עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.

2. Started by alexrta,

תגידו מה זה המשחק הזה PROJECT NOMADS הוא יפה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by wooper,

היי אני לעיתים רחוקות חוזר למשחק הבעיה היא שמופיעים לי כל מיני צבעים במסך זה רק במשחק הזה ולפי מה שהבנתי זה קשור לווינדוס 7 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז ככה...הורדתי את המשחק מהביט טורנט..וזה השם שלו 12.09.04.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD-HOODLUM כמובן זאת גירסה DVD...ולי אין צורב DVD.... אני משתמש בדיימון טולס... ושאני בא מתקין עובר את הכמה אחוז באותו קטע כמה פעמים ניסיתי...הוא עושה לי את הבעיה הזאת אז מה אני עושה?...מה לא בסדר??.. הנה הקובץ NFO של המשחק...(של קבוצת השיחרור) *עריכת המודר - הInfo צונזר משום שהיו שם סריאלים למשחק , אסור לדבר על ווארז בפורום!*

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by tamiravigan,

* OS: Windows XP SP2 * Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better) * RAM: 2GB * Hard Drive: 18GB free hard disk space * Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader * Drive: DVD-ROM dual-layer drive http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx 18GB?!? WHAT THE HELL!? אבל לדעתי זה יהיה שווה את זה, כמו כל משחק שלהם(חוץ מSA שהוא ממש גרוע)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by David :o,

אם יש רוב לימים מסויימים ולא הימים שבחרתם שלישי וחמישי אז למה אין ODC בימי שבת וראשון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Ok אז הכרטיס מסך הקודם שלי נדפק לפני 3 חודשים ובשבוע שעבר סוף סוף קניתי אחד חדש (1950pro) היתי רוצה לדעת איזה משחקים טובים יצאו בתקופה הזו שהחסרתי... ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by fim,

אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. סרטוני משחקיות מודלפים מהאלפא הסגורה מספקים לנו הצצה ראשונה לאיתחול של סדרת האקשן-התגנבות הפופולרית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-ב-11-דקות-של-משחקיות-מתוך-ה-hitman-החדש/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by g@s,

אם אתם רוצים קלאן טוב אז שלחו הודעה או תוסיפו אותי H20}humotel

11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%a2%d7%aa%d7%9d-indigo-prophecy-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nore0,

תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כותר נוסף אשר מוגן בידי הגירסה העדכנים של טכנולוגיית ה-Denuvo הנודעת נפרץ והופץ ברשת, לקול צהלותיהם הדיגיטליות של הפיראטים לכתבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Interl-Conore,

הי קניתי את המשחק!!! יש לי 1 GB RAM ואניטי וירוס פעיל ולוקח די הרבה זמן עד הוא עודש LOADING במשחק! אין שום וירוסים או SPYWARES אה טאיך אני בודק את ה FPS שלי? יש לי AMD 3800X2 512 X2 DUEL CHANNEL X1800XT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כל מי ששיחק בדמו של UT2K3 שם לב שחסר שם חביב הקהל מUT,הרדימר. מסתבר שהרדימר נוכח גם בדמו,אבל לא באופן רשמי... כדאי ליצור לעצמכם את הרדימר במשחק עשו את הדבר הבא: 1] פיתחו את קובץ הUser.ini.(לא לשכוח ליצור גיבוי). 2] מיצאו את השורה =G בקובץ. 3] בערך של G רישמו את השורה הבאה: set xweapons.rocketlauncherPickup PickupMessage You got the Redeemer! | set xweapons.rocketlauncher FireModeClass Class'XWeapons.RedeemerFire' | set xweapons.rocketlauncherPickup StaticMesh StaticMesh'WeaponStaticMesh.RedeemerPickup' | set XWeapons.RedeemerFire AmmoClass Class'XWeapons.RocketAmmo' | set xweapons.rocketlauncher Mesh SkeletalMesh'Weapons.Redeemer_1st' | set xweapons.rocketlauncher Attachm…

16. נערך בתוכנה Sony vegas pro 11 צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כבר התאיישתם מלחכות ל-Beyond Good and Evil 2? עכשיו הוא חוזר אלינו עם טריילר חדש, שמציע כיוון שונה מזה שראינו אי שם בעשור הקודם לכתבה

18. http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TapUdi,

אני הגעתי במשחק לשלב Chase Morphius אני עובר את השלב הוא מגיע לי לקטע מהסרט ואז מעלה את השלב וזורק אותי לווינדווס אם לעוד מישהו זה קרה או שיש מישהו שהגיע לשם ויכול לשלוח לי את הסייב שלו שיגיב בבקשה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nivsidon,

היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by mic,

תגידו אתם חושבים שיהיה אפשר להיכנס למקומות? בתים? מסעדות? תחשבו נגדי אתם נכנסים לסופר.. הורגים את המוכרת שהיא אומרת את המחיר... נכנסים לבית של מישהו יורים לו בחלונות ופשוט להיכנס למקומות.. לא רק להיות בחוץ כל הזמן.... או להיכנס למסעדה לאיים על המלצרית.. :AR15: אז באמת זה היה המשחק הטוב ביותר שאי פעם היה על פני האדמות....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by כריש 3,

אני מוריד אותו הוא נראה טוב מאוד לפי התמונות מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MishaK,

(לפני שאני מתחיל, כל שאלות שיש לכם למה אני ממשיך את זה, לפרטי בבקשה) ונמשיך במסורת, הפעם רשמים מהמשחק NBA Live 2003, המשחק שהכי ציפיתי לו השנה וכנראה הראשון שלא איכזב אותי. נתחיל בתפריטים, מאז NBA Live 2000 החליטו EA SPORTS לשלב קצת גראפיקה אמיתית בתפריטים, זאת אומרת שחקנים אמיתים שקופצים, עושים תנועות וכו', פה תמצאו רק שחקן אחד באותו זמן אשר מדגים כמה תנועות ריאליסטיות. אבל EA SPORTS כנראה למדו סוף סוף משנים עברו והחליטו להטיב עם בעלי המחשבים ה"לא חזקים" וניתן למצוא את השחקנים המדגימים הללו רק בתפריט הראשי בתור תוספת נחמדה לאפשרות "Next Song". התפריטים עצמם לא מסובכים כלל וכלל ובעלי אנגלית פשוטה ביותר. דבר אחד שלא אהבתי בהם זה שהאפשרות Load/Save נמצאת דווקא תחת Options, …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gevAA,

כותרת..ויש לי מערכת הפעלה XP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by i.k,

אני יודע שזה קצת ישן אבל בשביל לשחק בחבילת ההרחבה Medal of Honor: Spearhead צריך להתקין את המדל אוף הונור הרגיל או שזה עובד בלי זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים