משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אם כן, אפשר הסבר? כי הבנתי שאפשר רק שזה שרת פרטי כזה שצריך לדעת את האייפי של הסרבר (אני יודע משחק ישן אבל סתם רציתי לנסות)
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכם! נתקעתי בשלב במדבר חשוך עם תעלות אני בקטע שאני על גג ואני צריך להפעיל את הארטילריה ואין לי מושג איך!!! ניסיתי דרך המשפקת ולא הולך כלום על איזה מקשים אני לוחץ בשביל להפעיל את הארטילריה ??? צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כרגע אני משחק ב-Vampire The Masquerade Bloodlines ומדי פעם יש קירטועים ואיטיות גם במשחקים אחרים כמו COD 1 מישהו יודע מה הבעיה
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק העתקתי את הקראק וכשאני מטעין את המשחק מופיעה לי שגיאה : SecuLauncher: failed to start application [9000] Error למישהו יש את הפיתרון אולי ?! תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם GENERALS - ZERO HOUR ברשת, אחד על אחד. אגב, גם אנשים שיש להם גרסה מושאלת (לא מקורית) יכולים לשחק, במידה וזה ZH , יש אפשרות להתחבר אחד על אחד, לפי כתובת IP. אם מישהו מעוניין אני אשמח אם תפנו אלי למסנג'ר (גם עכשיו)
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
משהו שניסיתי לעשות בעקבות משהו שקיים מקווה שתאהבו תהנו ותגיבו תגובות מה לשפר להוסיף רעיונות או כל דבר אחר יתקבל בברכה משתדל לאצלם קטעים טובים בישבילכם הצופים להבא זה רק ילך וישתפר כמובן בעזרתכם בזכות עצות רעיונות וגם ביקוש אז פשוט צפו תגיבו כאן מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=_0vKAWDTn3k&feature=youtu.be
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה הזאת אבל אולי עדיין יש קשר אז בכל מקרה? אז מה הוא תפקידו בדיוק של הDIRECTX?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שם המוכר: ישי קסלר שם מלא של המוצר:battlefield 4 תיאור המוצר: קיבלתי את המשחק battlefield 4 ביחד עם כרטיס מסך ואין לי צורך בו. המשחק הוא להורדה ויש לי את הנייר עם הסיריאל עדיין מכוסה וצריך לגרד אותו. מחיר: 120 ש"ח גמיש. ניתן להעביר לי בפייפאל ואני אשלח צילום של הקוד או שנפגש באזור המרכז. מוכן להחליף על: Diablo 3 ליצירת קשר נא שילחו מייל ל kessler403@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש משחקים של להטיס מטוסים, שיהיו כמה שיותר מציאותי! אני מכיר את Microsoft Flight simulator X אבל יש עוד כאלה בתחום ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום חברה, בשיטוט ברחבי קהילות LOL הבנתי שיש המון שחקנים אשר עדין לא התאגדו לקבוצה וכמובן שהמון שחקנים אשר רוצים להשתתף ולא יכולים, ומכאן הנושא הזה. כל שחקן אשר מעוניין לשחק בטורניר אך אין לו קבוצה (או כל סיבה אחרת) מוזמן למלא את הטופס הבא ואני יוסיף אותו לרשימה. עפ"י כמות השחקנים נבנה קבוצות אשר ישתתפו בקאפ המתקיים ביום שבת הקרוב! למעוניינים, יש להגיבה בפורמט הבא: - שם: - כינוי במשחק: - סוג שחקן: (AD, AP, Jungle, Support, Tanks) תהנו
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המשחק המדובר ביותר לשנת 2015 זוכה לשדרוג ויזואלי, עוד לפני שנחת רשמית על מדפי החנויות לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-בהשקה-ל-fallout-4-כבר-יש-מוד-ראשון/
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק באינטרנט ב C&C G אבל לא יודע איך !! אני זוכר את התוכנה KALI שאיתה שיחקתי WC3 אבל אני לא ממש זוכר איך להפעיל אותה . היה לי פעם את כל הקבצים הנילווים שכללו מספר סידורי ודברים כאלה אבל איבדתי את זה זה היה לפני שנה כמעט . אז עם מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום שמסביר איך מפעילים את זה או להסביר לי בעצמו תודה זה משחק ענק שלא ממצא את הפוטנציאל שלו במשחק יחיד אז אני חייב לשחק אותו ברשת תודה !!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני יכול ישר להוריד את ה PATCH 1.5 (האחרון) או שאני צריך להוריד את כל הPATCHS ולהתקין אחד אחד?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר משחק אסטרטגיה טקטי בסגנון XCOM - Enemy Unknown?? משחקיות מאוד מהנה בשילוב הסרטונים.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש דבר כזה דום 3 לסוני 2? או משחק בסגנון שלו? (שאפשרי לקנות בארץ ולא מאיזה אתר מחו"ל) ואיך המשחק עצמו טוב או לא שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום,אני חושב שיש לי בעייה או אם יש את זה לכולם,כשאני משחק BF2 כמעט תמיד מופיעים לי דברים שחורים,זה ממש מעצבן,יכול להיות שזה הרסיסים של פיצוץ או משהו? כי זה מופיע פעם באיזה 10-20 דקות ושאלתי מישהו מחו"ל אם זה קורה לו והוא אמר כן אבל לא הספקתי לדבר איתו הרבה והוא יוצא,אז אני שואל פה אם זה קרה לעוד אנשים כי אני לא רוצה לחשוב שזה ארטיפקטים :-[ , לא שיחקתי הרבה זמן משחקים חוץ מזה אבל למשל ב3DMARK זה לא קורה לי.
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר WWW.GTA3.NET סקינים למכוניות בשביל GTA3, הקבצים הם Zip, פרקתי את הקבצים לתיקיה בשולחן עבודה, לאן אני מעביר אותם במשחק כדי שיפעלו? תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המישחק הזה לפי דעתי שווה לקנות משחק באמת באמת תותח
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איך מגישים underarm serve ב- pc...אני תקוע(באימונים)... :-[ בבקשה עזרה.. :-\
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק הזה? איך הוא? מי שמכיר אם אפשר להרחיב עליו... (אני מתענין במיוחד בסינגל פלייר שלו...)
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק return fire שזה משחק פעולה אסטרטגיה ישן (שנת 1996) שצריך להשמיד את מחנות האויב באמצעות 4 כלי לחימה (טנק, גיפ, מסוק ונגמש) עכשיו אחרי שהורדתי זה עשה לו התקנה קצרה בחלון DOS ובסוף זה יצר את כל הקבצים. וכשאני לוחץ על הקובץ הפעלה זה כותב לי: Returne Fire is not compatible with Windows NT אבל למעשה יש לי וינדוס XP! ??? מה לעשות? איף אפשר לסדר את זה??? ודרך אגב, אני יודע שיש משחקים ישנים שכדי להפעיל אותם צריך שהמחשב יהיה על 256 צבעים. אפשר להפעיל משחקים כאלו בלי לשנות כל פעם ל256 צבעים?? וגם בוינודס XP י אפשר להחליף ל256 צבעים....
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-