משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הגמר: גמר התחרות 3vs3 של הקהילה שלנו Hwzone נגמר ביום שבת ה5/10/13 זוכת התחרות היינה הקבוצה: Annoy, אשר נתנה משחק מצוין בגמר מול היריבה השקולה אליה ביכולות Ghosts. שתי הקבוצות בעלות רקע די עשיר במשחקי הCoD לדורותיהם. כמו כן, אף אחת משלוש המקומות הראשונים בתחרות לא יצאה בידיים ריקות. הפרסים אשר זכו הקבוצות בחסות G.Skill הם: מקום ראשון - (Annoy) כל אחד משלושת המנצחים במקום הראשון יקבלו ערכת זיכרון מתקדמת למחשב בנפח 16 גיגה-בייט בתדר 1600MHz: http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c9d-16gsr מקום שני - (Ghosts) כל אחד משלושת המנצחים במקום השני יקבלו ערכת זיכרון מתקדמת למחשב בנפח 8 גיגה-בייט בתדר 1600MHz: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbsr מק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: **הסרטון צונזר- תוכן לא חוקי** מצאתי פיתרון לבעיית הקבר !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שמעוניין... The Legend of Zelda: Parallel Worlds זה ממש טוב...שיחקתי קצת! More info + vid http://wiinintendo.net/2007/01/09/the-legend-of-zelda-parallel-worlds/ Download patched rom: http://quazi56.googlepages.com/TheLegendofZeldaParallelWorlds.zip Download patched rom + emulator http://www.sendspace.com/file/e0eh0u
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין משחקים מsteam שמריצים על לינוקס או חלונות? יש איזו סיבה להפעיל מחשב בדואל בוט דוקא על אחד מהם כדי לשחק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות מישהו משחק בזה ? ולאחר שהבסתי את אופטימוס ואת מגטרון זה מראה לי שסיימתי רק 64 אחוז מהמישחק אבל אין עוד מה לעשות איך מסיימים את המישחק באמת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח , רציתי לקבל ממכם המלצות למשחקים ברשת , כמו Little Fighter 2 , Soldat , Unreal Tournement וכו' עדיף שהיו כיפיים תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנתונים אודות פלטפורמת הגיימינג הגדולה לשנת 2017 נחשפים והם שוברים שיאים, כמובן - עם תוספת משחקים גדולה יותר מהשנתיים שקדמו לה יחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אין דיון ראשי למשחק הזה ??? ?לא מצאתי אחד כזה.. בכל אופן אים אין אז הינה: Assassins Creed Revelations Release Date - 15 nov 2011 Minimum System Requirements – * OS: Windows XP/Vista * CPU: Core 2 Duo E7300 2.66GHz/ Athlon II X2 255 * RAM: 4 GB * HDD space: 12 GB * Graphics: 512 MB * DirectX: 9 Recommended System Requirements * OS: * CPU: * RAM: * HDD space: * Graphics: * DirectX: Supported Graphics Cards: Minimum – GeForce GTS 250/ Radeon HD 5670 512MB Assassins Creed Revelations,Ubisoft
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לרכוש את המשחק אך אני לא יודע אם הוא יעבוד על מערכת הפעלה WIN 7. ביצתי תחקיר קטן על המשחק אך בשום מקום לא מצעתי מידע עליו.. (( הכוונה לזה שלא מצאתי את המידע הנחוץ לי )) ??? - תודה מראש לעוזרים - 8)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באמת לא מצליחה להבין ועם כל הכבוד לTORCLIGHT 1 הוא לא היה נראה כזה מעניין רק 2 נראה עכשיו יותר טוב, איך יכול להיות שלקח להם כמה שנים לבנות משבהו טוב? הרי יש להם ניסיון הם באו מבליזארד והם יצרו משחק מכוער כמו FATE. על מה האנשים שפותרו מבליזארד היו אחראים? Fate GamePlay & Fate Undiscovered Realms
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותר הפעולה החדש מרגיש כמו שילוב בין כמה מלהיטי שנות התשעים הגדולים ביותר - וזוכה להררי אהדה משלו גם מהשחקנים וגם מהמבקרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, אני פשוט לא מוצא שירות שמציע דבר כזה, חוץ מESERV ...וגם זה לא כ'כ עובד משהו פשוט 32/64 סלוטים, תלוי במחיר. מכירים משהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ניסיתי כל מיני דברים שרשומים באתרי צ'יטים ללוחץ ~ ואז לכתוב god_mode_count=1 וכל מיני קודים אחרים אבל הם לא עובדים לי.. מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום -יש לי מחשב חדש כ שנה וחודשיים עד עכשיו סיימתי את המשחקים הבאים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok assasins creed 1 assasins creed 2 assasins creed-brotherhood bulletstorm האחרון היה בולטסטורם-משחק מדהים לדעתי,אך קצר. מה לדעתכם המשחק הבא?אני יודע שרובכם תמליצו על קרייסיס 2,אבל התחלתי לשחק ומשום מה אין לי כח אליו בינתיים. מה עם OPERATION FLASHPOINT החדש? התחלתי לשחק השאלה אם זה טקטיקה או רגיל? ויש לי גם את DEAD SPACE 1 וגם את DEAD SPACE 2 כדאי להתחיל באלו? ואם יש משחקים שלא ציינתי מהסגנונות ש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את hour of victory, שיחקתי בדמו שלו ב 360...ממש לא משהו יש את ה airborne של MOH יש את ה brothers in arms ונראה לי עוד איזה אחד שניים, COD עשו בשכל שירדו ממלחמת העולם... דיי מיצא את עצמו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה אתרי סקינים לcs חוץ מ counterstrikcenter! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אבל עדיין זרו ו 1.6 מקרטעים למרות שזה מראה 99 FPS .....מה שלא נכון זה לא מדד הרי המשחק מרצד לא זז חלק ..אם לדוגמה תעמדו מול קיר ותזוזו ימינה ושמאלה התמונה לא חלקה היא מקורטעת אני חושב שזה בעיית תמיכה בכרטיסים של ATI יכול להיות ?? כי לא ניתקלתי בבעיה כזו במשחקים אחרים נ.ס דרייברים הכי חדשים כמובן ATI 9800
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שונא את המשחקי מטוסים האלה ששעתיים מתכוננים לאיזה "קרב" שנגמר אחרי 2 שניות ורבע.. יש איזה סימולטור נורמלי לשליטה (לא שאני צריך להיות טייס בחיל האוויר בשביל להשתלט על המטוס) וגם שיהיה בו אקשן ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק עם שלושת ההרחבות. אחרי שהתקנתי יש לי רק אייקון של BF2 ו SF, איך אני משחק ב Euro Forces ו Armored Fury ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות למשחקים קטנים (רצוי משחקים שלא דורשים התקנה) עבור Windows XP (בלי אמולטורים). הכוונה שלי היא למשחקים תמימים (לאו דווקא עבור ילדים קטנים) עם גרפיקה טובה בלי יריות ודם. מישהו מכיר משחקים נחמדים כאלה כדוגמת Commander Keen? היה עוד משחק שאני לא זוכר את שמו עם יצור קטן שעיר וחמוד. בעיקרון, מדובר במשחקים בהם אתה רץ ואוסף מטבעות, פאור-אפ וכדומה, ומעיף את ה"אוייבים" הלא מזיקים (לא מפלצות) בכך שאתה קופץ להם על הראש, או משהו כזה. אשמח לקבל רשימה קצרה של כמה משחקים מומלצים ונחמדים מעין אלה (רצוי חינמיים).
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שמשחק בGarry's Mod? אני רוצה לקנות את HL2 בשביל לשחק בו (ועוד בכמה מודים אחרים), אבל אני רוצה לדעת איך המוד הזה ברשת...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, לוח אם ASROCK G31M-VS2, מעבד Intel e5500 dual core 2.80GHZ כרטיס מסך Twintech Nvidia GeForce GTS-450 ו-4GB RAM. סה"כ מחשב מאוד טוב, בסיסי+ לגיימינג וכו'. אבל, הקאונטר סטרייק סורס משום מה לא עובד לי חלק בהגדרות המומלצות ע"פ המשחק!!! לא נתקע או משהו אלא כאילו אין מספיק FPS. ביטלתי סינכרון אנכי בכרטיס מסך. מה עוד אפשר לעשות כדי לטפל בזה? יש לציין שהדרייברים והכל מעודכן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המבצעים בחנות של Steam חוגגים שבוע עם מספר כותרי Early Access מעניינים, וגם משחקי The Elder Scrolls ו-Company of Heroes בהנחות איכותיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-