עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by TopNotch,

מישהו ראה את זה? מתכנן להשתתף? http://honwars.com/ אפשר אולי לסדר לעצמנו פה אולי 2 קבוצות של שחקנים ברמות MMR דומות כדי שיהיה לנו סיכויים יותר טובים לנצח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Ok אז הכרטיס מסך הקודם שלי נדפק לפני 3 חודשים ובשבוע שעבר סוף סוף קניתי אחד חדש (1950pro) היתי רוצה לדעת איזה משחקים טובים יצאו בתקופה הזו שהחסרתי... ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מה אתם אומרים על המשחק? איך הגרפיקה? משעמם לעתים קרובות או כיף מאד? אפשר לייבא דמויות רבות? אפשר לייבא דמויות מ-TF2 או רק מ-HL? בקשר למולטי של המשחק : מה ניתן לעשות בו? תודה אני שוקל לקנות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכם! נתקעתי בשלב במדבר חשוך עם תעלות אני בקטע שאני על גג ואני צריך להפעיל את הארטילריה ואין לי מושג איך!!! ניסיתי דרך המשפקת ולא הולך כלום על איזה מקשים אני לוחץ בשביל להפעיל את הארטילריה ??? צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by gman_il,

נראה שימושי : http://t.co/kyiOChgb

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kessler403,

שם המוכר: ישי קסלר שם מלא של המוצר:battlefield 4 תיאור המוצר: קיבלתי את המשחק battlefield 4 ביחד עם כרטיס מסך ואין לי צורך בו. המשחק הוא להורדה ויש לי את הנייר עם הסיריאל עדיין מכוסה וצריך לגרד אותו. מחיר: 120 ש"ח גמיש. ניתן להעביר לי בפייפאל ואני אשלח צילום של הקוד או שנפגש באזור המרכז. מוכן להחליף על: Diablo 3 ליצירת קשר נא שילחו מייל ל kessler403@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ו EMPIRE EARTH? אני מחפש את הגרסאות האחרונות של סוג המשחקים הזה שהיה מאוד פופולרי פעם. אני מחפש למטרה כדי לשחק נגד חבר באינטרנט. מישהו יודע מה המשחקים הכי חדשים מהסוג הזה שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך האינטרנט? אפשר גם לקבל המלצות על הישנים (אם הם עובדים כמו שצריך)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. טיזר חדש מחברת Ubisoft עשוי להצביע על תקופת הזמן ההיסטורית שאותה נחווה במשחק הבא בסדרת Assassin's Creed, אי שם בשנה הבאה לכתבה

9. Started by AviCrash,

היי כולם!!! יש לי בעיה קטנה בפיפ"א... כל פעם שאני מגיע בערך למחזור ה25/6 בליגה... הוא טוען את המשחק ויוצא לווינדווס... לשחק משחקים ידידותיים אפשר ולהתחיל ליגה אפשר אבל מהר מאוד שוב יוצא לווינדווס... אם אני מוחק את השמירה,אפשר להתחיל חדש אבל שוב,עד למחזור 26 בערך... מה אפשר לעשות!? אגב,יש לי אקס פי 256 DDR פנטיום 4 1.7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by DS,

תגידו אם אני קונה באתר בארה"ב איזה כדאי לקנות? כמה יעלה לי משלוח ב MUSTOP כמה יעלה לי בסה"כ

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מי פה כבר סיים את זה? מבחינת המשימות המאורגנות, המשחק די קצר, אבל לפחות אפשר להמשיך אחרי זה בתור פרי לנסר.... 8)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by djgur,

האם מישהו מכיר משחק אסטרטגיה טקטי בסגנון XCOM - Enemy Unknown?? משחקיות מאוד מהנה בשילוב הסרטונים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הורדתי את אפשרות המחשב לעזרה (SYSTEM AID) ועדיין אני לא יכול להעביר הילוכים בלי שהמחשב יעביר לי גם! איך משנים את זה? התחרפנתי אני משחק עם הגה וזה מעצבן ביותר...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by TapUdi,

אני הגעתי במשחק לשלב Chase Morphius אני עובר את השלב הוא מגיע לי לקטע מהסרט ואז מעלה את השלב וזורק אותי לווינדווס אם לעוד מישהו זה קרה או שיש מישהו שהגיע לשם ויכול לשלוח לי את הסייב שלו שיגיב בבקשה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני ראיתי את הסרטון הזה ביו טיוב היום ואני פשוט לא מאמין שזה מה שהכניסו למשחק! אני אישית בחור בן 25 ככה שאין לי יותר מידי בעיה עם זה במשחקים אבל תאכלס אם היו לי ילדים הייתי אומר שהם קצת הגיזמו יותר מידי. לדעתי לא צריכים למכור תוכן כזה בחנות לילדים עם כול הכבוד... http://www.youtube.com/watch?v=O51l7S7Sx3g וחוץ מזה שחכו שזה יגיע לחדשות FOX או לבחור המשוגע הזה שברח לי השם שלו ששונא משחקי מחשב..! מזה יעיפו את המשחק הזה על טיל מלפחות שלוש מדינות שאני יכול לחשוב עליהם. מוזר שיוצרי GTA 4 לא ישבו וחשבו קצת על מה שהם מכניסים למשחק, ואולי הם שכחו שהגרפיקה והמציאותיות של המשחק שלהם משפיעים מאוד אם הם מכניסים חומר כזה. תאכלס חבל כי זה משחק אדיר לא מהעולם הזה והנה דוגמה למה:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by amit22,

איך עוברים את השלב שאני עם הבת שאני מתחיל אם רובה צלפים ? בתודה עמית

17. Started by VeR-MaN,

שמעו עם פה מישהו שיודע לשחק הירוס 3(אבל יודע לשחק טוב,שיהיה קצת אתגר).אז שלחו הודעה פרטים או משהו ונשחק,כי חזרתי למשחק וזה מאעפן לשחק נגד המחשב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by OR007,

רציתי לדעת אם למישהו יש כבר דעות לגבי המשחק ? לפי מה ששמעתי צריך להיות שמחק טוב (לאהבי מרוצי האופנועים שבינינו) בנוסף שמעתי שיש מולטי פלייר לכמה שחקנים...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bluemail,

חוץ מGTA IV איזה עוד משחקים אמורים לתמוך במרובעי ליבות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by demonshlomo,

עוד מישהו חושב שהסוף של גדיי אקאדמי הוא גרוע? גם עם הלייט סייד וגם עם הדארק! פשוט מאכזב אחרי משחק כל כך מהנה לראות סוף שמבאס תתחת! כזה מעצבן... לא יכלו קצת להשקיע?! מה אתם אומרים עליו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Drek Boy,

איזה משחקי יריות טובים יש היום שאפשר לשחק באינטרטנט?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by alexrta,

תגידו פיפא 2003 יעבוד על המחשב שלי? (הדמו עבד)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום קניתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח לשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הגעתי למסך שאני רואה את הרובים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Vidati,

מה קורה, בשנים האחרונות אני מנסה ללכת בעיקבות החלום שלי לבנות משחקי מחשב, אני לא מקצוען ולא למדתי במוסד שמלמד את הנושא, הכול פה נבנה על ידי ועם הידע שלי שצברתי מלמוד עצמי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים