עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחק טוב עם גרפיקה טובה. התחלתי לשחק בו שבוע שעבר ונתקעתי.... אז בבקשה צ'יטים או קישורים לאתרים ששם אפשר למצוא צ'יטים למשחק. כל העוזרים יבורכו...

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  2. Battle field 1 Pre-order Failed זה מה שהוא מראה לי באוריג'ין חיפוש בגוגל הראה שזו בעיה ממש נפוצה : http://answers.ea.com/t5/Origin/Battlefield-1-Pre-order-Failed-What-Should-I-Do/td-p/5632643 לא הבנתי כל כך אם יש פתרון לזה מישהו בבקשה יכול לעזור?

3. הטובים של התקופה ההיא..

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by *NightMare,

אני בשלב שאני צריך לפרוץ לאיזה בית ואיתי פורץ כספות... השאלה היא איפה הכספת? איך מגיעים אליה?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by DS,

אח שלי בן 7 ובניתי לו מחשב: Pentium 3 450MHZ 256 MB כ. מסך 32 MB של נוידיה לא זוכר איזה דגם. איזה משחקים יש? משחקים שיעבדו כל מיני

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by Galit17,

למישהו יש מידע אולי על jericho 2? הוא ייצא?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by black T.I,

מץי יצא דום 3?

8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קודם כל, בנוגע לחדשה שפירסמת בעמוד הראשי מישה, בספק אם גם בשבוע הבא זה ייצא... ככל הנראה שהמוד הזה הולך להיות אכזבה "איכותית"... שמעתי לא מעט תלונות מהבטא טסטרס, קודם כל ה Strafe לצדדים בוטל, לא מבין איך אסתדר בלי זה... כלי נשק עם שמות וInfo מזוייפים... לא ניתן לזוז כשמטמינים את הפ33ה ועוד... בתקווה שזה ייצא וניהיה חכמים יותר אז... הרי חשוב לזכור, עם כל עדכון שיוצא, המטרה היא להפוך את המשחק לריאליסטי יותר.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by id3232,

התקנתי את הדמו החדש שהורדתי מVGAMES ופתאום אחרי שאני פותח את הEXE שבעצם מחלץ את עצמו ,כשהוא מגיע לסוף החילוץ המחשב פשוט קורס!! וזה קורה כל פעם שאני עושה את זה! עשיתי גם בדיקת ווירוסים ואין וירוס בפנים!! מה לעשות??!

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by gman_il,

אז כן , אני אחד כזה. שאני משחק במפות הקטנות , אני מרגיש בבית ויוצא אפילו עם תוצאות סבירות. אבל שיוצאים למפות הגדולות שכוללות רכבים , מסוקים וכו' , אני לא מוצא את עצמי. אשמח לקבל לינקים למדריכים + טיפים כללים איך להסתדר. חשבתי לנכון שיהיה טוב לרכז עמוד כזה עם כל הטיפים... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by Art Tatum,

חלקם סוג של פארודיה לא רק על מסיבת התה עצמה אלה גם על סרטונים אחרים שאנשים עשו.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  12. שלום, יש לי בעיית איטיות במשחקים למרות שיש לי מחשב שמשיג ואף עובר את בקשות המערכת אליהם. בין המשחקים בהם קורה התקלה: "Revenant" - כן המשחק הישן והטוב, איטי מאד אפילו בתפריט המשחק עוד לפני שנכנסים למשחק עצמו, קרה מקרה בו המשחק עבד נורמלי לאחר התקלה, אך חזר למצבו המעיב לאחר רסטארט. "LOTR - war of the ring" - שיחקתי כמה שלבים ראשונים בלי שום בעיה ולפתע החל המשחק להאיט עד כדי אי אפשרות לשחק, מכאן והלאה הבעיה לא נפתרה. "Rising Kingdoms" - משחק חדש מ2005 שהתפריט בו מתפקד במהירות מצויינת אך במשחק עצמו המהירות איטית, למרות שהדבר לא חמור כמו במשחקים הקודמים. ניסיתי לעדכן דריבריי מסך, דיירקט איקס, אפילו עשיתי פורמאט והעניין לא נפתר. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by jj516,

אני צריך עזרה במשחק commandos 2 אני עושה את כול השלבים מחדש במטרה לעשות את כול משימות הבונוסים ונתקעתי בשלב הלפני אחרון (castle coldit) ואני לא יכול למצוא את החתיכה האחרונה של ספר הבנוסים יש שם כבר משהוא כמו 31 חתיכות בתמונה אבל רק חתיכה אחת נשארה, הרגתי את כולם ועשיתי את כול המשימות יש לי רק להתקשר לבקרה ולברוח בכדור הפורח אבל אני רוצה למצוא את הבונוס האחרון. בשלב הקודם (saving private smith) הבונוס היה במטוס הפגוע והיה צריך לביכנס אליו מתחת למים או במילים אחרות מקום סודי ומוסתר יש גם מקום כזה בשלב שאני נמצא בו עכשיו??? מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את החתיכה האחרונה של הבונוס???? כי אני חיפשתי בכול מקום בשלב פעמים וכלום לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  14. המשחק החדש הראשון בסדרה הנהדרת מאז שנת 2005 נראה מבטיח מאוד במסגרת טיזר טרי שמיקרוסופט חושפת בפנינו לכתבה

15. Started by nore0,

לא מאלה של הילדים הקטנים קראש שפיכות דמים פעולה אקשן ומרוצים (מרוצי רחוב)

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  16. המתכנת שסייע ליצור את המשחק שהוא ז׳אנר בפני עצמו חוזר עם יצירת סולו מסקרנת לכתבה

17. Started by Dan1989,

היה מותקן לי על המחשב sims hot date. כדי לשנות ל- house party, מחקתי את הסימס הרגיל (לא מצליח למחוק לי את ה"הוט דייט"). עכשיו אני מנסה להתקין מחדש את הרגיל, וזה נותן לי את ההודעה הבאה: מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  18. אחרי שגברה על SONY, BEST BUY, COMCAST ו AT&T ענקית המשחקים הגיע לגמר "החברה הגרועה בארה"ב" והיא תעמוד מול bank of america. http://consumerist.com/2012/04/worst-company-in-america-2012-final-death-match-bank-of-america-vs-ea.html http://consumerist.com/2012/03/a-round-of-applause-please-for-your-worst-company-in-america-2012-semifinalists.html בין החברות שלא זכו להגיע לגמר ניתן למצוא גם את FACEBOOK, WALMART, PAYPAL ו GAMESTOP. אין מה להגיד ש EA עשו עבודה מאוד מרשימה בשנים האחרונות בשביל לזכות במעמד הזה מעניין לראות ש ACTIVISION לא הצליחו להגיע לרשימה, שיהיה להם בהצלחה בשנה הבאה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  19. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

20. נתקלתי במשחק דיי נחמד לאחרונה - TANKI. חשבתי לשתף אתכם. לכל הזקנים כמוני, שזוכרים שמשחקיות טובה עדיפה בהרבה על גרפיקה משוכללת... זה רץ על הבראוזר, משחק טנקים בתלת מימד. סה"כ דיי כיף לשחק בו, יש DM, TDM, CTF... הנשקים מגוונים, והמשחק מאוזן למדי ככה שלכל סגנון משחק יש שדרוגים מתאימים (אפשר להחליף טנק ונשק בהתאם לסיטואציה ולאיך שאוהבים לשחק) אתם יכולים לחפש סרטונים ביוטיוב כדי לראות, או פשוט לנסות בעצמכם 5 דקות... מי שרוצה להתרשם (לא צריך הרשמה) או להירשם (חינם) מוזמן לעשות את זה דרכי ולהוסיף כחבר... יש על זה בונוס. http://tankionline.com#friend=03a752921 מי שלא רוצה דרכי - פשוט לרשום את שם האתר... קיצר - באמת משחק נחמד. קליל ומשחקיות טובה. קלאן HWZONE מישהו ?

21. Started by RoD,

הסתכלתי על הדרישות מערכת של NFS:Carbon SYSTEM REQUIREMENTS OS - Windows 2000/XP Processor - 1.7 GHz or faster Memory - 512 MB RAM Hard Drive - 4.7 GB CD/DVD Drive - 8X SPEED Video Card - 64 MB* Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players Input - Keyboard, Mouse Optional - USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad *Supported chipsets: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 or greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 8500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. Notice…

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  22. היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10155 אחרי שחנויות אחרות כבר התחילו לשים תPS3 ותWII באתר שלהם וכידוע בקרוב תיהיה התערוכה הרצינית האחרונה לפני ההשקות של הWII והPS3 ככה שאני פותח תדיון הזה על דיווחים מהמליחמה הזות אז בבקשה תיתנו רק דיווחים ועל תתחילו לריב פה כל דיווח משמעותי שאתם קוראים על המילחמה הזות אתם מוזמנים לתת לינק שלו לפה

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/900-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%90%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%91%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by orlevi_85,

ראיתי היום חדשות והם הראו שם איזה משחק אסטרטגיה בשפות: עברית אנגלית וערבית. במשחק אם אני לא טועה מנהלים את מדינת ישראל ובוחרים אם להיות נשיא ראש ממשלה ועוד משהו. ואתלם יכולים לנהל משא ומתן לתקוף בכירי חמאס/חיזבאללה להרוג מישהו מסויים ועוד.. אני חייב למצוא את המשחק הזה תעזרו לי אם מישהו גם ראה את זה... וגם מראים בטלוויזיה איך השר משחק בזה כראש ממשלה ומפסיד חחחח שר במדינת ישראל... תעזרו לי תודה!!!!![br]פורסם בתאריך: 10.02.2007 בשעה 17:53:54 מישהו..?ההקשה אני חייב למצוא את זה או לפחות רק את השם ... :'(

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  25. http://store.steampowered.com/app/57300

• 0 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.