עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. רצוי אחד ששוקל פחות מחצי גיגה ;D WarRock הסירו את התמיכה בא"י, אז זו לא אופציה. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Regev,

אני מחפש אחר הטלאי לליגה הישראלית לChampionship Manager 01\02, חיפשתי באתר שלהם CM-IL.MACCABITA.CO.IL אבל הוא נסגר משום מה (על שום... ) אז חיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי, משהו יכול לעזור לי בבקשה???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אני צריך לשלם רק חודש אחד (חודש ראשון חינם) אבל אין לי כרטיס אשראי בין-לאומי וגם אין לי דרך להשיג אחד או להשתמש באחד של מישהו אחר. ראיתי באתר של WoW שיש דבר כזה GameCard ושאפשר להשיג אותו בחנויות. האם יש את זה בחנויות בארץ? ציטוט מן האתר - "I do not have a Credit or Debit card; how can I register to play World of Warcraft? There are Gamecards available in stores at this time. You can use one of these pre-paid Gamecards in order to register and use your account." http://www.wow-europe.com/en/support/billing.html

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Yoel1541,

רציתי לדעת אם יש מישהו שמחשק דייזי אם כן תצרפו אותי בסטים jokelolo

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by GameGems,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

להלן לינק בו מופיעים ההסברים על השינויים, התוספות, התיקונים, המפות וכל המצופה מן השחרור החדש... CS 1.4 INFO אני התקנתי את הבטא, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שרתים נורמליים לשחק בהם איתו, אז הסרתי ובינתיים אני על 1.3, ממתין בקוצר רוח לFINAL RELEASE.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ענקית הגיימינג מפתיעה אותנו עם מנוע משחק חדש שכולל תמיכה ב-Vulkan ויאפשר לכל אחד ליצור משחקים חינם אין כסף - בתנאי שישווק אותם דרך פלטפורמת ה-Steam לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a4%d7%aa-%d7%9c%d7%a7%d7%9c%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MINIME,

הוא לא פועל לי טוב בגלל ה VOODOO 4 4500 אז חשבתי שאולי תשימו לי קצת תמונות של המשחק או כתובת של אתר שמראה תמונות סתם לראות מה זה תודה מראש MINIME.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shapin,

UBISOFT שיחררו את הדרישות מערכת, נראה שהם ממשיכים בקו של AC עם דרישות מערכת גבוהות יחסית. [h=3]MINIMUM[/h] Supported OS Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz Memory 4GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM) Direct X Version 11 Hard Drive 30 GB available space Sound Card DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers [h=3]OPTIMAL[/h] Supported OS MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better Memory 8GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tomer03,

אז ככה המערכת שלי היא: Q9450 עם כרטיס המסך HD4870 והמשחק ניראה ממש מטושטש..אני לא ממש מבין מה הסיבה..ראיתי תמונות וסרטוני וידאו ואצל כולם רואים את הצבעים והמשחק עצמו בצורה חדה!!! המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות ללא תקיעות כמובן... אשמח לעזרה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ArielPeretz,

;D רציתי משחק mmorpg שלא עולה כסף משו בסגנון mu online בבקשה עזרה ושתיהיה גרפיקה טובה לא של מייפל סטורי שחכתי שאול אם המשחק skryim הוא חינמי או עולה כסף .. ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Los,

APB All Points Bulletin היה אמור להיות משחק מרענן מבחינת הרעיון,דבר שלא השאיר לי ברירה אלה לרכוש אותו אך לאחר מספר שעות משחק אני רק רוצה לקבל את ה50 דולר שלי חזרה. רעיון המשחק די פשוט,לאחר כניסה ראשונית למשחק אתה בוחר איך לעצב את הדמות/והאם להיות בצד של הטובים או בצד הפשע. לאחר מכן אתה עובר מדריך קצרצר ואז תהיה לך האפשרות כל פעם מחדש באיזה עיר לשחק [יש שני ערים]. בדקות הראשונות של המשחק [עד שעה] אתה בקלות אומר לעצמך זה משחק שלא אעזוב זמן רב. רעיון המשימות די פשוט מלהדליק X בניין או לקחת מזוודה מXלY שהצד של "הרעים/הטובים" תלוי היכן אתה אמורים למנוע מאחד מהשני לעשות זאת. את המשימות יהיה אפשרי לעשות בקבוצה [שאותה המערכת יוצרת אוטמאטית] אך כמובן יש באפשרות השחקן ליצור בעצמו ק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by GameGems,

Awesome Game

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by myDGB blws,

blws>rafi>halo

15. Started by Amir c,

מה הפואנטה שיחקתי הבאתי ילד מיליתי את הבקשות שלהם עכשיו הם מבוגרים אני נותן להם את המשקה המיוחד אבל בכל זאת הם לא יורדים לגיל של צעיר :[ עכשיו בגלל זה הם לא עולים דרגות בעבודה ! אז מה הפואנטה של המשחק אחרי הכל ? עוד מישהו שיחק יש דברים אחרים שעושים ? חיפשתי איפה לגדל מריחואנה עם המתבגר ולא מצאתי איזה עוד דברים יש ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by LIOR42,

רציתי לדעת היכן יש חניות עם מבחר גדול של משחקים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום חברים. אני כל היום מנסה לפתור את הבעיה אבל לא מצליח.... ראיתי שלהמון חברה יש בעיות בסיגנון... יש פיתרון ? איאפשר לזוז אפילו אם פינג כזה.. חיבור 10M לא מבין מה הבעיה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, כמו שאתם יודעים, RE4 סובל מגירסא מאוד חרא למחשב... בזכותם של מודרים מוכשרים שהקריבו מס' בלתי מבוטל של שעות מחייהם, אנחנו, שחקני המחשב, זוכים להנאה מלאה ולחווית משחק אמיתית של RE4... אז בוא נתחיל: 1) המלצה ראשונה- להוריד את הפאצ' הרשמי של המשחק - מוסיף מערכת תאורה משופרת ובכללי המשחק נראה יותר טוב לינק- אין לינק, ניתן להוריד בכל אתר רשמי [fileplanet וכו'] 2) Albert's High res textures mod - המוד הזה הוא MUST HAVE לכל שחקני RE4....המוד מחליף את כ-ל הטקסטורות במשחק בטקסטורות עם רזולוציה גבוהה כמעט פי 2. הטקסטורות מבוססות על גרסאת הGC בייחד עם שיפורים ויותר קריספ. זה בהחלט משפר את החווית משחק ומונע מאיתנו מהסבל של הטקסטורות המרוחות של המשחק לינק: http://z6.invisi…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by YoniDahan,

עריכה: העברתי את זה לאשכול המתאים... (סורי) http://hwzone.co.il/community/threads/546256-E3-2014-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99?p=4905002#post4905002

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by igal_nazar,

כשאני משחק ב my career אז יש כל מיני סמלים המשפה שכשאני מגיע אליהם בנסיעה אז יש מעגל כזה בצבעים שונים ...איך אני למשל קונה כל מיני חלקים לאוטו בחנות לחלקים..?? שאלה נוספת אם התחלתי את הקריירה שלי אם רכב זבלה ואני רוצה לשפר אותו או להחליף אותו איך אני עושה את זה??????? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yanive,

S.W.A.T IL דרישות הקלאן: KD 1.00 SPM 500 _______________________________________________________________ ברוכים הבאים לקלאן S.W.A.T IL : מטרתו של הקלאן היא לחזור לתחרותיות הישראלית בקהילה חדשה ששמה HWZone TS3: 91.228.126.109:9990 אתם יכולים לפגוש אותנו שם ולהתחרות נגדנו בצורת 4 על 4 ולעיתים 5 על 5. platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241696570907/ מגייסים! (רק מי שמעוניין שיגיב תודה) תפנו ל- ZaBaRi‬‎ בTS אני רק מפרסם בשמו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במחיר של 2 מיליארד דולר. :'( מה יהיה? Take-Two, Too Much Love Could Kill You! http://www.efluxmedia.com/news_Take_Two_Too_Much_Love_Could_Kill_You_14438.html

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים

24. Started by Injury`,

אז ככה, אני מעוניין לרכוש את המשחק אך אני לא יודע אם הוא יעבוד על מערכת הפעלה WIN 7. ביצתי תחקיר קטן על המשחק אך בשום מקום לא מצעתי מידע עליו.. (( הכוונה לזה שלא מצאתי את המידע הנחוץ לי )) ??? - תודה מראש לעוזרים - 8)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.