משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
האם למישהו יש קראק למשחק שיפרסם פה את הלינק להורדה או שישלח לי לכתובת yair19_20@walla.co.il
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני המשחקים לא עובדים לי בשניהם זה עושה Steam Error: Application Load Error 5:000.....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפרק השלישי והמסכם במשחק ה-RTS המצליח של בליזארד זמין לרכישה מוקדמת, עם זוג בונוסים שיאפשרו לכם להתחיל לשחק לפני כל השאר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/בצעו-הזמנה-מוקדמת-ל-starcraft-2-והתחילו-לשחק-כבר/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל ת'משחק יש לי תהבהוב השחור הזה שציירתי למעלה וזה מביא קריזה! המחשב שלי זה: p4 3.0 GHZ 1024 DDR GeForce 6600GT 128
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו, וכשאני מדליק את המשחק יש מין מסך סגול בהיר כזה, ועם אני מוריד את זה למטה יש הודעה של CRITICAL EXPECTION משהו כזה... המפרט שלי: AMD ATHLON 64 +2800 512MB RAM RADEON 9600 XT עריכה: הנה תמונה: http://img217.imageshack.us/img217/1830/12qb1.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. צריך לתת לאחי משהו לשחק, כי הוא נודניק בזמן האחרון קיצר, מunreal כבר נמאס לו,call of duty עבר,NFSMW עבר,מקס פיין 1\2 סיים,HL2 עבר עם קצת עזרה,והילד עוד לא בן 8 -__- המחשב הוא אט'לון XP 1700+,עם 256 MB זיכרון וGF4 MX440. המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש בשבב עיבוד משופר, לכאורה, מאפשר לקונסולה הנייחת-ניידת של נינטנדו לפעול באופן יעיל הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ESL - Electronic Sports League זה בעצם אתר למשחקי מחשב תחרותיים הכי גדול בעולם שכולל בתוכו המון לאדרים טורנירים קאפים וליגות. אני יהיה ספציפי וידבר על המשחק שאנחנו מתמקדים Call of Duty: Black Ops II. טוב אז אני ישתף אותכם בטורנירים ב ESL שאתם יכולים להשתתף. GO4BO2: טורניר חמש על חמש שמתקיים כל יום ראשון בארבע בצהריים זה מתנהל כמו ODC כל המשחקים מתנהלים באותו יום, את המשחק על המקום השלישי ואת משחק הגמר הקבוצות יכולות לשנות את התאריך של המשחק ולשחק אותו ביום אחר בגלל שזה לא מעקב את הטורניר. 5on5 A-Series: לאדר חמש על חמש שמחולק לשני לאדרים לאדר עליון ולאדר תחתון, הלאדר עובד בשיטת Matchmaking שבעצם אתם נרשמים לשעה מסוימת לשחק בה לפי השעות שיש לבחירה ואתה מקבלים קבו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב! ;D טוב יש לי את המחשק הזה על פנטיום 1800 וכ. מסך on board עם WinXP, והוא פשוט נתקע כל הזמן לאחר מס' דקות, בעיקר כשיש הרבה אנשים. לא נראה לי שהבעייה היא בחומרה כי אני מריץ משחקים כמו דאוס אקס בלי בעיה, ויש להם גרפיקה "קצת" יותר טובה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, yotamoo
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד אותו הוא נראה טוב מאוד לפי התמונות מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש משחקי אסטרטגיה יפים וקלילים.. בסגנון הAOE3 וכל אלו.. את הCOH כבר ניסיתי.. די אהבתי אותו.. איזה משחקים מעניינים ויפים ולא יותר מידי מסובכים יש לכם להציע? יודה לכם מאוד,אופיר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר אידיוט שלי בא אלי התחיל לשחק ובטעות מחק לי את השמירה! מה אני עושה עכשיו???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9700 PRO של ATI אבל עקב התערבות בסנוקר עם אחי הרדאון אצלו לחודש ולי יש עכשיו GEFORCE 2 MX200! יש ל ETM RISE OF NATIONS ועכשיו קיבלתי את WARCRAFT 3 וMAFIA בפעם הראשונה! אני צריך לחכות עד ה20 לחודש כדי שהרדאון שלי יחזור אליי אז לחכות או לשחק?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי LOGITECH RUMBLEPAD 2 ויש מספר משחקים שבהם הוא לא מתפקד טוב (הבקר הימני לא מגיב, הכפתורים לא מוגדרים אוטומטית נכון ובעיקר - אף משחק לא מזהה את הרטט שלו). הדרייברים של LOGITECH לא משנים כלום. רציתי לשאול האם יש EMULATOR כלשהו שמדמה אותו לבקר של הXBOX לדוגמא, כך שמשחקים יוכלו לזהות אותו בצורה טובה יותר? (נא לא להפוך את הת'רד לתר'ד "אמרנו לכם לקנות בקר XBOX")
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד פורד ספייד 2 אבל די כמה אפשר מה המשחק ראלי הכי חדש שיצא עד כו ? עם הגרפיקה הכי טובה ... למחשב כמובן ועם הכל הכי חדש כי אני יודע שיוצא כל שנה משחקי ראלי אני זוכר היה לי משחק מהמחשב הקודם '' ראלי עולמי '' משחק ישן אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל בלי רשת היה אפשר לשחק באותו מחשב אחד במקלדת ואחר בהגה או שניים במקלדת היה אפשר לשחק ראש בראש בקיצור עם יש עוד משחק כזה מחודש אשמח לקבל המלצות ולדעת מה המשחק בעל הסאונד והגרפיקה הכי יפה
-
בגלל חגיגות Battlefield 10th anniversary כל משחק בסדרה שלהם עולה 10 יורו וזה תקף רק להיום http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.60028300/childCategoryID.60028300 http://blogs.battlefield.com/2012/09/10th-anniversary-intro/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין בתוכנה שתיתן תמיכה בסרבר קולי כדי לאפשר לשחקני רשת גם אפשרות לקשר קולי אחד עם השני חשוב שלא תיקח רוחב פס גבוה כדי שלא יעלו פינגים מה אתם אומרים ב SKYPE יש אפשרות לועידה מרובת משתתפים והאם יהיא תרוץ ברקע כאשר יש משחק ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג DUNGEON SIEGE וגם NEVER WINTER ואני לא יודע מי יותר טוב בגלל שאני רוצה עכשיו משחק תפקידים טוב וארוך שאני אוכל לשחק בו במשך הקיץ ושיספק אותי ( לא במובן הזה ) להרבה זמן אז בקיצור מה עדיף ולמה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת את המשחק. אבל לא חנות גוגל... רק חנות עם שם.\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Battlefield 2:Special Forces החדש מה אתם אומרים אליו? יש אפשרות לקניה Online מי שיגיד שישראל לא תומך לקניה BULLSHIT!,אתמול הזמנתי 29.00$ https://account.ea.com/commerce/product-info.jsp?ipath=15&locale=en_US&sls=3&site=eaco&prodid=BF2-MAP&skin=bf2map&app=commerce&lkey=Q3m5hRI7YHrhAF8ACmb3ogAAKDw.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה מתמקדת בכותרים אינטרגלקטיים ייחודיים, אך שומרת על מיקומה בתור אחת מההצעות הכי משתלמות שתוכלו למצוא בשוק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, המפרט שיש לי זה AMD AthlonXP 2500 512 DDR Nvidia GeForce 5500 FX לוח אם Abit NF7-S v2.0 מספיק storage מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל להריץ SC ? מכיוון שעכשיו כל מה שאני מקבל זה שגיאות על אי עמידה בקרטריונים מינימליים. תודה, מקס.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חשבתי שאולי יהיה יותר כיף אם נוכל לשחק בסרברים לא ישראלים ביחד ונוכל לעשות גם משמות ביחד ובשביל לעשות זאת כיתבו את השם משתמש של אוריגין שלכם ונוסיף אחד את השני :xyxthumbs: אני: Yotambae
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הסיבה שאני לא מצליח לשחק ברשת? או שהוא אומר לי שהCD KEY כבר בשימוש. ולפעמים המשחק כבר נטען ואז נפתח החלון של המשחק ישר מתנתק-ורושם איזושהיא הודעה. מישהו יודע איך "לטפל" בנושא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לעיתים רחוקות חוזר למשחק הבעיה היא שמופיעים לי כל מיני צבעים במסך זה רק במשחק הזה ולפי מה שהבנתי זה קשור לווינדוס 7 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-