עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zoyaniv,

אני צריך IP לשרתים ל MOHAA אם מישהו יודע

2. Started by Michael KL,

ובתור התחלה רציתי לדעת אם יש פה אולי למישהו לינק ל DAVE MIRRA FREESTYLE BMX?????? בבקשה....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. השאלה בכותרת, תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חמש וחצי שנים לאחר שהחלה, טרילוגיית StarCraft 2 עתידה להסתיים עם הגראנד פינאלה שיעסוק בגזע הפרוטוס ב-10 בנובמבר 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/סוף-הסיפור-starcraft-2-legacy-of-the-void-מקבל-תאריך-השקה-רשמי/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Sarm1x,

תזכורת: האיוונט הוא Capture The Flag אשר 8 מתמודדים משתתפים , 4 נגד 4. המשחק יתרחש במפה Operation Riverside בהרחבה END GAME‎. חוקים : אסור להרוג עם שום נשק חוץ מסכין מחוץ לאופנוע. וכאשר השחקן על האופנוע מותר אך ורק XBOW. השחקנים ירכבו אך ורק על אופנועים. מותר לשחק בכל הקלאסים . זמנים: האיוונט יחל ב25/08/13 בשעה 18:00. רשימת המתנה: שם: אופק שם בטים ספיק: Clockeri שם במשחק: Clockeri שם: עומרי שם בTS: Bullet4Proof שם במשחק: Bullet4Pr00f שם: איתי שם בTS: [iGNT] eLectro4U שם במשחק: eLectro4U ----- ‎‫במידה ושחקן המשתתף באיוונט לא יגיע אתם תחל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by saoron,

למי שמכיר תמשחק ולמי שלא הנה לינק לשרת ישראלי בחינם http://l2-il.no-ip.info/index.php

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המשחק מקורי ואני בכל האתרים רואה שרק בעוד כמה ימים הוא ישוחרר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by David :o,

מחקתי את כל הSOUNDFILE 1-62 בתיקיה הרגילה [בלי ENGLISH] ועדיין יש לי סאונד כשאני מתחיל את המשחק [ אותו סאונד כמו בMW2 כשמתחילים משחק ] איך אני מוחק ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. יצרנית ה-PlayStation מתחילה במהלכיה להגדלת הבאזז סביב שנת הגיימינג החדשה עם רשימה של 23 כותרים שלא כדאי לכם להתעלם מהם - בין אם יש בבעלותכם PS5 ובין אם לאלכתבה

11. יש לי את קרייסיס המקורי אבל לא ממש אהבתי את המולטי.... ורציתי להחליף אותו בHL.... בטים פורטרס 2 איפה אפשר לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lala-blade,

שלום לכולם, הקמתי "פלוגה" בבאטלפילד 3, מיועדת לכלל השחקנים הארד-קור וגם כאלה שיותר בקטע החברתי, כל מי שמעוניין להצטרף מוזמן . לפלוגה קוראים KINGS, http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391367049960/#!/bf3/platoon/28326553913670499 הבאטל-לוג בplaton פתוח וכל אחד יכול לדבר על מה שבא לו ולהציג הישגים או לשאול שאלות שקשורות במשחק , בנוסף מי שמעוניין למצוא אותי במשחק מוזמן לפנות אלי, גם שם אני מופיע כ- lala-blade. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yovel,

שלום לכולם! אני ממליץ מאוד מאוד לקנות את המשחק ArmA 2. אנחנו קלאן ישראלי, 30 איש, כל יום שישי בשעה 15:00 יש פעילות מבצעית. כאשר אתה עובר 3 פעילויות מצעיות עם הקלאן אתה יכול לבחור הסבה או להיות חיל בחי"ר ההסבות הן: 1. טייס בחיל האויר. 2. שיריונר. 3. מפקד חוליה בחי"ר. טים ספיק שלנו: 212.235.17.81:8767 אתר: http://www.arma2.vgo.co.il/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש את hour of victory, שיחקתי בדמו שלו ב 360...ממש לא משהו יש את ה airborne של MOH יש את ה brothers in arms ונראה לי עוד איזה אחד שניים, COD עשו בשכל שירדו ממלחמת העולם... דיי מיצא את עצמו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. סוף לשמועות, להדלפות ולרמזים: Rockstar Games מכריזה רשמית על קאמבק של שלושת משחקי העולם הפתוח האגדיים שלה, עם הבטחה לשלל שיפורים מודרניים וזמינות כמעט בכל פלטפורמה שניתן לחשוב עליה - כולל הסמארטפונים שלנולכתבה

16. Started by PrefaceAlumni,

היי אני מחפש משחק ישן(תחילת שנות ה90 אולי לפני), קווסט שאתה מן רובוט\אסטרונאוט כזה בחללית. יותר מזה אני לא זוכר, רק שהיה למשחק שם ארוך. זה קצת LONG SHOT, אבל אני מנסה בכל זאת... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tomerbd,

כשאני מתקין את המשחק הוא אומר לי שהוא לא מצליח להעתיק קובץ מסויים, יש לי מספיק מקום בדיסק, הדיסק של המשחק לא שרוט או מלוכלך וניסיתי בעצמי להעתיק את הקובץ והצלחתי. תמונה: (מצטער על האיכות פשוט רציתי שזה יהיה קובץ קטן) תודות לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם. שיחקתי לאחרונה בכל מיני משחקי FPS (כמו COD4 , CRYSIS וכו') ונוצר אצלי חשק עז למשחק קצת יותר "נקי"... הכוונה למשחק FPS שלא צריך ללכת ולרסס את כל העוברים והשבים, אלא משהו יותר רגוע, עם יותר טקטיקה ועם הרבה רובה צלפים חשבתי על המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 .. הוא בסגנון הזה לא? הוא שווה? או אולי משחקי Hitman למינהים יעשו את העבודה טוב יותר... אשמח להמלצות. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by אסף הלחמי,

אני יכול לתת לחבר ראסט שכבר יש לי? (בגיפט)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by danield51,

טוב אנשים אז ככה... רציתי לדעתי מה המשחקים שהולכים עכשיו.. שיחקתי בזמן האחרון Assassin's Creed ,gothic ,Dungeon Siege 2,oblivion יזה משחקים חדשים יש לכם ללהמליץ לי עליהם?דומים למה שכתבתי למעלה או בכלל ( לא משחקים כמו call of duty)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. האם הוא דומה לקודמו Lost Planet: Extreme Condition מבחינת ה-Single Player עם קצת שיפורים או לחלוטין משחק חדש?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בואו לברך את המנהל החדש שלנו בקהילה Sarm1x ברק ברק הצטרף אלינו לצוות כתפקיד Registrar המון בהצלחה חבר עריכה: הוא הועבר תפקיד Gather Manager

23. Started by Lion,

אהלן, אני פשוט לא מוצא שירות שמציע דבר כזה, חוץ מESERV ...וגם זה לא כ'כ עובד משהו פשוט 32/64 סלוטים, תלוי במחיר. מכירים משהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LazyBoy,

מחר יוצג הסרטון הראשון מהמשחק החדש! http://www.telltalegames.com/sam_and_max :jump:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by stone cold,

http://www.1up.com/do/previewPage?pager.offset=0&cId=3162473 עוד לא קראתי תכתבה אבל בהתחלה רשום - ככה שניראה לי הולך להיות משחק חזק

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים