עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Xilver,

יש לי 8800GTS והFPS נמוך מאוד משהו כמו 8 FPS ברזולוציה של 860x680 (לא יודע אם זו בדיוק הרזולוציה). יש לי את הדרייבר הכי עדכני וכל שאר המשחקים רצים חלק.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by puuma,

אני שם את הסיריאל וזה לא נותן לי להיכנס.. אך אפשר לפתור את הבעיה.. תודה. צריך לרשום את הסיריאיל עם הקווי הפרדה ובאותיות גדולות או שזה לא משנה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by id3232,

שלום אתמול התקנתי את המשחק ושיחקתי ב CLASSIC MODE בסבבה עם המקשים הרגילים(חיצים וS,D,A וכו') פתאום היום אני מנסה שוב לשחק ובתפריטים כל המקשים עובדים סבבה אבל שמתחילים לשחק שום מקש לא מגיב למרות שהמשחק לא נתקע. "איפסתי" אפילו את הגדרות הCONTROLLER וגם לא עזר בבקשה עזרה!!

4. Started by בני סלע,

אתם יכולים בבקשה להביא לי שמות של משחקים שירוצו על המערכת שלי? (מפרט בצד <<<) אני משחק על 1024X768 ולא אכפת לי לשחק בלי פילטרים. אין העדפה לז'אנר מסויים. תודה רבה (אני לא צריך רשימה ארוכה...3-4 משחקים יספיקו לי )

5. Started by sofix4,

איפה אפשר להוריד מפות למשחק, כדי שיהיו יותר אפשרויות בSINGLEPLAYER ?? ועוד משהו - כמעט לכל השרתים במשחק אני לא מצליח להיכנס (זה כותב שיש בעיה באינטרנט, אבל יש שרתים שאני כן מצליח להיכנס), יש משהו לעשות?? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Shtupel,

תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  7. שלום לכולם, נתקלתי פעם במקרה באתר מאד חביב שלקח לי זמן רב למוצאו שנית וכמעט אף אחד לא שמע עליו, למרות הרעיון המאד יעיל שלו. מדובר באתר שמכיל רשימה של משחקים (הרשימה די עדכנית). כשאתה בוחר משחק מהרשימה, הוא משווה את דרישות המשחק עם מפרט המערכת שלך (כדי שיוכל לעשות זאת, יש בפעם הראשונה לאשר התקנת רכיב DIRECTX) ואז מציג את התוצאה לפי דרישות המינימום והדרישות המומלצות. יותר אין צורך לנחש אם משחק כלשהו ירוץ על המחשב שלכם ואם יעשה זאת בצורה טובה... מקווה שהוא יהיה יעיל עבורכם: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

• 2 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. קניתי תמישחק הזה " BIOSHOCK "... קראתי בדיונים שהוא מישחק טוב עכשיו שאני מתקין אותו הוא בסוף עושה לי " Download Auto Patcher " ? אני לא יודע מה זה יש לי אינרטנרט 3 מגה והוא כל הזמן אומר לי " Chack your Internet " משהו כזה ........... המישחק הזה עלה לי הרבה כסף עם יש פיתרון לבעיה הזאת תגידו לי או שאני יחזיר תמישחק ? מה אתם אומרים.. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by bennnn,

שלום לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה התקיית שמירה במשחק dirt? משום שאני לא מוצא אותה גם לא במסמכים,וגם לא בתיקיות המשחק..... אודה לתשובה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by Itsik-L,

אני צריך בבקשה שמירה של סטוקר מהאזור "Pripyat" אני פשוט רוצה ממש לסיים ת'משחק אבל אין לי זין להתחיל מההתחלה עברתי הרבה ואז התקנתי מחדש.... או אם אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד שמירות גם טוב

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. עם כל הכבוד לז'אנר הפעולה ומשחקי התפקידים ז'אנר האסטרטגיה לפי דעתי הוא הכי טוב ומקפחים אותו במיוחד כי בזמן האחרון לא יצאו משחקים טובים... TIBERIUM WARS זה דיי אכזבה וגם ההמשך ל TOTAL ANNHILATION רק WARCRAFT III בזמן האחרון וההרחבה שלו סיפקו ועדיין מספקים את הסחורה למרות שאם יהיה תחלופות אני יהיה מוכן לנסות בכל רגע אז קיצר יש לכם המלצות? או שאני יאלץ לחכות לSC2?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל זה קשור למשחקים אז שמתי את זה פה ... =] =] =] וד'ר עם אתם ממליצים על משו ששחקים \ עדין משחקים תכתבו ..

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by RDS,

טוב אז פתאום היה לי התקף של רצון למשחק אסטרטגיה... יש המלצות? ניסיתי את הדמו של WORLD IN CONFLICT ולא מתתי עליו... יותר אהבתי CNC וכאלה... יש איזהמשהו? רצוי שהמשחק אסטרטגיה לא יהיה סגנון COH ו-WIC, לא ממש אהבתי אותם... תודה

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  14. לא יאמן לפני חודש לא היה שום דבר לשחק ופתאום לא מספיקים להתאושש ממשחק אחד וכבר יוצאים עוד 3 לא מספיקים להתאושש גם מהם וכבר יוצאים עוד ועוד ועוד.. הלוואי וכל הזמן זה יהיה ככה! מי אמר שעוברים לקונסולות ו PC זה OUT?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by simonsix,

יכול להיות שזה זה ? http://www.gamerankings.com/htmlpages2/934485.asp

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by enzo,

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אהלן, בגדול NWN2 הוא משחק סביר (אבל די מעצבן), עם המון בעיות טכניות. חשבתי לתת לו עוד הזדמנות לאחר שיצאו לו מספר פאצים (נדמה לי 7) ובעוד שבועיים יוצאת לו חבילת הרחבה. מישהו יודע האם בעיות המצלמה/זמן טעינה/וכדומה נפתרו ע"י הפאצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by bsphere,

אני כנראה אקנה את QUAKE WARS, השאלה אם כדאי לקנות ב STEAM או שהתוכנה שלהם זה מטרד ועדיף לחכות שזה יגיע לארץ. (כמה זמן לוקח למשחק כזה להגיע לארץ בד"כ?) יש מיסים בקניה ב STEAM ? (רשום שלחלק מהארצות יתווסף מס לקניה). תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by cleric,

משחק מעולה, חצי יום כבר שרפתי עליו, יש כאן עוד מישהו שמשחק בו?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. אם מישהו זוכר, פתחתי ת'רד על בעיה של סאן אנדראס ועכבר. מישהו הציע להדליק את מצב התאימות לWIN 98. הכל עבד מצויין עד השבוע האחרון. פתאום כל פעם שאני מדליק את המשחק, הוא מחליט לקרוס עם הודעת שגיאה של דבאגר (בלי הVISUAL STUDIO והדבאגר שלו כנראה שהשגיאה תיהיה של השלח אל תשלח). אם אני מכבה את מצב התאימות, המשחק עולה מצויין, נדלק ואשפר לשחק, אבל שוב העכבר לא עובד. (רק לפעמים נזכר שצריך לעבוד ). אם לא כל כך הבנתם, אני אסכם ככה: מצב תאימות -> המשחק קורס בלי מצב תאימות -> עכבר לא עובד תודה למי שיוכל/ינסה לעזור ???

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. טוב כתבתי מדריך למשחק ואני צריך הצעות לשיפור/מה להוסיף http://rapidshare.com/files/58239747/ETQW___1502___1491___1512___1497___1498___1512_.doc תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אם אני לא טועה gamespot עושים בנצ'ים לכרטיסי מסך על כל משחק אבל אני לא מוצא את זה באתר. אם מישהו יוכל להדריך או להביא קישור בכיוון (לא משנה המשחק) אשמח. תודה.

23. Started by oorlevi,

אני רואה שלא יהיה MU ישראל שוב פעם אז האם יש משחק חינמי דומה ואפילו טוב יותר ואם יש לו קהילה ישראלית עוד יותר טוב! תנו המלצות ממשחקים ששיחקתם/משחקים וכמובן שיפעלו לי על המחשב (מפרט בצד). תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by messi,

אני צריך המלצה למשחק מלחמה משהו אמיתי ומציאותי יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by mambo,

שלום, כבר כמה שנים לא יצא לי להתעסק במשחקי מחשב (אוניברסיטה וכו'). אני אוהב סימולטורים של מטוסי קרב ומשחקי הרפתקאות (קווסטים בסגנון של monkey island ודומיו). גם אהבתי מאד את star control II למי שעוד זוכר את זה. מה הולך היום בשוק מבחינת סוגי המשחקים האלו? על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים