משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
אבל אין לי ברירה: בBF3, ממש בתחילת המחק, אחרי שהקרון מתפוצץ, המחשב כותב "SPACE". אני לוחץ על הספייס בר בכל מיני מקצבים ואורכים, והוא תמיד נופל מהרכבת. מה בדיוק צריך לעשות שם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המבצע הנוכחי של חנות הגיימינג המקוונת יציע לכם כמה מהכותרים הטובים ביותר שכנראה עדיין לא שיחקתם בהם במהלך השנה החולפת, במחירים תחרותיים וללא הגנות קבצים, כמיטב המסורת לכתבה: http://hwzone.co.il/חנות-ה-gog-מציעה-לכם-משחקים-עדכניים-במחיר/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למשהו רעיון להמליץ לי על משחקים טובים ומאתגרים? שלא יהיה קשה ושיהיה קליל בשבלהם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פלייסטישן 2 עם צ'יפ משיח שמותקן בפנים בכל מקרה הבעיה שלי לא קשורה לצ'יפ כל פעם שאני מאתחל את המכשיר הוא מבקש ממני שאני אגיד לו את השפה והשעה. מסתבר שהבעיה קשורה כנראה לבטרייה של הפלייסטישן. הבעיה שלי שאני לא יודע איפה היא נמצאת ואיך להגיע אליה. האם למישהו יש סירטוט או תמונה שמובילה לשם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשחק משחק אסטרטגיה ברשת כמו למשל רד אלרט... משהו יכול להמליץ על משחק? הייתי מסתפק ברד אלרט אבל אני לא מצליח לשחק בו ברשת...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם!! אני מחפש משחק ישן מאוד המשחק הוא משחק ירי שאני למעשה שוטר, ואז צצות לי דמויות (מחבלים, גנבים וכו') ואני צריך להרוג אותם בעזרת הנשק שיש לי, ולפעמים אם אני יורה על ארגזים אז מסתתר שם נשק. המשחק הזה היה מצליח, והיה לו משחקי המשך... נראה לי שגם המשחק היה מכיל את השם COP.. תודה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשביל לשחק אני צריך USER NAME ו-PASSWORD ... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כבר שיחקתם בכותר הפלטפורמה המסוגנן והאיכותי Outland? אם תמהרו תוכלו לעשות זאת מעתה ואילך ללא כל עלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי להיכנס בשעה האחרונה כמה פעמים לסטים והוא כותב לי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט אבל שיחקתי מייד אחרי זה בבאטלפילד ברשת האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה בשעות האחרונות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני מריץ אותו בסדר גמור בלי שום בעית סאונד או גרפיקה אך כל פעם בלי שום התראה מוקדמת המשחק מתרסק לי לווינדוס ללא שום הודעת שגיאה או אזהרה מוקדמת.... מישהו יודע מה תוכן הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שפינקו אותנו עם תכנים חינמיים במשך קרוב לארבעה חודשים, המפתחים של יצירת המופת מכריזים עם חבילת הרחבה ראשונה עליה תצטרכו לשלם, ולא רק עם זמנכם הפנוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיע-הזמן-להוציא-ארנק-חבילת-תוכן-ראשונ/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האטריק זה משחק כדורגל ברשת המשחק הכי טוב שיש,ממכר מאוד,מעניין לאללה אם לא ניסיתם אתם חייבים לבדוק לכל חובבי הכדורגל וגם אלה שלא חובה! www.hattrick.org משחקים בו כ9000- ישראלים וכ650,000+ בעולם המשחק הוא משחק ניהול קבוצת כדורגל מכל מני בחינות כלכלית,לאמן שחקנים,למכור ליקנות,ליגה,גביע ועוד-קהילה ענקית! אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור לצערי אני רק בליגה 5 (בונקר SUCKS)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בפעם הראשונה שנתתי למשחק להמשיך את הסרט בסוף המשחק וגיליתי את השיר. זה כמו שרואים סרט ובסוף נכנס שיר שבא בדיוק ברגע המתאים. למי שמעוניין קוראים לשיר The Poets Of The Fall - Late Goodbye שנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(לפני שאני מתחיל, כל שאלות שיש לכם למה אני ממשיך את זה, לפרטי בבקשה) ונמשיך במסורת, הפעם רשמים מהמשחק NBA Live 2003, המשחק שהכי ציפיתי לו השנה וכנראה הראשון שלא איכזב אותי. נתחיל בתפריטים, מאז NBA Live 2000 החליטו EA SPORTS לשלב קצת גראפיקה אמיתית בתפריטים, זאת אומרת שחקנים אמיתים שקופצים, עושים תנועות וכו', פה תמצאו רק שחקן אחד באותו זמן אשר מדגים כמה תנועות ריאליסטיות. אבל EA SPORTS כנראה למדו סוף סוף משנים עברו והחליטו להטיב עם בעלי המחשבים ה"לא חזקים" וניתן למצוא את השחקנים המדגימים הללו רק בתפריט הראשי בתור תוספת נחמדה לאפשרות "Next Song". התפריטים עצמם לא מסובכים כלל וכלל ובעלי אנגלית פשוטה ביותר. דבר אחד שלא אהבתי בהם זה שהאפשרות Load/Save נמצאת דווקא תחת Options, …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את הקובץ MOHAA.exe המקורי של המשחק מדאל אוף הונור אלייד אסולט כדי לשחק בשרתים נקיים מצ'יטרים(עכשיו אני משתמש בNOCD CRACK (זה חוקי-המשך לקרוא)) קניתי את המשחק מקורי אבל הדיסקים לא אצלי ואני לא יודע מתי אני אקבל אותם חזרה אז אם למישהו יש את הקובץ ורוצה לשלוח אותו אליי אני אודה לו מאד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש למישהו את המספר הסידורי של UT2003
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך savegames של השלבים השונים במשחק soldiers of anarchy לא מצאתי בעזרת google
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מגישים underarm serve ב- pc...אני תקוע(באימונים)... :-[ בבקשה עזרה.. :-\
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנה חדשה שבניתי בשם Creeper כרגע מה שיש בה זה מאגר נתונים של כל המרכיבי אלכימיה, ואפשרות חיפוש מאוד נוחה לפי אפקט/ערך/שם/קוד/משקל וכו'. [פרסום לא סמוי] מומלץ לכל חולי הלב, נשים בהריון, וסתם שחקני Morrowind! [/פרסום לא סמוי] הנה Screenshot: תראו איזה מותק! התוכנה בנויה בC#.Net ככה שלמי שאין, יצטרך להתקין את התמיכה בדוטנט, מה שנקרא: Net Framework. ניתן להוריד או מWindows Update או מפה: http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe בינתיים התוכנה הינה לפני הגרסה הסופית לגמרי שלה, וידוע לי כבר על באג אחד (אבל בתור משתמשי חלונות אני בטוח שזה לא יפריע לכם ;D ) התוכנה משתמשת בתוכנת התקנה מבית מיקרוסופט. אם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי תמשחק וזה מבקש ממני סיסימא ושם משתמש חפשתי באיטרנט תאתר הרישמי+הרשמה ולא מצאתי מי יכול לעזוטר לי בענין הזה אני מאוד ימח תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן שני עדכונים גדולים לגבי NOM-Gaming - 1. היום, 22/2/12, YuvalShot ו-NOM Gaming מפסיקים את הקשר ביניהם. זאת עקב חוסר התאמה. סוכם בין המנהלים לשחקן כי YuvalShot איננו מתאים לקבוצה והוסכם כי עדיף כי הקשר יופסק. אנחנו ב-NOM Gaming מאחלים ליובל רק טוב בהמשך ומקווים שימצא קבוצה חדשה בהקדם. 2. אחרי המון עבודה, צוות המנהלים ב-NOM Gaming החליט לפצל את קבוצת ה-SC2 ל-Team A ו-Team B. השחקנים ב-Team A יקבלו את מלוא תשומת הלב והמשאבים של המנהלים וישלחו לטורנירים בחו"ל במהלך השנה, Team A היא הקבוצה התחרותית של NOM Gaming. השחקנים ב-Team B יהיו שותפי vאימונים של Team A, ייצגו את הקבוצה ב-Clan Wars, בלאנים בישראל וכו'. השחקנים ב-Team A הם - CtrlAltDefeat, Omer, Blight, …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ! אוקי אז ככה אני הגעתי לעיר ה-3 לפני הרבה זמן ז"א שהרבה זמן לא שחקתי בגלל שהייתי תקוע באיזה משימה מעצבנת בערך לפני חודשיים הפסקתי לשחק בקיצור אני אתאר לכם ת'משימה , היא נמצאת העיר ה-3 כמו שאמרתי אזור Z מי שמכיר על הגג של החנות טיסנים הזאתי , עכשיו אני לא מבין איך אני אמור לעבור אותה למה אני צריך לחסך כמה גנגסטרים ישר איך שאני ממריא ועוד כמה קצת יותר רחוק ואח"כ אני צריך לטוס עוד חצי עיר בשביל לפוצץ עוד איזה אופנוען ועוד משאית קטנה ואת כל זה אני אמור לעשות עם מספיק דלק ( שלא יגמר לי - ואז לחזור לאותו גג ולנחות שם ) ........... יש למישו נסיון בזה ? שיכול לעזור לי , כי אני ממש נואש נסיתי ונסיתי ושום דבר לא הלך , טוב תודה רבה לעוזרים !!! יום טוב !!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-