עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shizel,

אני יכול ליצור גיבור או ש אוטומתי כולם משחקים עם אותו הילד (שער קצר עיניים כחולות )??? "גיבור גנרלי"

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אחרי שגברה על SONY, BEST BUY, COMCAST ו AT&T ענקית המשחקים הגיע לגמר "החברה הגרועה בארה"ב" והיא תעמוד מול bank of america. http://consumerist.com/2012/04/worst-company-in-america-2012-final-death-match-bank-of-america-vs-ea.html http://consumerist.com/2012/03/a-round-of-applause-please-for-your-worst-company-in-america-2012-semifinalists.html בין החברות שלא זכו להגיע לגמר ניתן למצוא גם את FACEBOOK, WALMART, PAYPAL ו GAMESTOP. אין מה להגיד ש EA עשו עבודה מאוד מרשימה בשנים האחרונות בשביל לזכות במעמד הזה מעניין לראות ש ACTIVISION לא הצליחו להגיע לרשימה, שיהיה להם בהצלחה בשנה הבאה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by TAsraf,

אני צריך המלצות למשחקים שיצאו בין השנים 2003 עד ל2007 ראו מפרט בצד אני מחפש משחקים של פעולה אבל לא פעולה כבדה כמו מלחמת העולם השניה כי כבר נמאס דברים כמו Hitman Blood Money , Hitman Constract , Hitman 2 , Hitman Code Name 47 שד"א יש לי את כולם על המחשב.. הנה הרשימה של המשחקים שיש לי על המחשב: Brothers In Arms Battlefield Vietnam Battlefield 2 Commandos 3 Command & Conquer Generals Command & Conquer Generals Zero Hour Counter Strike Source Counter Strike 1.6 Counter Strike Condition Zero Call Of Cathulu Dark Corners Of The Earth Doom 3 Far Cry GTA San Andreas Hitman - Codename 47 Hitman 2 Hitman Blood Money Half Life 2 IGI 2 Covert Strike Me…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by i.k,

אני יודע שזה קצת ישן אבל בשביל לשחק בחבילת ההרחבה Medal of Honor: Spearhead צריך להתקין את המדל אוף הונור הרגיל או שזה עובד בלי זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, קניתי את המשחק דיאבלו 3 ויש בפנים 2 כרטיסי אורח שאפשר להרשם איתם, אני מעוניין למכור אותם בהנחה משמעותית! ניתן ליצור קשר איתי במייל yanivanstra@yahoo.com לכל הפרטים. מי שירצה אוכל גם לשלוח לו תמונה של הכרטיס המקורי... בלי הסיסמא כמובן ;D צריך להוריד את המשחק באתר של בליזרד וכשצריך להרשם משתמשים בסיסמא שבכרטיס.

7. Started by RONEN1N,

שלום אני רוצה לשחק במשחק moh Breakthrough במחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה " --- Common Initialization --- Medal of Honor: Breakthrough 0.00 win-x86 Aug 30 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak4.pk3 (11 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak3.pk3 (142 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak2.pk3 (1228 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak1.pk3 (7888 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA/maintt E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak7Nl.pk3 (102 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\pak7.pk3 (89 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak6EnUk.pk3 (395 files) E:\Program Files\E…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן אהלן! מאז שקנינו מחשב חדש עם מעבד אינטל E5200 אני לא מצליח להריץ את המשחק JETPACK http://www.adeptsoftware.com/jetpack/ אני לוחץ על קובץ ההרצה והוא כותב לי את השגיאה הבאה: jetpack.exe the ntvdm cpu has encountered an illegal instruction. CS:0000 IP:000a OP:d9 0d 8b 01 70 Choose 'close' to terminate the application ומופיעים שני כפתורים CLOSE או IGNORE כשאני לוחץ IGNORE שום דבר לא משתנה. מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אחותי ממש אוהבת את המשחק ומתבאסת לאללה שהוא לא עובד..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by wow,

מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד אותם ? תודה. .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. משחק טוב עם גרפיקה טובה. התחלתי לשחק בו שבוע שעבר ונתקעתי.... אז בבקשה צ'יטים או קישורים לאתרים ששם אפשר למצוא צ'יטים למשחק. כל העוזרים יבורכו...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. ראיתי משחק כזה נראה לי יחסית חדש, שצריך להעביר כדור לתוך עיגול כחול לכמה שניות בדרכים שונות, שמזכירות את המשחק המכונה המופלאה הנוסטלגי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני משחק במשחק הזה כבר חודש והוא דיי פשוט, עד כמה המשחק ריאליסטי? אני לא מחשיב את עצמי בתור אחד שמומחה לחומרת מחשב או תיקון מחשבים ועדין הכל הולך לי חלק. אז סתם רציתי לדעת אם המשחק הזה באמת דומה למציאות. תודה לעונים.

13. Started by Roei,

אני מפעיל את המשחק כל הפירסומות שבהתחלה אחרי שכולם עוברות אני רואה מסך שחור ואז זהו לא רואים יותר כלום המשחק לא מגיב... למה זה קורה? וכמובן שהורדתי את הפאץ

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tania131,

היי רציתי לדעת עם שני ה GAME PADS האלה שווים קנייה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 נראה לכם שזה זול מדי לידיות אנלוגיות וזה בטח חרא של חברה וישבר מהר,או שכדי לקנות אותו? וגם הGAME PAD הזה: http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=5012&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=31 איך ה GAME PAD הזה? אני לא יודעת מה שווה לי לקנות כי אולי עדיף את הזול ,כי שניהם בטח חברה חרא , אז עדיף שישבר הזול ואז לקנות אחר...? אז איך הם.. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by STAN007,

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה שבאמצע ההתקנה בcd הראשון זה מראה לי את ההודעה הזאת: והתקנתי את זה דרך daemon tools אני כבר נואש :-\

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מישהו יודע אם יש קראק למשחק SIMS 2 ? אני לא מוצא, בבקשה אני צריך דחוף לא מצאתי מישהו יכול להביא קישור או איזה משהו כי כל מה שמצאתי זה רק וירוסים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SilentBob,

Avalanche Studios מדברת על מה שמצפה לנו בכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן הנהדרת שלה, אשר נחשף לראשונה מוקדם יותר השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/just-cause-3-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

18. כל משחק שמצריך תגובה מהירה גם אם הפינג די נמוך 70 MS המשחק לא מרגיש חלק האם חייב חבילת גיימר בשביל לשחק נורמלי ובאמת יש שיפור ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. גלשתי לי היום בפורומים בעולם ופתאום ראיתי שפרסמו איזה סרטון פרסומת ל CS החדש וחשבתי להביא את הלינק אליכם ( ה GAMERIM ) הנה הלינק

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by David :o,

אם יש רוב לימים מסויימים ולא הימים שבחרתם שלישי וחמישי אז למה אין ODC בימי שבת וראשון ?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by m83b4,

היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  22. נתקלתי במשחק דיי נחמד לאחרונה - TANKI. חשבתי לשתף אתכם. לכל הזקנים כמוני, שזוכרים שמשחקיות טובה עדיפה בהרבה על גרפיקה משוכללת... זה רץ על הבראוזר, משחק טנקים בתלת מימד. סה"כ דיי כיף לשחק בו, יש DM, TDM, CTF... הנשקים מגוונים, והמשחק מאוזן למדי ככה שלכל סגנון משחק יש שדרוגים מתאימים (אפשר להחליף טנק ונשק בהתאם לסיטואציה ולאיך שאוהבים לשחק) אתם יכולים לחפש סרטונים ביוטיוב כדי לראות, או פשוט לנסות בעצמכם 5 דקות... מי שרוצה להתרשם (לא צריך הרשמה) או להירשם (חינם) מוזמן לעשות את זה דרכי ולהוסיף כחבר... יש על זה בונוס. http://tankionline.com#friend=03a752921 מי שלא רוצה דרכי - פשוט לרשום את שם האתר... קיצר - באמת משחק נחמד. קליל ומשחקיות טובה. קלאן HWZONE מישהו ?

23. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6205678.html?tag=latestheadlines;title;1

• 8 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.