משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני לא פותח קלאן ממש אלא כזה squad של 6 אנשים שנשחק ביחד באותו קלאן ובזמנים מסוימים. אם מישהו רוצה להיכנס תשימו את השם שלכם ולינק לשחקן שלכם כמו שלי ו http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&search=1&searchtype=bf2&account=70126059 וכדאי שיה שחקנים טובים אז רק כאלה מעל 10,000 נקודות יתקבלו eitangalon2 MM{}RTAL][TY][ eXploZion^RoMaN
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול את המשחק COD4, וכאשר אני מפעיל את המשחק ב-SP, הוא כותב לי הודעת שגיעה: iw3sp.exe - unable to locate component this application has failed to start because d3dx9_34.dll was not found. re-installig the application may fix this problem מישהו יודע מה לעשות??? תודה מראש, יובל
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קיצר עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום! אני התקנתי לפני מספר ימים ווינדוס ויסטה. התקנתי את המשחק ביושוק והופיעה לי שגיאה שאומרת -- "הפעלת הישום נכשלה מאחר שתצורת "זה לצד זה" שלו שגויה. נא עיין ביומן האירועים של הישום לקבלת מידע נוסף". מישהו יכול לעזור לי? וגם רציתי לדעת אם הויסטה מגיע עם DX10 מובנה או שצריך להתקין אותו? הכרטיס שלי הוא GeForce 8800GTS תומך DX10 ואני לא יודע איך להתקין את הDX10. תודה!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הנה רשימה של כל השחקנים הישראלים של BF2: http://forum.vgames.co.il/ranks.php?id=1&p=1 כינוי: kfirlion15 מקום: 65 הרשימה מעודכנת לתאריך ה-29/9/07.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ילא אחים שלי תהנו http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe או זה אבל לא לזמן ארוך!! http://lime.dfw2.fileshack.com/cgi-bin/dl_file.y/1/fileshack/action/crysis/demo/Crysis_SP_Demo.exe?shacku=MaRtInW2&shackpw=d949128ab0b108cc9c0480889be81497 ילא בלאגאן
-
- 894 תגובות
- 94k צפיות
-
-
היי את 2 המשחקים אני מאוד אוהב ואני מתלבט במה לשחק אוןליין... אם יש פה שחקנים מהמשחקים הנ"ל שמשחקים אוןליין תכתבו התרשמות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מצאתי פול צ'יטים להירוז רגיל ומשהו שנקרא ארמגדון וגם לצל המוות. אבל לא מצאתי להתעוררות האל. אני יודע שזה ישן אבל זה נוסטלגיה וזה מהנה. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ואם זה באמת 3 אז יש תיכנונים אחרי זה להמשך למשחק השלב עם המכונית ב EP2 בסוף היה ממש טוב, כל פעם הם מצליחים למצא רעיונות חדשים לא כמו 90% מה FPS שאתה סתם יורה כל הזמן, וממש העלילה פה היא חלק מהמשחק
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני משחק ב Soul Reaver II ואני תקוע ממש אחרי שהשגתי את האלמנט הראשון.... יצאתי מהטירה ולאן עכשיו... ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל שהם גם טובים ולא סתם ניסיון לחיקוי לא מוצלח. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מיואש כבר !!! אני מסתובב שם איזה 3 שעות כבר ולא מצליח לפתור את זה. אני בשלב שמופיע בתמונה (וואנאום הזה לקח אותי לאיזה בית ...) OK הבנתי שצריך למצוא 4 רמזים...אני מוצא 3... ולא יודע איפה האחרון! (מצאתי בעליית גג, מצאתי במרתף ומצאתי בשירותים האלה בחדר...איפה יש עוד אחד?) יש את החדר מצד ימין שלא מצאתי בו כלום, זה צריך להיות שם?! תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני טיפה נוסטלגי בזמן האחרון אז התחלתי לשחק הירוס 3, יש לי את הגירסא המלאה (עם כל התוספות זה נקרא Heroes ...3 - Complete ) מי רוצה לשחק? אם מישהו מכיר אתרים שמפגישים שחקנים - אני אשמח לקבל רועי
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שלמישהו היה את הבעיה הזאת, אבל אני אשאל בכל זאת: מחקתי את rome total war הרגיל לפני כמה זמן (מסתבר שמחקתי אותו ידנית ולא דרך הcontrol panel) ועכשיו שאני מנסה להתקין את RTW gold יש הודעה שאומרת שאני צריך למחוק את RTW קודם. אז אני נכנס להסר\הוסף תוכניות ומנסה למחוק, אבל יש בעיה בקובץ שבכלל לא נמצא (מה שבדר''כ קורה אם אתה רוצה למחוק את זה אחרי שמחקת ידנית). אז אני תקוע בפרדוקס קטן. למישהו יש עצה איך אולי לעקוף את המחיקה האוטומטית של הוסף\הסר תוכניות, או איך בכלל לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שינה רזולוציה מעל מה שהמסך שלו מאפשר במשחק, וכל פעם שהוא רק מפעיל את המשחק עולה לו מסך שחור.. לא הצלחנו לסדר את הבעיה, הוא מחק והתקין את המשחק מחדש ולא עזר, יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
המשחק עצמו מאוד מהנה אני נהנתי ממנו למרות שבהרבה אתרים הוא מקבל ציונים נמוכים רק הסיום שלו גרוע זה באמת נראה כאילו נגמר להם התקציב והם פשוט חתכו הכל באמצע והלכו הביתה חבל.... לא הצלחתי להבין מי זה הזומבי שקשור בשרשראות פלדה בטרילר כל המשחק אני מנסה להגיע אליו כדי לראות מי זה ובסוף בכלל לא ראיתי אותו במשחק ככה זה או שפספסתי משהו? ויש אפשר לראות את הסטטיסטיקה של המשחק? כלומר כמה ראשים פיצחתי כמה הרגתי עם MELEE ATACK כמה הרגתי עם כדור רפאים כמה פיצצתי עם רימון וכו'....
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשעת אם אפשר לשחק בקארבון עם אנשים ברשת. שמעתי שיש איזשהו פאץ' שמאפשר זאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי להסיר את COH הרגיל אבל גם שם אני מקבל שגיאה, אז פשוט מחקתי את המשחק ידנית, והבעיה נשארה... למי יש מושג מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היום התקנתי FAR CRY עם הפאטצ' האחרון ואין לי שליטה על העכבר בתוך המשחק בתפריט הוא פועל אבל בתוך המשחק הוא פשוט לא זז
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום =) חח כמו שכתוב בכותרת. . . נממ המון זה לא התעניינתי וזה . אז אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על כמה משחקי פעולה חדשים שיצאו בכמה חודשים האחרונים =) תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק ושאני מתחיל לשחק יש 2 בעיות למרות ששמתי את הקראקפיקס: 1) שזה עולה כתוב שזה לא נסגר טוב בפעם הקודמת וצריך מצב בטוח משו כזה...(למרות שעשיתי ריסט) -אבל אח"כ שאני עושה כן זה פועל... 2) אני לא מצליח לשים בכמה הגדרות HIGH! זה פשוט עובר בין מדיום לLOW ולא היי! בקשה עזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי משחק לPS2 בשם FlatOut2. זה משחק מרוצים, בין היתר, אבל בעיקר לרסק מכוניות (AKA להיכנס אחד בשני). מישהו מכיר משחקים כאלה למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שמעתי זה חומר טובב וגם מכירים את זה שאתם מרגישים שדוקא אתם תצליחו להצליח ? למשל בפתיחת פקק או משהו כזה.. אז אני חושב שדוקא אני אצליח לתפוס ת'דרקון !!!!! איפה משיגים את זה חחח
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי את המשחק לאחר פירמוט במערכת ההפעלה ויסטה. וכל פעם שאני נכנס לשרת אז אחרי כמה דקות הוא מעיף אותי ורושם לי את ההודעה הבאה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" (for 0 minutes)... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe וזה למרות שאישרתי בהגדרות את PunkBuster
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל פתאום התחשק לי לחזור ולשחק בו, הורדתי את המשחק מהאתר הרשמי וראיתי שהוא עושה לי בעיות (Agent Error) ואני לא מצליח לראות גם שחקנים אחרים בתזוזה, לכן נכנסתי לפורום ועשיתי חיפוש וראיתי שהרבה רשמו שהגרסא הזאת של המשחק מלאה בבעיות ועדיף להוריד של IJJI, וכך עשיתי, התקנתי את המשחק ואח"כ כשלחצתי על האייקון הוא הביא אותי לדף של GUNZ באתר של IJJI אז לחצתי על PLAY LIVE והוא ביקש הרשמה. אני מקווה שעד עכשיו עשיתי בסדר ואם לא בבקשה תתקנו אותי, ובנוסף מה בדיוק אני אמור לעשות אחרי שנרשמתי (אחרי שזה הגיע למייל). תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-