עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חרשתם את רשימת הכותרים שהבאנו לכם לפני חודשים ואתם צמאים לעוד קצת אקשן שלא מחייב אתכם לשלוף את הארנק? הכתבה הזאת היא בשבילכם אם רק לפני עשור למצוא משחק חינמי באיכות הפקה גבוהה הייתה משימה די קשה, אז כיום זה דווקא פשוט למצוא משחקים חינמיים שאם לא הייתם יודעים אחרת, בחיים לא הייתם מנחשים שהם לא עולים לכם אגורה. בכתבה הקודמת של 'עשרה משחקים חינמיים' סקרתי עבורכם עשרה משחקים כאלו ששווה לכם לבדוק, והפעם אתם הולכים לגלות עוד עשרה משחקים נהדרים שהם חינם אין כסף. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%9F-%D7%A2%D7%93%D7%9F-%D7%9C%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99%D7…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני בשלב 20 ב main quest וכנראה ביצעתי איזו משימה שהיתה בכניסה למערה כל שהיא ואמרו לי שאי אפשר להכנס עם נשק (וכנראה שהסכמתי בקטנה ) ומאז אין לי נשקים וכלום בעצם ונראה לי כבר עברתי שלב מישהו יודע להגיד לי איזו מערה זו היתה כדי שאוכל לחפש שם את הנשק שלי ???

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  3. יש באתר של סטים קישור שמאפשר לאנשים שיש להם כרטיס מסך ATI ומשתמש חוקי בסטים להוריד hl2 deathmatch עכשיו שאני רוצה להוריד את המשחק תראו מה זה רושם לי: מה לעשות?,ואני ממש כועס. אגב אני עוד יכול לשחק CS1.6 אבל אם כתוב לי שסיסמא שלי בשימוש עי'' מישהו אחר אז גנבו לי.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by QuAKeR_996,

http://www.gamershell.com/news_HackersInvolvedinBHalfLi.shtml ישששש!!!!! הלוואי יכניסו אותם ל5 שנים מאסר.

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. מאחורי הקלעים של הקלטת הקולות ב-GTA: San Andreas, חברי כנופיות אמיתיים הביאו לאותנטיות מרשימה. איך הם הגיבו לתסריטים, ומה זה אומר על התהליך כולו?לכתבה

6. Started by tombraider2003,

מי רוצה לשחק ג'נרלס ברשת???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shaulking,

למי יש גרסא 1.0 של GENERALS ורוצה לשחק ברשת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shmoolm,

לאחרונה התקנתי את הפאצ' 1.01.... עכשיו שמתי לב שכל השרתים בכלל בגירסא הישנה יותר... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור חזרה למצב המקורי ??? (ללא הפאצ') או שאני צריך להתקין שוב את המשחק?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by kokoki,

שלום, התחלתי לשחק בוויצ'ר 2 וההגדרות הגרפיות שאני מצליח לשחק איתן הן על מדיום מינוס וזה למרות שהחומרה שלי אמורה להריץ אותו על הגדרות גבוהות, אשמח לעזרה. הנתונים שלי: i5 4690 8 ram gtx 560 ti 1gb מסך 22" 1680x1050 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by David Ell,

שלום לכולם, כרגע מופעל הדאבל EXP לפרימיום, אתם מוזמנים להיכנס לשרת וליהנות! http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/bec76a68-d863-4bcf-8c23-da9db2d13c2b/HWzone-co-il-Israel-Rush/ נשמח לראותכם!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by yotamoo,

איזה משועמם אני ב-2 בלילה. בכל מקרה ראיתי שלא הרבה אנשים פה מכירים את המשחק או לפחות אוהבים אותו (בת'רד של המשחקים המצופים). אז כמה מילים עליו - זה המשחק היחיד ששיחקתי בו עד הסוף, והוא פשוט גדול! גמרתי אותו הרבה פעמים בכל רמות הקושי ואני עדיין מגלה משהו חדש בכל פעם. זה המשחק היחיד שנתקלתי בו שכמעט ואין בו דלת שאי אפשר להיכנס דרכה. כל דבר אפשר להזיז או להפעילץ כמעט עם כל אחד אפשר לדבר ממש (לבחור משפטים) ואם לא אז הם בטוח יגידו לכם משהו מצחיק (כמו somebody kill me... please). בכל מקרה אני ממליץ לכולם ללכת ולקנות את השני לכשיצא. ועכשיו לשאלה למי שכן שיחק - בבסיס של טונג בהונג-קונג מצאתי מפתח לדירה של ג'וק (הטייס) בהונג0קונג (jock's hong-kong appartment קראו לננו-מפתח הזה). מ…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. לפעמים זה עובד בסדר על 40 fps בערך ופתאום הקול (הסאונד) מתחיל להיתקע והמשחק זז על 2 fps. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי שיש אנשים שמוכרים נגיד את החשבון שלהם במשחקי-רשת (בעיקר במשחקי MMORPG) מעלים רמה גבוהה ואז מוכרים את זה בהרבה כסף! אז אני שואל מה הקטע לקנות חשבון של משחק שלא עולה אפילו כסף.ראיתי אנשים שקונים חשבון של רמה גבוהה במשחק הרשת 2MOONS ב-60$ אני לא מבין את זה ??? למה שאנשים ירצו לקנות חשבון כזה אם המשחק לא עולה אפילו כסף וגם ההכי כיף במשחקים מהסוג הזה לבנות את השחקן לפי הבחירה שלך ואז להתפתח עם הזמן,ואז להשוואת את הבניה עם האחרים זה לא כל הקטע במשחקים האלה? אז באמת למה הם עושים את זה? מה אני מפספס כאן?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. משחקי מחשב לפעמים זה דבר מתסכל, במיוחד עבור גיימר שמשקיע זמן ומגלה שזה לחינם. הרי לכולנו יש איזה מקלדת/עכבר שנקלעו בזמן הלא נכון למקום הלא נכון... הנה שתי דוגמאות שלי: מכירים את זה שמשחק לא נותן הוראות ברורות למשימה? אז ב-World of Goo לא זוכר בדיוק באיזה שלב, ניסיתי להבין כמה דקות מה רוצים ממני לעזאזל, כשבסוף הסתבר שהייתי צריך לשחרר עם בלונים לשמיים את ה-Goo הנותרים... מה שמעיק במשחק הזה- שכל השלטים שמפוזרים בשלב בד"כ נועדו להעביר מסר ולא ממש רומזים על מטרת המשימה. עוד אחד- לאחרונה שיחקתי ב-Serious Sam HD באחת הרמות הקשות ותפסתי את עצמי כמה פעמים נאלץ לעבור מחדש קרב ענק. וכן, במשחק הזה יש הרבה קרבות גדולים, אבל מצד שני לא אחרי כולם יש Checkpoints. ועכשיו תורכם…

• 93 תגובות
    • 10.3k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

אין דיון ראשי אז פתחתי אשכול.. אני רק התחלתי, אבל במשימה השניה, בסרטון של המטוסים רשום שמדבר F22 Pilot אבל למעשה המטוסים הם F-15 בנתיים זה הדבר היחידי ששמתי לב אליו, שתפו גם אתם, ואם זה ספוילרים (בגלל שהמשחק טרי עדין) תשחירו בבקשה

16. Started by nadaviz,

לכל מי שצריך לשחרר קיטור

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  17. Started by yonatan.mendelson,

כעת אנחנו סוף כל סוף יודעים מה יהיה העיצוב הרשמי של קונסולת ה-PlayStation 5 אשר תהיה זמינה בשתי גרסאות לפחות - וזה מסתמן כמו נצחון ראשון על המתחרה מבית מיקרוסופט לכתבה

18. Started by Gotze,

שלום ההיתי ב TS ופיתאום אני מקבל קיק מפדידה ואז באן שהוא רושם hod: You are banned temporarily.: "עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות" Try again in 04:24:29 ואז הוא מחזיר אותי מתנצל וגם אני ואז הוא עושה לי עוד באן בשם Götze" was banned for 4 hours 25 minutes from the server by "Fadida" (עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות) אין לי כוח לזה בבקשה מנהלים לטפל בזה Götze

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Gotze,

דייי פדידה משחק כל הזמן בבאן שלי בקהילה פעם 4 שעות פעם יום פעם 2 ימים אני כבר לא יכול איתו מנהלים בבקשה לטפל בזה ולא פדידה אני רוצה מנהלים אחרים לא אתה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by noiZE,

זה לא פעם או פעמיים שהמנהל אלדור "Fadida" נותן לי באן בלילה ואני אפילו לא יודעלמה הוא פשוט צוחק ונותן את הבאן. אני לא עושה לו כלום והוא נותן לי kick מהסרבר ורושם סיבות טיפשיות כמו: Wanta fanta ? או תלך לישון תחזור עוד שעתיים. מקווה שתטפלו בזה

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  21. טוב פירטתי די הכל בכותרת, בעיקרון הדוושה של הגז נלחצת בלי שאני אלחץ עליה, וכשאני לוחץ ברקס היא מפסיקה להתשגע. במירוץ עצמו, כשאני על ניוטרל אז שומעים הרבה רעש כי יש גז, אבל כשאני על הילוך ראשון הגז לחוץ ממש ממש טיפה, ועם אני לוחץ בעצמי לא קורה כלום! ברקס עובד. ניסיתי לשחק באפשרויות של ה combainde pedals מהמשחק ומהדרייבר וזה לא עוזר! לבחור הזה יש אותה הבעיה: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/303988.page#2930336 לא כל כך הבנתי איך ה wingman עזר לאנשים, התקנתי את הקובץ 502 מה שיש שם וזה לא עוזר לי! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kokimoki,

שלום , רכשתי הגה+ דוושת של חברת LOGITECH בבדיקה בלוח הבקרה הבקר של ההגה והדוושות עובד והכל בסדר , אם אני נכנס לכל משחק מכוניות לדוגמא NEED FOR SPEED ההגה עובד ומזיז את הרכב אבל הדוושות אף פעם לא מגיבות . מה בדיוק צריך לעשות כדי שההגה וגם הדוושות יעבדו כמו שצריך מישהו יודע במקרה ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by OC,

אני צריך תפקודה בקונסול שמפילה תמפות של המישחק........

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by OC,

מאיפה אפשר להוריד דום 3 אלפה חוץ מקזה

25. Started by Ghoul,

ככה מה דעתכם על הגרסאה הזאת של המשחק האם הרפיקהשמוצגת שם היא הגרפיקה סופית? איך עובד אצלכם? תוך כמה זמן המשחק המלא יגיע לחנויות פחות או יותר?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.