משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
בזמן שבו סדרות כמו Tony Hawk's Pro Skater או Skate הן כבר לא יותר מנוסטלגיה עמומה, פרוייקט מימון המונים טרי רוצה להחזיר את הז'אנר האהוד לחיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ראיתי ביוטיוב אפשרות להריץ מן דמו של המשחק והוא מחשב באיזה FPS הוא רץ ? איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאן מנהלי הגאטרים רצינו להודיע שאנחנו מחפשים מריצים חדשים ! (רצוי מנוסים) המריץ גם כל סוף סייד/סיום ללחוץ TAB לצלם את התוצאות דרך הסטים (F12) לעלות אותם לsiz ואז לעלות את התמונות לאשכול שבפורום ( אוסף הגאטרים הגדול) לפנות ל: Swift : Tal JFK : lior תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מוכנים למהפכה? ה-Oculus Rift של פייסבוק יגיע אל מדפי החנויות בתחילת שנת 2016, בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט ועם כותרים חדשים וייעודיים מכמה שמות גדולים בעסק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש כאן שחקנים רציניים לשחק בLFS? אין לי בעיה גם בדמו וגם במלא(רכשתי). אני משחק עם הגה DFP 900 מעלות!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו יש את הPE בAMAZON ב35$ עם משלוח חינם לארה"ב. אני יכול לשלוח את זה לדודה שלי ושהיא תביא לי רק את הקוד. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לעוד הורדה במחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין אחים שלי לא קולט איך להתקין מה לעשות כלום לא עוזר ......... ניתקתי תדיסקים ידני תוכנות ואפילו ניתקתי אותם מהחוטים זה מה שזה מראה לי תעזרו בבקשה רוצה לראות את המשחק
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הורדתי דום 3. אני יודע את הפקודות שמשנים מפות אבל אני לא מצליח לשנות רזולוציה האם יש לזה פקודות? מהן בבקש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תקשיבו,אני רוצה לקנות משהו בPAYPAL... עכשיו יש לי את הויזה הנטענת שיש בה 90 ש"ח והמוצר עולה 190 ש"ח. לקחתי מאמא שלי את הויזה שלה [רגילה כמובן] אז השאלה שלי היא: אם אני קונה את המוצר זה מבזבז לי מהויזה נטענת את ה 90 ש"ח ומהכרטיס של אמא שלי זה לוקח את השאר[100 ש"ח]? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יהיה המשך למשחק BATTLE REALMS? סיימתי אותו ואת התוספות וממש נהנתי יש איזה תכנון לעשות המשך? אני יודע שהתוספות יצאו ב 2002 ועכשיו 2005 אז יהיה המשך? :-\
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אח שלי קנה תמשחק ואני רוצה להתקין אני מכניס תדיסק לוחץ Install זה עושה משהו ואז כותב לי: 1607:unable to install installShield scripting runtime וזהו אין מצב שהדרישות שלי לא מתאימות כי המחשב שלי הוא תותח על וחוץ מזה לאח שלי יש אותו מחשב בדיוק ושאני אומר בדיוק אני מתכוון בדיוק ואצלו זה עובד ולא עשה לו ERROR מה הבעיה הזאת אואיך אני פותר אותה? לא מצאתי טלפון של תמיכה טכנית...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום -יש לי מחשב חדש כ שנה וחודשיים עד עכשיו סיימתי את המשחקים הבאים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok assasins creed 1 assasins creed 2 assasins creed-brotherhood bulletstorm האחרון היה בולטסטורם-משחק מדהים לדעתי,אך קצר. מה לדעתכם המשחק הבא?אני יודע שרובכם תמליצו על קרייסיס 2,אבל התחלתי לשחק ומשום מה אין לי כח אליו בינתיים. מה עם OPERATION FLASHPOINT החדש? התחלתי לשחק השאלה אם זה טקטיקה או רגיל? ויש לי גם את DEAD SPACE 1 וגם את DEAD SPACE 2 כדאי להתחיל באלו? ואם יש משחקים שלא ציינתי מהסגנונות ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטובים של התקופה ההיא..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב. לא משחקי ספורט,יש לי את פיפא 2007,זה מספיק לי. תודה מראש. נ.ב : עדיף חדשים אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על משחקים שאפשר לשחק בשני שחקנים או יותר על מחשב הכוונה היא ישירות בעזרת גויסטיקים ולא דרך הרשת תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי סרטון ראשון שלנו אשמח לתגובות בונות למי שלא עובד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות שמעניינות אותי: 1 אם לדוגמא יש לי משחק מקורי ואני רוצה לשמור על הדיסק כמה שיותר,אז התקנתי את המשחק אבל את הדיסק המקורי גיביתי ואני משחק איתו. א' האם זה חוקי ? ב' האם המשחק יפעל עם אותו דיסק צרוב ? 2 יש משחקים שלוקח הרבה זמן לפרוץ למשל רידיק 2 שעדיין לא נפרץ. למה החברות משחקים לא משתמשים באותם הגנות טובות (כמו של רידיק 2 למשל) ? אני יודע שאותה הגנה עולה הרבה כסף (אם אותה חברה שפיתחה אותה רוצה בכלל למכור) אבל הרי זה אינטרס של אותה חברת משחק שיהיה לה את אותה ההגנה לא ? פשוט אני יודע שאנשים (אמנם לא כולם אבל הרבה) יש להם סבלנות קצרה ואם תוך כמה זמן משחק מסויים לא נפרץ הם פשוט הולכים וקונים אותו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שניסה את המשחק מדוע בתפריט של המשחק המשימות המהירות לא ניתנות לבחירה אלא רק המערכות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי את כל הSOUNDFILE 1-62 בתיקיה הרגילה [בלי ENGLISH] ועדיין יש לי סאונד כשאני מתחיל את המשחק [ אותו סאונד כמו בMW2 כשמתחילים משחק ] איך אני מוחק ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-