עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום, יש לי פלייסטישן 2 עם צ'יפ משיח שמותקן בפנים בכל מקרה הבעיה שלי לא קשורה לצ'יפ כל פעם שאני מאתחל את המכשיר הוא מבקש ממני שאני אגיד לו את השפה והשעה. מסתבר שהבעיה קשורה כנראה לבטרייה של הפלייסטישן. הבעיה שלי שאני לא יודע איפה היא נמצאת ואיך להגיע אליה. האם למישהו יש סירטוט או תמונה שמובילה לשם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ^DaRk-MiNd^,

כמו כל ישראלי טוב גם אני כשאני קורא באתר כמו גיימר על רישום לבטא אני נרשם בלי להיות בטוח למה אני נרשם. הפעם לשם שינוי הצלחתי להכנס לבטא של המשחק הזה. קצת מידע: זה מין משחק פעולה-אסטרטגיה באינטרנט. ישנם 2 קבוצות ולכל אחת יש מנהיג שהוא בעצם משחק את המשחק כמשחק אסטרטגיה (ממבט עליון) ואחראי על שדרוגים, הוצאת עובדים ובניית הגנות. שאר השחקנים משחקים את המשחק ממבט ראשון או שלישי כקשתים, לוחמים וכנראה עוד כמה דברים. ו... כמו בכל משחק המטרה היא לנצח את הקבוצה השנייה ולהרוס לה את הבסיס. כתבה מלאה על המשחק ותמונות ניתן למצוא כאן. אני כרגע בשבלי הורדה של הבטא וכנראה אוכל לשחק רק עוד כמה ימים (הכרטיס מסך בתיקון) ואז אוכל לדווח לכם אם הוא שווה. אם יש כאן עוד מישהו שהצליח להשתחל לבטא ש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני בתוך המערה פתאום נכנס דרקון מהתיקרה, הכוסית אומרת לעשות משהו, לא מבין מה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by redti,

שלום חברי פורום משחקיםם יש לי קאוטנר סטרייק כמעט כל שרת שאני לוחץ עליו עושה לי בעיותת אתם אולי יכולים לזרוק פה כמה אי פי של שרתים ישאלים בחינם ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כותר הפעולה-הישרדות החדש מבית הידאו קוג'ימה מקבל את תאריך ההשקה הרשמי שלו לשוק ה-PC - ב-2 ביוני, היישר אל חנות פלטפורמת ה-Steam לכתבה

6. התגעגתי קצת למשחק ;D צריך המלצה לשרת מולטי פייר עבור GTA SA תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תמיד חשקתם לכם לשחק תמישחק age of empires 3 ברשת אז עכשיו תוכלו!!! הינה המדריך שהכנתי במיוחד בישבילכם ואין את זה בשום מקום בעולם!!!: *נמחק-קישור וארז* בהצלחה. ועוד דבר אנחנו הריאשונים בארץ ששיחקו ברשת!!! בקיצר השרת פתוח לכולם אז תהנווווו...... עוד דבר אני חייב לציין שזה פשוט כיף לשחק במישחק הזה ברשת!!! אזז חברים תבואוו יש לכם היזדמנותתתת לשחק ברשת. אני מחכה לכם. יום שבת והיום נעשה טורנירים משהוו סוףף!!! כל העולם יכול ליקפוץ לנו.. וזהוו רק תשאירו פרטים....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Injury`,

אז ככה, אני מעוניין לרכוש את המשחק אך אני לא יודע אם הוא יעבוד על מערכת הפעלה WIN 7. ביצתי תחקיר קטן על המשחק אך בשום מקום לא מצעתי מידע עליו.. (( הכוונה לזה שלא מצאתי את המידע הנחוץ לי )) ??? - תודה מראש לעוזרים - 8)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by patrik,

הסרתי והתקנתי אותו שוב ושוב , כנ"ל DIRECTX9 הותן שוב ושוב אבל עדיין הבעייה הזו בבקשה עזרה מי שיכול אודה לא מאוד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ryu,

אם כן, אפשר הסבר? כי הבנתי שאפשר רק שזה שרת פרטי כזה שצריך לדעת את האייפי של הסרבר (אני יודע משחק ישן אבל סתם רציתי לנסות)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by ag43,

יש לי LOGITECH RUMBLEPAD 2 ויש מספר משחקים שבהם הוא לא מתפקד טוב (הבקר הימני לא מגיב, הכפתורים לא מוגדרים אוטומטית נכון ובעיקר - אף משחק לא מזהה את הרטט שלו). הדרייברים של LOGITECH לא משנים כלום. רציתי לשאול האם יש EMULATOR כלשהו שמדמה אותו לבקר של הXBOX לדוגמא, כך שמשחקים יוכלו לזהות אותו בצורה טובה יותר? (נא לא להפוך את הת'רד לתר'ד "אמרנו לכם לקנות בקר XBOX")

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המשחק הפופולרי ביותר בהיסטוריית שירות המשחקים למחשבים האישיים מסרב לעצור, ומצעיד אותנו אל שיא מדהים של שימוש לכתבה

13. Started by tal249,

צריך savegames של השלבים השונים במשחק soldiers of anarchy לא מצאתי בעזרת google

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Gnome,

אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה הזאת אבל אולי עדיין יש קשר אז בכל מקרה? אז מה הוא תפקידו בדיוק של הDIRECTX?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by stone cold,

http://www.pocketgamer.co.uk/r/PSP/Sony+PSP/feature.asp?c=1539 בקיצור למי שלא רוצה ליקרוא הם אומרים שהPSP לא מת ולא צריך להכין לו ארון קבורה עדין הם אומרים שסוני עשתה כמה טעויות הם מסבירים על בעיות שניפתרו ובעיות שנישארו הם מודים שהDS מוכר יותר ושנינטנדו עשתה עבודה טובה איתו בליפנות ל2 סוגים של קהל אבל גם אומרים שבכל זות הPSP מכר מיליונים ושהיא אפשר להשוות בין 2 המכשירים ובשורה התחתונה הם חושבים שהשנה הראשונה של הPSP לא היתה מושלמת אבל כן היתה טובה (מה שכתבתי זה לא מילה במילה והם גם דיברו על עוד דברים כמו הפורטים מהPS2 אבל פשוט סיכמתי תדברים החשובים) בשורה התחתונה שלי אני רוצה להגיד שהם צודקים לפי דעתי בכל מה שהם אמרו ובניגוד לאנשים מסוימים...הם לא ניראים כמו פאן של …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הורדתי את המשחק return fire שזה משחק פעולה אסטרטגיה ישן (שנת 1996) שצריך להשמיד את מחנות האויב באמצעות 4 כלי לחימה (טנק, גיפ, מסוק ונגמש) עכשיו אחרי שהורדתי זה עשה לו התקנה קצרה בחלון DOS ובסוף זה יצר את כל הקבצים. וכשאני לוחץ על הקובץ הפעלה זה כותב לי: Returne Fire is not compatible with Windows NT אבל למעשה יש לי וינדוס XP! ??? מה לעשות? איף אפשר לסדר את זה??? ודרך אגב, אני יודע שיש משחקים ישנים שכדי להפעיל אותם צריך שהמחשב יהיה על 256 צבעים. אפשר להפעיל משחקים כאלו בלי לשנות כל פעם ל256 צבעים?? וגם בוינודס XP י אפשר להחליף ל256 צבעים....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מצטער אני יודע שהיה פורום שהיה על זה אבל אני פשוט לא מבין איך עושים את זה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום. שאלה - האם זהו המשחק האחרון בסידרה או שיצא אחד אחריו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הפנינה האלימה Bulletstorm זוכה לחיים חדשים במחשבים ובקונסולות הדור החדש, עם אורח מפתיע לכתבה

20. למי שלא מכיר משחק MMO בעולם של Warhammer 40k, משוחק בסגנון של Space Marine למי ששיחק. בקיצור המפתחים עשו בשישי שידור בTwitch עם משחק של 8vs8 בגרסת Pre-Alpha של המשחק אבל מטעמי רישיון הם היו צריכים למחוק את זה והם מעלים גרסה מקוצרת של חמש דקות בקרוב. א..ב..ל... הם אמרו שזה בסדר גמור אם מישהו הקליט את השידור מTwitch ויעלה את זה בעצמו כל עוד זה לא רשמי דרכם אז אין בעיה. הנה הוידאו בקישור הבא: Warhammer 40k: Eternal Crusade 30 minutes Gameplay [Pre-Alpha] אם מישהו מתעניין לגבי המשחק או ששומע עליו פעם ראשונה יש כאן FAQ מלא, לחצו כאן. בנוסף אם מישהו מחליט לקנות אפשר להשתמש בקוד הבא כדי לקבל RTP מתנה בעת ההרשמה (גילוי נאות זה חבר מביא חבר): EC-WMY6AUQT9ZJ4A עריכה:…

21. Started by huber,

הגעתי לראש העץ, מצאתי את ערימת המפות, זכרתי שצריך להשתמש בכלב בשביל למצוא את חלק המפה אבל האופצייה הזו לא עובדת. מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במחיר של 2 מיליארד דולר. :'( מה יהיה? Take-Two, Too Much Love Could Kill You! http://www.efluxmedia.com/news_Take_Two_Too_Much_Love_Could_Kill_You_14438.html

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sahargt,

אני תקוע בשלב שאני צריך להרוג את הדרקון משהי יכול לעזור איך להרוג אותו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קבלו לינק http://www.gamershell.com/news_bHeatOfBattlebv0.3Releas.shtml

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים