עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sarm1x,

תזכורת: האיוונט הוא Capture The Flag אשר 8 מתמודדים משתתפים , 4 נגד 4. המשחק יתרחש במפה Operation Riverside בהרחבה END GAME‎. חוקים : אסור להרוג עם שום נשק חוץ מסכין מחוץ לאופנוע. וכאשר השחקן על האופנוע מותר אך ורק XBOW. השחקנים ירכבו אך ורק על אופנועים. מותר לשחק בכל הקלאסים . זמנים: האיוונט יחל ב25/08/13 בשעה 18:00. רשימת המתנה: שם: אופק שם בטים ספיק: Clockeri שם במשחק: Clockeri שם: עומרי שם בTS: Bullet4Proof שם במשחק: Bullet4Pr00f שם: איתי שם בTS: [iGNT] eLectro4U שם במשחק: eLectro4U ----- ‎‫במידה ושחקן המשתתף באיוונט לא יגיע אתם תחל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by karelson,

שלום, אני לא יודע איפה הייתי צריך לפרסם את שאלתי או פה במשחקים או בחומרה,עימכם הסליחה. יש לי מערכת הפעלה XP , מחשב 4200+ AMD וכרטיס מסך X1650 PRO. התקנתי את המשחק black & white 2 והוא עובד לאט ויש הרבה עיוותי גרפיקה פיקסלים שמטעותים, או צורות מוזרות שפתאום מופיעות. וכ"ו. ישנם גם SIMCITY2 ו SIMS 2 שעובדים בסדר גמור? האם למישהו יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי חברים, האם מישהו נתקל בבעיה שהמשחק לא עולה? הצלחתי להפעיל את המשחק פעמיים וזה לאחר הורדת כל התהליכים שרצים ברקע (אנטי וירוס, בקר משחקים לוג'יטק וכו.. אה גם לאחר הורדת ה OC מהמעבד) זה הסטאפ שלי: Intel(R) Core(TM) i7-3820 CPU @ 3.60GHz Corsair 16GB 1600 Nvidia GeForce GTX 1070 Asus X79 (מערכת הפעלת)SSD 480 עליו התקנת את המשחק Build 14393 Windows 10 *גם לאחר התקנת העדכון האחרון כלום לא השתנה אפילו המצב יותר גרוע אשמח לעזרה מאלה שנתקלו בסוגייה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stone cold,

אני נותן לינק לכתבה לא לאתר עצמו - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12303

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. איפה(אם זה אפשרי) אפשר לשחק משחקים של Mega Drive במחשב? היה לי קונסולה עוד לפני זה אבל אני לא זוכר את השם הכונה שלי לאתר שאפשר לשחק את המשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Cynicoren,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל? האם היא באמת משפרת את ביצועי המחשב ? שווה לרכוש את הגרסא המלאה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. משחק האינדי האפלולי והנהדר של סטודיו Playdead זמין להתקנה חינמית בחנות המשחקים המקוונת, לרגל השקה של כותר חדש ומסקרן לא בכל יום משחקים שעולים כסף מוצעים בפלטפורמת ה-Steam ללא עלות בכלל, אז כשזה קורה – מומלץ בהחלט לעוט על ההזדמנות ולנצל אותה. זה בדיוק המצב כעת, כשמשחק ההרפתקאה והפלטפורמה האפל והמצמררLIMBO זמין בחינם, רק עד מחר. LIMBO הוא משחק קצר שמכניס אתכם אל נעליו של ילד קטן אשר מוצא את עצמו בעולם מסוכן ובלתי מוסבר, והוא נחשב לאחד מכותרי האינדי המובחרים ביותר שנוצרו בשנים האחרונות – במידה ועדיין לא התנסיתם בו, לוותר על ההזדמנות לעשות זאת בחינם כעת יהיה בגדר פשע גיימינג. להמשך: https://hwzone.co.il/נצלו-את-ההזדמנות-משחק-הפלטפורמה-הנהדר-l/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by approx,

כמה שאלות מישהו משחק בזה ? ולאחר שהבסתי את אופטימוס ואת מגטרון זה מראה לי שסיימתי רק 64 אחוז מהמישחק אבל אין עוד מה לעשות איך מסיימים את המישחק באמת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. D.I.P R.I.P סוף סוף מוד שמשנה לגמרי את HL2... לא עוד FPS, עכשיו זה deathmatch עם כלי רכב. זה משחק מולטיפלייר. בינתיים יש רק שני שרתים, אבל הפינג די נורמלי (בסביבות ה-90 יצא לי) דף הבית: http://www.diprip.com תמונות: סרטון: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/185763.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

אין דיון ראשי למשחק הזה ??? ?לא מצאתי אחד כזה.. בכל אופן אים אין אז הינה: Assassins Creed Revelations Release Date - 15 nov 2011 Minimum System Requirements – * OS: Windows XP/Vista * CPU: Core 2 Duo E7300 2.66GHz/ Athlon II X2 255 * RAM: 4 GB * HDD space: 12 GB * Graphics: 512 MB * DirectX: 9 Recommended System Requirements * OS: * CPU: * RAM: * HDD space: * Graphics: * DirectX: Supported Graphics Cards: Minimum – GeForce GTS 250/ Radeon HD 5670 512MB Assassins Creed Revelations,Ubisoft

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shimon956,

בבקשה תעזרו לי יש למישהו את המספר הסידורי של UT2003

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yovel,

שלום לכולם! אני ממליץ מאוד מאוד לקנות את המשחק ArmA 2. אנחנו קלאן ישראלי, 30 איש, כל יום שישי בשעה 15:00 יש פעילות מבצעית. כאשר אתה עובר 3 פעילויות מצעיות עם הקלאן אתה יכול לבחור הסבה או להיות חיל בחי"ר ההסבות הן: 1. טייס בחיל האויר. 2. שיריונר. 3. מפקד חוליה בחי"ר. טים ספיק שלנו: 212.235.17.81:8767 אתר: http://www.arma2.vgo.co.il/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zoyaniv,

אני צריך IP לשרתים ל MOHAA אם מישהו יודע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Or ei,

שמעתי שהדמו של UT 2003 יצא מישהו יודע איפה יש לינק????? עריכה: אני מבין את הלחץ והכל, אבל פעם הבאה בבקשה תדאג לכותרת עיניינית.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ns,

איזה פינג יהי לי עם: 1) ADSL 0.5 2) pentium 3 3)500 MHz 4)384 SdRAm 5)G-Force 2 mx200 64 mega 6)windows 98 ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by day-walk34,

כגלשתי לי בסופר-נובה מי שיודע יודע מי שלא אז לא מצאתי קובץ על השם הזה אז הורדתי והיה בו רשום (ערכתי והבאתי תפרטים החשובים) In your DOOM 3 directory, find "DoomConfig.cfg" (x:\Program Files\Doom 3\base). Open DoomConfig.cfg in Notepad. Find the line: seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם זה ) I changed 32 to 96. I got a nice boost in performance. ------------------------------------------------------------------ בעברית בתוך תקיית הדום3 שבה התקנתם כנסו לתקייה בשם BASE משם חפשו קובץ בשם DoomConfig.cfg פתחו אם ה כתבן (NOTEPAD) תמצאו את השורה שבה רשום ככה seta image_cacheMegs 32 (ה32 אמור להיות בסוגריים אין לי כח להסתבך אם ז…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Wheel,

אני לא שואל מבחינת ביצועים! במחשב שלי זה יעבוד אותו דבר גם עם או בלי אני שואל מבחינת משחקיות, בעיקר האם המשחק יותר יציב כשהוא מופעל (אם יורים על אותו מקום מרחוק יש יותר סיכוי שזה יפגע באותו מקום) גם מישהו יודע עם שחקנים מקצועיים משחקים עם או בלי? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by RTO,

ראיתי שהמון אנשים מחפשים קהילה ישראלית ל POE. יש המון שרתים מכל מניי סוגים.. הייתי בכמה שרתים ואין באמת קהילה אחת גדולה ומאוחדת. יש כבר שרתי דיסקורד כאלה ואחרים ל POE אבל אנחנו רוצים לקחת את זה לשלב הבא. יש פה אנשים פעילים על בסיס יום יומי,קהילה חייה, אין פה ילדים קטנים ומציקים, קהילה בוגרת ואיכותית, שרת מתוכנת ברמה גבוהה שכולל אמוג'ים מיוחדים של המשחק. אז אם אתם אוהבים POE או שבא לכם להתאהב במשחק אדיר,מוזמנים להכנס לשרת!. https://discord.gg/ja3MMjj

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. סיימתי את רידיק ב יום 1 שיחקתי בו בדיוק 3 פעמים איזה באסה למה מיצרים מישחקים כול כך טובים אבל כול כך קצרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NOSTREDAMUS,

אוי כמה שאני אהבתי את 2000 ב 486 שהיה לי נראה נחמד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה שווה לקנות ב-100 ש"ח, אני קצת מתלבט כי זה קצת ישן....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by WizMaster,

כל פעם שאני מריץ את המשחק, וטוען מחדש את ה-SAVE שלי, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט, ותוקע את המשחק, אני צריך כל פעם לסגור את המשחק בצורה ברוטלית, ולסמן את Never Ask Me Again, רק כך המשחק עולה, שמעתי שיש איזה Patch שמתקן את זה...מישהו שמע על מששהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי HD6850 וקיבלתי אתיו קופון לDIRT3, ולא מצאתי עליו שום אזכור למספר הפעמים שאפשר להשתמש בו... הקופון פג תוקף ב31 החודש הזה. הבעיה היא שיש לי הרגל לפרמט את המחשב די הרבה, אני לא אוהב להתעסק עם כל הנקיונות אני פשוט ישר הולך על פרמוט (וכן הצלחתי למלא בזבל את המחשב החדש שיש לי בקושי חודש) אז אם הקופון חד פעמי אני אעדיף לשמור אותו לפרמוט הבא למישהו יש נסיון עם זה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SuicideSilence,

שלום , יש לי את המשחק כבר שנה ולאחרונה התחילו לי בעיות עם הצבעים במשחק ,אחרי איזה שעה של משחק הצבעים נדפקים ,ואי אפשר להבין כלום במשחק . לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה בדקתי את המעלות של הכרטיס מסך בזמן המשחק והוא מגיע למקסימום של 78 (במנוחה 40-45) . אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה יכול לגרום לבעיה זו .. כי זה ממש מתסכל אגב הכרטיס מסך זה gtx 560 ti

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הורדתי באי מיול את כל ה 3 ג'יגה של המשחק הזה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים