBO 256MB SDRAM WD 80GB 8MB Riva TNT2 M64 Creative Vibra128 Windows XP Pro תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yaniv man,

מי שהוא יכול להגיד לי איך מורידים משחקים מהפורומים אני מתחנן pleezzzzzzzzzzz

22. Started by H.I.V,

הבעייה היא כשאני משחק על 1024 המשחק ממש טס מהר מידי כשאני משחק על 1280 המשחק רץ לאט מדי (לא תקיעות אלא כמו הילוך איטי) וגם על 1152 ומטה המשחק רץ מהר מדי ד''א המשחק הזה נראה ממש אדיר מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by kik,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  24. ישנה משימה ב-vice city מהסטודיו של הסרטים הכחול שאתה צריך לעלות על מטוס ולחלק פליירים לסרט כחול. אפשר רק לשוט עם המטוס על גבי המים ואני לא מצליח להמריא. אם איזה כפתור ממריאים ? יש רק את W להאיץ וימינה שמאלה אבל לא מצליח להמריא. תודה רבה למי שעוזר

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by -=Extazi=-,

אני רושם שאלה למה המנהלים מורידים לי אותה אני רוצה תקישור של המשחק Desperados בבקשה בפעם השניה!!!!! ואללה מי שיביא לי תמשחק אני יפצה אותו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.