עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כשאני מנסה להכנס למולטיפלייר ולשחק ברשת המשחק פתאום קורס ויש הודעת שלח/אל תשלח. זה גם קורה לי בקריירה שלי לפני איזה משחק לקראת סוף הליגה ועכשיו אני לא יכול להמשיך איתה. מה לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by קלוקיי,

שלום, אין לי במשחק את הרזולוציה המקסימלית למסך שלי, שהיא - 1680 על 1050. איך ניתן לסדר זאת .. תודה.

3. Started by TimoTy,

טוב ניסיתי לשנות רזולוציה וחבר יצא לי באמצע...... ועכשיו אני נכנס ויש לי מסך שחור יש איזושהי דרך לשנות את הרזזולוציה מבחוץ?? תודה

4. Started by avivlevy,

קניתי את המשחק המלא לפני כמה ימים והוא פשוט חייה לא מפסיק לשחק בו!!! אבל בעשה שאין לי רזולוציה 1024*1280 מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בעית רזולציה במשחק Crysis. הרזולציה 1650X1050 לא מופיעה לי משום מה, יש פתרון לבעיה? '>http://jpg.co.il/view/4f98368a5912d.bmp/"] תודה ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofer_mat,

משהו יודע יודע כמה שחקים אפשר לשחק עם חיבור 0.5 ADSL יש לציין שלכולם יש את אותו חיבור ( 4 מחשבים כולל שרת עם 1.5 ) - יש בעיה של פיהג גבוהה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by scohen360,

חייב עזרה דחוף הורדתי Need for Speed Carbon התקנתי אותו המשחק הולך חלק פועל טוב מאוד יש קטע בשלב הראשון שהמשטרה רודפת אחריך ואתה צריך לברוח למקום מבטחים הבעיה אצלי איך שאני מגיעה למקום הזה מופיעה לי הודעה כזאות "nfsc.exe ניתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי הנוחות" משהו יודע איך אפשר לסדר את זה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by benor,

זה לא קשור לוורז!!! כל פעם שאני מנסה לעלות משחק שמור אז המחשב נתקע למה זה?? יש פיקס מיוחד שצריכים להוריד??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by angelos21,

קרה למישהו כבר שאתם משחקים כמה דקות ואז פתאום המשחק קופא ונתקע???? אני לא מבין מה הבעיה!! הורדתי את הפאטץ' 1.1 וגם את 1.2 וזה עדיין קורה!! זה קרה לי גם בכרטיס הקודם וגם בכרטיס החדש!!! ולא קורה במשחקים אחרים!! יש למישהו פתרון בבקשה??!!

10. שלום אז ככה, כשאני משחק בIndigo Prophecy רוב הזמן הוא עובד בסדר אבל לפעמים יש תקיעות כאלה שהמשחק נעצר לשנייה שתיים וממשיך ויש קטעים מסוימים שבהם פתאום המשחק נהיה איטי במיוחד ונתקע למשך מספר שניות ואף יותר. הבעיה קיימת על שני מחשבים שונים שניסיתי להפעיל את המשחק עליהם והתקיעות בדיוק באותם קטעים. הנה המפרטים: מחשב 1: Pentium 4 3.0GHz 1GB RAM GeForce 6800GS - forceware 84.21 Win XP Pro מחשב 2: Pentium 4 2.8GHz 768MB RAM GeForce 5200 - forceware 66.93 Win XP Pro תודה מראש

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  11. היי! אני מנסה לארגן הזמנה מסודרת מחו"ל של משחקים וציוד לקונסולה (זול כמעט בחצי מבארץ). אז ככה, כל מי שרוצה להשתתף רושם מה הוא רוצה ובעיקר איזה קונסולה יש לו? (אמריקאית או אירופאית). כמו כן המלצות על אתר טוב יתקבלו בשמחה. אותי ניתן להשיג במסנג'ר: geforce@zahav.net.il

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. יש לי מין תקיעות קטנות וראיתי באיזה פורום שלעוד אחד עם כרטיס ATI יש בעיה זהה מה נסגר, גם לספיידרמן יש בעיות וגם לזה ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. סוף סוףף.. http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=38664 מצטער אם לא קשור לפורום..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. שלום לכולם, מאז שהתקנתי ויסטה אני נתקל בהרבה קשיים בכניסה ל-CS 1.6 (דרך הסטים כמובן ) . אישרתי את הסטים בחומת האש,הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך . הבעיה שלי היא שברגע שאני נכנס לסרבר כלשהו, המשחק נתקע (אחרי שטוען 3 קווים בכניסה לסרבר) ואין מה לעשות חוץ מיציאה דרך Ctrl+Alt+Del. כרטיס מסך : Radeon x1950pro (כן..ענתיקה כבר ) רזולוצית מסך :1650X1080 (אם זה משנה בכלל) וויסטה Ultimate 32BIT עם SP1 מעודכנת והכל . למישהו יש מושג מה הבעיה? גם לחבר שלי שיש לו מפרט שונה לחלוטין משלי נתקל באותה בעיה עד שאפילו פרמט חזרה ל-XP (למרות שהיה לו ויסטה הום פרימיום בכלל).. אשמח מאוד מאוד לכל עזרה בנושא! תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. Started by J.allmighty,

שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  16. זה אני או המחשב גרוטאה שלי?

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  17. חברת Valve הצהירה כי לא זנחה את תחום פיתוח המשחקים - ומאותתת לנו על כך עם רכישה של סטודיו אינדי צעיר ושאפתני לכתבה

18. Started by itai_1813,

שמתי לב שהדיון הראשי על המשחק ננעל אז כך שלא היה איפה לשאול. אם כבר מישהו שיחק במשחק הוא בטח יוכל לעזור לי. זהירות ספויילר בלבן למטה! אני כרגע נכנסתי למבנה המוגן שבו אמורים לשהות כל השורדים מתאונת המטוס, סעיד הכניס אותי לשם. הדלת שממנה נכנסתי ננעלה והייתי צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת ע"י תיקון 3 לוחות חשמל (בעזרת הרכבת פיוזים). לאחר שסיימתי לתקן את שלושתם נכנסתי לחדר עם המחשב ומשכתי בידית החדר ננעל ונהפך לחשוך ויש מעין מפה על אחת הדלתות. אני לא יודע מה לעשות אני תקוע בחדר הזה ואין לי מושג מה לעשות. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. מי שמשחק שירשום,ויגיד באיזה שרתים כי שמתי לב שאין שרתים ישראלים וזה לא כיף לשחק עם אנשים מחו"ל....

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לאחר שהכניסו את HIJACKED כמפה חוקית, שזו מפה קטנה, ולא מאוזנת, חשבתי על מפה מאוזנת וסימטרית, כך שגם בהתקפה וגם בהגנה המשחק נראה הוגן. הלא היא NUKE TOWN. האם אתם בעד הכנסת המפה הזו לMAP CYCLE של הגאטרים בקהילתנו, הרי שכיום אנו רואים כי כל מפה יכולה להכנס לרשימת המפות שלנו בגאטרים. לפי דעתי האישית, המפה מתאימה ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש בטואר רקורדס מבצע של ea 1+1 אז צריך המלצה למשחק השני כרגע אני חושב על CS:SOURCE או בטלפילד 2 עם כל ההרחבות או כל משחק אחר שתציעו (בבקשה לא משחק ספורט או OB או קריסיס) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לרגל ליל כל הקדושים, בואו להכיר חמישה שלבים מצמררים ומלחיצים במיוחד במשחקים גדולים שנחתו עלינו ללא אזהרה מוקדמת לכתבה

23. Started by PeaS,

אני בד"כ בפורום חומרה באתר הזה, ולםה לא נכנסתי. בגלל שאני משתתף בקהילת פורומים אחרת, שבה כל משחק חדש מורידים, ומדברים בעיקר על ווארז, שאני לא יכתוב פה בטעות, ולמחרצ אני יגלה שחסמו אותי... אז מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך כאן?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

http://pc.ign.com/articles/104/1049789p1.html מה שמצחיק כאן הוא שהמשחק הקודם היה כזה כישלון,לא יודע איך לא וויתרו על הרעיון

• 52 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. אירוע ה-X019 של חברת הענק בלונדון העניק לנו הכרזות על מספר כותרים חדשים ומעניינים - וכמו כן מבט מעודכן ומורחב על כמה יצירות שנחשפו מוקדם יותר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.