עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Turgeman Shahar,

היי ,אנחנו כמה חברה עם ממש הרבה זמן פנוי . אשמח אם תצפו ותרשמו לערוץ ! תהנו !!

2. Started by Domovoi,

איזה fallout הכי טוב מבין השלושה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by asdasdasd,

הנושא דיי ברור ..אין לי מה לכתוב כאן :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מהמשחקים החדשים NFS PS AREA 51 Gears Of War Soldier of Fortune payback יש למישהו מהם תמיכה ב DX10??(כי אני לא רוצה להתקין ויסטה רק בשביל CRYSIS)..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yovel,

שלום לכולם! אני ממליץ מאוד מאוד לקנות את המשחק ArmA 2. אנחנו קלאן ישראלי, 30 איש, כל יום שישי בשעה 15:00 יש פעילות מבצעית. כאשר אתה עובר 3 פעילויות מצעיות עם הקלאן אתה יכול לבחור הסבה או להיות חיל בחי"ר ההסבות הן: 1. טייס בחיל האויר. 2. שיריונר. 3. מפקד חוליה בחי"ר. טים ספיק שלנו: 212.235.17.81:8767 אתר: http://www.arma2.vgo.co.il/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. תמליצו לי על משחקי FPS / גוף שלישי שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב על: AMD sempron +3000 1.81GHz nVidia GeForce FX5200 128MB 512MB RAM תודה מראש לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kapyuval,

למי שלא מכיר, המשחק star citizen הוא משחק ענקי שיצא במלואו ב2016, המשחק כולל קרבות אויר בחלל למי שאוהב משחקיי טיסה, יכלול עולם פתוח שבו תוכלו לשוטט, לסחור לעשות משימות ואפילו משחק יריות... מדובר בפרוייקט ראשון מסוגו מבחינת סדר הגודל של משחקים הממומנים ע"י קהל תומכים (הגדול בהסטוריה). למי שמעוניין. בהרשמות, במידה ותזינו את הקוד הבא תקבלו כסף התחלתי בתוך המשחק שישמש לשדרוגים ודברים נוספים בשווי של כ20 שקל! הקוד הוא: STAR-Q37J-GK79

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Kenny,

היי , אל תשאלו למה , פשוט בא לי לשחק במשחק הזה שוב אחרי שנתיים+ אממ , יש לי בעיה , חיפשתי קצת בגוגל , ומצאתי שלהרבה אנשים יש אותה , אני זוכר שגם פעם היה לי אותה והיה לזה פתרון כלשהו רק שאני לא מצליח להזכר בפתרון. בכל מקרה , אחרי כמה דקות של משחק Skirmish single player מתחילות להיות תקיעות קטנות כאלה כל 4-5 שניות כמו לאגים לחצי שניה , כל כמה שניות , ממש ממש מציק ואי אפשר לשחק ככה. מבחינת המחשב אין שום בעיה amd3500 64bit \ 1gb ddr \ X850 xt 512 מישהו זוכר את הבעיה הזאת ואת הדרך לתקן אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני משחק בסטארקרפט והייתי מעוניין לשחק בו במחשב הנייד שלי מהנקודה שאני נמצא במחשב, איפה נמאת השמירה? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום. אני משחק ב HL 2 ויש שם שלב של מסוק וירידה כזאת למטה, עכשיו ברגע שאני יורד מגיע המסוק ומתחיל לירות עלי ואין לי לאן לברוח מה אני צריך לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. החנות המקוונת עורכת מכירה בהנחה לכותרים אשר התמודדו על פרסי טקס ה-Game Awards המקוון הלילה לכתבה

12. שלום לכולם, יש לי שלט למחשב מדגם rumblepad2 וכמובן מקלדת ועכבר. אני מחפש המלצות למשחקים שאפשר לשחק בהם 2 על אותו מחשב, עדיף אחד עם השלט ואחד במקלדת ובעכבר. יש לי כבר את FIFA 09, אני מקווה להשיג גם את NBA 2K9, ולפי מה שהבנתי גם בL4D אפשר לשחק ככה, אבל רק אם השלט שלך הוא שלט של XBOX. אני אשמח אם תמליצו לי על משחקים כאלה טובים. תודה מראש! אלון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Y-T-M,

קניתי את המשחק nfs carbon חיברתי אליו את ההגה שיש לי שהוא :microsoft sidewinder precision racing wheel זה הגה+גז וברקס עכשיו במשחק עצמו הברקס לא עובד לי ניסיתי את ההגה גם על nfs most wanted וגם יש אותה בעיה בדקתי במחשב עצמו בלוח בקרה בבקרי משחק אם יש בעיה והוא מראה לי שהברקס בסדר גמור אני חייב עזרה דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. הגמר: גמר התחרות 3vs3 של הקהילה שלנו Hwzone נגמר ביום שבת ה5/10/13 זוכת התחרות היינה הקבוצה: Annoy, אשר נתנה משחק מצוין בגמר מול היריבה השקולה אליה ביכולות Ghosts. שתי הקבוצות בעלות רקע די עשיר במשחקי הCoD לדורותיהם. כמו כן, אף אחת משלוש המקומות הראשונים בתחרות לא יצאה בידיים ריקות. הפרסים אשר זכו הקבוצות בחסות G.Skill הם: מקום ראשון - (Annoy) כל אחד משלושת המנצחים במקום הראשון יקבלו ערכת זיכרון מתקדמת למחשב בנפח 16 גיגה-בייט בתדר 1600MHz: http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c9d-16gsr מקום שני - (Ghosts) כל אחד משלושת המנצחים במקום השני יקבלו ערכת זיכרון מתקדמת למחשב בנפח 8 גיגה-בייט בתדר 1600MHz: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbsr מק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mega1234,

מה הולך פה ? יש איזה אופציה במשחק להוסיף דם כשמישהו נהרג או שהורידו את זה בגלל פגיעה בנפשם של ילדים רכים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מהר מהר... לפני שנועלים את הדיון... מישהו יכול להגיד לי איך ואיפה אפשר להוריד גירסה מלאה של המשחק הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שירות ה-Game Pass של מיקרוסופט בתשלום חודשי ממשיך לתפוח ולהשתפר - עם 67 כותרים נוספים מבית EA Games שזמינים מעתה למנויים במחשבים האישיים ללא תוספת עלותלכתבה

18. אני באמת לא מצליחה להבין ועם כל הכבוד לTORCLIGHT 1 הוא לא היה נראה כזה מעניין רק 2 נראה עכשיו יותר טוב, איך יכול להיות שלקח להם כמה שנים לבנות משבהו טוב? הרי יש להם ניסיון הם באו מבליזארד והם יצרו משחק מכוער כמו FATE. על מה האנשים שפותרו מבליזארד היו אחראים? Fate GamePlay & Fate Undiscovered Realms

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Static,

ניסיתי כל מיני דברים שרשומים באתרי צ'יטים ללוחץ ~ ואז לכתוב god_mode_count=1 וכל מיני קודים אחרים אבל הם לא עובדים לי.. מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by GILGILGIL,

אני רוצה לפתוח את כל הACTS, כאילו שאני אוכל לשחק מאיזה שלב ומאיזה TOWN שבא לי. איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום -יש לי מחשב חדש כ שנה וחודשיים עד עכשיו סיימתי את המשחקים הבאים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok assasins creed 1 assasins creed 2 assasins creed-brotherhood bulletstorm האחרון היה בולטסטורם-משחק מדהים לדעתי,אך קצר. מה לדעתכם המשחק הבא?אני יודע שרובכם תמליצו על קרייסיס 2,אבל התחלתי לשחק ומשום מה אין לי כח אליו בינתיים. מה עם OPERATION FLASHPOINT החדש? התחלתי לשחק השאלה אם זה טקטיקה או רגיל? ויש לי גם את DEAD SPACE 1 וגם את DEAD SPACE 2 כדאי להתחיל באלו? ואם יש משחקים שלא ציינתי מהסגנונות ש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איך אני יכול לשנות את ה-LOGO שלי ב-CS לתמונה שאני בוחר...? ??? תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום. שאלה - האם זהו המשחק האחרון בסידרה או שיצא אחד אחריו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש למישהו מושג? תודה

25. Started by RoyShefy,

תוכל לצפות על הפרטים פה ולהוריד אותו פה מילה שלי לא תתחרטו . מחכה לתגובות ;D. דרך אגב הקונפיג בא להעלות את איכות התמונה, יחד עם הורדת הפינג והRECOIL המעצבן שכולנו מכירים לרמות נמוכות ככל שאפשר. חברכם הנאמן, רועי 8)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.