עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי תגרסת פלטינום עכשיו בשביל לשמור משחקים אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנוסף? או שאני יכול לשמור על ההרד דיסק שיש לי עם המכשיר 20 ג'יגה כי שאני בא לעשות קריירה בפיפא 07 זה עושה לי בעיות ורושם לי שאין לי כרטיס זכרון משהו ובמשחקים אחרים זה לא עושה לי בעיות ושמור לי על ההרד דיסק...

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  2. Started by myDGB blws,

blws>rafi>halo

3. אני אשמח למשחקים בסגנון של POP ו- AC, אבל גם משחקים אחרים ילכו... תודה..

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by חן מ,

שלום אז ככה אני עכשיו בסוף יב וסיימנו ללמוד בעיקרון.עכשיו סתם יושבים בבית מעבירים ת'זמן לומדים לבגרויות וסתלבט כזה אני רוצה לשחק בין היתר במחשב כמובן.יש לי על המחשב את רידיק ויש את WANTED.את שניהם עדיין לא התחלתי באיזה מהם יותר שווה לי להתחיל?כי אני לא רוצה להתחיל את שניהם במקביל,כי כמו שאני מכיר את עצמי אני מתחיל שני משחקים ומגיע למצב שאפילו אחד אני לא גומר,אבל כשאני משחק במשחק אחד ומתרכז בו עד הסוף אני גומר אותו בלי בעיות לכן תעזרו לי להחליט מה יותר שווה לדעתכם שממנו אני אתחיל?

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  5. יש לי רדאון 9700 PRO של ATI אבל עקב התערבות בסנוקר עם אחי הרדאון אצלו לחודש ולי יש עכשיו GEFORCE 2 MX200! יש ל ETM RISE OF NATIONS ועכשיו קיבלתי את WARCRAFT 3 וMAFIA בפעם הראשונה! אני צריך לחכות עד ה20 לחודש כדי שהרדאון שלי יחזור אליי אז לחכות או לשחק?

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by ag43,

יש לי LOGITECH RUMBLEPAD 2 ויש מספר משחקים שבהם הוא לא מתפקד טוב (הבקר הימני לא מגיב, הכפתורים לא מוגדרים אוטומטית נכון ובעיקר - אף משחק לא מזהה את הרטט שלו). הדרייברים של LOGITECH לא משנים כלום. רציתי לשאול האם יש EMULATOR כלשהו שמדמה אותו לבקר של הXBOX לדוגמא, כך שמשחקים יוכלו לזהות אותו בצורה טובה יותר? (נא לא להפוך את הת'רד לתר'ד "אמרנו לכם לקנות בקר XBOX")

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by sdfzxc,

בעקבות הדיון הפילוסופי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=180185.0 שזה להרבה תגובות, רציתי לדעת, האם אתם אי פעם מסיימים משחקים ? אם כן, כמה אחוז מהמשחקים שאתם משחקים אתם מסיימים ? אם לא, מה זה אומר על האופי של הבן אדם? האם אם אתם כל משחק, אחרי 5 דקות מוחקים אותו?

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by AliceInChains,

משהו יודע איפה בתוך ה OPTIONS במשחק אני יכול לשנות רזולוציה? חיפשתי ב VIDEO SETTINGS ואין כלום. ניסיתי דרך לוח הבקרה של NVIDIA ומסובך שם לגמרי, עד שמצאתי משחקים, הוא לא זיהה תמשחק ( ), וגם אחרי שמצאתי אותו אין שם בכלל שליטה על רזולוציה ( ).....עזרה..... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c%d7%9c%d7%99-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

מצטער שלא העלתי הרבה זמן אבל הינה אני מעלה אני יחזור לקצב סדיר לייק וסאב יתקבלו בבכרה יאאלה תהנו http://www.youtube.com/watch?v=AxNXmxbP6Rc

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by Interl-Conore,

הי קניתי את המשחק!!! יש לי 1 GB RAM ואניטי וירוס פעיל ולוקח די הרבה זמן עד הוא עודש LOADING במשחק! אין שום וירוסים או SPYWARES אה טאיך אני בודק את ה FPS שלי? יש לי AMD 3800X2 512 X2 DUEL CHANNEL X1800XT

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by IG,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3088200,00.html#n מיקרוסופט... אין לי משהו אחר להגיד על זה

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by RonCohen,

שני המשחקים לא עובדים לי בשניהם זה עושה Steam Error: Application Load Error 5:000.....

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by KingYes,

יש למשהו רעיון להמליץ לי על משחקים טובים ומאתגרים? שלא יהיה קשה ושיהיה קליל בשבלהם.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  15. היי. צריך לתת לאחי משהו לשחק, כי הוא נודניק בזמן האחרון קיצר, מunreal כבר נמאס לו,call of duty עבר,NFSMW עבר,מקס פיין 1\2 סיים,HL2 עבר עם קצת עזרה,והילד עוד לא בן 8 -__- המחשב הוא אט'לון XP 1700+,עם 256 MB זיכרון וGF4 MX440. המלצות?

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  16. שלום לכולם ! אני מחפש משחק חביב ונפלא ולא זוכר את שמו, מדובר על משחק דמוי פאקמן שצריך לאכול מין" X" כאלה ולהיזהר לא להיפגע מכדורים שנופלים עליו, הוא בורח ממיספריים שאם הם נוגעים בו הוא מתפוצץ, יש מספר שלבים נדמה לי 120 שלבים גודלו של המשחק הוא פחות ממגה (נדמה לי). אני מודה לכם על העזרה בשאיפה למצוא את משחק חצי מחשבה המצוין הזה .

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

היי , יש לי רד אלרט2 מקורי התקנתי את המשחק והכול עובד בסדר אבל רק בסקירמיש , בקאמפיין אחרי כל משימה ממש לפני הסוף זה נתקע לי או באמצע משימה לפעמים , אני לא יכול לשחק ככה וניסיתי כמה פעמים להפעיל , יש למישהו רעיון איך לתקן אתזה? תודה וגמר חתימה טובה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by yotamoo,

לילה טוב! ;D טוב יש לי את המחשק הזה על פנטיום 1800 וכ. מסך on board עם WinXP, והוא פשוט נתקע כל הזמן לאחר מס' דקות, בעיקר כשיש הרבה אנשים. לא נראה לי שהבעייה היא בחומרה כי אני מריץ משחקים כמו דאוס אקס בלי בעיה, ויש להם גרפיקה "קצת" יותר טובה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, yotamoo

19. Started by w7_znay,

שלום יש לי את הקוד של המשחק עכשיו מה אני צריך לעשות ? להוריד אותה אפשר בבקשה לינק ?

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by joelittle,

שלומות , אני לא ממש גיימר למרות שאני משחק במשחק או שניים בצורה קבועה . בקרוב אני עושה מעבר לכונן SSD (קטן יחסית 500GB) , ורציתי להתייעץ האם כדאי לי לאחסן את המשחקים בכונן נפרד ? בגדול לא הייתי שואל , אבל אחד מהמשחקים שבהם אני משחק זה משחק רשת MMO שיש בו גם PVP , וזה מצריך כל חלקיק של שנייה ... (במיוחד עם האינטרנט שיש לנו בארץ) -- לכן אני לא סגור מה לעשות . האופציה ששקלתי זה לשים את שאר המשחקים בכנון נפרד (WD כחול) , ואת משחק הרשת על כונן C . מסכימים ? לא מסכימים ? אשמח לשמוע !

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  21. מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים? לדעתי צריך להעיף אותה.

• 18 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by dirazor,

מי לדעתכם הקילקר הכי מהיר בקהילה בנגמין או ש PsyHok כול אחד מה שהוא חושב

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by Armageddon26,

שיחקתי ב-Portal 1,2 ב-Perspective וב-Limbo ומאוד נהנתי. מכירים עוד משחקים בסגנון?

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by eladbu,

מחפש את התיקיה של שמירת המשחקים של NFSU2

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  25. אתם יכולים לעזור לי ?

• 12 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.