משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הגעתי לשלב rendezvous with the resistance, זה השלב שאני צריך לקחת את הטייס של מטוס ה g3 ל maquis hideout, אבל איפה מקום המחבוא הזה? עברתי את כל השלב עד שהגעתי לכנסיה ואני לא מוצא שום מקום מחבוא, איך עברתם את השלב הזה?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה הזו? העכבר פשוט נכנס למין סיבובים כאלה מסביב לדמות ולאוטו אוטומתית. ואם נגיד אני רוצה לשים כוונת ולירות אין לי זמן לכוון זה ישר מסתובב
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אבל הרזולוציה קצת נמוכה.. איפה אני משנה אותה?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני משחק הרבה בשחקי רשת ורובם עובדים נורא טוב לאחרונה התחלתי לנסות את flyff הורדתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט נתקע אבל אני לא מתכוון נתקע מבחינת זה ששום דבר לא זז או משהו כזה היצורים זזים במקום משתקלים ימינה ושמאלה אבל אני לא יכול לזוז מהמקום או להכות מפלצות...(אני יכול לשנות את הנקודת מבט בעזרת העכבר) יש לי 64x windows xp מהירות אינטרנט 1.5 כרטיס רשת ob 1/10/100/1000 אם זה קשור בכלל... כרטיס מסך 800 gt של ati ומעבד 6300e אם מישהו צריך שאני יפרט יותר על משהו שיגיד אני אשמח אם מישהו ינסה לעזור לי תודה... נ.ב כמו שהבנתי זה לא בעיה של פיירוול
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
NOM.ESET Tournaments Series - December Monthly Finals עוד מעט נגמר לו חודש דצמבר, ושמונת השחקנים הטובים ביותר לחודש זה יאספו ביום חמישי הקרוב (ה5 לינואר) כדי להלחם על 600 ש"ח! חלוקת הפרסים: מקום 1 - 300 ש"ח מקום 2 - 200 ש"ח מקום 3 - 100 ש"ח בנוסף, 50 ש"ח יוגרלו בין אחד מהשחקנים שהשתתפו ברוב הטורנירים במהלך החודש אך לא זכה בפרס כספי. הטורניר והשידור יתחילו בשעה שמונה בערב וימשכו עד שנגיע לטופ4 (סיום סיבוב 3). הארבעה שחקנים שנשארו יחזרו במוצ"ש (ה7 לינואר) כדי לקבוע מי האלוף לדצמבר שיעלה לשחק מול WhiteRa! פורמט הטורניר הוא Double Elimination, כמו כל חודש דצמבר השחקנים יבחרו את המפה הראשונה על פי Map Veto. הבראקטס: הטורניר ישודר על ידי CheapCheese ו HecticSC בש…
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש חוכמולוג בוויקיפדיה העברית שטוען שאין כזה דבר "משחק אלוהות", אלא רק "God game". כלומר, אי אפשר לקרוא ל"God game" משחק אלוהות בערך אנציקלופדי כיוון שעוד לא הומצא תרגום למושג הזה. מה אתם אומרים? האם ניתן לקרוא ל-God game משחק אלוהות?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/stalker-%d7%9e%d7%a0%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כשתכנית ההתקנה עולה, אז היא מחפשת את הסימס האורגינלי, ואחרי שהיא מצאה אותו היא נותנת הודעה שגיאה שאומרת שיש רק ביט איד פנוי במחשב!!! ההרדיסק מפוצל - בראשי יש בערך 14 גיגה פנויים ובמשני יש בערך 8 גיגה פנויים! מה הרעיון??? ניסיתי להעביר את תיקיית הסימס לכונן אחר ועוד כל מיני דברים אבל כלום לא עזר! צריך עזרה דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שני משחקים חדשים ומעניינים ייחשפו בשבוע הבא בתערוכת E3 2016 - משחק קרבות גיבורי העל Injustice 2 מבית אד בון וחבורתו (יוצרי מורטל קומבט) וגם משחק ההישרדות-פעולה-זומבים Dead Rising 4.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום רב אני יודע שאני לא כל כך פעיל בפורום אבל אני חובב משחקים זה המטרה העיקרית של המחשב שלי להריץ משחקי מחשב, אני חובב בעיקר משחקים כבדים עם גרפיקה תלת מימדית ואפקטים מרוצים יריות אימה, השאלה שלי היא כאזת שמתי לב שבנעוץ בתאריכי יציאה של משחקים יש משחקים שהם מודגשים וחלק לא מודגשים רציתי לדעת מה ההבדל בינהם, שוב תודה עמית
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחר התקנת המשחק והעתקת הקראק שהורד מכאן: http://gf.wiretarget.com/ אני נתקל בשגיאת DLL ברגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ShippingPC-SkyGame [העלתי תמונה]... הורדתי את הקובץ DLL והוספתי אותו לתקיה SYSTEM32 אך לא ביצעתי התקנה כלשהי של ה DLL בנוסף התקנתי DIRECTX 11 שהיה חסר במחשב... אני לא מצליח להבין למה המשחק לא עולה... האם הוא אמור לעלות מהקובץ שציינתי למעלה או מהאייקון שלו? האם החלק שלא התקנתי את ה DLL במחשב גורם לי לכל התקלה? תודה מראש לכל העוזרים... אני משתמש בווינדאוס 7 במחשב נייד חדש שאמור להריץ את המשחק ללא בעיה...[br]פורסם בתאריך: 17.04.2010 בשעה 16:21:28 רק נוסיף שברגע שאני מנסה להריץ את המשחק מקובץ Launcher הוא מבקש ממני סריאל שעלי להוסיף [סרי…
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
היי, אני יודע שה-trackmania זה חינמי, לפחות גרסאות מסוימות הן כן, ויש לי אחת אבל די משעממת, אני רוצה לסוע במכוניות שטח כאלה ובחול, איזה גרסה תתאים לי ( אם יש חינמית כזאת בכלל )? תודה, יובל
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק במשחקים שלא עבדו לי על המפרט הישן ונזכרתי במשחק קווסט/הרפתקאות שיצא לפני כמה שנים הדבר הכי משמעותי שאני זוכר זה שכל המשחק שוחק דרך "טרמינל" כלומר היית רואה את הגיבור של המשחק דרך מצלמות אבטחה בקומפלקס מסויים והיית יכול להפעיל דברים דרך מפה ממוחשבת וכו' אני מניח שאם מישהו שיחק בזה הוא בטוח יזכר
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אקס בוקס ביחד עם צ'יפ ואני מעוניים להרכיב אותו ואין לי מושג איפה אני יכול לעשות את זה? אני גר בב"ש אבל לא אכפת לי לנסוע למרכז כדי לעשות את זה. שמעתי ממישהו שיש ברמת-גן חנות שעושה. מי שיודע ויוכל להגיד לי אני ישמח וגם אם אפשר את המספר טלפון
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קניתי מחשב חדש, אני לא משחק כמעט בכלל (הסבר בהמשך) אבל מתחשק לי משהו כייפי כזה כדי להתרשם וגם לבדוק את היכולות שלו בגרפיקה של משחקים חדשים (למרות שקניתי מפרט פשוט שלא מיועד בכלל למשחקים וגם לא ל-OC. המפרט מצד ימין). אמנם רשמתי שאני לא משחק, אבל אני מוציא המון זמן על משחקים "מנקי ראש" כאלה, שבעיניכם בטח הם לא נחשבים משחקים - כל הממכרים למיניהם סוליטר עכביש, Luxor אני מאוד אוהב, באבלס ומשחקי "יציאה מהחדר" ברשת. בעבר אהבתי מאוד קווסטים, ואת כל סדרת "מורטל קומבט" (האחרון שהכרתי היה MK4 ב-99). יש המלצה לכמה משחקים שמתאימים למחשב ולי? משהו לא כבד, אבל עם גרפיקה נחמדה אולי אפילו קווסט אם יש תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
mi yodea ma ha drishot shel doom 3 yesh li pentium 3 800 mhz 256ram sdram radeon 7500 64 ddr
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הsuav וזה מבקש לעשות הריגה עם bomber raid משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות ומה זה bomber raid? לא משנה הסתדרתי - צריך להכנס למין עמדה כזאת במפה שמכניסה אותך לתוך מטוס גדול. צריך לעשות איתו הריגה אחת. השגתי את הSUAV .
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
איך אתם יודעים כמה פריימים יש לכם? אני רואה שאנשים יודעים כמה יש להם בכל משחק....איך???????.
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המשחקים כמעט לא מתחדשים ואם כן אז הם לא מנצלים בכל מקרה את הכרטיסים החדשים
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... זה משחק רשת בלבד כאילו משחק מרובה משתתפים שמשחקים באינטרנט כמו קאונטר סטרייק? או יש שם גם מערכות לשחקן יחיד וזה גם משחק נחמד כמו מדל אוף הונר? ???
-
Ok אז הכרטיס מסך הקודם שלי נדפק לפני 3 חודשים ובשבוע שעבר סוף סוף קניתי אחד חדש (1950pro) היתי רוצה לדעת איזה משחקים טובים יצאו בתקופה הזו שהחסרתי... ? תודה
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב אז נראה שבזמן הקרוב אני ארכוש PS2 (משהו מאמין שעדיף הXBOX?) ויש לי מספר שאלות: 1. למרות שאני שונא את "תחכה ל...", משהו חושב שעדיף לחכות ל3? 2. האם יש גרסאות שונות? אם כן, איזה אני צריך לרכוש? 3. הבנתי שיש כל מיני צ'יפים שמוסיפים אופציות שונות למכשיר. אם משהו יוכל להרחיב קצת על מה עושים הצ'יפים ואיפה ניתן למצוא אותם, זה יעזור. 4. שמעתי מספר חוות דעת על האיכות הDVD של הPS2. שווה להשתמש בPS2 גם כמכשיר DVD? תודה חבר'ה
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://guru3d.com/newsitem.php?id=3246 תהיה תמיכה מלאה ב DUAL CORE ו ב64BIT יהיה גם תמיכה מלאה ב SLI, כרטיס מסך המינימום שצריך זה 6200/6600 , כדי להפעיל על MID צריך 6600GT..וזה לא ירוץ חלק כ"כ ולפחות מעבד 2.8,דרישות גבוהות. המשחק תחת חסות של Nvidia.
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-