עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ראיתי משחק כזה נראה לי יחסית חדש, שצריך להעביר כדור לתוך עיגול כחול לכמה שניות בדרכים שונות, שמזכירות את המשחק המכונה המופלאה הנוסטלגי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by Roei,

אני מפעיל את המשחק כל הפירסומות שבהתחלה אחרי שכולם עוברות אני רואה מסך שחור ואז זהו לא רואים יותר כלום המשחק לא מגיב... למה זה קורה? וכמובן שהורדתי את הפאץ

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by yosi_mirel1,

יש לי כרטיס מסך של RADEON X 300 ואני רוצה לדעת אם זה יכול להריץ טוב את המשחק need for speed carbon תודה מראש

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by Kak,

מקס פיין 3 + ההרחבות ב17.49 דולר. שימו את הקוד GMG20-P4DLK-FKYRS וזה יוצא 14 דולר למשחק+ההרחבות

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by stone cold,

http://ps3.ign.com/articles/738/738858p1.html בקיצור הם מרוצים מהמכשיר מאוכזבים מהידית

6. Started by shaulking,

סיימתי את המשחק עם כל הצבאות וחסר לי כמה מדליות כדי להשלים את המשחק אז מי שצריך עזרה שייבקש

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  7. שימוש בשבב עיבוד משופר, לכאורה, מאפשר לקונסולה הנייחת-ניידת של נינטנדו לפעול באופן יעיל הרבה יותר לכתבה

8. שלום במשחק סולדט (למי שמכיר) יש לי בעיה שלמרות שמסומן מסך מלא ושיחקתי עם הרזולוציה זה לא מראה מסך מלא אלא ריבוע קטן יותר במרכז המסך... יכול שזה בגלל שיש ללי מסך רחב ואין למשחק הזה אפשרות למסך רחב? תודה

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  9. אני צריך לדעת איך לעזוב את החבל ולרוץ על הקיר כמו בדקה 1:07 http://www.youtube.com/watch?v=kOLFj...eature=related אני עברתי את המלכה הראשונה ואז מבקשים ממני לקפוץ על מין מתקן כזה ונפתח דלת עכשיו אומרים לי לקפוץ על החבל אני קופץ אני עכשיו מנסה לעזוב אותו ניסיתי באמת כול דבר והוא לא עוזב ושאני סתם מנסה לקפוץ כדי להגיע לדלת זה יוצא לי אז הינה זה הקטע ב1.07 דקות בדקה ו7 שניות תגידו לי בבקשה איך לעבור תחלק הזה תודה מראש מתן

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  10. שלום, קניתי את המשחק דיאבלו 3 ויש בפנים 2 כרטיסי אורח שאפשר להרשם איתם, אני מעוניין למכור אותם בהנחה משמעותית! ניתן ליצור קשר איתי במייל yanivanstra@yahoo.com לכל הפרטים. מי שירצה אוכל גם לשלוח לו תמונה של הכרטיס המקורי... בלי הסיסמא כמובן ;D צריך להוריד את המשחק באתר של בליזרד וכשצריך להרשם משתמשים בסיסמא שבכרטיס.

11. Started by alexrta,

שלום לכולם!!!! היום בבוקר הורדתי את RTCW:ENEMY TERRIRORY MP BETA TEST התקנתי והכל עבד מצויין (למי שלא הוריד עדיין תורידו הוא יפה) אבל עכשיו שניסיתי להיכנס לכל שרת שאני מנסה להיתחבר הוא אומר לי: PunkBuster Must Be enAbled Before Joining This Server והוא אומר ללכת לתמיכה לאתר http://www.evenbalance.com הלכתי ואני לא מבין שם כלום!!!! אז עכשיו יש לי שתי שאלות: 1)מה זה PUNK BUSTER ? 2) איך עושים לו ENEBALE?!?!?!? בבקשה תעזרו אני מת לשחק בו!!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  12. משחק טוב עם גרפיקה טובה. התחלתי לשחק בו שבוע שעבר ונתקעתי.... אז בבקשה צ'יטים או קישורים לאתרים ששם אפשר למצוא צ'יטים למשחק. כל העוזרים יבורכו...

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  13. Started by Galit17,

למישהו יש מידע אולי על jericho 2? הוא ייצא?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  14. ???

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by eGore,

שלום! כשחקן CS, פעמים רבות ברצוני לערוך משחקי FCM או PCW, ולפי מה שהבנתי דרך מצוינת לאיתור כאלה פעילויות היא דרך mIRC. כיצד אני, למשל, מוצא את הערוץ #eSGames? שמעתי ישנה פעילות רבה גם ב-Quakenet, רק שאני לא יודע כיצד להתחבר\למצוא את ערוצים הללו. תודה מראש לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  16. מישהו יודע אם יש קראק למשחק SIMS 2 ? אני לא מוצא, בבקשה אני צריך דחוף לא מצאתי מישהו יכול להביא קישור או איזה משהו כי כל מה שמצאתי זה רק וירוסים

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  17. קחו קצת דיסטורשיין טוב לסופ"ש אני מוריד עכשיו ,אעדכן בהמשך. מורידים מכאן- http://thedecimation.com/

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  18. רציתי לשחק במשחק אבל אני פחדן גדול.רציתי לבדוק קודם איך המפלצות נראות.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  19. המתכנת שסייע ליצור את המשחק שהוא ז׳אנר בפני עצמו חוזר עם יצירת סולו מסקרנת לכתבה

20. אחרי שגברה על SONY, BEST BUY, COMCAST ו AT&T ענקית המשחקים הגיע לגמר "החברה הגרועה בארה"ב" והיא תעמוד מול bank of america. http://consumerist.com/2012/04/worst-company-in-america-2012-final-death-match-bank-of-america-vs-ea.html http://consumerist.com/2012/03/a-round-of-applause-please-for-your-worst-company-in-america-2012-semifinalists.html בין החברות שלא זכו להגיע לגמר ניתן למצוא גם את FACEBOOK, WALMART, PAYPAL ו GAMESTOP. אין מה להגיד ש EA עשו עבודה מאוד מרשימה בשנים האחרונות בשביל לזכות במעמד הזה מעניין לראות ש ACTIVISION לא הצליחו להגיע לרשימה, שיהיה להם בהצלחה בשנה הבאה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  21. בזמן שבו סדרות כמו Tony Hawk's Pro Skater או Skate הן כבר לא יותר מנוסטלגיה עמומה, פרוייקט מימון המונים טרי רוצה להחזיר את הז'אנר האהוד לחיים לכתבה

22. Started by m83b4,

היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by sd1,

יש לי XP והתקנתי כוכב כחול המשחק עולה אני עושה משימה ואז שאני לוחץ טיסה זה יוצא לי מהמסך ורושם שלח או אל תשלח. שמעתי ילדים שכן מצליחים להפעיל את המשחק על XP יש פאץ' שמתקן את זה? יש איזו דרך שניתן כן לשחק על XP את המשחק? אשמח לכל פיתרון בקשר לבעיה.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by i.k,

אני יודע שזה קצת ישן אבל בשביל לשחק בחבילת ההרחבה Medal of Honor: Spearhead צריך להתקין את המדל אוף הונור הרגיל או שזה עובד בלי זה?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.