משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
המשחק עולה, רואים את הפרומו (עם הצלחת מעופפת וכו'), כשהשלב ה-1 נטען , כדי להתחיל במשחק עצמו מופיע הודעה כזו: (בד"כ אני מצרף תמונה אבל לא הולך הפעם) "Cannot change level: chunk ID validation failed. Expected ID "DICT" but found " " ואז הוא מריץ שוב את הפרומו מהתחלה, וחוזר חלילה. מישהו יודע מה הבעיה? : המשחק ISO, המחשב AMD1.2+GF2 תודה....
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בבטלפילד 2 בכרטיסי ATI רואים די מכוער את הצללים.......יש איזו דרך לפתור את זה (זה אצל כל מי שיש לו כרטיס ATI בדקתי) וכל הדרייברים מעודכנים ל 5.10
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היום בבוקר הצלחתי להתחבר, הכל פעל מצויין ופתאום אני עושה ריסט למחשב ומאז לא משנה מה אני מנסה לעשות זה כותב לי connection reset ולא מתחבר לשרתים.... ניסיתי להוריד פיירוול, להגדיר אותו... האמת אני ממש לא יודע מה לעשות!! למישהו יש מושג מה עושים?? :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מממ איך אני מתחבר למשחק? הוא מבקש ממני שם משתמש וססמא בהתחלה, ואז כשאני רושם שאני רוצה ליצור שם חדש, הוא מנסה להתחבר ל- "EA Master Server" אבל לא מצליח. מה אני עושה? חייבים לשחק את המשחק ברשת?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שמיציתי את BF3 ואת MW2 החלטתי לקנות MW3 דרך STEAM. המשחק ירד לי תוך 4 שעות וישר נתקלתי בבעיה! אני לוחץ על PLAY וקופצת הודעה Connecting to Online Services" וזה נמשך 2-3 דקות ואז קופצת הודעה שההתחברות נכשלה ושאני אבדוק את סטאטוס השרתים באתר של MW3. כמובן שבאתר רשום שהשרתים פעילים. פתחתי פורטים והתקנתי את המשחק מחדש והבעיה נמשכת. מישהו אמר לי לפנות לספקית שלי, אבל זה לא נשמע לי רלוונטי בהתחשב בעובדה שאני משחק ומתחבר לMW2 וBF3 בלי שום תקלות או לאגים בכלל. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את PES 2012, אני מחובר לתשתית הוט 5 מגה, ספק בזק בינלאומי 5 מגה. (מחובר ללא חייגן) ללא ראוטר רק מודם שחור של מוטורולה. יש לי בעיית התחברות למשחק האונליין, אני מקבל הודעות: An Error has Occured ואז Lost connection to server מידי פעם אני מצליח להתחבר ולשחק אונליין. בעקבות הבעיות הללו החלטתי לרכוש חבילת גיימר של בזק בינלאומי.. אך הבעיה רק החמירה... חבילת הגיימר מחייבת שימוש בחייגן.. וכאשר אני משתמש בחייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Unable to communicate through UDP Port 5739 דיברתי עם בזק בינלאומי הם ינסו לפתור את הבעיה... האם מישהוא ניתקל בבעיה? או האם מישהוא משחק אונליין ב- PES 2012 ללא בעיות... אם כן אשמח אם תייצנו מי התשתית וספק האינטרנט???
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר למשחק זה מראה לי את זה: מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה הורדתי The all seeing eye והוא מצא את BF2 בלי בעיה (ד"א יש לי מקורי) אבל שאני מנסה להתחבר לשרת הוא מעלה את המשחק והכל אבל שהוא מגיע למסך של הwelcome (הראשי) הוא לא עושה כלום לא כאילו לא מתחבר לשום שרת כלום זה כמו שהפעלתי את המשחק רגיל מה עושים :s05:
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי אנשים. היתי משחק ב BF2 תקופה ארוכה עד לפני חצי שנה בשבוע האחרון רציתי לשחק שוב , התקנתי את המשחק הפעלתי מחדש את החשבון שלי נכנסתי לסרבר , הכל עובד טוב.. פינג של 20-40 בסרבר הישראלי ו 80-120 בחול. משהו מוזר קורה לי כל הזמן, אחרי 2-5 דקות גג שאני משחק , המשחק נעצר , ואחרי כמה שניות כותב לי שיש לי בעיה בחיבור.. אחרי עוד עשר שניות המשחק יוצא לתפריט. זה קורה לי כל הזמן. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק - לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק + לסרוק וירוסים\ספיי\וכל הג'אנק - לא עזר. ניסיתי לפרמט את המחשב + התקנה מחדש של מערכת הפעלה + התקנה מחדש של המשחק - לא עזר. ניסיתי להחליף ספק אינטרנט (אין לי מושג למה.. אבל התייאשתי) - לא עזר. התקשרתי לבזק שיחליפו את המודם של האינטרנט שלי - ל…
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, בזמן שאני משחק על שרת, לא משנה איזה, לפעמים המשחק מעיף אותי בטענה שאיבדתי את החיבור ל-EA Online. זה קורה תוך כדי המשחק עצמו ולא במעברים בין מפות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין את המשחק נ.ב הבעיה מופיעה גם בהתקנות אחרות(באסה רצינית) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
השגתי את הGTA בגרסת הדי.וי.די וכל פעם שאני מנסה להתקין אותו הוא נתקע ב70% וכותב לי שיש בעיה עם קובץ אודיו בשם ambience ואומר שהוא לא תקין או מקולקל... צריך עזרה דחוף המחשב חדש ועובד פיקס!! יש לי 6600GT זיכרון 1024 : הכל חדש עלה 6000 -מחשב תותח אני חייב עזרה אני לא מצליח כבר זאת הפעם הרביעית....
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בוקר אור יש לי את המשחק מאוגד בקובץ ZIP אחד המכיל בתוכו את רשימת הקבצים מה בעצם התהליך להתקנת המשחק? ניסיתי לעשות EXTRACT לתיקייה אחרת ומשם להפעיל את קובץ ה SETUP. במהלך ה EXTRACT אישרתי לו לעשות OVERWRITE לחלק מהקבצים וכשהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש שאכניס את הדיסק הראשון. מישהו יודע מה התהליך הנכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המישחק היה מותקן לי על המחשב בגירסה 1.3 ולאחר מכן נימחק. התקנתי אותו שוב, וכשאני מנסה להתקין את ה- 1.3, במהלך ההתקנה מופיעה לי הודעה שאומרת:" האשף זיהה שהסרת בעבר את הטלאי 1.3 וכעת עליך ללחוץ על הסרה על מנת למחוק שאריות שנישארו ורק אחר כך להפעיל שוב את הטלאי". אני נותן אישור אך כשאני מנסה להתקין את הטלאי - שוב מופיעה לי אותה הודעה. אודה למי שיוכל לעזור. (המחשב נקי, כולל הרדג'יסטרי, מההסרה הקודמת של המישחק)
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה-update fear_update_en_100-107_108 לא משנה על איזה מקש אני שם את הזום הוא לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ראדון הורדתי את הסטים התקנתי את hl2 עבד יופי נאלצתי בגלל וירוס לשחזר את כל המחשב התקנתי מחדש והוא ניתקע לי בשלב ה loading במסך הריאשוני שמעלה את המשחק למישהוא יש מושג איך מתגברים על הבעייה? נ.ב דיירקט x ועידכון כרטיס מסך מעודכנים
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי בעיית חיבור לשרתים של EA (או לפחות זה מה שכתוב כשזה יוצא לי מהשרת בפתאומיות). זה מתבטא בכך שכשאני נכנס לשחקן שלי אני לא רואה את הסטטוס שלו, רמה וכו', אי אפשר לחפש שרתים או להכנס אליהם דרך "הצטרפות מהירה" (או איך שלא קוראים לזה) וכשאני במשחק (שאפשר להצטרף אליו רק דרך היסטוריה, חבר או מועדפים) זה יוצא ונותן את ההודעת שגיאה שזה לא מצליח להכנס לשרתים של EA. ד"א המשחק הוא BattleField Bad Company 2. למישהו יש פתרונות או שגם לא זה קורה? ממש מתמטם אותי
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי בעייה במשחק שלאחר איזה דקה או שתיים שאני משחק פתאום כל הטקסטורות משתבשות! המטוס נעלם ונהיה שקוף ההרים עולים אחד על השני! הכל נהיה מבולגן!!! והנה גם סרטון להמחשה: ftp://eladlohasuv:beigale@ftp.members.lycos.co.uk/grafic.avi
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב אז ככה- היום אני התקנתי את הבטא של המשחק... בלי לחשוב פעמיים ישר כווננתי את כל ההגדרות על מקסימום ... ואז ראיתי שכל פעם שאני משנה את הגדרת MODEL QUALITY ואת SHADOW QUALITY להכי גבוהה.... ההגדרה מתאפסת - כלומר - לא כתוב כלום טוב אז כל ההגדרות גבוהות חוץ מאלה. אני התחלתי לשחק במשחק, ואז אני רואה שחלק מהטקסטורות לא חדות מספיק - אפשר לאמר שנראות פשוט רע... וגם יש משהו ממש מוזר שפתאות קופצים להם באמצע המשחק אובייקטים לא קשורים לכלום יש לי גם בעיה דומה לזאת בFAR CRY.... הטקסטורות פשוט מגעילות ...העצים נראים רע.... וגם...ההגדרות שם על אולטרה אם יש לכם רעיונות לסיבה שזה קורה אז תגיבו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, רק היום התחילה לי הבעיה, הבעיה היא שאני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות בקונסול (באנגלית) אלה רק בגדולות, כאילו השפה לא מתחלפת במשחק, אבל ברגע שאני יוצא,הכל עובד קשור בוינדווס. מה אני יכול לעשות?, זה ממש דחוף!,אני לא יכול לעשות דברים אם אני לא יכול לכתוב באותיות קטנות במשחק.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי על המערכת שלי! אני משחק באנריל 2 ויש מלא מלא תקיעות מעצבנות,לפעמים לפעמים קצת ארוכות,למה זה קורה-אני חושב שזה בגלל הזיכרון RAM שחסר לי! המינימום באנריל2 הוא 256 וזה מה שיש לי,אז נראה לי שבגלל זה! הקטע הו למישהו אחר מפורום אחר יש אותו מחשב כמו שלי והוא משחק על אותה רזולוציה כמו שאני ועל HIGH פרטים ואני על medium והוא אומר שזה עובד אצלו מהר ויש תקיעות אבל בקושי מרגישים אותם!! למה?????
-
- 50 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעייה דיי רצינית בטעינת מודלים.. קצת קשה לי להסביר על הבעיה אבל אני בטוח שכמה תמונות ימחישו לכם יופי את הבעיה: http://img48.imageshack.us/img48/7204/comsole9mn.jpg http://img48.imageshack.us/img48/3103/floater0bi.jpg http://img512.imageshack.us/img512/3836/hl2e10da.jpg נ.ב קראתי את החוקים והיה רשום משהו על נושא תמיכה.. לא ראיתי נושא תמיכה בפורום זה אז פתחתי נושא זה מצטער אם עברתי על החוקים... לפחות אדע להבא
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-