משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מוכרת לכם בעיה של המשחק סים סיטי 4 עם כרטיסי מסך רדיאון 8500SE מיד בתחילת משחק נמרחים הצבעים והמשחק נתקע. לא קורא עם כרטיס אחר.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק במשחקים שלא עבדו לי על המפרט הישן ונזכרתי במשחק קווסט/הרפתקאות שיצא לפני כמה שנים הדבר הכי משמעותי שאני זוכר זה שכל המשחק שוחק דרך "טרמינל" כלומר היית רואה את הגיבור של המשחק דרך מצלמות אבטחה בקומפלקס מסויים והיית יכול להפעיל דברים דרך מפה ממוחשבת וכו' אני מניח שאם מישהו שיחק בזה הוא בטוח יזכר
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כולם רוצים אותו אבל אני לא יודע אם זה שווה: *זה הרבה מאוד זמן להוריד מהאינטרנט *זה תופס הרבה מקום
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
דבר ראשון אם זה לא הפורום הנון אני מצטער ומישהו יעביר לנכון התקנתי SIMCITY4 היום ושאני מנסה להפעיל את זה כלום לא קורה . אני מריץ WINXPPRO על P3866 256MB VOODOO3 מישהו יודע למה??
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
סיימתי את רידיק ב יום 1 שיחקתי בו בדיוק 3 פעמים איזה באסה למה מיצרים מישחקים כול כך טובים אבל כול כך קצרים
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המשחק ישר אחרי שאני מפעיל את המשחק ויש את היוצרים של המשחק והכל ישר זה מגיע למסך עם כל מיני תמונות כמו שצריך להיות זה נתקע ולא מגיב ופעם אחת אחרי שעתיים זה פתאום עבד אבל מאז זה לא עובד בכלל. יש לי פנטיום 3 733mhz וכרטיס מסך g-force 4 mx 440 וניסיתי לשים את זה אצל חבר שלי שיש לו אותו מעבד ואותו כרטיס מסך ואצלו זה עובד! :-[ מישהו יכול לעזור לי זה מאוד חשוב!!!
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, באיזה הגדרות הייתם ממליצים להשתמש בקרייסיס עבור המחשב הבא: Processor Intel® Core2 Extreme CPU X9770 @ 3.20GHz Memory (RAM) 4.00 GB Graphics NVIDIA GeForce 9800 GTX Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory Primary hard disk 307GB Free (466GB Total) ניסיתי להפעיל על רזולוציה של 1680x1050 (מסך 22 אינץ') ועל AAx8 עם כל ההגדרות בvery high וזה עבד ממש לאט. אח"כ ניסיתי עם אותה רזולוציה, בלי AA ועם הגדרות של High בהכל ועדיין לא עבד כל כך טוב. המשחק התחיל לעבוד בצורה סבירה רק שהורדתי לרזולוציה של 1280x960 (או 980 לא בטוח) בלי AA ועם high בהכל. אני חושד שיש בעייה עם הגרסא של המשחק שהורדתי (razor 1911) יכול להיות גם שיש בעיה אחרת. למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מנסה לגבות אותן ולא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1) קניתי את המשחק בהלל 10 והתקנתי את ה-Origin ואת המשחק דרך ה-Origin במחשב {i7 860,Gef240GT,ram6GB,win7home,100cabel hot 1Gbit,1.25tb free} 2) לחצתי על PLAY 3) משהוא נתן לי הודעת שגיאה של אתר של כנראה המשחק שה"יישום לא נימצא" (התמונה) 4)אני יודע שזה נשמע כמו אני עובד בגוגל ובאינטרנט אבל בג'מייל נרשמה לי ההודעה "שגיאה בדפדפן האתר לא נמצא" במקום להגיד שאני לא ניכנס לאתרים מאובטחים. 5) מה לעשות זה מה שאני יודע [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מהדורת ה-Definitive Edition של משחק האסטרטגיה הקלאסי הושקה רשמית עם כמות עצומה של תוכן וותיק וטרי, מראה נאה ושיפורים חשובים למנגנוני המשחקיות שהופכים אותה לטובה משמעותית מהנסיון הקודם של מיקרוסופט בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה בביקורות על הכרטיסי מסך,במבחני ביצועים בודקים את הכרטיסים לרוב על BF2 ו FAR CRY אני לא מבין לאף אחד מהם אין גראפיקה כזאת כבדה למה לדוגמא לא משתמשים ב RAINBOWS SIX VEGAS? זה המשחק לPC אם הגראפיקה הכי טובה שיש היום. אפשר בבקשה לדעת למה ?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק קוד 4 כל כמה זמן המחשב קופא ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש המחשב לי חזק ומצליח להריץ את כל המשחקים וזה פעם ראשונה שקורא לי דבר כזה ניסיתי להתקין את המשחק מחדש ועוד כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט ושום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי לתקן את זה
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
החנות של Steam מפנקת אותנו גם בימי המנוחה האלו עם כותרי פעולה וכותרי נהיגה - כולל Ghost Recon: Wildlands הטרי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
-
ממש בתחילת המשחק יש קטע שאני צריך למצוא איזה חפץ שנמצא במקום רדוף רוחות החזרתי את החשמל למקום וחזרתי לקומה הראשונה אבל שום מעלית לא עובדת לי.. או שהם בכלל לא אמורות להיות שמישות? מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למשחקים טובים אני אוהב משחקים עתידניים כאלא (HL2 STARWAR וכדומה) אבל אני לא ממש אוהב דברים כבדים מידי (כמו doom3 וקוויק 4) מצד שני אני גם דיי מחבב משחקים בסגנון ישן כזה.. (אהבתי את אססין קריד וזנו קלאש) אבל לא דברים משעממים ובנאלים מידי (כמו titan quest ) אני אשמח להמלצה טובה... תודה רבה נ.ב. אני מעדיף בלי משחקים עכשויים כאלא... (בלי rainbowsix...) אלא אם כן יש לך אפשרויות יוצאות דופן כאלא.. (כמו dark sector)
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
מה החרא הזה? יש מפה רגילה ואני לא יכול להיכנס רק בגלל שזה תומך בהרחבה. זה באג או משהו? כי אם כן זה ממש מסריח מצדם, מילא קיק כשזה מחליף למפה של ההרחבה, אבל בכלל לא להיכנס לשרת? קטע מסריח עכשיו אני שם לב שבכל שרת יש לי שגיאה, זה לכולם?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/shadow-mordor-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני הורדתי כבר את הפאטש', יש את האפשרות של לשנות מקשים. אני לוחץ על משהו לשנות, והוא פותח לי הודעה "Press any key" ואני לוחץ על איזה מקש שלא יהיה והוא נשאר באותו מצב.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
התקנתי את Icewind Dale II לא מחדש הרבה אבל אין לי בעיה עם זה חוץ מזה אחלה משחק אכשיו אני מחפס טרינר למישחק, מי שיודע או מכיר אז לא התנגד ללינק
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כי כל הזמן רשום לי "require archery"
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איזה משחקי יריות טובים יש היום שאפשר לשחק באינטרטנט?
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/stalker-%d7%9e%d7%a0%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-