משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני שונא את הערבים האלו!!! ,טוב לפחות יש כמה חכמים בסדום,עשו משחק מחשב...(אבל עדיין מפגרים) http://www.spiegel.de/netzwelt/netzkultur/0,1518,grossbild-295179-267090,00.html
-
חברת Valve אישרה את השמועות אודות משחק חדש בסדרה המיתולוגית שלה שיתמקד בדמותה של אליקס ואנס - וייחשף בתוך מספר ימים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אנדרנלין וולט הוא אתר מצוין אבל לאחרונה עשו בו שינויים. אני רק רציתי להוריד טריינר ל-IGI נכנסתי לאתר הגעתי לאן שמסבירים על הטריינר ולא מצאתי את הכפתור "הורד". עזרו לי אולי יש כפתור ולא שמתי לב תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שירות הגיימינג בענן מבית מיקרוסופט, xCloud, שיתחרה ב-Stadia של גוגל ויאפשר גיימינג כמעט על כל מסך עם חיבור לרשת ללא תלות בכוח העיבוד, מקבל פרטים טכניים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם GENERALS - ZERO HOUR ברשת, אחד על אחד. אגב, גם אנשים שיש להם גרסה מושאלת (לא מקורית) יכולים לשחק, במידה וזה ZH , יש אפשרות להתחבר אחד על אחד, לפי כתובת IP. אם מישהו מעוניין אני אשמח אם תפנו אלי למסנג'ר (גם עכשיו)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע כבר די הרבה זמן במשימה בגן החיות, שיש איש בתוך מבנה סגור, ואין לי מושג איך להגיע למשימה הזאת, כי אי אפשר להיכנס לשם. אמרו לי כמה פעמים שצריך לעצבן את הפיל, ואז הוא ירוץ וישבור את הדלת, אבל אין לי מושג איך לעצבן אותו, הוא פשוט לא מתעצבן. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות גרסת הורדה של המשחק Pro Evolution Soccer 2012 אם מישהו ראה אתר שמוכר אני אשמח לקישור תודה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה הזמן להתפקדות ! כל מי שמשחק Cod 4 מוזמן להוסיף את עצמו להתפקדות, כך נוכל לראות כמה אנחנו על מנת לאמוד למלא את כל הפרטים שם פרטי: כינוי:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחבר לשרתי משחקים כגון : american army, battlefield 1942, operation flashpoint. הוא פשוט לא מוצא לי שרתים להתחבר אליהם. windows XP PRO. ניטרלתי את ה firewall.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק הפעולה-הרפתקאות החדש, בו תוכלו לשחק עם חבר גם במידה ורק אחד מכם רכש אותו, מגיע אלינו לביקורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום 1) איך אני נרשם למשחק? 2) האם אפשר להתקין את הפאצים במקורי? 3) למשחק עדיין יש תקיעות, איך מסדרים? הכרטיס מסך מעודכן 4) איך אני מוריד עדכונים במקורי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המשחק יצא בחנויות הלא מובחרות אז מה זה בעצם SPORE? SPORE הוא משחק "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד" שמפותח ע"י מקסיס ומעוצב ע"י וויל רייט. SPORE מאפשר לך לשלוט באבולוציה של גזעים - ממיקרואורגניזם דרך התפתחות של יצורים תבונתיים וחברותיים המתהלכים על האדמה ועד לרמה של מסע בין כוכבי. מה זה "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד"? משחק מקוון מרובה שחקני יחיד הוא משחק בו כל אחד מנהל את הכוכב שלו בלי כל קשר לכוכבים של משתמשים אחרים. בSPORE ישנה אפשרות לבקר כוכבים של אנשים אחרים. המשתמשים גם יוכלו לבדוק איך החיה שלהם מסתדרת בכוכבים אחרים וכך גם יוכלו לראות את הכישורים הכוללים של החיה שלהם ביחס לכישורים הכוללים של היצורים האחרים ( את זה בודקים בעזרת קרבות ) אתם תוכלו לכבוש או להשמיד כו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק כל הפירסומות שבהתחלה אחרי שכולם עוברות אני רואה מסך שחור ואז זהו לא רואים יותר כלום המשחק לא מגיב... למה זה קורה? וכמובן שהורדתי את הפאץ
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים ואנשי המשחק הדפוק אני מתלבט על שם חדש nikc name אז ישנה הצבעה שאני הכנתי קבלו חבריי http://strawpoll.me/158610 תיזכרו מי שמצביע משפיע על החתום המאהב של FADIDA
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בעת פגיעה במשחק השחקן מתחיל להתנשף - הכל בסדר . אך גם לאחר שאני תופס מחסה הוא ממשיך ... וממשיך וממשיך עד שאני מת. זה משגע אותי ... קראתי ברשימה של התיקונים שהפאטצ' עושה שהבעיה הזאת מקורה במעבדי amd כפולי ליבה 3800 .. כמו שלי.. הכל טוב ויפה, אני בטוח שהבעיה נפתרה... מוריד ומתקין את הפאטצ' אבל......... המשחק לא עולה ומתקבלת הודעה שמפורטת בתמונה המצורפת ולאחריה: CoD2 1.0 build win-x86 Oct 6 2005 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_15.iwd (84 files) E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_14.iwd (4038 files) E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_13.iwd (22624 files) E:\Games\Act…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן התנקתי את המחשק והכל והתפריט היה בסדר וזה אבל במשחק משום מה יש לי שני מסכים קטנים ניסיתי לשנות את הרזולוציה אלב עדיין זה לא טוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ראיתי את הסרטון הזה ביו טיוב היום ואני פשוט לא מאמין שזה מה שהכניסו למשחק! אני אישית בחור בן 25 ככה שאין לי יותר מידי בעיה עם זה במשחקים אבל תאכלס אם היו לי ילדים הייתי אומר שהם קצת הגיזמו יותר מידי. לדעתי לא צריכים למכור תוכן כזה בחנות לילדים עם כול הכבוד... http://www.youtube.com/watch?v=O51l7S7Sx3g וחוץ מזה שחכו שזה יגיע לחדשות FOX או לבחור המשוגע הזה שברח לי השם שלו ששונא משחקי מחשב..! מזה יעיפו את המשחק הזה על טיל מלפחות שלוש מדינות שאני יכול לחשוב עליהם. מוזר שיוצרי GTA 4 לא ישבו וחשבו קצת על מה שהם מכניסים למשחק, ואולי הם שכחו שהגרפיקה והמציאותיות של המשחק שלהם משפיעים מאוד אם הם מכניסים חומר כזה. תאכלס חבל כי זה משחק אדיר לא מהעולם הזה והנה דוגמה למה:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו עם פה מישהו שיודע לשחק הירוס 3(אבל יודע לשחק טוב,שיהיה קצת אתגר).אז שלחו הודעה פרטים או משהו ונשחק,כי חזרתי למשחק וזה מאעפן לשחק נגד המחשב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-