משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
APB All Points Bulletin היה אמור להיות משחק מרענן מבחינת הרעיון,דבר שלא השאיר לי ברירה אלה לרכוש אותו אך לאחר מספר שעות משחק אני רק רוצה לקבל את ה50 דולר שלי חזרה. רעיון המשחק די פשוט,לאחר כניסה ראשונית למשחק אתה בוחר איך לעצב את הדמות/והאם להיות בצד של הטובים או בצד הפשע. לאחר מכן אתה עובר מדריך קצרצר ואז תהיה לך האפשרות כל פעם מחדש באיזה עיר לשחק [יש שני ערים]. בדקות הראשונות של המשחק [עד שעה] אתה בקלות אומר לעצמך זה משחק שלא אעזוב זמן רב. רעיון המשימות די פשוט מלהדליק X בניין או לקחת מזוודה מXלY שהצד של "הרעים/הטובים" תלוי היכן אתה אמורים למנוע מאחד מהשני לעשות זאת. את המשימות יהיה אפשרי לעשות בקבוצה [שאותה המערכת יוצרת אוטמאטית] אך כמובן יש באפשרות השחקן ליצור בעצמו ק…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מה הפואנטה שיחקתי הבאתי ילד מיליתי את הבקשות שלהם עכשיו הם מבוגרים אני נותן להם את המשקה המיוחד אבל בכל זאת הם לא יורדים לגיל של צעיר :[ עכשיו בגלל זה הם לא עולים דרגות בעבודה ! אז מה הפואנטה של המשחק אחרי הכל ? עוד מישהו שיחק יש דברים אחרים שעושים ? חיפשתי איפה לגדל מריחואנה עם המתבגר ולא מצאתי איזה עוד דברים יש ?
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי HD6850 וקיבלתי אתיו קופון לDIRT3, ולא מצאתי עליו שום אזכור למספר הפעמים שאפשר להשתמש בו... הקופון פג תוקף ב31 החודש הזה. הבעיה היא שיש לי הרגל לפרמט את המחשב די הרבה, אני לא אוהב להתעסק עם כל הנקיונות אני פשוט ישר הולך על פרמוט (וכן הצלחתי למלא בזבל את המחשב החדש שיש לי בקושי חודש) אז אם הקופון חד פעמי אני אעדיף לשמור אותו לפרמוט הבא למישהו יש נסיון עם זה ?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
זה בסדר שהאריזה של המחשב שלי תהיה פתוחה לטורניר ?
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ראיתי בטורנטליץ שיש שם משהו כמו 8 updates למשחק. מישהו יודע מה הם עושים?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי שרת חוקי עם גישה למחשב + FTP 155 מגביט NL שרת ממש חזק אני רוצה להתקין עליו שנוכל לשחק ברשת CS & CZ 1.6 מה אני צריך להוריד לעשות להתקין וכו...??.. יש למישהו מדריך אתר וכו...?....
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מה נסגר עם הספלינטר סל 3 ...? למה לא פורצים את המשחק הזה לעזאזל..!? המחשק הכי טוב בכל הזמנים ולא פורצים אותו אני מת לשחק בו..!!!!
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי את המשחק מבאג לפני כמה ימים. מאז בכל פעם שאני מנסה להתחבר דרך אחד מהשרתים של פאנקבאסטר המשחק מתחבר בהצלחה, וכעבור רגעים ספורים (בדרך כלל דקה שתיים) השרת זורק אותי החוצה ומודיע לי ש: " Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ***** (for 0 minutes) ... No Packet Flow" חפשתי את הבעיה וניסיתי לפעול לפי מה שכתוב פה ללא הועיל (הבעיה נשארת)יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אצל אח של חברה שלייש בעיה רק ב SAN ANDREAS שכאשר בתוך המשחק יש טעינת של סירטון כמו למשל כניסה בדלת (במיוחד שם זה קורה) מופיע מסך כחול. נסיון פירמוט/עדכון ביוס/עידכון דרייבר כ.מסך, לא עזרו. אני יודע שיצא איזה עידכון למשחק שפותר כמה בעיות אבל לא מצאתי אחד שמתאים לגירסה של HOOLDEM מישהו נתקל? מכיר? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
במחיר של 2 מיליארד דולר. :'( מה יהיה? Take-Two, Too Much Love Could Kill You! http://www.efluxmedia.com/news_Take_Two_Too_Much_Love_Could_Kill_You_14438.html
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי את המשחק CZ ומתי שאני רוצה לשחק באינטרנט הוא לא נותן לי שאני מנסה דרך the all seeing eye זה רושם לי "error in command line" ושאני מהנסה אם התוכנה של הקנטר ב find servers ואני נכנס לאינטרנט זה רושם לי" (lan servers are restricted local clients(class c למה זה עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אני חושב לקנות MADDEN NFL לא יודע זה נראה די מגניב, אבל שמעתי זה מסובך מאוד, אבל גם אנשים אומרים ש NFL הוא אחד המשחקים היותר מושקעים של EA, אז מה דעתכם ? וכמה זמן שיחקתם במשחק שבחרתם בלי שהוא ימאס לכם ומחקתם אותו?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
משחק האינדי האפלולי והנהדר של סטודיו Playdead זמין להתקנה חינמית בחנות המשחקים המקוונת, לרגל השקה של כותר חדש ומסקרן לא בכל יום משחקים שעולים כסף מוצעים בפלטפורמת ה-Steam ללא עלות בכלל, אז כשזה קורה – מומלץ בהחלט לעוט על ההזדמנות ולנצל אותה. זה בדיוק המצב כעת, כשמשחק ההרפתקאה והפלטפורמה האפל והמצמררLIMBO זמין בחינם, רק עד מחר. LIMBO הוא משחק קצר שמכניס אתכם אל נעליו של ילד קטן אשר מוצא את עצמו בעולם מסוכן ובלתי מוסבר, והוא נחשב לאחד מכותרי האינדי המובחרים ביותר שנוצרו בשנים האחרונות – במידה ועדיין לא התנסיתם בו, לוותר על ההזדמנות לעשות זאת בחינם כעת יהיה בגדר פשע גיימינג. להמשך: https://hwzone.co.il/נצלו-את-ההזדמנות-משחק-הפלטפורמה-הנהדר-l/
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
-
אחים שלי..אני חדש פה... ממ..אני מחפש משחק ממש ישן לפני 5-6 שנים הוא יצא קניתי אותו אז ועכשיו אני לא מוצא אותו...אני מת לשחק בו המשחק נקרא DRAGON LORE 2 למי שיש בבקשה תצרו איתי קשר באיי סי שלי או באי מייל ICQ - 319966844 E-Mail- Garfi@Hotmail.co.il בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, ניפתח שרת של משחק RPG חינמי מדהים. ממליץ בחום. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לאתר, ללחוץ על DOWNLOAD להירשם בחינם ובקלות ואפשר להתחיל לשחק. http://www.extremerpg.com
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אהלן נראה לי שזאת בעיה נפוצה, MP3 עושה לי PAUSE באמצע המשחק (גם בזמן המשחק עצמו וגם בזמן הסצינות) בזמנים קבועים. איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני אהבתי נראה לא רע בכלל. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/36095.html
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הבטא הפתוחה למשחק החדש של המפתחת האמריקאית נוסתה בידי מספר שיא של 9.7 מיליון שחקנים, ומעניקה תקוות אדירות לקראת ההשקה שלו בעוד שבוע וחצי לבליזארד (Blizzard) התפתח עם השנים שם של מפתחת שמכירה את קהל היעד שלה בצורה שאין דומה לה בתחום, מה שמאפשר לה להפיק להיט אחרי להיט, גם כאשר היא ממשיכה לדבוק ברעיונותיה ומותגיה הוותיקים בשוק שמתעדכן ומשתנה ללא הרף. כעת, נראה שגם המותג החדש הראשון שלה במילניום הנוכחי, משחק הפעולה Overwatch, נמצא בדרך הנכונה להצלחה – אם לשפוט לפי הכרזה על 9.7 מיליון משתמשים שהתנסו בבטא הפתוחה שלו, ולפי תגובות שנשמעות חיוביות בהחלט ברוב המקרים. מספר המשתתפים האדיר הזה מציב את המשחק החדש של בליזארד מעל ל-Star Wars: Battlefront של EA Games, שהבטא הפתו…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
זה ממש מעצבן!, ויותר מעצבן שאין סיבה מוצדקת ללמה אני זוכר שניסיתי להזמין Warhead מהאתר הרשמי אבל אחרי שאני מכניס את כל הפרטים - Us sales only. עכשיו אותו סיפור עם פאר-קריי 2. מה קרה להם?..
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הדגש לשחקן יחיד ולא מפות למולטי
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המשחק מתרסק בשלב השני אחרי שמחזירים את הספר לספריה והמפגינים מעלים אותה באש המשחק פשוט חוזר ל-WIN בבקשה תעזרו!!! אני חייב לשחק בו!!! דרך אגב אולי משזהו יוכל לתת לי SAVE שלו של השלב השלישי או בשלב השני אחרי שהספר הוחזר אחרי הקטע ווידאו שבו שורפים את הספרייה תודה מראש לכל העוזרים
-
-
assassins creed יגיע גם למחשב ולאקס בוקס 360!!! (רישמי) http://pc.ign.com/articles/729/729414p1.html http://xbox360.ign.com/articles/729/729877p1.html הולך להיות משחק סוס!!
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-