עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SuicideSilence,

שלום , יש לי את המשחק כבר שנה ולאחרונה התחילו לי בעיות עם הצבעים במשחק ,אחרי איזה שעה של משחק הצבעים נדפקים ,ואי אפשר להבין כלום במשחק . לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה בדקתי את המעלות של הכרטיס מסך בזמן המשחק והוא מגיע למקסימום של 78 (במנוחה 40-45) . אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה יכול לגרום לבעיה זו .. כי זה ממש מתסכל אגב הכרטיס מסך זה gtx 560 ti

2. Started by asdasdasd,

הנושא דיי ברור ..אין לי מה לכתוב כאן :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by taltola,

היי חברים,רציתי להציע שכל מי שמשחק במשחק המדהים הזה יעלה לכאן סרטונים מהמשחק.לדעתי עדיף לעלות סרטונים שלנו משחקים אבל זה בסדר אם תעלו גם דברים מטורפים מיוטיוב.זה יכול להיות כל דבר: הריגה, קרב, משהו מצחיק, וכו'...אני אעלה לפה מידי פעם סרטונים שלי.אתחיל עם סרטון שלי של קרב קשוח וטוב ללא הרוגים. מה דעתכם על הסרטון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בואו לברך את המנהל החדש שלנו בקהילה Sarm1x ברק ברק הצטרף אלינו לצוות כתפקיד Registrar המון בהצלחה חבר עריכה: הוא הועבר תפקיד Gather Manager

5. Started by pc student,

האם מישהוא יודע איפו אני יכול להשיג אחד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by noambar,

assassins creed יגיע גם למחשב ולאקס בוקס 360!!! (רישמי) http://pc.ign.com/articles/729/729414p1.html http://xbox360.ign.com/articles/729/729877p1.html הולך להיות משחק סוס!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nVIDIA70,

תגידו יש משהוא או חדשות על הנסיך הפרסי 4?...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

יש לי ווינדוס XP לא הצלחתי להפעיל את המשחק הזה.. אז בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי שה יעבוד... צריך לשנות את השם של הקובץ gimme.dll בסדר.. עשזיתי את זה.. זה נכנס למשחק אבל שאני נכנס למשחק רשת (אני בלאן פארטי..) זה מוציא אותי החוצה.. אנלא יודע מה לעשות עיזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום זה מהפרט שלי E6600 ASUS P5B ASUS 8800GTX 768MB 1GB RAM 667 DDR 2 250GB WD ואני מדבר על המשחק RainBow Six Vegas?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

היי אני מחפש משחק ישן(תחילת שנות ה90 אולי לפני), קווסט שאתה מן רובוט\אסטרונאוט כזה בחללית. יותר מזה אני לא זוכר, רק שהיה למשחק שם ארוך. זה קצת LONG SHOT, אבל אני מנסה בכל זאת... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המשחק מקורי ואני בכל האתרים רואה שרק בעוד כמה ימים הוא ישוחרר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dana_rafi,

שלום רב. יש לי משחק טריוויה ישן בעיברית(היה לי אותו כשהייתי ילד)והוא פועל במצב DOS. אני מפעיל את המשחק ונפתח חלון DOS אבל רואים ג'יבריש.ראו תמונה מצורפת. ניסיתי לשנות בהגדרות של גופן אבל אין לי שום אפשרות. כיצד ניתן לראות עיברית? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by chiff,

מישהו מוכר אולי את החשבון סטים שלו שמכיל modern warfare2?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה להביא אחד לחבר...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Nemesis,

אנחנו יוצאים לחו"ל, ואבי בא לעשות בייביסיטר לכלב. שנינו משחקים Fallout 4 שמותקן ב- Steam (לכל אחד עותק). אם הוא נכנס בעזרת הפרופיל שלו למחשב שלי, ועם הפרופיל שלו ל- Steam, התוכנה תזהה ש-FO4 הותקן כבר עי הפרופיל שלי ותאפשר לו לשחק, או שזה יעשה סמטוחה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים? לדעתי צריך להעיף אותה.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by PhPoo,

יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מי שמכיר משחקים של סאותפארק שיגיד לי בקשה אני פשוט מעריץ גדול

19. Started by penny_hardaway,

צישהו יודע מתי יגיע Mat hoffman pro bmx 2

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Salwaby,

יש לי ביצועים מאוד חלשים עם המשחק , המפרט שלי Q6600 HD5770 4GB ram windows 7 64bit בלי אוברקלוק לא משנה איך אני משנה את ההגדרות , אפילו להכי נמוך המשחק עדיין עושה בעיות בעיקר בשטחים פתוחים, עם הרבה תאורה זה מוזר לי כי קראתי באינטרנט על אנשים עם מפרט חלש משלי שמריצים את המשחק בלי שום בעיות .. מה שגורם לי לחשוב שיש איפשהו בעיה אצלי המשחק עודכן לפאטץ' הכי עדכני 1.03 והדרייברים של ATI כנ"ל 10.5 אם מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by xanapox123,

תחליפו את asshole ב baumz http://img832.imageshack.us/img832/8964/asddddp.jpg STEAM_0:0:3394366

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by stone cold,

http://www.1up.com/do/previewPage?pager.offset=0&cId=3162473 עוד לא קראתי תכתבה אבל בהתחלה רשום - ככה שניראה לי הולך להיות משחק חזק

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מתכוון קל עד 4-5 לחצנים + JOYSTICK מלחמתי כמובן

24. האלן אני יוטיובר שמעלה משחקים מפחידים ומצחיקים ליוטיוב , קוראים לי Thecrackplayer או בעברית שחקן מפצח. אתם מוזמנים לראות את סרטון היוטיוב שלי ולהתרשם. אם אתם אהבתם תשתפו ואם אני עובר פה על איזה חוק בפורום אז תעשו מה שאתם חייבים, כל המשחקים דרך אגב שאני משחק מקוריים ולא פרוצים זה לידיעתכם.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.