עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני משחק וכל פעם אחרי משחק של 10 דקות 15 דקות אני מקבל הודעת שגיאה ! למה זה ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by davidreznic,

אני די מתמצא במשחק הזה. יש לי רק שתי שאלות 1)בצ'קליסט של 747 למשל כתוב: TRIM- SET FOR TAKEOFF. מה זה ואיך אני מסדר אתה זה? 2) מה זה TO/GA ב-AUTOTHROTTLE? אם מישהו רוצה לשחק איתי במולטי שיגיד את השם שלו בבקשה...(אני משחק בגרסת דלוקס)

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. מזכיר את מקס פיין לטעמי. נראה לא רע. לשיפוטכם http://www.gamespot.com/video/939454/6184461/videoplayerpop?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Galit17,

נכון במשחק warcraft3 - Frozen Throne יש את האפשרות לבחור לשחק בטרולים? ואז זה רק מסימות ללכת להרוג ויש קסמים שבמשך הזמן מתווספים ויש עוד יצורים שעוזרים לך... איזה משחק יש בסגנון הזה בלי לבנות רק ללכת להרוג ושיש מסימות ושיצורים חדשים באים ועוזרים לך ושאפשר גם לשלוט בהם? את silverfall לא אהבתי כי הוא ממש משעמם ושיטחי. אני מכירה את spellforce אבל שם צריך לבנות אז גם לא אהבתי. את the witcher לא אהבתי כי הוא קוואסט מידיי. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. http://www.siz.co.il/my.php?file=miiddtlndzyz.jpg

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by artyom,

יש לי קירטועים בPROSTREET ולא משנה על איזה גרפיקה אני שם יש קרטועים (תקיעות קטנות) וזה ממש מעצבן. זה קורה רק בגריפ כשיש הרבה מתחרים... אז מה הבעיה? חשבתי שזה המעבד אבל אני לא בטוח (הוא דיי חלש, ואני הולך להחליף אותו כנראה).

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by Koss,

זה משחק מולטיפלייר ברשת שמורידים למחשב (לא און ליין) בדו מימד מהצד בסגנון אנשי מקל עם נשקים כמו קלצ'ניקוב, רובה רימונים, רובה צלפים וכו'.. מישהו מכיר את השם של המשחק ? מצטער על הפוסט בפורום הלא נכון, מנהלים אתם יכולים להעביר

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by חן וייסמן,

אני אמור להכנס לתוך מערה אחרי שפכשתי את השותף, אבל כשמגיעים היא חסומה בסלעים. ניסיתי לפוצץ אותם ושם דבר לא עוזר... מה עושים?? תודה..

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  9. Started by nondos,

שלום, אני מחפש המלצה על משחקים שאפשר לשחק בשני שחקנים או יותר על מחשב הכוונה היא ישירות בעזרת גויסטיקים ולא דרך הרשת תודה.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by ob,

רציתי לדעת אם אפשר לשחק Pro Evolution עם 2 גיימפאד ? והמלצה למשחקים שיש להם אפשרות לשני שחקנים ? ב NFS - Most Wanted / ProStreet אני לא רואה שאפשר ...

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  11. Started by iakovl,

טוב אחרי בערך שנתיים שלא שיחקתי משחקי מחשב (צה"ל אתם יודעים) אני מנסה לחזור לדרך הוספתי כרטיס מסך למחשב לפני שבוע 2600XT, צנוע אבל מספק (אני חייל כאמור) עכשיו... המלצות מקום יש לי בשפע במחשב ( 1.5T) אז זרקו חופשי. מומלץ בתוספת תיאור קטן או 2

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by termister2000,

<----עם המפרט שבצד תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by Yamabushi,

לא פריזים שלמים שדורשים ריסט. שיחקתי קרייסיס ופתאום היה כזה תקיעה של שנייה והמשחק חזר לעבוד רגיל, לאחר 20 דקות זה קרה שוב. לפתע המשחק והסאונד נתקעים אבל זה לשנייה האם זו בעיית חומרה או תוכנה? כי בדיוק פירמטתי את המחשב... מפרט משחב בצד.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  14. http://www.gametrailers.com/ בעוד כשעה הטריילר למשחק המבטיח של EA טיבריום יוצג באתר סביר להניח שלא יראו גיימפליי אלא רק סינמטיק טוב אז נתראה בעוד כשעה הטריילר http://www.gametrailers.com/player/29781.html ב25 יהיה סרטון גיימפליי ממשי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי חברים, אני צריך המלצה למשחק מולטי חביב (דמו או חינמי) לרשת ביתית שכוללת פנטיום 4 עם X550 (רחמנא ליצלן) ופנטיום D עם 8600GT. שניהם עם 2 ג'יגה זיכרון. ה 8800GTX נותר בודד וגלמוד בירושלים הקרירה, גם ככה אני לא משחק בו בזמן האקדמיה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  16. משחק אסטרטגיה ברשת בעברית. גירסת הבטא שהסתיימה בשבוע שעבר הייתה ממכרת. במשחק צריך לנהל כפר של רומאים, גאלים או טאוטונים ולהילחם עם כפרים אחרים. המשחק מתחיל מחדש ביום שני הקרוב כך שאפשר להצטרף עכשיו מבלי ליפול טרף לכפרים ישנים. הכתובת: http://www.travian.co.il/index.php מומלץ!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by IlanF,

היום קיבלתי את הOB ואחרי נסיונות התקנה ועדכון (בעיקר עדכון) אני מוכן לשחק יש מישהו שמשחק ויכול להראות לי באיזה סרבר איך בדיוק הולך המשחק? וסתם לדעת מי בכלל משחק בזה...

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  18. זה פשוט מרגיז ! 90% מהמשחקים היום דורשים גיימפאד של 360 ! ואם יש לי גיימפאד של לוג'יטק, מה אני עושה ? למשל ביושוק, אני רוצה לשחק עם הקונטרולר שלי ואני לא מצליח ! אני יודע שתגידו ש FPS עפ קונטרולר זה לא נוח וזה אבל בא לי לי לשבת בנוחיות שלי ולא מכופף מול המסך... יש אולי איזה שיטה או טריק שמאפשר לי להגשים את רצוני ? שמעתי פעם שיש תוכנה שעושה שהקונטרולר שלך יעבוד כמו מקלדת, זאת אומרת שתגדיר לו נגיד ש A זה מקש מסויים בגיימפאד, אפשרי ? ד"א יש לי את הגיימפאד DUAL ACTION של לוג'יטק.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by sorwo,

מישהו יכול להמליץ לי על MMORPG חינמי

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by --Shadow--,

לפי אתרים אלה רשום שהדרישות המומלצות הם 3GB זכרון פנימי... ממתי כל כך הרבה ? Recommemded System Requirements Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor 3 GB System RAM ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card 5.1 sound card Microsoft xbox 360 controller http://ve3d.ign.com/articles/news/36198/PCs-Explode-Assassins-Creed-Requirements-Revealed http://www.neowin.net/news/gamers/08/01/17/rumor-assassins-creed-pc-system-requirements המשחק צריך לצאת עוד 3 שבועות

• 42 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. Started by kfirkb,

שלום לכולם, אני משחק במחשב את Call of Duty 4 במחשב ועברתי המון שלבים. היום נכנסתי למשחק והמשחק מתחיל מהתחלה, מהשלב הראשון! אני לא ממש מבין איפה נשמרים השלבים אך מתוך הגיון נכנסתי לתקייה של המשחק: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\KFIR\save יש שם כל מיני קבצים בסיומת svg. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וממש לא בא לי לשחק הכל מחדש, מה עושים כדי לשחזר את השלבים?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. Started by soldier,

Windows Vista Home Basic טוב לגיימרים???

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by IlanF,

הביאו לי גרסה רוסית של המשחק true crime streets of la ולא ראיתי בהתקנה (או בהגדרות של המשחק) שום אפשרות להחליף את השפה לאנגלית. אני משער שלהתקין את הפאטץ' העדכני לא יעזור, אז יש אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני מחפש משחק בשביל לשחק ברשת אני מתלבט בין UT3 לבין Crysis בעיקר, אני שמעתי שהקהילה ב-Crysis לא משהו, האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. אפוס הסטורי רחב מימדים על המזרח התיכון שציר זמנו מתפרש על 3000 שנה, מהתחנחלות השבטים ועד למרד בר כוכבא ויציאה לגלות האחרונה ממנה חזרנו ב1948... יהיו כמה קמפיינים, עברי, פלשתי, יווני ומצרי למשל בקמפיין עברי אפשר להדגים קצת ממלחמות ישראל בעמים הכנעניים, עמלק וכו', בקמפיין הפלשתי את הגעתם של הפלשתים מאזור יוון (לשם כך כונו גויי הים), הגעתם והתנחלותם ברצועת החוף הזו (אזור הלבנאט בשפה גאוגראפית), בקמפיין המצרי נטעם מקרוב את קרב קדש העתיק שהוא הקרב העתיק בהסטוריה. הגרפיקה של המשחק תצרטך להיות מפורטת כמו בAOE3 לדוגמא אך הרבה יותר חדה, צבעונית ועמוקה. ההסברים והסרטים הקדם-משחקיים יצטרכו להיות בעלי קריינות רצינית, נתינת הרגשה דרמטית וקשה, מעט מלחיצה ומרתקת, ממש לפני קרב. לשלב במשח…

• 51 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים