משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
* OS: Windows XP SP2 * Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better) * RAM: 2GB * Hard Drive: 18GB free hard disk space * Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader * Drive: DVD-ROM dual-layer drive http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx 18GB?!? WHAT THE HELL!? אבל לדעתי זה יהיה שווה את זה, כמו כל משחק שלהם(חוץ מSA שהוא ממש גרוע)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול ליצור גיבור או ש אוטומתי כולם משחקים עם אותו הילד (שער קצר עיניים כחולות )??? "גיבור גנרלי"
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים שיצאו בין השנים 2003 עד ל2007 ראו מפרט בצד אני מחפש משחקים של פעולה אבל לא פעולה כבדה כמו מלחמת העולם השניה כי כבר נמאס דברים כמו Hitman Blood Money , Hitman Constract , Hitman 2 , Hitman Code Name 47 שד"א יש לי את כולם על המחשב.. הנה הרשימה של המשחקים שיש לי על המחשב: Brothers In Arms Battlefield Vietnam Battlefield 2 Commandos 3 Command & Conquer Generals Command & Conquer Generals Zero Hour Counter Strike Source Counter Strike 1.6 Counter Strike Condition Zero Call Of Cathulu Dark Corners Of The Earth Doom 3 Far Cry GTA San Andreas Hitman - Codename 47 Hitman 2 Hitman Blood Money Half Life 2 IGI 2 Covert Strike Me…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אומנם לא לגמרי משחק מתנה, אבל בכל מקרה origin מחלקים כרגע את BF4 בחינם למשך שבוע! הכוונה שניתן להוריד בחינם ומרגע שהתחלתם לשחק יש לכם שבוע שלם לשחק חופשי... עד שזה ננעל.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי תקופה (קצרה יחסית) מאז שהערוץ נפתח החלטנו בצוות הערוץ לפתוח סדרה שבועית חדשה והיום עלה הפרק הראשון שלה, מקווים מאוד שתאהבו ותהיו עדינים אם לא אהבתם (: צוות הערוץ מאחל לכם שנה טובה ומתוקה, מוצלחת, שנת בריאות, שנת שלווה ועשייה, שנת חברות וקירבה, שנת מתיקות ואהבה שנת שמחה ואור, שנת נתינה ומחילה ושנה של התחלות טובות והפתעות נעימות. צוות הערוץ מודה לכם על התמיכה, התגובות הבונות, ולפעמים גם הלא כ"כ בונות, אבל הכל מתקבל בברכה ומקווים שתהיה לכם שנה נפלאה. צוות הערוץ DezireMaker.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך וקיבלתי קוד למשחק במבצע GeForce GTX Pick Your Path עכשיו הזמנתי את FAR CRY 4 מיוביסופט קיבלתי במייל חשבונית והכל וזה משחק בהורדה אלקטרונית הבעיה שאני לא מוצא איך להוריד את זה כתוב שם שיש קישור בדף ההזמנה אבל כשאני נכנס לדף ההזמנה מופיעים רק פרטי ההזמנה בלי אף קישור מישהו יודע איך מורידים את המשחק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בציר המבצעים היומי בחנות של וואלב: סדרת ביושוק במחירים מצחיקים, Lords of the Fallen בשליש מחיר, משחק אינדי מהולל בדולר וחצי והפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%91%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברה, בשיטוט ברחבי קהילות LOL הבנתי שיש המון שחקנים אשר עדין לא התאגדו לקבוצה וכמובן שהמון שחקנים אשר רוצים להשתתף ולא יכולים, ומכאן הנושא הזה. כל שחקן אשר מעוניין לשחק בטורניר אך אין לו קבוצה (או כל סיבה אחרת) מוזמן למלא את הטופס הבא ואני יוסיף אותו לרשימה. עפ"י כמות השחקנים נבנה קבוצות אשר ישתתפו בקאפ המתקיים ביום שבת הקרוב! למעוניינים, יש להגיבה בפורמט הבא: - שם: - כינוי במשחק: - סוג שחקן: (AD, AP, Jungle, Support, Tanks) תהנו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נערך בתוכנה Sony vegas pro 11 צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה שבאמצע ההתקנה בcd הראשון זה מראה לי את ההודעה הזאת: והתקנתי את זה דרך daemon tools אני כבר נואש :-\
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מי שרוצה להישתתף שישאיר איסי קיו אנחנו נדבר איתו כבר! *כמובן שחייב להיות אצלכם מותקן מישחק ההרחבה* מחר(שבת) נארגן עוד מישחק בשעות הבוקר צוהריים וכבר נדבר איתכם!! יאללה בואו נחזור לימי הביניים!!! חחח בהצלחה. תשאירו איסי. פורסם גם בגיימר. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=654897 מי שלא נירשם שישאיר איסיקיו!!! כנסוו לגיימר שם הדיון האמיתי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הינה מונטאז' קצר שהכנתי ליכבוד הספיישל 200 סאבים של הערוץ. עם למישהו יש ביקורת בונה לגבי המונטאז' אז מוזמן ליכתוב (: http://www.youtube.com/watch?v=95nfPP0EbX4
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בביקורות על הכרטיסי מסך,במבחני ביצועים בודקים את הכרטיסים לרוב על BF2 ו FAR CRY אני לא מבין לאף אחד מהם אין גראפיקה כזאת כבדה למה לדוגמא לא משתמשים ב RAINBOWS SIX VEGAS? זה המשחק לPC אם הגראפיקה הכי טובה שיש היום. אפשר בבקשה לדעת למה ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לכל מי שאוהב ג'נרלז ורוצה לשחק בליגה ו/או סתם עם החברים הרשומים מוזמן: www.generalsleague.tipo.co.il
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסתכלתי על הדרישות מערכת של NFS:Carbon SYSTEM REQUIREMENTS OS - Windows 2000/XP Processor - 1.7 GHz or faster Memory - 512 MB RAM Hard Drive - 4.7 GB CD/DVD Drive - 8X SPEED Video Card - 64 MB* Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players Input - Keyboard, Mouse Optional - USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad *Supported chipsets: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 or greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 8500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. Notice…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק דיאבלו 3 ויש בפנים 2 כרטיסי אורח שאפשר להרשם איתם, אני מעוניין למכור אותם בהנחה משמעותית! ניתן ליצור קשר איתי במייל yanivanstra@yahoo.com לכל הפרטים. מי שירצה אוכל גם לשלוח לו תמונה של הכרטיס המקורי... בלי הסיסמא כמובן ;D צריך להוריד את המשחק באתר של בליזרד וכשצריך להרשם משתמשים בסיסמא שבכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשתכנית ההתקנה עולה, אז היא מחפשת את הסימס האורגינלי, ואחרי שהיא מצאה אותו היא נותנת הודעה שגיאה שאומרת שיש רק ביט איד פנוי במחשב!!! ההרדיסק מפוצל - בראשי יש בערך 14 גיגה פנויים ובמשני יש בערך 8 גיגה פנויים! מה הרעיון??? ניסיתי להעביר את תיקיית הסימס לכונן אחר ועוד כל מיני דברים אבל כלום לא עזר! צריך עזרה דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10155 אחרי שחנויות אחרות כבר התחילו לשים תPS3 ותWII באתר שלהם וכידוע בקרוב תיהיה התערוכה הרצינית האחרונה לפני ההשקות של הWII והPS3 ככה שאני פותח תדיון הזה על דיווחים מהמליחמה הזות אז בבקשה תיתנו רק דיווחים ועל תתחילו לריב פה כל דיווח משמעותי שאתם קוראים על המילחמה הזות אתם מוזמנים לתת לינק שלו לפה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק CS 1.6 והיום רציתי לשחק אז פתחתי את ה steam וזה לא נותן לי להתחבר זה רושם לי could not connect to steam network this could be due to a problam with your internt connection, or with the steam network. please visit www.steampowered.com for more info." אני נכנס לאתר ואני לא יודע מה אני צריך לעשות שם אולי מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתיי הוא יוצא ? ואם הוא יצא אז איך אני יכול להוריד אותו .
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני גם מצטרף לחגיגת ה-MAFIA פה בפורום . יש לי בעיה, הגעתי לשלב 9-2 ב- A TRIP TO THE COUNTRY, אני צריך לפגוש את פולי באיזה מוסך. בקיצור הגעתי ואז המשחק מתחיל לטעון שלב חדש ובאמצע הטעינה המשחק נסגר לבד. סרקתי שגיאות בכונן, עשיתי איחוי, וירוסים וכו'. שום דבר לא עוזר (אה, גם התקנתי את ה-PATCH של המשחק). אם אף אחד לא יודע איך לפתור את הבעיה אשמח אם מישהו מכיר איזה CHEAT כדי לעבור את השלב הזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם שני ה GAME PADS האלה שווים קנייה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 נראה לכם שזה זול מדי לידיות אנלוגיות וזה בטח חרא של חברה וישבר מהר,או שכדי לקנות אותו? וגם הGAME PAD הזה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5012&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 איך ה GAME PAD הזה? אני לא יודעת מה שווה לי לקנות כי אולי עדיף את הזול ,כי שניהם בטח חברה חרא , אז עדיף שישבר הזול ואז לקנות אחר...? אז איך הם.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-