עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by guitarsuite,

שלום לכולם ! אני מנסה להפעיל את המשחק כבר שעה ולא מצליח התקנתי והכל טוב ...המשחק התעדכן דרך האינטרנט אבל הוא לא עולה לי.. כשאני לוחץ על הקובץהפעלה המחשב חושב כמה שניותוזהו ממשיך כאילו כלום... מזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  2. Started by amit27,

איך קונים מכוניות בnfs כרבון

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. Started by CyberBot,

לוח אם:MSI MS-7222 מעבד:Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz כ.מסך:OB 64MB זיכרון:(446MB(512-64 ארסרטגיה(עזבו התסבכתי)

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by R.V.,

צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by R.V.,

צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by lompy,

קצת ישן אבל הבנתי שהוא עדיין שווה הבעיה היא שהוא לא נראה משהוא על PC וסובל מבעיות רזולוציה האם יש פצ'ים למשחק הזה כמו אלו שיש ל resident evil 4 שמסדרים את עיניין הרזולוציה וטקסטורות

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by Swed,

Call of Duty 4: Freedom's Last Stand *ספוילרים בנוגע לסוף של המשחק, אם לא סיימת את המשחק אל תמשיך לקרוא* בסוף CoD4..גריגז מת, גאז מת, וקפטן פרייס לכאורה מת. כל ארבעת הפרשים מתים, אבל...יש עוד מישהו שנשמר בסוד, שנמצא מעל ארבעת אלו. [סרטון טעינה] מסופר בחדשות על ההתפתחויות החדשות ברוסיה, המצלמה משתנה ממסך הטלוויזיה לשולחן שעליו מונחות תמונות של כל הארבעת הפרשים שכתוב עליהן "חוסל". כף יד הולמת בשולחן, נשימות כבדות. "זמן לתכנית X, השמדת ארצות הברית. התחילו עם ניו יורק" מכאן, משחקים את קפטן (קודם, והוצב בUSA עכשיו) Soap בתור קפטן גדודי אוויר מיוחדים במרכז ניו יורק. אתם תלחמו במרכז ניו יורק (ברחובות ובתעלות הביוב) מגנים על האזרחים האמריקאים בעוד כשהם מפונים מרחובות ניו יורק. וב…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם , יש לי דיסק משחק מקורי עם האריזה עוד והכל (כל מה שמביאים מפות, ספר כזה ) של San Andreas GTA. עכשיו תראו אני חיפשתי אותו מצאתי את הדיסק (כי זה מה שנאבד) והוא מלא שריטות ואי אפשר להפעיל אותו.. קניתי אותו מזמן ואין לי כבר את הקבלה,אפשר לממש עליו אחריות ? ואם כן איפה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני ניסיתי להירשם למשחק מהאתר וזה רושם לי שהוא לא מזהה את האזור .. זאת אומרת שאי אפשר להירשם מארץ ישראל .. מישהו יכול לעשות לי משתמש ? או להגיד לי איך אפשר לפתוח משתמש ? בבקשה תעזרו לי .. !!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by ben060,

שלום, הגעתי לשלב ה control כתוב לי שצריך לצאת מהניין, איך אני יוצא ממנו? כול פעם שאני נוגע במשהו אני מת. ומה זו הסוללה הזו למה צריך אותה?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by 3pac,

מה כדאי ? לשחק במשחק עם הגרפיקה המסריחה ? (אני לא זונת גרפיקה ) או לקרוא תקציר ולעבור ל 2 ? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  12. Started by davidcohen,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ערב טוב. התקנתי את המשחק need for speed crabon, משום מה באמצע המשחק אני מגבל את ההודעה של ה-"שלח דוח שגיאות" ממה זה יכול להיות? אין זמן מוגדר להתנתקות של המשחק. המפרט מחשב שלי הוא: ‏Core 2 Duo E6750 זיכרון 2 ג'יגה 800 8800GT 512 תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by motorishta,

לילה טוב. יש לי את המשחק Call of Duty רק בגרסה ספרדית. ישנה דרך לשנות את שפת המשחק לאנגלית? תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by 1_Nike_1,

השאלה בכותרת. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. כאשר אני פותח משחקים בחלון ולא במסך מלא המחשב הופך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. יש למישהו מושג מה עושים. תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אתם יודעים, משחק אקשן חלליות עם גרפיקה מרהיבה , כוכבים ומשימה מרכזית תוך כדי צבירת משאבים ופיתוח החללית ...יש כזה חדש יותר מ FREELANCER אבל שמבחינת הכיף שלו משתווה?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  18. התקנתי את המשחק שאני בא להיכנס אליו הוא אומר לי "GuiError" מה יכולה להיות הבעיה משהו נתקל בזה? או יודע איך לפתור את זה? יכול להיות שהמשחק לא תומך בויסטה? תודה לעוזרים! ofeky1

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by play_boy,

http://video.walla.co.il/?w=//1221006

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by lader,

אני מחפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים ובלי בלבולי מח על CS כי לא מעניין אותי המשחק הזה אלא למשחקים בכללי... תודה לעוזרים, לא לנעול!

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by motorishta,

לילה טוב. התקנתי את המשחק, העברתי את הקראק לתקיה של המשחק אבל קופצת לי הודעת שגיאה: הורדתי בערך 5 קראקים ובכל אחד מהם יש לי את אותה הבעיה. התקנתי את המשחק פעמיים מחדש ופעם אחת בקונן אחר אך עדיין אותה הבעיה. מבקש את עזרתכם. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למשחק בגוף ראשון עד עכשיו שיחקתי ה HL2 E1 E2 שמאוד מאוד אהבתי ורץ יפה מאוד על המערכת שלי פנטיום 4 3 גיגה הרץ עם 2 גיגה זכרון ורדאון 9600 PRO אני מחפש משחק שאוכל להריץ אותו עם הגדרות טובות ושיהיה טוב ומעניין לפחות כמו HL2 מה יש לכם להציע???

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by lader,

אני חפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים חוץ מ THE ALL SEEING EYE. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by amitmedic,

השבוע סוף כל סוף חיברתי את הps3 לאינטרנט והתחלתי לשחק בpes 2008 ברשת. אבל המשחק לא זורם כל כך טוב ולפעמים לא ברור איפה הכדור נמצא ואז פתאום הוא כבר ליד השער שלך ... רציתי לדעת אם זה ככה אצל כולם?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  25. Started by dj_poo,

שלום לכם יש לי בעיה באנרייל 3 הוא ניתקע לי אחרי כמה זמן של משחק ואז אי אפשר לשחק יותר חייבים לעשות ריסטרט כאילו המחשב קופא יש למישהו מושג למזה ויש לי יחסית מחשב בסדר ולא שאני משחק ברשת משחק סתם את המשחק motherboard : gigabyte GA-965P-DS3 revision 3.3 CPU : CORE 2 DUO E6320 1.86 Ghz memory : 2x512 800Mhz CL5 TWISTER TWINMOS + HEATSINK graphic card : ATI SAPPHIRE PCI-E X1650XT 256M GDDR3 D.DVI 128bit

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים