משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני יכול ישר להוריד את ה PATCH 1.5 (האחרון) או שאני צריך להוריד את כל הPATCHS ולהתקין אחד אחד?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%99-%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%93%d7%99%d7%95-dice-%d7%99%d7%a7%d7%97-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%97/
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/pc/fallout_3/screenshots.html נו, מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קודם כל אני מחכה למשחק הזה הרבה זמן .. ! ואני חולה על כל הסדרה .. 5 צריך לצאת ב3 לאפריל לפי מה שאני יודע.. ואני יודע שיוביסופט מוציאים אותו לאור ... אז השאלה שלי היא כזאת .. אם תהיה מערכת הגנה כמו STARFORCE ... למשחק . ? מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה...הורדתי את המשחק מהביט טורנט..וזה השם שלו 12.09.04.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD-HOODLUM כמובן זאת גירסה DVD...ולי אין צורב DVD.... אני משתמש בדיימון טולס... ושאני בא מתקין עובר את הכמה אחוז באותו קטע כמה פעמים ניסיתי...הוא עושה לי את הבעיה הזאת אז מה אני עושה?...מה לא בסדר??.. הנה הקובץ NFO של המשחק...(של קבוצת השיחרור) *עריכת המודר - הInfo צונזר משום שהיו שם סריאלים למשחק , אסור לדבר על ווארז בפורום!*
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה וגם כן משחק אסטרטגיה טובים עברתי על התרד של ההמלצות ולא מצאתי משהו מעניין אם משהו יכול להביא לי בבקשה המלצות על משחקים תודה
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל את הדמו על ה-R9200 שלי לפני כמה ימים, ואני עד עכשיו מנסה להבין איך להטיס את המוטים שבמשחק! זה קשה מאוד עם העכבר והמקלדת להטיס את מטוס הסילון. אבל להטיס את מטוס ההליקופטר, או איך שקוראים לו, זה כמעט בלתי אפשרי! או שאני פשוט לא יודע איך. אני תמיד מתהפך עם המטוס הזה, ובסוף עושה הצבעה נגדי ומעיפים אותי מהשרת בגלל כל המטוסים שאני הורס
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחבר לשרתי משחקים כגון : american army, battlefield 1942, operation flashpoint. הוא פשוט לא מוצא לי שרתים להתחבר אליהם. windows XP PRO. ניטרלתי את ה firewall.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ויסטה מעודכן אבל אני לא מצליח להפעיל משחקים (bioshck & Stranglehold הוא תמיד רושם לי את מה שכתוב בתמונה המצורפת המפרט vista 32 bit Q6600 לוח gigabyte p35sl corsair 2GB 800 Mhz כ.מסך leadtek 8600gt extreme 256mb מעודכן 163.71 beta אני אשמח לעזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 13:25:22 הנה התמונה[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם GENERALS - ZERO HOUR ברשת, אחד על אחד. אגב, גם אנשים שיש להם גרסה מושאלת (לא מקורית) יכולים לשחק, במידה וזה ZH , יש אפשרות להתחבר אחד על אחד, לפי כתובת IP. אם מישהו מעוניין אני אשמח אם תפנו אלי למסנג'ר (גם עכשיו)
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מחפש אותו בעוד דרכים אבל בהמשך הפרגן מאוד אוהב את הרביעי וחמישי מאוד מצפה למשחק, למישהו יש כיוון?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Nir "pzAz" Ido "idoz" Yuval "whprob" Shaked "sephy" Idan "partush" Steam ids: Shaked "sephy" - STEAM_0:1:24846100 Ido "idoz" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 Idan "partush" - STEAM_0:1:38394584 איש קשר:שקד פרטים ליצירת קשר: איימל:shaked9700@walla.com נייד:050-2911997 sephy מאשר תמונה של סטים איידי: http://www.up2me.co.il/images/1350648.jpg יש סיכוי שנחליף את partush כי הוא לא בטוח שהוא יגיע!
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי gigabyte ati 8500 דריברים מעודכנים המשחק קורס כל 10 דקות זה בטוח קשור לכ. מסך מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה וכרטיס מסך 9550 אבל על חיבור x4 לא x8 ויש לי עכבר g5 פעם שהייתי משחק לא הייתה לי את הבעיה עכשיו שאני משחק אז כול פעם העכבר ניתקע לי ואנני לא יודע למה כאילו אני מוזיז אותי ימינה ואז בעמצה זה ניתקע וממשיך מה יכולה להיות הבעיה ??? תודה לעוזרים זה כאילו יש לי "דופ לעכבר"
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה קורה, בשנים האחרונות אני מנסה ללכת בעיקבות החלום שלי לבנות משחקי מחשב, אני לא מקצוען ולא למדתי במוסד שמלמד את הנושא, הכול פה נבנה על ידי ועם הידע שלי שצברתי מלמוד עצמי.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את הCareer ויש לי 100% יש איזו שהיא דרך להרוויח כסף? אפשר לעשות את המסלולים שכבר עשיתי ולקבל 700$ זה לא מספיק!! בשביל לקנות משהו אני צריך לעשות בערך שלושים כאלה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי את המשחק:MOH:AA ! והתחלתי להתקין אותו ובאמצע ההתקנה הוא נתקע...אז איתחלתי את המחשב.. ואז כמו מפגר נכנסתי לתקייה של המשחק ומחקתי אותה בצורה ברוטלית.! ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא פותח לי חלון שיש לי אפשרות לתקן..ואחריי שאני עושה את הפעולה הזו אז הוא עוד פעם פותח לי את החלון הזה ונות לי רק לתקן את ההתקנה! בקיצור אני לא יכול להתקין עכשיו את המשחק! מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajCZ0qX1S6Pk9BYenoQ40pJ76g9_suVeVROrD-9LIM8/viewform
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני הגעתי במשחק לשלב Chase Morphius אני עובר את השלב הוא מגיע לי לקטע מהסרט ואז מעלה את השלב וזורק אותי לווינדווס אם לעוד מישהו זה קרה או שיש מישהו שהגיע לשם ויכול לשלוח לי את הסייב שלו שיגיב בבקשה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
התקנתי את ה- GTA המפורסם סן אנדרס במחשב בחדש ולאחר תהליך ההתקנה אני וחץ על האייקון של המשחק שנוצר בשולחן העבוגדה והוא רושם לי ארור של קובץ מסוים שחסר... חיפשתי אותו והעתקתי לשולחן העבודה. לאחר מכן הוא עשה זאת שוב עם עוד כמה קבצים ואני העתקתי... לאחר מכן לחצתי שוב על האייקון והוא עשה לי את ההודעה המפורסמת של ה-dont send, send to microsoft this eror... מה עליי לעשות כדי שהמשחק יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברים, בסופ"ש האחרון כתבתי כלי נחמד שמשנה באופן אוטומטי שמות של קבצי ריפליי לפי תוכן כדוגמא שמות השחקנים או המפה. הכלי רץ באופן אוטומטי ברקע ובודק אם נשמר ריפליי חדש ( או ידנית אם תרצו ) ומשנה את שם הקובץ לפי תבניות מוכנות או תבניות שתוכלו לכתוב בעצמכם. שחררתי את הכלי דרך TeamLiquid בכתובת http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=303760 מקווה שזה יעזור לכל מי שנתקל כמוני בבעיה של ניהול קבצי ריפליי מרובים והשנאה שבלעקוב אחריהם .. SECTORIX.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הגעתי לשלב rendezvous with the resistance, זה השלב שאני צריך לקחת את הטייס של מטוס ה g3 ל maquis hideout, אבל איפה מקום המחבוא הזה? עברתי את כל השלב עד שהגעתי לכנסיה ואני לא מוצא שום מקום מחבוא, איך עברתם את השלב הזה?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, לא יודע לכמה ממכם יצא לשחק בגוסט רקון החדש, אבל בכל אופן, אני רוצה לנצל פה את ריכוז האנשים לחפש שותפים לשחק את הקו-אופ של המשחק הזה. Ghost Recon: Future Soldier רק תנאי אחד, אנשים עם מיקרופון כדי שיהיה אפשר לתקשר כמו בני אדם. לא מבקש תותחי על או שחקנים כבר שנים, כל רמה, כל גיל, כל דת לאום גזע מין וכו' וכו'. Roei.sm@gmail.com או כאן (:
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-