משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר להוריד את האמולטור של ה"מגה סון" האגדי ואיתו את כל רשימת המשחקים. היה לי בעבר את האמולטור רק שאז הבאתי מחבר,ועכשיו סתם יש לי חשק לשחק קצת "stree fighter" וכו.... אז בקיצור ,מי שמכיר קישור כזה או אחר להורדה שביקשתי זה יהיה מצוין! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c%d7%9c%d7%99-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ביקרתי כרגע באתר של בליזרד (כמובן בגלל ההכרזה המשעשת על SC2) והצצתי לרגע לאתר הבית של World Of Warcraft וגיליתי כמה Screenshots מהמשחק ולדעתי המשחק נראה פשוט מזעזע, אפילו שהוא MMORPG והעניין שהכי הופתעתי לגביו זה שהוא לא עומד לצאת בקרוב. אז אני שואל אתכם למה מפתחות המשחקים מייצרות משחקים עם גרפיקה כזאת עלובה כאשר יש בשוק את הטכנולוגיה למשהו הרבה יותר יפה, טוב וחזק? ובמיוחד חברה כמו בליזארד אשר בטוח יכלה להוציא את Warcraft 3 עם גרפיקה יותר מרשימה, ועכשיו היא מוציאה עוד משחק עם גרפיקה דיי עלובה, הרי לא הגיעה הזמן לחדש? הרי יש היום הרבה חברות אשר מוציאות משחקים דומים עם גרפיקה עוצרת נשימה. לדוגמא: Bethesda Softworks הוציא משחק מדהים לא רק במשחקיות שלו אלה גם בגרפיקה (במי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זוכרים את חברת אטארי? היא מכריזה על כוונה לשוב אל עולם הקונסולות, אחרי שני עשורים של מאבקי הישרדות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי מחבר שיצאה הרחבה חדשה להירוס 4, יותר חדשה מ The Gathering Storm. יש למישהו מושג אם זה נכון ואיך קוראים לה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני SiaTex ואני משחק לרוב SC II אבל גם לפעמים HS ומשחקי אופליין כמו WATCH DOGS וכל מיני כאלה. כולכם מוזמנים להצטרף לסטרים שלי, באיכות בסדר(יכולה להיות יותר טובה אבל זה ישתפר בהמשך), לפעמים עם מצלמה לפעמים לא, לפעמים DUBSTEP לפעמים רוק(משתדל לגוון). קישור לסטרים: http://www.twitch.tv/siatex אתם מוזמנים לעקוב!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את ה-LOGO שלי ב-CS לתמונה שאני בוחר...? ??? תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שנתיים יצאה גרסת בטא של משחק בשם AIRCADE, משחק רשת עם מטוסים, מאוד נחמד. בשלב מסויים הפסקתי לשמוע על פיתוחים נוספים בתחום המשחק הזה ואני לא מוצא את האתר בית של החברה שפיתחה אותו. אולי מישהו זוכר או יכול לספר מה עלה בגודל המשחק?
-
מה הולך פה ? יש איזה אופציה במשחק להוסיף דם כשמישהו נהרג או שהורידו את זה בגלל פגיעה בנפשם של ילדים רכים ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שאני צריך להרוג את הדרקון משהי יכול לעזור איך להרוג אותו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
UBISOFT שיחררו את הדרישות מערכת, נראה שהם ממשיכים בקו של AC עם דרישות מערכת גבוהות יחסית. [h=3]MINIMUM[/h] Supported OS Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz Memory 4GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM) Direct X Version 11 Hard Drive 30 GB available space Sound Card DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers [h=3]OPTIMAL[/h] Supported OS MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better Memory 8GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המשחק נתקע כל כמה דקות ב xp. ניסיתי להשתמש ב compatibilty mode לכל os אפשרי אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה לעשות? במחשב השעבר שלי (Pentium 3 450MHz) המשחק פעל ב xp. למי שלא מכיר, warlords 3 וההמשך שלו darklords rising הם משחקי אסטרטגיה בתורות שקצת דומים לheroes אבל לדעתי הרבה יותר טובים. דמו של המשחק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהמשחקים החדשים NFS PS AREA 51 Gears Of War Soldier of Fortune payback יש למישהו מהם תמיכה ב DX10??(כי אני לא רוצה להתקין ויסטה רק בשביל CRYSIS)..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חנות הגיימינג המובילה מציעה לנו את הכותרים שכל חובב משחקים חייב להכיר, לפי חמש קטגוריות שונות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אל תשאלו למה , פשוט בא לי לשחק במשחק הזה שוב אחרי שנתיים+ אממ , יש לי בעיה , חיפשתי קצת בגוגל , ומצאתי שלהרבה אנשים יש אותה , אני זוכר שגם פעם היה לי אותה והיה לזה פתרון כלשהו רק שאני לא מצליח להזכר בפתרון. בכל מקרה , אחרי כמה דקות של משחק Skirmish single player מתחילות להיות תקיעות קטנות כאלה כל 4-5 שניות כמו לאגים לחצי שניה , כל כמה שניות , ממש ממש מציק ואי אפשר לשחק ככה. מבחינת המחשב אין שום בעיה amd3500 64bit \ 1gb ddr \ X850 xt 512 מישהו זוכר את הבעיה הזאת ואת הדרך לתקן אותה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לאגים ב HALF-LIFE 2 ו FPS נמוך גם יורד לפעמים ל 30-40 רוב הזמן על 50-80 אין לי ןירןסים או SPYWEARS המחשב נקי אתה יכולים לראות את המפרט בצד. גם כן אני מכבה את האנטי ואת כל התוכנות הלא נחוצות ,לדוגמא בשלב האשון כש אני יוצר מהרכבת יש לאגים מין תקיעות כאלו.......... ב CSS אין לאגים בכלל... וגם זמני התעינה די ערוכים יחסית... גם של LOADING במשחק עצמו :-[
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק בסטארקרפט והייתי מעוניין לשחק בו במחשב הנייד שלי מהנקודה שאני נמצא במחשב, איפה נמאת השמירה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוכנים למהפכה? ה-Oculus Rift של פייסבוק יגיע אל מדפי החנויות בתחילת שנת 2016, בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט ועם כותרים חדשים וייעודיים מכמה שמות גדולים בעסק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי את המשחק nfs carbon חיברתי אליו את ההגה שיש לי שהוא :microsoft sidewinder precision racing wheel זה הגה+גז וברקס עכשיו במשחק עצמו הברקס לא עובד לי ניסיתי את ההגה גם על nfs most wanted וגם יש אותה בעיה בדקתי במחשב עצמו בלוח בקרה בבקרי משחק אם יש בעיה והוא מראה לי שהברקס בסדר גמור אני חייב עזרה דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שוטטתי ביו טיוב וראיתי את הדבר הבא, גיים פליי שעוד לא ראיתי יכול להיות שמישהו ראה בעבר ואני לא אבל יש פה סכין נגד סכין, הדבר הבא ב BF4 ועוד, יהיה גם FLASHBANG שיוכל לעוור את השחקן היריב, תהיה גם אפשרות להשתמש בכוונת אקטיבית וכוונת פונדקאית על כלי הנשק בכך להפוך אותו להיברידי, לכל הדברים הבאים יש הסבר בסרטון מקווה שחידשתי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי לפני 4 ימים את need for speed underground מקורי... כשאני מתחיל להתקיןן את המשחק , בערך ב 9% הוא כותב לי שיש בעייה בהעתקת קובץ אחד (לא זוכר תשם) ואי אפשר להמשיך.... זה מעצבן אותי ואני חייב חייב עזרה בקשההההההההה.... :) יש לי windows xp proffesional p 4 2.66 geforce 4 128 mb mx 256 ram תעזרו בקשה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
להלן לינק בו מופיעים ההסברים על השינויים, התוספות, התיקונים, המפות וכל המצופה מן השחרור החדש... CS 1.4 INFO אני התקנתי את הבטא, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שרתים נורמליים לשחק בהם איתו, אז הסרתי ובינתיים אני על 1.3, ממתין בקוצר רוח לFINAL RELEASE.