עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by e.s,

איך אני אומור לדעת שסיימתי את gta vice city אמורה להיות לי הודעה כלשהיא או סימן??משהו??

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  2. יש אפשרות במשחק להכניס כתובת של שיודר חי לרדיו שאתה רוצה ואפשר לשמוע רדיו במשחק. ניסיתי להכניס תחנות מהארץ (גלגל"צ, ECO99) אבל זה לא עובד. מישהו הצליח? תודה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by amit22,

איך עוברים את השלב שאני עם הבת שאני מתחיל אם רובה צלפים ? בתודה עמית

4. Started by Internal,

תגידו בבקשה יצא דיאבלו דמו ? כי אני רואה הרשת מוצפת Diablo 3 Official Demo LEAKED"

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  5. שלום, אני מנהל קבוצת מולטי גדולה מאוד בארץ ואנחנו מחפשים קבוצת קאונטר סטרייק אם אתם רציניים (וכשאני אומר רציני אני מתכוון הוכחות) ואתם רוצים להיות חלק ממולטי רציני אתם מוזמנים לפנות אליי שימו לב יש כמה דרישות : 1)קבוצה פעילה לפחות 3 חודשים. 2)קבוצה רשומה ב-ESL עם משחקים. 3)קבוצה שרוצה להתקדם ורואה את עצמה משחקת בטווח הארוך 4)שחקנים עם גישה טובה ולא בעייתיים אם אתם עומדים בקריטריונים צרו איתי קשר כאן או במירק שלנו #PwR-Gaming ב- Quakenet ניתן לפנות אליי גם בסקייפ yuvalganim. תודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by Drek Boy,

איזה משחקי יריות טובים יש היום שאפשר לשחק באינטרטנט?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by RONEN1N,

שלום אני רוצה לשחק במשחק moh Breakthrough במחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה " --- Common Initialization --- Medal of Honor: Breakthrough 0.00 win-x86 Aug 30 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak4.pk3 (11 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak3.pk3 (142 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak2.pk3 (1228 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak1.pk3 (7888 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA/maintt E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak7Nl.pk3 (102 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\pak7.pk3 (89 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak6EnUk.pk3 (395 files) E:\Program Files\E…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by SheZiF,

משחק להורדה / Vgames משחק פירסומי למכונית ה-M3 Coupe של BMW: נהיגה ריאליסטית במסלול גרנד פרי מול עד 15 מכוניות הנשלטות על ידי המחשב או שחקנים אנושיים דרך הרשת סוף סוף משחק מירוצים בלי טכנו מטמטם ברקע - דבר שהפך סטנדרטי בעשור האחרון. במקום זה יש ל-BMW Challenge קטע מוזיקלי שהיה מרגיש בבית בסצנות הנוף המפוארות של סרטי שר הטבעות. BMW Challenge הוא קודם כל פרסומת למכונית החברה, אבל מאחורי סרטון הווידאו הארוך ללא הצדקה של הפתיח והתוכן המצומצם (מסלול אחד בלבד בשתי גרסאות - מלאה וספרינט, לפחות עד לשחרור מסלולים נוספים), מסתתרת סימולציית נהיגה שתקרוץ לחובבי מכוניות בזכות הריאליזם, ולכולנו בזכות הגרפיקה המצויינת. הכותר החינמי כולל מספר מצבי משחק, העיקריים שבהם הם מירוץ כנגד הקל…

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  9. אני משחק במשחק הזה כבר חודש והוא דיי פשוט, עד כמה המשחק ריאליסטי? אני לא מחשיב את עצמי בתור אחד שמומחה לחומרת מחשב או תיקון מחשבים ועדין הכל הולך לי חלק. אז סתם רציתי לדעת אם המשחק הזה באמת דומה למציאות. תודה לעונים.

10. בציר המבצעים היומי בחנות של וואלב: סדרת ביושוק במחירים מצחיקים, Lords of the Fallen בשליש מחיר, משחק אינדי מהולל בדולר וחצי והפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%91%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam/

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  11. אני רוצה לפתוח אותו בלי להתקין את הDAEMON TOOLS איזה עוד תוכנות פשוטות יש?

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  12. ניסיתי הכל עמדתי שכבתי כרעתי גם מאחורי מסתור,חכיתי גם מספיק זמן,והוא עדיין מתנשף אחלה משחק

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by Vidati,

מה קורה, בשנים האחרונות אני מנסה ללכת בעיקבות החלום שלי לבנות משחקי מחשב, אני לא מקצוען ולא למדתי במוסד שמלמד את הנושא, הכול פה נבנה על ידי ועם הידע שלי שצברתי מלמוד עצמי.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by rosesr,

דבר ראשון אם זה לא הפורום הנון אני מצטער ומישהו יעביר לנכון התקנתי SIMCITY4 היום ושאני מנסה להפעיל את זה כלום לא קורה . אני מריץ WINXPPRO על P3866 256MB VOODOO3 מישהו יודע למה??

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by tsur1,

שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajCZ0qX1S6Pk9BYenoQ40pJ76g9_suVeVROrD-9LIM8/viewform

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  16. מה החרא הזה? יש מפה רגילה ואני לא יכול להיכנס רק בגלל שזה תומך בהרחבה. זה באג או משהו? כי אם כן זה ממש מסריח מצדם, מילא קיק כשזה מחליף למפה של ההרחבה, אבל בכלל לא להיכנס לשרת? קטע מסריח עכשיו אני שם לב שבכל שרת יש לי שגיאה, זה לכולם?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  17. כותר הפעולה-הישרדות החדש מבית הידאו קוג'ימה מקבל את תאריך ההשקה הרשמי שלו לשוק ה-PC - ב-2 ביוני, היישר אל חנות פלטפורמת ה-Steam לכתבה

18. Started by RoD,

ראיתי שלא פתחו בינתיים על המשחק הזה שום דיון חוץ מאחד ששאלו מתי הוא יוצא ואחד עם כמה סרטונים.. בכל אופן, מישו כבר הספיק לשחק? נרשמתי לפני איזה חודש או כמה שבועות לבטא בתקווה שאני אצליח להרשם לפני שייגמרו המקומות,ולפני ארבעה ימים קיבלתי אימייל מUBI עם סריאל לזה ואפשרות להורדה מסטים אני לא יודע אם משו בכלל יפעל על ויסטה כי הדרייבר של NVIDIA ככל הנראה לא תואם את הגרסה שיש לי[וכן, הורדתי את הדרייבר לויסטה בX64] אם זה ילך בסדר מחר או מחרתיים כמה תצלומי מסך (: אני חייב לומר שלא שחקתי בשום משחק של HEROES או M&S.. אז אני בטח אפרוש מוקדם מהמשחק אם אני לא אהיה מרוצה ממנו אני אשמח לתת למישו ת'חשבון שיהיה עם זה.. *כנראה שזה רק למולטי פלייר.. [attachment deleted by admin…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  19. יש מצב ש Mortal Kombat : Deadly Alliance יצא (בעתיד) ל PC ? שמעתי שמורטל קומבט 6 אמור לצאת ל PC (תקנו אותי אם אני טועה), רק שלא ראיתי שום כתבה באתר Midway שמעידה על כך. אני פשוט מת לשחק משחק קרבות בסגנון של מורטל קומבט או אפילו כל משחק קרבות אחר. יש איזה משחק קרבות שאמור לצאת ל PC בקרוב? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by tomer87,

מה הוא עושה ואיך משתמשים בו?? תודה תומר בכר

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by g@s,

אם אתם רוצים קלאן טוב אז שלחו הודעה או תוסיפו אותי H20}humotel

22. Started by sashakrik,

שלום, אני רוצה לקנות גרסת הורדה של המשחק Pro Evolution Soccer 2012 אם מישהו ראה אתר שמוכר אני אשמח לקישור תודה !

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  23. למי שלא מכיר משחק MMO בעולם של Warhammer 40k, משוחק בסגנון של Space Marine למי ששיחק. בקיצור המפתחים עשו בשישי שידור בTwitch עם משחק של 8vs8 בגרסת Pre-Alpha של המשחק אבל מטעמי רישיון הם היו צריכים למחוק את זה והם מעלים גרסה מקוצרת של חמש דקות בקרוב. א..ב..ל... הם אמרו שזה בסדר גמור אם מישהו הקליט את השידור מTwitch ויעלה את זה בעצמו כל עוד זה לא רשמי דרכם אז אין בעיה. הנה הוידאו בקישור הבא: Warhammer 40k: Eternal Crusade 30 minutes Gameplay [Pre-Alpha] אם מישהו מתעניין לגבי המשחק או ששומע עליו פעם ראשונה יש כאן FAQ מלא, לחצו כאן. בנוסף אם מישהו מחליט לקנות אפשר להשתמש בקוד הבא כדי לקבל RTP מתנה בעת ההרשמה (גילוי נאות זה חבר מביא חבר): EC-WMY6AUQT9ZJ4A עריכה:…

24. Started by STRENGTH,

אני בשלב האחרון ואני לא יודע איך הורגים את המפלצת הענקית הזאת.. שהוא תופס אותי אני אמור לירות בו אבל אני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ בבקשה תעזרו לי ???

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by ExploiT,

שלום כולם יש לי קונטאר סורס אמיתי עכשיו יש לי כול הזמן 30 fps למרות שיש לי reforce על 120 וvsync off fps_max 101 מה אפשר לעשות ? הכרטיס לא דפוק כי יש לי 300 fps בהלף לייף 2

• 7 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.