משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמליצו לי על משחקי FPS / גוף שלישי שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב על: AMD sempron +3000 1.81GHz nVidia GeForce FX5200 128MB 512MB RAM תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בכל שנה בתקופת החגים האמריקאים, אנחנו עדים להנחות המטורפות ביותר שנראה השנה בשוק המשחקים הדיגיטליים בפלטפורמת Steam, ואנחנו פה להראות לכם את הטובים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-holiday-sale-2014-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%92-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנה חדשה שבניתי בשם Creeper כרגע מה שיש בה זה מאגר נתונים של כל המרכיבי אלכימיה, ואפשרות חיפוש מאוד נוחה לפי אפקט/ערך/שם/קוד/משקל וכו'. [פרסום לא סמוי] מומלץ לכל חולי הלב, נשים בהריון, וסתם שחקני Morrowind! [/פרסום לא סמוי] הנה Screenshot: תראו איזה מותק! התוכנה בנויה בC#.Net ככה שלמי שאין, יצטרך להתקין את התמיכה בדוטנט, מה שנקרא: Net Framework. ניתן להוריד או מWindows Update או מפה: http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe בינתיים התוכנה הינה לפני הגרסה הסופית לגמרי שלה, וידוע לי כבר על באג אחד (אבל בתור משתמשי חלונות אני בטוח שזה לא יפריע לכם ;D ) התוכנה משתמשת בתוכנת התקנה מבית מיקרוסופט. אם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר הוא משדר משחקים עם פרשנויות למשחקים של SC II מקצוען בתחומו. עם מאות מיליוני צפיות. של השחקים הטובים ביותר. כמובן שבאנגלית. פשוט להיכנס לYOUTUBE ולעשות HUSKY STARCRAFT משדר בכל האיכויות כולל 480-1080!!! תהנו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חזק אבל עדיין זרו ו 1.6 מקרטעים למרות שזה מראה 99 FPS .....מה שלא נכון זה לא מדד הרי המשחק מרצד לא זז חלק ..אם לדוגמה תעמדו מול קיר ותזוזו ימינה ושמאלה התמונה לא חלקה היא מקורטעת אני חושב שזה בעיית תמיכה בכרטיסים של ATI יכול להיות ?? כי לא ניתקלתי בבעיה כזו במשחקים אחרים נ.ס דרייברים הכי חדשים כמובן ATI 9800
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זה מהפרט שלי E6600 ASUS P5B ASUS 8800GTX 768MB 1GB RAM 667 DDR 2 250GB WD ואני מדבר על המשחק RainBow Six Vegas?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
דוד שלי הביא לי לפני 4 ימים את need for speed underground מקורי... כשאני מתחיל להתקיןן את המשחק , בערך ב 9% הוא כותב לי שיש בעייה בהעתקת קובץ אחד (לא זוכר תשם) ואי אפשר להמשיך.... זה מעצבן אותי ואני חייב חייב עזרה בקשההההההההה.... :) יש לי windows xp proffesional p 4 2.66 geforce 4 128 mb mx 256 ram תעזרו בקשה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שונא את המשחקי מטוסים האלה ששעתיים מתכוננים לאיזה "קרב" שנגמר אחרי 2 שניות ורבע.. יש איזה סימולטור נורמלי לשליטה (לא שאני צריך להיות טייס בחיל האוויר בשביל להשתלט על המטוס) וגם שיהיה בו אקשן ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהחלט יש היום התחלתי לשחק את המשחק החדש imperium romanum מהרגע שהתחלתי את הטוטוריאל שמתי לב למשהו מאוד מאוד מיוחד מהרגע שאתה לוחץ על הכפתור אתה כבר רואה את השלב כולו ואז המשחק עוצר ל5 שניות והמשחק מתחיל -- העניין הוא שאני עם מחשב דיי פחות מהממוצע וממש לא אמור לעמוד בצורה כזאת עם המשחק הזה (שנראה מדהים ד"א) אז בדקתי את ההגדרות... כולם היו על ULTRA/HIGH,נדהמתי... המשחק עובד לי קבוע לגמרי על 40FPS ואני מאוד מאוד מרוצה מומלץ במיוחד לאוהבי ז'אנר פיתוח הערים(סטייל קיסר)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: **הסרטון צונזר- תוכן לא חוקי** מצאתי פיתרון לבעיית הקבר !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ? (מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח , רציתי לקבל ממכם המלצות למשחקים ברשת , כמו Little Fighter 2 , Soldat , Unreal Tournement וכו' עדיף שהיו כיפיים תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באמת לא מצליחה להבין ועם כל הכבוד לTORCLIGHT 1 הוא לא היה נראה כזה מעניין רק 2 נראה עכשיו יותר טוב, איך יכול להיות שלקח להם כמה שנים לבנות משבהו טוב? הרי יש להם ניסיון הם באו מבליזארד והם יצרו משחק מכוער כמו FATE. על מה האנשים שפותרו מבליזארד היו אחראים? Fate GamePlay & Fate Undiscovered Realms
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה את ה SINGLEPLAYER DEMO של DUNGEON SIEGE II ? יש רשמים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בואו להתעדכן בתאריכי יציאה של משחקים ותוכנות בערוץ החדש של ISONEWS במירק!! שרת irc.צונזר.net ערוץ Isonews# אני שם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום -יש לי מחשב חדש כ שנה וחודשיים עד עכשיו סיימתי את המשחקים הבאים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok assasins creed 1 assasins creed 2 assasins creed-brotherhood bulletstorm האחרון היה בולטסטורם-משחק מדהים לדעתי,אך קצר. מה לדעתכם המשחק הבא?אני יודע שרובכם תמליצו על קרייסיס 2,אבל התחלתי לשחק ומשום מה אין לי כח אליו בינתיים. מה עם OPERATION FLASHPOINT החדש? התחלתי לשחק השאלה אם זה טקטיקה או רגיל? ויש לי גם את DEAD SPACE 1 וגם את DEAD SPACE 2 כדאי להתחיל באלו? ואם יש משחקים שלא ציינתי מהסגנונות ש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן אני יוטיובר שמעלה משחקים מפחידים ומצחיקים ליוטיוב , קוראים לי Thecrackplayer או בעברית שחקן מפצח. אתם מוזמנים לראות את סרטון היוטיוב שלי ולהתרשם. אם אתם אהבתם תשתפו ואם אני עובר פה על איזה חוק בפורום אז תעשו מה שאתם חייבים, כל המשחקים דרך אגב שאני משחק מקוריים ולא פרוצים זה לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שמשחק בGarry's Mod? אני רוצה לקנות את HL2 בשביל לשחק בו (ועוד בכמה מודים אחרים), אבל אני רוצה לדעת איך המוד הזה ברשת...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן לינק בו מופיעים ההסברים על השינויים, התוספות, התיקונים, המפות וכל המצופה מן השחרור החדש... CS 1.4 INFO אני התקנתי את הבטא, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שרתים נורמליים לשחק בהם איתו, אז הסרתי ובינתיים אני על 1.3, ממתין בקוצר רוח לFINAL RELEASE.