עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכותר Toxikk מושק רשמית עם גירסה חינמית חדשה, ועם סגנון שיעורר בכם נוסטלגיה ל-Unreal Tournament ו-Quake 3 לכתבה

2. Started by Roeebaeloha,

היי חשבתי שאולי יהיה יותר כיף אם נוכל לשחק בסרברים לא ישראלים ביחד ונוכל לעשות גם משמות ביחד ובשביל לעשות זאת כיתבו את השם משתמש של אוריגין שלכם ונוסיף אחד את השני :xyxthumbs: אני: Yotambae

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Galit17,

למישהו יש מידע אולי על jericho 2? הוא ייצא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by oziz_2,

מה הסיבה שאני לא מצליח לשחק ברשת? או שהוא אומר לי שהCD KEY כבר בשימוש. ולפעמים המשחק כבר נטען ואז נפתח החלון של המשחק ישר מתנתק-ורושם איזושהיא הודעה. מישהו יודע איך "לטפל" בנושא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ILYA MOLO,

אבא שלי רוצה שאני אמצא לו משחקים כמו רנג'ו גומוקו ליינס וארקנואיד ואת הגירסאות הכי הכי ישנות שיש(הוא לא רוצה ת'חדשות הוא רוצה מקורי) לינק יתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by a2-power,

אין אחים שלי לא קולט איך להתקין מה לעשות כלום לא עוזר ......... ניתקתי תדיסקים ידני תוכנות ואפילו ניתקתי אותם מהחוטים זה מה שזה מראה לי תעזרו בבקשה רוצה לראות את המשחק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קחו קצת דיסטורשיין טוב לסופ"ש אני מוריד עכשיו ,אעדכן בהמשך. מורידים מכאן- http://thedecimation.com/

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by jj516,

אני צריך עזרה במשחק commandos 2 אני עושה את כול השלבים מחדש במטרה לעשות את כול משימות הבונוסים ונתקעתי בשלב הלפני אחרון (castle coldit) ואני לא יכול למצוא את החתיכה האחרונה של ספר הבנוסים יש שם כבר משהוא כמו 31 חתיכות בתמונה אבל רק חתיכה אחת נשארה, הרגתי את כולם ועשיתי את כול המשימות יש לי רק להתקשר לבקרה ולברוח בכדור הפורח אבל אני רוצה למצוא את הבונוס האחרון. בשלב הקודם (saving private smith) הבונוס היה במטוס הפגוע והיה צריך לביכנס אליו מתחת למים או במילים אחרות מקום סודי ומוסתר יש גם מקום כזה בשלב שאני נמצא בו עכשיו??? מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את החתיכה האחרונה של הבונוס???? כי אני חיפשתי בכול מקום בשלב פעמים וכלום לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחפש משחקי אסטרטגיה יפים וקלילים.. בסגנון הAOE3 וכל אלו.. את הCOH כבר ניסיתי.. די אהבתי אותו.. איזה משחקים מעניינים ויפים ולא יותר מידי מסובכים יש לכם להציע? יודה לכם מאוד,אופיר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש להקים קהילה למשחקים משותפים בCIV. מעניין האם יש בכלל אנשים בארץ שאוהבים את הסדרה ומעוניינים לקיים תחרויות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eladbu,

מחפש את התיקיה של שמירת המשחקים של NFSU2

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בגלל חגיגות Battlefield 10th anniversary כל משחק בסדרה שלהם עולה 10 יורו וזה תקף רק להיום http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.60028300/childCategoryID.60028300 http://blogs.battlefield.com/2012/09/10th-anniversary-intro/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.

15. Started by Aternus,

שלום, לא ממזמן עברתי את COD4 ואני מחפש משחקים אחרים כדי לשחק בהם, והעיקר שהם יהיו מעניינים כי חבל לי לבזבז כסף סתם. המחשב שלי: Q6600, 2GB, X1950PRO, והארד דיסק די גדול של 250GB המשחקים שכבר עברתי או שיחקתי ולא אהבתי: COD 4, CRYSIS, TIMESHIFT, ORANGE BOX, NWN2, BIOSHOCK, GEARS OF WAR כמו שאתם יכולים לראות אני אוהב FPS, אבל שתהיה לו עלילה בינונית+ לפחות, וגם משחקי RPG, מה שלא אהבתי זה CRYSIS שהוא מצועצע מדי עם הגרפיקה הנוצצת בלי שום עלילה ו\או הגיון. תודה ! נ.ב- קראתי את הטרד של המשחקים המומלצים, הבעיה שהוא ממש לא מעודכן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tombcatz,

חברת ההפצה TAKE 2 הודיעה כי שני משחקים חדשים בסדרת GTA מפותחים ע"י רוקסטאר האחד-המשחק GTA:LIBERTY CITY STORIES יוצא בהמרה לPLAYSTATION2 למי שלא יודע-GTA:LCS זה משחק בסדרת GTA שיצא לPSP [הקונסולה הניידת מבית סוני] שהחזיר אותנו על LIBERTY CITY אך הפעם עם דמויות חדשות,עלילה חדשה,מקומות חדשים בעיר,ותוספות רבות אחרות... השני-משחק GTA חדש שייצא לPSP ויתבסס על תוכן חדש לחלוטין. בכל מקרה-הידיעה הראשונה והעיקרית-היא יציאת משחק חדש בסדרת GTA לPS2...אם תשאלו אותי-מדובר פה במשהו עקום לגמרי המרה של המשחק מגירסאת קונסולה ניידת לקונסולה?!?!זה ממש עקום המשחק הזה מכיל אולי עשירית מכמות התוכן והפיצ'רים שהיו בGTA:SA,ולכן זה נראה לי לא מתאים בכלל שזה ייצא לPS2 רוקסטאר אמרו שהם יכללו שיפורים …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by wariror42,

היי חברים,שבת שלום. מקווה שזה הפורום המתאים,ואשמח לדעת מתי יוצא דום החדש. תודה מראש לעוזרים הנכבדים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי חבר'ה, התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי במשימה big game hunting with jimbo. בקטע שאני צריך לרדת לביוב ולהשתמש באיזה חפץ כדי שהעטלף יצא החוצה, העניין הוא שאני לא מוצא כיצד לבחור בפריט ולהשתמש בו?! ניסתי כמעט כל כפתור במקלדת אבל שום דבר לא פתח לי אפשרות להשתמש בחפצים... בטח פיפסתי איזה משהו, איך אני עובר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי רדאון 9700 PRO של ATI אבל עקב התערבות בסנוקר עם אחי הרדאון אצלו לחודש ולי יש עכשיו GEFORCE 2 MX200! יש ל ETM RISE OF NATIONS ועכשיו קיבלתי את WARCRAFT 3 וMAFIA בפעם הראשונה! אני צריך לחכות עד ה20 לחודש כדי שהרדאון שלי יחזור אליי אז לחכות או לשחק?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by sherlock1212,

אין הרבה אבל גם זה משהו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק הורדתי Steam עכשיו להתקין ואז מה לעשות ? איזה סיסמה לרשום

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לא מצליח לסדר את המקשים מישהו אולי יודע מה כול צורה כאילו עיגול זה נניח האות A וכן אלה ואז אני יוכל לסדר שיהיה נוח למה אני לא מצליח לסדר אי אפשר להחליף שחקנים למסור רגיל שיהיה מקשים כמו של פיפא מישהו יודע איך עושים?

23. Started by DarkStar,

כפי שאתם יודעים ... כן כן המשחק יצא בארץ ! ולכל אלו מכן שלא הזמינו את ה Retail יכולים עכשיו להשיגו בחנויות ( דבר ראשון אני חייב לציין שההשקעה בעלילת המשחק היא פשוט מצוינת שווה כל שקל !) הבעיה שלי היא כזו כאשר אני מפעיל את המשחק הכל עולה וכ'ו אבל כאשר אני משחק בו כעבור כמה דקות או כ 1-60 דקות או לפעמים בכלל לא...הבעיה לגמרי רנדומלית ! המחשב עושה Restart ואני לא מתכוון שהוא יוצא מהמשחק ומכבה אותו כמו שצריך ! פשוט כאילו לחצתי על הכפתור של הריסט ... ולפעמים יש לי מזל וזה סתם נתקע ואני חייב ללחוץ על הריסט בעצמי ... מישהו נתקל ? מישהו יודע למה זה קשור ... בשלב זה אני מוכן לנסות הכל !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

MONOLITH ו WBIE בחרו להוציא את המשחק מחדש במחשב, הפעם בחינם ועם STEAMWORKS במקום GFWL. המשחק במקור נכשל ואף אחד לא שיחק בו, חלק גדול מזה בגלל GFWL. למזלנו הם בחרו להחיות את המשחק ולא לתת לו למות בגלל הבחירה הצולעת http://store.steampowered.com/app/206210/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים