עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן יש לי מחשב נייד, 64 bit, ואין לי אפשרות לשחק ברזולוציה של 1280x1024. חיפשתי פתרונות בגוגל אני לא מוצא משהו שעובד לי כמו שצריך. אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by ShaY-MoR,

אהלן אנשים.. התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה .. כשאני נכנס למשחק אני רואה שהרזולוציה שלי שהיא 720P על מסך 26 LCD לא באה בטוב למשחק. מזה אומר? שכל התפיט הראשי של המשחק כמעט ולא רואים ממנו כלום.וככה כל התפרטים במשחק. ואי אפשר לשחק ככה מסך שמתבסס על ניווט מהתפריט. מה גם שחלק מהיכולת של השחקנים מוסתרות ככה. ניסיתי לעלות רזלוציה עד 1080P וזה עשה יותר גרוע. נסיתי להוריד עד ל800-600 וכאלה וגם לא עוזר. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

3. Started by frenzy,

אהלן התקנתי ת'משחק, הוא נראה נחמד מאוד, אבל יש בעיה, הוא מסרב לרוץ על רזולוציה אחרת מלבד 640x480, ניסיתי לשנות דרך האפשרויות במשחק, אבל ללא הצלחה. any idea?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by ac1240,

אני משחק משחקים על רזולוצייה של 1440*900 ובכל משחק אני שם את הרזולוצייה הזו אני מקבל פס שחור בצד ימין של המסך וזה קורה בהרבה משחקים . בסרטים וכל שאר החרטה שהוא לא משחקים אין לי את הבעייה הזו למה זה ואיך אפשר לטפל תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by טל אזולאי,

שאני לוחץ על 3 זה עושה מצב איטי כזה ואני יכול לפוצץ את כולם .. אז שאני יורה זה יוצא ממש מגעיל כזה מטונף ייריות מטונופות הרבה .. .. זה הורס לי את כל ההנאה .. מה זה יכול להיות ? [attachment deleted by admin]

6. מאז שקניתי מסך LCD המשחק מרצד לי על המסך וזה מעצבןןןן.... זה קורה רק לי או שזה ככה באג במשחק? ניתי להוריד רזולוציות ותדר רענון אבל עדיין זה מרצד טיפה ולא רואים חלק....

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by ofirl,

שלום לכולם, קניתי ps2 והתקנתי myth chip. בהרצת כל המשחקים יש לי בעיה של שחור לבן במסך אך רק למעלה ולמטה, כלומר כמו מסך צר של מסך צבעוני (כמו בסרטים) והשאר בשחור לבן. מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה? הטלויזיה היא חדשה וכמובן מולטיסיסטם (הטלויזיה היא דגם metz pf9606).

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by yirmi_opp,

אני ממש לא מצליח להשתלט על המכונית, אני משתמש בהגה והוא מכויל מאה פעם כבר... אני צריך לעשות סיבוב גדול כדי שהמכונית תסטה קצת לצד ואז היא עושה פניה חדה ואני מאבד שליטה... מישהו גם נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? בקשה זה מבאס לאללה....... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

אני לא מצליח לשמור ב-GTA 3. ז'תומרת השמירה מצליחה, אבל כשבאים לטעון את השמירה, אז המחשב נתקע בסוף של הטעינה. זה קרה גם בכל המחשבים של חברים שלי. זאת גרסת WERZ.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by YAK33,

שלום לכולם החלפתי מחשב (מופיע במפרט) ושהתקנתי את ה NBA2006 במחשב החדש הוא לא מצליח לעלות - הוא כאילו מתחיל לעלות ואז הוא מתרסק וחוזר לדסקטופ (בלי לתת הודעה שגיאה בכלל) למישהו יש מושג אם יש לי איזה חלק עם בעיית תאימות כלשהי ?? :nixweiss:

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  11. המשחק מקורי ולא משו שהורדתי באינטרנט קודם כל חיפשתי כבר בפורום משו שיוכל לעזור ולא מצאתי אז ככה יש לי מחשב p4 2.8 Geil 512MB 400DDR X2 R9600 128M והתמונה מעצבנת דברים נעלמים וחוזרים וזה ממש מעצבן מה לעשות? אם תרצו אני יביא תמונות פשוט המחשב עבר פורמאט לפני שבועיים - 3 ולא התקנתי עוד פעם...

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by FatherBoard,

לחבר שלי יש את המשחק רניגיייד והוא איבד את הדיסק משחק, אז הוא הוריד FIX ל-NO CD. הבעיה היא, שעכשיו, המשחק עולה והכל, אבל לא מופיעים שום תפריטים (כדוגמת ה-SINGLE PLAYER וכו'). כל מה שרואים זה את תמונת הרקע. מה הוא אמור לעשות?

13. Started by levran007,

שלום לכל חברי הפורום . קניתי היום כרטיס מסך X800XT PE וקיבלתי יתו את המשחק היטמן חוזים . התקנתי את המשחק אבל יש בעיה ... אני מקבל מסך לבן ! ! ! אז ביררתי קצת באינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל הורדתי את הPATCH שאמור לסדר את הבעיה מהאתר של אידוס אבל הבעיה עדיים נשארה . יש לי את הגירסה האחרונה של הדריברים של ATI ... כך ש.. יש פיתרון בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. בעיה מוזרה: כמות התחמושת בנשק הנוכחי, שאמורה להיות מוצגת מצד ימין למטה, לא מופיעה. במקום זאת, המלבן האפור שאמור להכיל אותה מופיע מוקטן מצד ימין במרכז ובתוכו אפשר לראות רק חלק קטן מסיפרה אחת. מישהו מכיר? אם אני כבר "בשוונג", הפעלתי את המשחק ב- 1280*1024 עם AA*4 ועדיין קווים אלכסוניים נראים מאוד מזוגזגים. פעם ראשונה שאני משתמש ב- AA, אבל זה לא נראה לי נכון. אולי צריך להפעיל את זה מהדרייבר ולא מהמשחק? חיפשתי (לא הרבה ) ולא מצאתי. שאלה אחרונה: על הקופסה כתוב "תמיכה טכנית טלפונית. פרטים בחוברת המשחק" - יופי, יש תמורה לאגרה! רק שאין חוברת בפנים ואני לא מוצא שום מספר טלפון. אמורה להגיע חוברת כלשהי עם המשחק או שאני צריך להתקשר ביום ראשון להד ארצי ולומר להם מה אני חושב עליהם? …

15. Started by assaf990,

כשאני מעלה אטת farcry אז התפריט עולה כרגיל, ורק כזה מגיע למסך המשחק ממש, אז הכל הכל לבן. ואני רואה את הדמות שלי אפורה זזה. למה זה? התקנתי והסרתי את המשחק ולא עזר. יש לי geforce fx 550 מעודכן והוא עובד לי מצויין בשאר משחקים. 512 ddr winxp

16. Started by אוריפ,

כשאני משחק בMicrosoft Flight Simulator 2004, אני נתקל בבעיות תצוגה נוראיות (מצורפת תמונה...)! יש לי מעבד אינטל 2.4, 768 ראם, ורדיאון 9800 פרו עם הדרייברים החדשים (3.7). המשחק הוא מקורי לגמרי! מה קרה? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by TZuKi,

שלום שלום אני משחק ב NFSU2 בערך מאז שהוא יצא, קצת אחרי. לפני קצת יותר מחודש התחילו בעיות תצוגה איתו. אחרי כמה זמן של משחק, 10 דקות בערך, התצוגה משתגעת לגמרי. קצת קשה להסביר איך אבל אני אנסה: זה מתחיל בפסים לא קשורים על המסך, אבל לא סתם לאורכו ורוחבו, אלא כאלו תלת מימדיים. כלומר, בעלי עומק. אחרי זה זה פשוט כל המסך, וכמה שאני מנסה לנהוג ככה, ונעזר במצפן, הוא פשוט יוצא מהמשחק בסוף. אם הבעיה מוכרת, אשמח לפתרון. אם לא, אעלה תמונה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  18. ובכן, המפרט שלי בצד, המחשב החדש כרגע בתיקון במעבדה כיוון שהייתה ועדיין יש בעיית תקיעות במשחקים כבדים כגון Lost planet ו bf2142. הבייה מתבטאת בזה שהמשחק נתקע לחלוטין, מבלי אפשרויות לסגור או משהו אחר. ניסינו במעבדה אני והטכנאים בIQPC לראות מה הבעיה ולא מצאנו מה... החלפנו לוח חדש, מעבד חדש, כרטיס חדש ושונה (LEADTEK) זכרונות.. בקיצור, הכל! וזה ממש מוזר, שמנו גם את המשחק על מערכות חדשות לגמרי ולא הרצנו מהארד דיסק שלי, והמשחק נתקע - על לוחות ה DS3 של גיגהבייט.... מה יכולה להיות הבעיה!?? אני לא קולט מה זה.... מילא זה היה נתקע לי רק בlost planet אבל זה גם נתקע ב2142, אמנם אחרי שעה ו... ולעיתים יותר, אבל בכל זאת זה מפריע! למישהו או משהו יש רעיון מה זה?!? בעיית תאימות עם הלוח וה880…

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  19. במהלך המשחק או שהוא יוצא לי לווינדוס או שהוא נתקע וצריך לעשות ריסט!!! התקנתי את העדכון של הגירסה 1.7 וכאשר אני מתקין את 1.9 הוא לא נכנס בכלל למשחק, האם יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by DORAZABI,

שמתי את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושמתי לב שהמשחק לא זז חלק עם כמו פאוזים קטנים כמו עצירות כאלה וזה משגע אותי יש לי כרטיס חזק GTX 770 וזה לא אמור לקרות

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. E3 לשנת 2008 נגמר וראינו איזה 100 טריילרים, טיזרים והדרכות על משחקים חדשים. בחרו את 5 המשחקים שהכי הקסימו אתכם ואתם מתים לשחק בהם (ללא דירוג, לא משנה לאיזו פלאטפורמה, לא משנה מתי ישוחרר). 5 המשחקים שהכי קסמו לי: 1) MIRROR'S EDGE 2) FAR CRY 2 3) RESIDENT EVIL 5 4) SPORE 5) PRINCE OF PERSIA: NEXT GEN * שימו לב, GTA4 ו MGS4 כבר יצאו ולכן לא בחרתי אותם.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by losarihetze,

הגיע לי היום מחשב חדש שקניתי i5 4690 16gb RAM sapphire r9 290 עכשיו הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר הפעלתי את battlefield 4 ו crysis 2 בשניהם הfps לא עולה מ20 בהגדרות Ultra יש לציין שהמסך שיש לי הוא מדגם ישן עם חיבור vga שמחובר ללוח האם אני מנחש נכון וזה מה שגורים לבעיה?(המסך שמחובר ללוח האם?) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by artyom,

יש לי קירטועים בPROSTREET ולא משנה על איזה גרפיקה אני שם יש קרטועים (תקיעות קטנות) וזה ממש מעצבן. זה קורה רק בגריפ כשיש הרבה מתחרים... אז מה הבעיה? חשבתי שזה המעבד אבל אני לא בטוח (הוא דיי חלש, ואני הולך להחליף אותו כנראה).

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by N.S,

יש לי בעיה באפ פי אס של קאונטר סטרייק !!! אני לא יודע יש לי גי פורס 4 .אבל הבעיה נראה לי בגלל הווינדוס או בגלל המחשב !!! תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by David_Beckham,

למה אי אפשר לטעון משחק ששמרתי .. אני רוצה להמשיך והמשחק לא נותן לי יש לזה פתרון ? ...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.