משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התחלתי לשחק בשבועיים האחרונים את FARCRY בהמלצתכם עכשיו ישנם כל מיני מודים למחשק מהאתר של יוביסופט ורציתי לדעת האם עלי להתקין את האחרון 1.4 והאם זה יעזור למשחק מבחינת מהירות גרפיקה וכו יצוין שאיני משחק כרגע ברשת ועוד דבר מעצבן!יש מצב לשמור משחק באמצע ולא כל הזמן לחזור לתחילת המשימה???
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אך אני מפעיל את אמולטור של PlayStation 2??? יש לי אמולטור PCSX2 תעזרו לי!!!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היה איזה מישהו ששאל על משחקי חלליות פעם, אז אולי זה יתאים... http://www.gametrailers.com/player/29978.html
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, התקנתי את הווינדוס מחדש והסייבים שהיו לי בשני משחקים (C&C3 ו-FEAR P.M) נעלמו לגמרי. ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את הדמו מהאתר של 2k והוא לא עולה לי ...למה?? אני לוחץ על האייקון המחשב חושב קצת וזהו ממשיך כרגיל המפרט הוא asus mb 3000 800mhz 1.5 gb ram 7600gs לא אמורה להיות בעייה מבחינת המפרט יש לכם רעיון מה לעשות? ד"א: מצטער מאוד מאוד שפתחתי ת'ארד על זה כי בדיון הרישמי ההודעה שלי נבלעת בכל הדיונים שם אז שוב מצטער וחייב את עזרתכם צדוע לא עובד??? לא צריכה להיות סיבה כי הכל עובד לי cod4 חלק crysisחלק כמעט ..מזה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי את קרייסיס המקורי אבל לא ממש אהבתי את המולטי.... ורציתי להחליף אותו בHL.... בטים פורטרס 2 איפה אפשר לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, אם אפשר בבקשה לקבל המלצות למשחקים שאפשר שלדעתכם הם מתאימים לשחק יחד עם אנשים: (לא חובה אחד נגד השני). -מלחמה -מירוצים -מה שבא לכם- ממשק יפה שיראה מרשים על LCD מסך LCD 720P 42" טושיבה מחשב : QUAD6600 כ.מ: HD2600 PRO 512 MB (משחקים ברזולציה 720P) RAM = 4 GB לוח P5KVM של ASUS
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה מהSDK שאומרת שהגרסה שיש לי לא תומכת במשחקים של הOB (האמר עובד מצויין, השגיאה הופיע כשלחצתי על CREATE A MOD) סטים רושם לי 100% בSDK אז כנראה שזה לא בעיה של עדכון (אולי צריך לעדכן מחוץ לסטים?) עריכה.. ראיתי שיצא עדכון בטא ב24 לחודש. עכשיו ננסה להתקין... אם מישהו רוצה: To run this beta version you will need to add -beta srcsdk0122 to your command line when you start Steam. This can be done by opening up the Windows shortcut you use to launch Steam and adding -beta srcsdk0122 right after Steam.exe. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Holy Shit! Supported OS: Windows XP / Vista (only) Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended) RAM: 2 GB (3 GB recommended) Video Card: 256 MB DirectX 10.0compliant video card or DirectX 9.0compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended) DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc) DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive Hard Drive Space: 12 GB Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controll…
-
- 89 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הורדה מכאן: http://www.gamershell.com/download_22666.shtml פיתוח של Burut Software יפיצו- Akella אתר הבית של המשחק: http://en.akella.com/Game.aspx?id=14
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי כבר את הקונספט של המשחק, אבל השאלה שלי, מה הקטע שאני תפסתי שליטה ב-race day (dominate) וגם ניצחתי.. קיבלתי כסף והכל. וכשאני עושה quit race day ועובר ליום מירוצים אחר. אז בפעם אחרת שאני חוזר לאותו יום מירוצים, זה כאילו מתחיל מחדש, כאילו שאני לא ניצחתי. מה הקטע אפשר לקבל הסבר?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע לי ה G25.. אי אפשר לתאר את זה פשוט.. זה פשוט מדהים! בכל מקרה.. הייתי רוצה אם אפשר המלצות למשחקים תומכים או סתם משחקים יפים.. עד עכשיו יש לי את: Live For Speed NFS: Pro Street, Carbon Colin McRae DiRT GTR2 Test Drive Unlimited אני רוצה אם יש אולי יזה משחק שמדמה סימולטור נהיגה אבל לא מירוצם כמו LFS אלא נהיגה בכביש עירוני כמו שיעורי נהיגה.. בטוח יש דבר כזה.. תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי pro evolution soccer 6, ואני קניתי גויסטיק לשחק מול מקלדת קבוצה מול קבוצה וברגע שאני מנסה להגדיר במשחק אחד מול השני הוא נותן לי לבחור רק צד אחד, חשוב להגיד שהוא מזהה את הגויסטיק לגמרי. אבל לא נותן לי לעשות אחד מול השני... תודה רבה למי שעוזר..
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שיחקתי במשחק ופתאום היתה הודעה כזו: SaveDevic_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving ופתאום הייתי צריך להתחיל מהשלב הראשון. כבר הגעתי כמע למקום שהייתי בו ועוד פעם יש את ההודעה. כאילו משהו נמחק אבל לא נגעתי בכלום ויש מספיק מקום בכונן.. למנה זה קורה? מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כל פעם שאני נכנס שרת שיש בו PunkBuster אז אחרי כמה שניות השרת מתנתק ויש הודעה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" ?(for 0 minutes ...PB INIT FAILURE מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה, לאחר התחבטויות והתלבטויות, החלטתי שכן לקנות את המשחק הזה [רק לשם הנוסטלגיה...שיחקתי בUT99, בUT2K4 כ"כ הרבה זמן שזה פשוט פספוס להחמיץ גם את זה]...ועם זאת- החלטתי, כשיקול אחרון, לבדוק מה מצב הקהילה בארץ... האם יש קהילה בארץ למשחק? [ויש לי חששות בעקבות מחירו הגבוה של המשחק, והעובדה שיש משחקים בולטים יותר בשוק כרגע], ומבחינת פופולאריות ברשת- האם יש עם מי לשחק? האם אין בעית מחסור בשחקנים? תודה לכל מי שיענה...
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תלחצו לתמונה המלאה אני כבר לקראת הסוף של המשחק.. אני יודע שאני אמור לקפוץ כאן מעלה הגדר, אבל הרווח הפסיק לתפקד במשחק (שיניתי גם את מקש הקפיצה למקש אחר אבל גם זה לא עוזר) נראה כמו באג רציני כי עד עכשיו היתי יכול לקפוץ. למישהו יש רעיון מה לעשות עכשיו חוץ מNOCLIP?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24432 המשחק יהיה בגרפיקה בסגנון מצויר והוא יהיה חלק ממשחקים חינמיים שבמקום תשלום יהיו פרסומות
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הקונספט באמת מענין,התוצאה הויזואלית פחות. http://www.gametrailers.com/player/29967.html
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת בין המחשבים של UT 2004. הצלחתי לפתוח את השרת והוא עובד אבל אני לא יודע איך לנהל אותו. אפשר פקודות לקונסול שלו? במיוחד פקודות לבוטים שאפשר להעיף או להוסיף וכו'... תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להפעיל את המשחק כבר שעה ולא מצליח התקנתי והכל טוב ...המשחק התעדכן דרך האינטרנט אבל הוא לא עולה לי.. כשאני לוחץ על הקובץהפעלה המחשב חושב כמה שניותוזהו ממשיך כאילו כלום... מזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-