משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שני המשחקים לא עובדים לי בשניהם זה עושה Steam Error: Application Load Error 5:000.....
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אבל אין לי ברירה: בBF3, ממש בתחילת המחק, אחרי שהקרון מתפוצץ, המחשב כותב "SPACE". אני לוחץ על הספייס בר בכל מיני מקצבים ואורכים, והוא תמיד נופל מהרכבת. מה בדיוק צריך לעשות שם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
המבצע הנוכחי של חנות הגיימינג המקוונת יציע לכם כמה מהכותרים הטובים ביותר שכנראה עדיין לא שיחקתם בהם במהלך השנה החולפת, במחירים תחרותיים וללא הגנות קבצים, כמיטב המסורת לכתבה: http://hwzone.co.il/חנות-ה-gog-מציעה-לכם-משחקים-עדכניים-במחיר/
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש למשהו רעיון להמליץ לי על משחקים טובים ומאתגרים? שלא יהיה קשה ושיהיה קליל בשבלהם.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הגעתי לראש העץ, מצאתי את ערימת המפות, זכרתי שצריך להשתמש בכלב בשביל למצוא את חלק המפה אבל האופצייה הזו לא עובדת. מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי אני לעיתים רחוקות חוזר למשחק הבעיה היא שמופיעים לי כל מיני צבעים במסך זה רק במשחק הזה ולפי מה שהבנתי זה קשור לווינדוס 7 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש משחק חביב ונפלא ולא זוכר את שמו, מדובר על משחק דמוי פאקמן שצריך לאכול מין" X" כאלה ולהיזהר לא להיפגע מכדורים שנופלים עליו, הוא בורח ממיספריים שאם הם נוגעים בו הוא מתפוצץ, יש מספר שלבים נדמה לי 120 שלבים גודלו של המשחק הוא פחות ממגה (נדמה לי). אני מודה לכם על העזרה בשאיפה למצוא את משחק חצי מחשבה המצוין הזה .
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כמו כל ישראלי טוב גם אני כשאני קורא באתר כמו גיימר על רישום לבטא אני נרשם בלי להיות בטוח למה אני נרשם. הפעם לשם שינוי הצלחתי להכנס לבטא של המשחק הזה. קצת מידע: זה מין משחק פעולה-אסטרטגיה באינטרנט. ישנם 2 קבוצות ולכל אחת יש מנהיג שהוא בעצם משחק את המשחק כמשחק אסטרטגיה (ממבט עליון) ואחראי על שדרוגים, הוצאת עובדים ובניית הגנות. שאר השחקנים משחקים את המשחק ממבט ראשון או שלישי כקשתים, לוחמים וכנראה עוד כמה דברים. ו... כמו בכל משחק המטרה היא לנצח את הקבוצה השנייה ולהרוס לה את הבסיס. כתבה מלאה על המשחק ותמונות ניתן למצוא כאן. אני כרגע בשבלי הורדה של הבטא וכנראה אוכל לשחק רק עוד כמה ימים (הכרטיס מסך בתיקון) ואז אוכל לדווח לכם אם הוא שווה. אם יש כאן עוד מישהו שהצליח להשתחל לבטא ש…
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשחק משחק אסטרטגיה ברשת כמו למשל רד אלרט... משהו יכול להמליץ על משחק? הייתי מסתפק ברד אלרט אבל אני לא מצליח לשחק בו ברשת...
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי רציתי להיכנס בשעה האחרונה כמה פעמים לסטים והוא כותב לי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט אבל שיחקתי מייד אחרי זה בבאטלפילד ברשת האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה בשעות האחרונות?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אחרי שפינקו אותנו עם תכנים חינמיים במשך קרוב לארבעה חודשים, המפתחים של יצירת המופת מכריזים עם חבילת הרחבה ראשונה עליה תצטרכו לשלם, ולא רק עם זמנכם הפנוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיע-הזמן-להוציא-ארנק-חבילת-תוכן-ראשונ/
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כשאני מפעיל ITUNES וCSS, המשחק נתקע או שיש פינגים עצומים פתאום. אני משתמש בITUNES 7.0.2
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
חבר אידיוט שלי בא אלי התחיל לשחק ובטעות מחק לי את השמירה! מה אני עושה עכשיו???
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מתי יוצא delta force team sabre?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בעקבות הדיון הפילוסופי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=180185.0 שזה להרבה תגובות, רציתי לדעת, האם אתם אי פעם מסיימים משחקים ? אם כן, כמה אחוז מהמשחקים שאתם משחקים אתם מסיימים ? אם לא, מה זה אומר על האופי של הבן אדם? האם אם אתם כל משחק, אחרי 5 דקות מוחקים אותו?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אין הרבה אבל גם זה משהו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלומות, מישהו יכול להמליץ על משחק אפי טוב? משחק הרפקאות מעניין - רצוי שיהיה סאונד מצויין וגרפיקה טובה אבל לא עוד משחק תפקידים מרדים, משחק הרפתאות. :-X :-X :-X
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הם מתנהגים בצורה מאד לא ברורה לגבי ההזמנות של המהדורת אספנים. אני הזמנתי די מזמן עוד מלפני שהם שמו הודעה על רשימת המתנה או זה שאזל המלאי. לקחו ממני פרטי אשראי. אתמול כשניסיתי לודא ששמור לי עותק הם התחמקו מלתת תשובה ודאית. היום באתר שלהם הופיעה הודעה שאומרת שרק מי שהכרטיס אשראי שלו חויב שמור לו עותק, בינתיים אני לא רואה חיוב אבל אם הם עשו את זה אתמול או היום אז ייקח יום-יומיים עד שזה ישתקף באתר של ויזה. מישהו פה כבר קיבל אישור שההזמנה שלו עברה או לחילופין למישהו התקשרו להודיע שאין להם בשבילו עותק? אשמח לשמוע איפה אחרים עומדים עם זה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שיש לי זה AMD AthlonXP 2500 512 DDR Nvidia GeForce 5500 FX לוח אם Abit NF7-S v2.0 מספיק storage מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל להריץ SC ? מכיוון שעכשיו כל מה שאני מקבל זה שגיאות על אי עמידה בקרטריונים מינימליים. תודה, מקס.
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
האם כבר שיחקתם בכותר הפלטפורמה המסוגנן והאיכותי Outland? אם תמהרו תוכלו לעשות זאת מעתה ואילך ללא כל עלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
מוכר משתמש של UPLAY עם משחקים מעולים ב 186 ש"ח בלבד, משחקים: Ghost Recon Future Soldier, Far Cry 4, Far Cry 3, Anno 2205, HAWX 2, The Crew התשלום יתבצע אך ורק דרך פייפאל כי אין לי דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין משחקים מsteam שמריצים על לינוקס או חלונות? יש איזו סיבה להפעיל מחשב בדואל בוט דוקא על אחד מהם כדי לשחק?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/17113.html פיפא http://www.gamershell.com/news/17105.html וורהמר
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
פגרת הקיץ הסתיימה רשמית לפני מספר שבועות, ומאז ועד היום אנו מקבלים הרבה סיבות חדשות לשמוח ולהתלהב, גם ב-PC וגם בקונסולות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-