משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משהו שניסיתי לעשות בעקבות משהו שקיים מקווה שתאהבו תהנו ותגיבו תגובות מה לשפר להוסיף רעיונות או כל דבר אחר יתקבל בברכה משתדל לאצלם קטעים טובים בישבילכם הצופים להבא זה רק ילך וישתפר כמובן בעזרתכם בזכות עצות רעיונות וגם ביקוש אז פשוט צפו תגיבו כאן מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=_0vKAWDTn3k&feature=youtu.be
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום רב האם ניתן להשיג בארץ את המישחק הזה למחשב האישי? אם כן, היכן? תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מפרט E6300 1.8 1GB 667 7600GS 256 למה המשחק בקושי אולך על הגדרותבינוניות?? הנה הדרישות.... שלי לא מספיק?? Operating system: Windows XP with latest service pack installed, DirectX 9.0c August 2006 edition (included with demo), OpenAL (included with demo) CPU: Intel Core/Pentium 4/AMD Athlon 2 GHz or equivalent (3 GHz recommended) RAM: 512 MB (1 GB Recommended) Video Card: 128MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above, only Ati and Nvidia chipsets are supported (256 MB of memory recommended) Sound Card: OpenAL compatible (full OpenAL hardware acceleration capable card recommended) Hard Drive space: 2 GB of free space is required to install and play the dem…
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מקבל שלב שאני צריך לעלות לשני חברים שלי, אחרי שאני עולה יש פיצוץ ואז אני בעצם נופל למטה, כשאני עולה בחזרה אומרים לי "destory the three anchors" ואני לא מוצא שום עוגנים שם!!! מה אני אמור לעשות? וצריך לפעול שם מהר אחרת שני החברים שלי נהרגים מהר מאוד על ידי השומרים!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אח שלי בן 7 ובניתי לו מחשב: Pentium 3 450MHZ 256 MB כ. מסך 32 MB של נוידיה לא זוכר איזה דגם. איזה משחקים יש? משחקים שיעבדו כל מיני
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק באינטרנט ב C&C G אבל לא יודע איך !! אני זוכר את התוכנה KALI שאיתה שיחקתי WC3 אבל אני לא ממש זוכר איך להפעיל אותה . היה לי פעם את כל הקבצים הנילווים שכללו מספר סידורי ודברים כאלה אבל איבדתי את זה זה היה לפני שנה כמעט . אז עם מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום שמסביר איך מפעילים את זה או להסביר לי בעצמו תודה זה משחק ענק שלא ממצא את הפוטנציאל שלו במשחק יחיד אז אני חייב לשחק אותו ברשת תודה !!
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק GW2 בשרת Fissure of woe (אירופאי). רציתי לדעת אם יש עוד חבר'ה שמשחקים על השרת הזה. יהיה נחמד לרוץ עם עוד כמה ישראלים (:
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
התגעגתי קצת למשחק ;D צריך המלצה לשרת מולטי פייר עבור GTA SA תודה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אם כן, אפשר הסבר? כי הבנתי שאפשר רק שזה שרת פרטי כזה שצריך לדעת את האייפי של הסרבר (אני יודע משחק ישן אבל סתם רציתי לנסות)
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכם! נתקעתי בשלב במדבר חשוך עם תעלות אני בקטע שאני על גג ואני צריך להפעיל את הארטילריה ואין לי מושג איך!!! ניסיתי דרך המשפקת ולא הולך כלום על איזה מקשים אני לוחץ בשביל להפעיל את הארטילריה ??? צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הסתכלתי על הדרישות מערכת של NFS:Carbon SYSTEM REQUIREMENTS OS - Windows 2000/XP Processor - 1.7 GHz or faster Memory - 512 MB RAM Hard Drive - 4.7 GB CD/DVD Drive - 8X SPEED Video Card - 64 MB* Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players Input - Keyboard, Mouse Optional - USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad *Supported chipsets: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 or greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 8500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. Notice…
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/900-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%90%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%91%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תוכנה חדשה שבניתי בשם Creeper כרגע מה שיש בה זה מאגר נתונים של כל המרכיבי אלכימיה, ואפשרות חיפוש מאוד נוחה לפי אפקט/ערך/שם/קוד/משקל וכו'. [פרסום לא סמוי] מומלץ לכל חולי הלב, נשים בהריון, וסתם שחקני Morrowind! [/פרסום לא סמוי] הנה Screenshot: תראו איזה מותק! התוכנה בנויה בC#.Net ככה שלמי שאין, יצטרך להתקין את התמיכה בדוטנט, מה שנקרא: Net Framework. ניתן להוריד או מWindows Update או מפה: http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe בינתיים התוכנה הינה לפני הגרסה הסופית לגמרי שלה, וידוע לי כבר על באג אחד (אבל בתור משתמשי חלונות אני בטוח שזה לא יפריע לכם ;D ) התוכנה משתמשת בתוכנת התקנה מבית מיקרוסופט. אם …
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
מצטער אני יודע שהיה פורום שהיה על זה אבל אני פשוט לא מבין איך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
משחק הלהיט הגדול של Bethesda יציג תמיכה בכלי מודינג ייעודיים שלה במקביל לבואן של חבילות הרחבת התוכן הראשונות מרגישים שכבר מיציתם את המרחבים הוירטואליים הצחיחים ב-Fallout 4? יש לנו חדשות טובות עבורכם – בקרוב נתחיל לראות מודים משמעותיים ומושקעים הרבה יותר עבור משחק התפקידים-פעולה הנודע. מוביל הפיתוח של המשחק בבת'סדה, טוד האוורד, הצהירבראיון שערך כי הכלים הייעודיים, אשר הפכו לחלק בלתי נפרד מכותרים כמו Oblivion, Fallout 3 ו-Skyrim ולמנוע העיקרי ששומר עליהם לגיטימיים שנים אחרי שהושקו, יושקו עבור המחשבים האישיים בחלון זמנים בין חבילת התוכן הראשונה עבור Fallout 4 (שתגיע במרץ ותיקרא Automatron) לבין החבילה השנייה – באיזור חודש אפריל. ישנו מספר בלתי מבוטל של מודים ש…
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://store.steampowered.com/app/57300
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום חברה, בשיטוט ברחבי קהילות LOL הבנתי שיש המון שחקנים אשר עדין לא התאגדו לקבוצה וכמובן שהמון שחקנים אשר רוצים להשתתף ולא יכולים, ומכאן הנושא הזה. כל שחקן אשר מעוניין לשחק בטורניר אך אין לו קבוצה (או כל סיבה אחרת) מוזמן למלא את הטופס הבא ואני יוסיף אותו לרשימה. עפ"י כמות השחקנים נבנה קבוצות אשר ישתתפו בקאפ המתקיים ביום שבת הקרוב! למעוניינים, יש להגיבה בפורמט הבא: - שם: - כינוי במשחק: - סוג שחקן: (AD, AP, Jungle, Support, Tanks) תהנו
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים. התחלתי לשחק אתמול במשחק Medal of Honor והגעתי לשלב שאני לא מצליח לעבור. זה השלב שבו אני עולה על מסוק אפצ'י ואני מתצפת בראיית לילה על המורדים/מחבלים, אז אני אמור להשמיד אותם ואת המשגרי רקטות שלהם. אני יורה בהם עם התותח של ה30 מ"מ ואומרים לי בהנשק יעיל למורדים אבל לא למשגרים, אני מנסה לירות טילים עם הכפתור הימני של העכבר ואז רשום לי OUT OF RANGE והוא לא יורה לי טילים. מישהו נתקל? אפשר למחוק: רשמתי בגוגל ולהרבה היתה את הבעיה הזו, פשוט צריך ללחוץ על 4 ולהחזיק ואז ללחוץ שוב כאשר מכוונים על המטרה.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה שמשחקים חוזרים למסך הראשי בווינדוס ? המשחק ממוזער, זה קורה בדרך כלל 30 דקות אחרי תחילת המשחק. ווינדוס 10.תודה, Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
נרשמתי באתר כבר אתמול ולא קבלתי key מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז כן , אני אחד כזה. שאני משחק במפות הקטנות , אני מרגיש בבית ויוצא אפילו עם תוצאות סבירות. אבל שיוצאים למפות הגדולות שכוללות רכבים , מסוקים וכו' , אני לא מוצא את עצמי. אשמח לקבל לינקים למדריכים + טיפים כללים איך להסתדר. חשבתי לנכון שיהיה טוב לרכז עמוד כזה עם כל הטיפים... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית איטיות במשחקים למרות שיש לי מחשב שמשיג ואף עובר את בקשות המערכת אליהם. בין המשחקים בהם קורה התקלה: "Revenant" - כן המשחק הישן והטוב, איטי מאד אפילו בתפריט המשחק עוד לפני שנכנסים למשחק עצמו, קרה מקרה בו המשחק עבד נורמלי לאחר התקלה, אך חזר למצבו המעיב לאחר רסטארט. "LOTR - war of the ring" - שיחקתי כמה שלבים ראשונים בלי שום בעיה ולפתע החל המשחק להאיט עד כדי אי אפשרות לשחק, מכאן והלאה הבעיה לא נפתרה. "Rising Kingdoms" - משחק חדש מ2005 שהתפריט בו מתפקד במהירות מצויינת אך במשחק עצמו המהירות איטית, למרות שהדבר לא חמור כמו במשחקים הקודמים. ניסיתי לעדכן דריבריי מסך, דיירקט איקס, אפילו עשיתי פורמאט והעניין לא נפתר. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
גלשתי לי היום בפורומים בעולם ופתאום ראיתי שפרסמו איזה סרטון פרסומת ל CS החדש וחשבתי להביא את הלינק אליכם ( ה GAMERIM ) הנה הלינק
-
אני צריך המלצות למשחקים שיצאו בין השנים 2003 עד ל2007 ראו מפרט בצד אני מחפש משחקים של פעולה אבל לא פעולה כבדה כמו מלחמת העולם השניה כי כבר נמאס דברים כמו Hitman Blood Money , Hitman Constract , Hitman 2 , Hitman Code Name 47 שד"א יש לי את כולם על המחשב.. הנה הרשימה של המשחקים שיש לי על המחשב: Brothers In Arms Battlefield Vietnam Battlefield 2 Commandos 3 Command & Conquer Generals Command & Conquer Generals Zero Hour Counter Strike Source Counter Strike 1.6 Counter Strike Condition Zero Call Of Cathulu Dark Corners Of The Earth Doom 3 Far Cry GTA San Andreas Hitman - Codename 47 Hitman 2 Hitman Blood Money Half Life 2 IGI 2 Covert Strike Me…
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 6 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ ביצ’ז? אוהו איזה פרק מצחיק יש לנו בשבילכם היום. יוגי חופר בראש עם פריטי טריוויה מיותרים, ינאי משחזר טרגדיות ילדות ולוני חובב זרגים… (ה”זרגים” מסטארקראפט 2 – יא סוטים!) מעבר לזה יש לנו סקירה מלאה על סטארקראפט 2 וAlien Breed לPSN, המלצות על משחקי אייפון Ace Attorny),Guns’n'Glory ,Infinity Blade ) חדשות גיימינג לוהטות (מנוע משחק חדש, עורך משחקים לאינפאמוס 2, מידע נוסף על הבטות של סוקום 4 וגירס 3 ועוד…) קצת על משחקים שצפויים בקרוב, 10 דקות של פליקצ’ארט וכמובן שאלות מאזינים. נהנינו בטירוף להקליט, מקווים שתהנו להאזין, נשמח לשמוע מכם רשמים ותגובות מאחלים לכם האזנה נעימה: לינק להו…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-