משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יוצאים עדיין קווסטים? אם כן, אז יש לכם המלצות לקווסט? ובכלל - אני מחפש משחקים טובים אבל שיהיו גם ארוכים יחסית (ולא כמו המשחקים שיוצאים לאחרונה שמסיימים אותם תוך יומיים). לא חובה משחקים שייצאו לאחרונה, אפשר גם ישנים יותר (רק לא משחקי תפקידים). תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר לא יכול לחכות לכותר השלישי בסדרה האדירה הזו! ללא ספק זה אחד המשחקים היחדים שניתן לאמר עליהם "מרגשים", עלילה עשירה, דרמטית ומציאותית ממדרגה ראשונה, משחק שגורם לך לחשוב על מה שקרה לאיש הזה כאילו הכרת אותו במציאות...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אף פעם לא שיחקתי במחשק מהז'נר , ואני רוצה לנסות. אפשר המלצות בבקשה ? שמעת Command & Conquer טוב.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה משחק ענק כל שלב ושלב מיוחד וכיף לשיחוק גרפיקה ופיזיקת משחק מדהימות ומנוע קל יחסית וזה שהמשחק קצר עושה אותו עוד יותר טוב כי הוא קצר ואיכותי כל שלב מתוכנן מעולה.. אהבתי תשלב בונוס בסוף במטוס שחושבים שזה נגמר
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק פתחתי אותו והתחלתי משחק חדש...היה את הסירטון המקדים והכל....ואז שהוא נגמר ואני צריך להתחיל לזוז ולשחק אני לא יכול לזוז!!! ניסיתי עם כל הלחצנים במקלדת ובעכבר והמשחק לא מגיב... מישהו יודע מה לעשות ? אולי זה משהו באפשרויות?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אנא הביעו את דעתכם בנושא הכותר הבא מסדרת וורקראפט עלייה כולנו גדלנו עוד מימי היסודי.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק כרגע באפיסוד 1 ורציתי לדעת כאשר מגיעים לשלב שנקרא urban flight ישנה בריכה גדולה של מים שבצידה דלת ובצד השני שלטר כאשר מורידים את השלטר הדלת נפתח ומחשמלת את המים! אבל לא הצלחתי לעבור לכוון הדלת? מישהו יודע איך???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני שתתנפלו עלי ותתחילו להשמיץ אני לא נציג לא של גימספוט ולצערי גם לא של נינטנדו גם אין לי מושג איך מאריו גלקסי וחוץ מHL2-EP2 ופורטל לא יצא לי לשחק במשחקים ברשימה חוץ מדמו של COD4\וקריסיס בכל מיקרה מאריו גלקסי משחק השנה של גימספוט מכל המשחקי מחשב וקונסולות http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23900 עכשיו אתם יכולים לזרוק את החיתולים המלוכלכים לבמה ;D ;D ;D
-
- 66 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/44208.html לא מגוחך?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
פתחתי כרגע קלאן חדש ואני צריך שחקנים טובים ואקטיבים לקלאן קוראים quality כרגע אנחנו 4 ואנחנו צריכים עוד 3-6 שחקנים כל מי שמועניין וחושב שהוא מתאים שיצור איתי קשר זה הטימספיק שלנו 212.143.230.120:2008
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
למי שיש COD1 מקורי ובא לו להחליף איתי בCS,CZ ועוד כמה משחקים בסטים שידבר איתי בפרטי
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך קובץ מהתיקייה \Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32 בשם Crysis.exe כן כן,הוא נמחק לי אל תגידו לי לבקש באשכול הראשי :
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי CSS שאני משחק דרך הsteam אני לא מצליח להעלות את הCSS מופיע לי השגיאה הבאה: ומשום מה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311932.0 ברשימה של המשחקים מופיע CSS שזה אומר שהוא צריך לעבוד עם... מה זה StarForce protection ואיך אני יוכל לחזור לשחק עם ויסטה? תודה מראש! ofeky1
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר הביא לי מחו"ל את האורנג בוקס הבעיה שלי היא שכאשר אני משחק המשחק רץ נפלא על המערכת אך לאחר כמה פסילות הוא נתקע בשלב ה LOADING ב EPISODE 1 אני מריץ את המשחק עם ויסטה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני תקוע שם בתוך החללית חייזרים או מה שזה לא יהייה קצת אחרי שמגלים אותה לראשונה שההר הענק מתחיל להטמוטת אני לא מבין לאן ללכת שם אני אוכל סרטים... אולי מישהו מכיר אתר עם SAVE לאחר היציאה משם?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כמו בכל שנה, אתר משחקי האינדי (מפתחות עצמאיות קטנות) gametunnel.com ערך את פרסי השנה שלו. השנה אני ממליץ על אימורטל דפנדר, ככל הנראה אחד ממשחקי הטאואר דיפנס הטובים ביותר שנוצר, קודוס רוק לג'נס, משחק סימס מופשט עד לבסיס שבו מקימים להקה, ודיטרמנס, משחק עם מכניקת חרבות דומה לדיי ביי דה סורד הזכור לטובה בו שולטים ישירות בתנועת החרב. משחקים רבים נוספים מחכים לכם, הגיימרים העצלים שמתעלמים מהשוליים המצויינים שהתפתחו בתעשיית המשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה זמן לא שיחקתי בGTA ברשת , עכשיו אני בה להפעיל זה נכנס אבל שאני לוחץ להכנס לסרבר זה לא עושה כלום , משהו שמע על בעיה כזאת ? ויכול לעזור בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, סיימתי משחקים רבים כמו: COD4 Crysis GH3 העביר את הזמן כמו שצריך... ואני עדיין מעביר איתו את הזמן. Kane & Lynch MOH Airborne ועוד מלא... ועכשיו אין לי מה לשחק, אם אפשר בבקשה להמליץ לי על משחקים (למשחב כמובן) שגם יעבירו לי את הזמן אבל הכי חשוב שאני יהנה ו"ירוץ לספר לחבר'ה". אני משחק בעיקר משחקי פעולה/הרפתקה ומעדיף משחקי גוף שלישי אבל כל משחק יתקבל! תודה מראש!
-
- 56 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחת הסיבות שהפסקתי לשחק זה כי הזום הרגיל של המחשק, קרוב מאד לשטח הקרב, ואתה לא יכול לקבל תצוגה טובה כמו שאתה מצפה לה, אלא אם כן תמקם את המסך על הר גבוה ותראה את הכל. אבל פעם אחת, אני לא יודע על מה לחצי, זה לא מופיע בשום אתר בשום מקום. פשוט לחצתי על משהו שנתן לי לעשות Zoom ללא הגבלה פשוטו כמשמעו. אם מישהו יודע איך עושים את זה? או האם יש דרך אחרת לעקוף את הזום של ברירת המחדל. אנא שיכתוב תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 16:05:16 טעויות קורות :\\\מנהל בבקשה להעביר לפורום משחקים תודה!!
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מניח שחלקכם שמע על זה שblizzard מעסיקים אנשים לפיתוח איזה שהוא משחק "top secret" ומחפשים אנשים ל next gen MMO. נשמע נחמד... מקווה שלא יזנחו את WoW או משהו כזה... אז יש לכם רעיונות? איזהשהוא MMOFPS של Starcraft או אולי MMO חדיש לחלוטין של lost vikings? או World of Wacraft 2 או אולי משחק של activision בניסוח של בליזארד או משחק חדש לחלוטין. יש לכם עוד רעיונות?
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה מוזיקה קלאסית הייתם שמים אם הייתם משחקים במשחק יריות כגון splinter cell:ct תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שכבר טחנתי את המשחק ואני מנצח בTOP PLAYER אני רוצה להתשעשע אז יש למישהו אולי איזה טריינר טוב או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
התקנתי ICCUP LUNCHER בשביל לשחק בשרת שלהם, בפעם הרשונה שעשיתי את זה הוא התווסף לרשימת שרתים הרגילה (us east, us west וכו) הייתי צריך להתקין את SC מחדש ןכשהתקנתי את הLUNCHER נעלמו כל השרתים חוץ מהשרת של ICCUP.. מישהו יודע איזה קובץ אחראי על רישמת הרשתית או איך לשחזר את זה, כי אפילו שהתקנתי שוב את SC מחד זה נשאר ככה....
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אייך אני מציג את המכ"ם\ראדר וגם את המפה השניה שמראה את הקירבה למטרות. לא מצאתי את המקש בפירוט המקשים, או באפשרויות המשחק. מופיע לי רק המטוס. ראיתי כל מיני קטעי וידאו של המשחק ושם הכל מוצג. עוד תופעה שמתרחשת היא שאין לי סימון של החיצים על מטרות. גם שאני לוחץ על המקשים e או q. זה קריטי מבחינתי במיוחד בשלב של המדבר שלא רואים כלום עם הסופות חול... תודה.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה כמו command and conquer 3, suprame commander [למרות שSC היה מאכזב] אבל אם אפשר לא משחקים בסגנון מלחמת העולם השניה. תודה [=
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-