עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 9raviv9,

אני בשלב שבו אני נכנס למכונית באגי ומורידים אותי ממנוף כלשהו ופתאום קורה משהו והבאגי נופלת ומתהפכת ואני כבר לא יכול להיכנס אליה למרות שאומרים לי להיכנס לתוך המכונית וגם אם אני ממשיך ללכת ברגל למקום כלשהו אני מגיע לאיפה שיש את החברים שלי ובמקום כלשהו שם יש שער ואומרים לי להביא את המכונית שלי בכדי שיפתחו לי את השער.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by dm7,

יש לי משחק PC-Medal_of_Honor_Airborne. לאחר שפתחתי אותו ב winrar אני לא מצליח להתקין אותו . אני מצרף את תמונת רשימת הקבצים. ניסיתי עם תוכנת דיימון טולס וזה לא מצליח. מה הבעיה? והאם אלה בכלל קבצים של משחק PC ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

3. Started by Vidati,

תראו משהו יודע למה אני לא יכול להכנס לשלב שהכנתי.. אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה לראות איך הכול נבנה והאם אני צריך לתקן משהו.. הוא כותב לי: Faild Loading map Texture id 0 למרות שכן הטענתי (אני חושב). הינה תמונה: http://www.upit.ws/uploads/99905d7b094c3.jpg תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by yoyo_shir,

אין לי ממש מקום בכונן , אז רציתי לשאול אם קרסיס יעבוד לי נורמלי... כי חבל סתם להוריד (אין ממש מקום בכונן) יש לי מחשב: מעבד duo core e6550 2.3 זכרון 2 GB כרטיס מסך ג'יפרוס 8600 GT תודה...

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by Odedb52,

אהלן.. אני ממש מצפה כבר למשחק החדש שעומד לצאת, ופשוט נראה לי מוזר שעד עכשיו שיחררו את הדמו רק ל- 360 ולא למחשב. הסיבה היא שהמשחק יוצא ב- 13 לנובמבר שזה עוד שבועיים וחצי בערך. מישהו יודע האם יש סיבה מסויימת ל"עיכוב"? תודה וסוף שבוע טוב, עודד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Ido.G,

שלום, אני פותח את הת'רד הזה עבור חבר. מפרטו: Intel Pentium D 920 לוח של GB מבוסס 945G 2GB DDR2 667 nVidia 7600GT בכל מקרה, המשחק עצמו עובד טוב בגדול. עם זאת- בכחצי מהפעמים שמנסים להעלות אותו- הוא "עולה" אך פשוט רואים מסך שחור. כמו כן- מתי שהוא כן עובד, המסך מסרב לעבוד על יותר מ 60HRZ (המסך מוגדר על 85 ועובד כך בכל המשחקים. מסך CRT כפי שאפשר להבין). אציין כי נסינו לאפשר ולבטל כל אפשרות שקיימת- זה פשוט לא עוזר. הדרייברים של הכ"מ מעודכנים וכמו כן הדרייברים של הלוח אם. לישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by Bam65,

כול פעם שאני טוען משחק, העולם עצמו עולה, אבל כול השאר תקוע. (אויבים, עלילה וכ'ו) יש לי אפשרות לזוז בחופשיות, אבל כול הדברים האחרים תקועים במקום כמו אבן. יש איזה פיתרון לבעייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. שלום רב, מישהו יודע למה הNBA LIVE 08 עף לWINDOWS אחרי הרבע הראשון עם הודעת שגיאה, התקנתי את מה שהמשחק מבקש בתחילת ההתקנה. יש לי ווינדוס וויסטה. תודה ויום מעים .

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by Shoko,

דרישות מערכת: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+ 1.5 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce 6600 / ATI Radeon® X1300 DirectX® 9.0 compatible sound card >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer Keyboard, Mouse RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+ 2.0 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForc…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כן כן שמעת נכון... הם פתחו את ההורדה לכולם.. כל אחד יכול לקבל סידי קי... רק תיכנסו לפיילפלנט... http://www.fileplanet.com/promotions/crysis/beta

• 925 תגובות
    • 85.8k צפיות
  11. Started by navk2,

למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=77125.msg2613352#msg2613352

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by --Shadow--,

כן כן הדמו של המשחק שכולנו שמענו עליו יוצא היום להורדה חופשית WORLDWIDE- יעודכן בהמשך מתי יצא הדמו (Single Player) יכלול שלב שלם מהמשחק + תוכנה ל SANDBOX בנוסף CRYTEK טוענים שתחכה לנו הפתעה בדמו (!?! WTF) (מקור: http://ve3d.ign.com/articles/news/34054/Crysis-Single-Player-Demo-Dated) לינק להורדת הדמו ברגע שהספירה לאחור תסתיים http://www.crysisdemo.com/download.htm למי שלא הספיק לראות אלו דרישות המערכת: Minimum system requirements OS - Windows XP or Windows Vista Processor - 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster* (Vista) Memory - 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista) Video Card -256 MB Hard Drive - 12GB Sound Card - DirectX 9.0c compatible Recommended…

• 59 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by tamar,

שלום. התחלתי לשחק בהרחבה הנל בגלל שמאוד אהבתי את המשחק המקורי. הבעייה היא שמאז שנכנסתי לעיר, המלווים שלי לא עוקבים אחריי ולהוליך דמות דמות באופן עצמאי זה פשוט בלתי אפשרי. בחרתי בתפריטים שיעקבו אחרי ואפילו קרוב, לא עוזר. הקשתי מקש ימני על הדמות ובחרתי COMMANDS-FOLOW ME, עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. לא מזמן התקנתי WIN חדש, והיום התקנתי גם סטים. פתחתי את התוכנה, ועשיתי להתחבר לחשבון קיים. כשהתבקשתי להכניס את היוזר המקלדת כאילו לא עבדה, ויכולתי להכניס רק מספרים. כתבתי את הניק בתוכנה אחרת, העתקתי אותו והדבקתי בסטים. בסיסמא אותו סיפור, רק שאי אפשר לעשות קונטרול V ולהכניס את הסיסמא. אני יודע בוודאות את המשתמש והסיסמא, והם נכונים (אין מצב שהסיסמא היא רק מספרים או משהו כזה). מישהו יודע מה לעשות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by RavivRavR,

יש לי PUNKBUSTER והוספתי את F.E.A.R (לא היה -F.E.A.R Combat) ואיך שאני לוחץ על שרת קופצת לי הודעה שאני לא יכול להצטרף כי זה דורש PUNKBUSTER. אגב יש לי גם את ה-pbsvc והוא לא מצא שום ארורים ב-PUNKBUSTER. תודה.

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  17. Started by judas_clown,

כמו שרובכם יודעים (מהדיונים שהיו בעבר בנושא), STARCRAFT 2 אמור לצאת בתחילת 2008 (מרץ לפי החיזויים נכון עכשיו) עכשיו, אני די בטוח שזה משחק שיימכר ויאזל מהמלאים מהר מאוד, זה אחד משחקי האסרטגיה המצופים ביותר אי פעם בערך. וזו הסיבה שאני חושב על PREORDER כבר מעכשיו. בדקתי, ויש אפשרות להזמין את המשחק כבר עכשיו, ב PREORDER מ SENDIT.COM (שזה (אתר מ UK, אמין זול ועם משלוח מהיר לארץ, מנסיון שלי בקניית משחקים ממנו בעבר) הדאגה היחידה שלי, היא שאם אני אזמין עכשיו, אז אולי תצא גרסה רגילה של המשחק, וגם גרסת אספנים, ואז אני אקבל את הרגילה (כמובן שאני מעדיף "אספנים" אם יש, בתור מעריץ שרוף של המשחק) מה אתם אומרים? יש סיכוי שבליזארד תוציא גרסאת אספנים? זה לא שהם לא עשו את זה בעבר.…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  18. אני יודע שיש את F.E.A.R הראשון. ויש את F.E.A.R. First Encounter Assault Recon ואת F.E.A.R. Extraction Point Expansion Pack ואת F.E.A.R. Perseus Mandate ויש גם משחק רשת חינמי. 1 איזו הרחבות יש בדיוק (לפי הסדר) ? 2 האם להרחבות אני צריך את המשחק המקורי או שהם לא קשורות ? 3 איך המשחק רשת ? יש שרתים\שחקנים ? תודה.

19. Started by JohnnyBravo,

שלום לכולם משהו כאן נתקל בבאג הזה בפי"פא 07 שלא מאפשר לעשות חילופים באמצע המשחק? רציתי להעלות תמונה של זה אבל אני לא מצליח תודה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  20. שלום, יש לי battlefield 2 (עם עידכון משחק v1.41) והבעיה היא שתוך כדי משחק ב single player (10 דקות פחות או יותר מתחילת המשחק) פתאום המסך מפסיק לעבוד והנורית הירוקה שלו הופכת לכתומה,ובמסך עצמו רואים רק שחור. המקלדת והעכבר כמובן לא מגיבים וחייבים לכבות והלדליק את המחשב. עד אותה שנייה שזה קורה-המשחק רץ חלק בלי תקיעות בלי בעיות! המחשב שלי: amd athlon xp 2500 1.5gb ram כרטיס מסך : radeon 9600 hard-disk : 370GB דרייברים: nvidia + ati מעודכנים. מערכת הפעלה xp pro sp2 . המסך עצמו מוגדר לרענון של 85HZ,הcontrol center של ati מוגדר ב3d לsame as desktop , והמשחק עצמו מוגדר ברזולוציה ורענון כמו המחשב עצמו 1280 על 1024 . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by simonsix,

לא יודע מה איתכם אבל אני כבר די התייאשתי מלחכות לעדכונים מחברת bethsoft לגבי הפיתוח של המשחק הזה. תאריך היציאה לא ידוע למרות שצויין שישוחרר ב Q4 2008 שזה בעוד שנה בערך. מספר כתבות ברשת ציינו בקצרה על חוויות מהדמו אבל די במעורפל כך שלא השתכנעתי שאכן ראו את הדמו. קיבלתי היום לינק לסקירה די רחבה על רשמים מהדמו : http://www.gamebanshee.com/previews/fallout3-1.php עוד דבר,לא יודע עד כמה זה הגיוני,מקווה שכן,באתר של וודוו-אקסטרים (IGN) רשום בתאריך היציאה - Release Date: 2008-03-01 http://ve3d.ign.com/articles/news/game/568806/PC/Fallout-3 (באמצע העמוד מימין ) :

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by dennis14,

זוהי ההרחבה (שעומדת בפני עצמה) השנייה למשחק ה - FPS חסר המחשבה (נוסח SS) המעולה הזה. לינק - http://www.gamershell.com/download_21493.shtml תהנו ותתנו רשמים.

• 35 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Swed,

לקראת סוף הרבע הראשון פתאום יש לי טיימאוט של הקבוצה השניה ואז יש לי את השגיאה של אל שלח !! למה זה ויצא רק קראק 1 למשחק !! האם הבעיה היא הקראק !?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by ben060,

הגעתי למשימה שבה צריך לירות על מעין מכלים כאלה אחרי זה אומרים לי לירות מסביב למכונית אחרי זה אני צריך לעבור את המדרכות ולהיות מול המכונית אבל צריך לקפוץ שם מעל המדרגות נראה לי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור זה אם אני לא טועה המשימהה השנייה או השלישית

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  25. Started by lmlm,

:yelclap: מקור: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=108492 לא ממש ציפיתי למשחק, אבל אני אנסה אותו בדמו

• 51 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים