משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, יש לי דיסק DVD של המשחק פיפא מנגר 08,נכנסתי להתקנה עשיתי מה שצריך ולקראת סוף הההתקנה הוא רושם לי "הכנס דיסק",וזה גרסת DVD וזה דיסק אחד..מישהו יודע מה לעשות? בתודה מראש,דן.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כן אני יודע... גיליתי ת'משחק התותח הזה קצת באיחור... אני כרגע בשלב שאני נפגש עם רוזה בספריה... שרשום Find Rosa. זה נחשב שלב מתקדם? עוד כמה יש בערך? אני לא רוצה שייגמר... תודה
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הורדתי עדכון מהאתר הרישמי הישראלי של ה NBA וזה לא עזר, יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
הגעתי למסך שמנסים להבריא את השותפה ויש עוד שני חיילים חוץ ממני שנלחמים בעקרבים ,אחד מהם עם תיק עזרה רפואית שמנסה לתת לי עזרה אבל אני לא מצליח לקבל את העזרה הרפואית, יש שם ממש באג. למישהו היה את זה?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
בהתקנה זה מבקש ממני 2 סריאלים.. שמתי אותם. אחרי שאני מתקין אני שם את הקראק, נכנס למשחק ואז הוא רושם לי COULDNT VERIFY MEDIA. הורדתי עדכון למשחק, אני בא להתקין זה רושם לי שזה לא מוצא את התקיה ולא שיניתי את המיקום שהוא רצה להתקין בהתחלה. מה אני אמור לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש כאן שחקנים רציניים לשחק בLFS? אין לי בעיה גם בדמו וגם במלא(רכשתי). אני משחק עם הגה DFP 900 מעלות!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קניתי את COH דרך steam סבבה הכל טוב יפה עכשיו נניח שאני קונה את OF על דיסק אני יכול להוסיף את ה cd key ל Relic account וזה יפתח לי את OF בסטים כי יש לי בתוך COH הרגיל add product וגם הוא מופיע לי כ preload ב mygames אני יודע שלהוסיף לתוך הסטים ישירות לא עובד לפי מה שקראתי פה http://tinyurl.com/2hpqjg השאלה אם זה יעבוד דרך המשחק עצמו ולא דרך סטים
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, במשחק אני כל הזמן אוסף סוגים שונים של יהלומים, אם זו פנינה או רובי או יהלום רגיל, יהלום כחול (שכחתי מה השם) וכו'. מה לעזאזל עושים איתם? אני סתם אוסף ומוכר בשביל כסף, יש להם מטרה במשחק?? ושאלה נוספת, גנבתי מהאגודה של הלוחמים חרב זכוכית אדומה כזו, אבל משום מה הכוח שלה 1, והיא לא שווה כסף בכלל ואיך שאני נותן איתה מכה היא נשברת ואז שוב אני צריך לתקן אותה. מדוע? ואיפה אפשר להשיג חרבות כאלו?? אני כבר ברמה 11 ולא מצאתי אחת כזו למכירה עדיין... תודה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק באינטרנט בבאטלפילד 2 וההרחבה (הכוחות המיוחדים) וכל הזמן יש פינג ענק 150 ואפילו עד 340 (אימיול כבוי). תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_21791.shtml
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם גם לכם הפריימים יורדים בחצי כאשר אתם פותחים את הפנס ? אשכרה אני מקבל איזה 100 פריימים ולא משנה איפה שאני פותח את הפנס הפריימים יורדים ל-50-60.. מה זה????
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, שמעו אני כבר משחק הרבה זמן CS ויש בעיה שמציקה לי מאז ומתמיד - העכבר שלי לפעמים פשוט נתקע לכמה שניות ואני לא יכול להזיז ת'כוונת והמסך כאילו קופא וזה המשחק היחיד שזה קורה לי. קיצר עכשיו הבעיה ממש עולה לי על עצבים בגלל שבמקרים כאלה אני נראה כמו NAB אם הורגים אותי. למישהו יש פתרון? מצטער אם זה לא בפורום הלא נכון פשוט זה קשור לCS.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סטים של 1.6 ויש לי בעיה... כל פעם שאני משחק פתאום אני רואה הודעה כזאת שכאילו אני מפרסם איזה סרבר בשם bomber ואני לא כותב את זה... איך אני מפסיק את הדבר הזה? עשיתי סריקת וירוסים הכל... איך זה יכול להיות כל הקטע? תודה
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בהתקנה זה מבקש ממני לעשות משתמש און ליין ובלי זה אני לא יכול להמשיך להתקין ושם זה רוצה ממני registration key ו pre order code מה לעשות ? =[
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
על המחשב אני מתכוון שהכל על HIGH (או VERY HIGH - מה שיש). ועל ה-XBOX 360 על מסך פלזמה עם HD (אבל לא פול HD). זה פשוט מעניין אותי כי ל-XBOX360 המשחק יצא עכשיו ולמחשב לפני כשלוש שנים בערך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם UT3 כל פעם שאני מקטין את המשחק וחוזר אליו יש מסך שחור או שרואים את הדסקטופ - לא רואים כלום מהמשחק רק שומעים אותו. כרטיס מסך Asus 8800GTS הורדתי אתמול את הדרייברים האחרונים ונמשכה הבעיה זה קורה רק במשחק הזה תודה מראש למי שיעזור =]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
1) איך הגרפיקה? 2) יש עלילה יפה? 3) הקרבות כפיים? 4) המשק בכללי שווה? תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
לידיעה ב-Gamer וב-Vgames האתר הרשמי. כבוד.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יכול להעביר לחבר את המשתמש של הsteam שלי שהוא יוכל להוריד את המשחקים שאני כבר קניתי? אין פה בעיה של חוקיות אני חושב כי זה כמו שנגיד קניתי דיסק אז אני מעביר את זה למשהו, לא?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את המשחק הנ"ל והבעיה שיש לי היא שהוא מזהה שיש לי מחשב חזק וכרטיס גרפי חזק והוא נותן לי באופן אוטומטי הגדרות גרפיקה ורזולוציה גבוהות. אבל הבעיה היא שהמסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1366X768 השאלה שלי היא איך אני יכול לשנות את ההגדרות מבלי להכנס למשחק וככה להפעיל אותו כדי שבמשחק עצמו אני יוכל לעבור להגדרות המתאימות לי. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור..[br]פורסם בתאריך: 2.11.2007 בשעה 11:11:34 הצלחתי לפתור את הבעיה.אפשר לנעול... למי שתהיה בעיה דומה יוכל לפנות אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני לא מבין אני רוצה לשחק בבטלפילד 2 או ב CONTROL STRIKE בסרברים אבל עושה בעיות לא מראה לי את הסרברים אז אוליי כדי לשחק אונליין אני צריך לקנות את המשחק האורגינל או שמוריד ומתקין איזה פאטצ כדי לעבוד ....
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את המחשק : Battlefield Complete Collection, עכשיו הוא מגיע עם 3 חבילות הרחבה פלוס הבטלפילד 2 עצמו.(4) Special Forces-Euro Forces-Armord Fury. עכשיו התקנתי בהתחלה רק את בוטלפילד 2 הרגיל וישר פתחתי משתמש בשם ARNAV0N, לפני שהתקנתי את כל שאר ההרחבות. עכשיו כשאני נכנס לשרת, או בבטלפילד 2 או בספיישל פורסס, זה ישר יוצא לי ומראה לי: http://img507.imageshack.us/img507/6984/84068876bb2.jpg אולי זה בגלל הכינוי או משהו כזה ? ועוד בעיה, כשאני מתקין את 2 ההרחבות האחרות -Euro Forces וArmord Fury, זה כותב לי את זה בסוף ההתקנה:http://img507.imageshack.us/img507/3172/46633918ui5.jpg ואחרי שהתקנתי את הפאטץ' 1.4 הזה שכתוב שם אני מנסה להתקין מחדש וזה כותב אותה …
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הכל עובד כרגיל ניתן להכנס לכל המשחקים כרגיל, עד שנכנסים לCounter Strike : Condition Zero ברגע שנכנסים למשחק שומעים את המוזיקת רקע, אבל המסך מודיע על No Signal עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך FX5200 עדכנתי Directx לחודש אוגוסט. מערכת ההפעלה Windows XP. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
דרישות: http://www.gamershell.com/download_21791.shtml
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שני המשחקים האחרונים בסרת ספלינטר סל, הם עובדים לי בצורה מוזרה - לאט מאוד אבל משום מה לא מקוטע פשוט ל-א-ט! אני לא חושב שלמחשב שלי אמורה להיות בעיה עם הרצת המשחק, זה החלקים החשובים במפרט: מעבד: amd 3800x2 כרטיס מסך: ati saphire x1950gt זיכרון פנימי: 2gb אם מישהו כבר שמע על הבעיה או יותר טוב, יודע איך לפתור אותה בבקשה להודיע.
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-