עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nore0,

http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2898/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Xbox-360-vs-PC-Water-Comparison/ http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2905/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Water-and-View-Distance/ מה זה איך הגלים זזים !!! יהיה כזה אפקט או מנוע משחק או מה שזה לא יהיה למחשב ?? או שזה בלעדי לקונסולות הדור הבא

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היצירה החדשה של חברת Bethesda תנסה לפתור אחת ולתמיד את הבעיות הבסיסיות עבור כותרי פעולה מהירים שמשוחקים ב-VR לכתבה

3. גרסת ה-Switch של כותר הפעולה הקלאסי שחגג יום הולדת 26 לאחרונה מצאה עצמה במרכזו של וויכוח לוהט בין אלו התומכים בהגנות קבצים לבין אלו המתנגדים להן בתוקף לכתבה

4. Started by yonatan.mendelson,

מה שעשה טוב לסדרת Battlefield יעשה טוב גם למתחרה המרה שלה? בקרוב נגלה לכתבה

5. Started by AVL,

אני לא שחקן WOW אבל זה נראה לי די מטורף\מגניב http://computers.walla.co.il/?w=/4/785551

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חברים, ראיתי שה-Razer Hydra הגיע ל-bug ו-ksp, ואני מעוניין לקנות, אבל מפחד להתאכזב וסתם לזרוק כסף... אם מישהו יכול לתת ביקורת אובייקטיבית, זה יוכל לעזור. נראה לי מגניב לשחק בסלון על המחשב כמו ב-wii, אתם לא חושבים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by woodk1d,

למה לא משחקים Titanfall ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Soya Gaming,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Daniel :D,

סרטון קצר שהכנתי על מקרה של אחד למליון שקרה לי במהלך מרדף משטרתי. תראו בHD אחרת לא רואים בברור את השוטר יורה. תהנו תגיבו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tHe_MoDeR,

יש לי דיאבלו 2 מקורי ואת התוספות LOD גם בלי השיפורים וגם עם המשחק לא עובד לי האם זה בגלל xp המשחק נפתח ומיד מופיע מסך מלא שחור וברגע שלוחצים על כל מקש הוא יוצא מהמשחק יש הצעות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoavke,

קניתי humble bundle ויש שם absolver שזה משחק שאני בטוח לעולם לא אשחק בו . מי שרוצה את הקוד שלו ( להפעלה בsteam ) שיפנה אלי בפרטי. הראשון זוכה .

12. בחנות של Steam, בחנות של Origins וגם בחנות ה-uPlay מצפים לכם כותרים מוכרים בהנחות נאות לכתבה

13. Started by naorai,

אני התחלתי לשחק בו היום ונתקעתי בשלב השני בספרייה, צריך להחזיר את הספר אז אני בא לספרייה ולא יודע איפה לשים את הספר מה אני עושה, אין שם ספרנים ביכלל! ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יממה אחרי שהגיע היום הארוך ביותר בשנה, בפלטפורמת הגיימינג של Valve פוצחים בעוד מיזם הנחות מאסיבי. בואו להכיר את הדילים החמים ביותר נכון לרגע זה כמובטח, מבצעי הקיץ המסורתיים והגדולים של חנות פלטפורמת ה-Steam החלו היום, וימשיכו איתנו למשך עשרת הימים הקרובים. הנה דוגמאות לעשרה דילים שווים שכדאי לכם לשקול. משחק הפעולה-פארקור עמוס הזומבים Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו, נמכר בחצי ממחירו המלא – 30 דולר. משחק ההישרדות הפופולרי עד מאוד Rust, שעדיין נמצא בתוכנית ה-Early Access אך בהחלט מרגיש כמו משהו שקרוב מאוד באיכותו למוצר מוגמר, נמכר בעלות של 10 דולר. משחק הבנייה והניהול הייחודי Prison Architect נמכר ברבע ממחירו המלא – 7.5 …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by simonsix,

לאחר המתנה ארוכה סוף סוף גיימפליי מעודכן http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50007

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי את המשחק אני שם הכל על הכי גבוה, וכל כמה דקות או לפעמים גם לעיתים קרובות יש תקיעה כזאת ואז המשחק ממשיך? WTF הבעיה?? הכרטיס אמור להריץ אותו בלי בעיה ! אז למה יש תקיעות ? (אגב, אני עם קאטאליסט 3.8, אם זה משנה). תודה רבה לכל העזורים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nim901,

היי, אני מחפש את המשחק Blip and Blop כן... ישן אבל אין עליו קיצר, אין בשום מקום חוץ מבגיימר שזה עולה כסף וכל השאר מקשרים לאתר הראשי שנותן לינק לBT אבל אין סידרים יש לכם לינק? :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by orila,

שלום לכולם אני כותב בגלל שמהמעט שראיתי מהמשחק הזה בyoutube הוא נראה כמו shooter מצויין , גם בגלל כל נושא התיאור הפרטני של כל דמות וגם החידוש של ה"כפתור החכם" שמאפשר לדמות לבצע מהלכי פארקור (קפיצה\גלישה מעל מכשולים) העניין הוא שבאתר כאן אין שום דיון על משחק כזה , אני מתכנן לקנות את המשחק הזה ואני אשמח לשמוע ממכם אם אתם מכירים \ מה אתם חושבים בכל מקרה אני ממליץ למי שלא מכיר לראות קטעים ב youtube נראה ממש נחמד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by -Del Piero-,

כאן זה דיון שכל אחד עם קבוצה בהאטריק יוכל לכתוב באיזה ליגה הוא ונוכל לדבר על המשחק.. נראה כמה מפה משחקים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hagai-,

אני במשימה של "Find the ship's brig and rescue captain Keyes" , הרגתי את כולם, פתחתי את כל הדלתות, אני לא מוצא מה לעשות כדי להמשיך הלאה.. השלב הזה כמו מבוך עם כל הדלתות והחדרים. אם מישהו עבר את זה אשמח לשמוע מה עושים..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by smootskin,

הי חבר'ה,העליתי סרטון שבו אני פותח משחק שקניתי מ Kinguin.משלמים 4 יורו על "Epic Random Key", ובתמורה אתה לא יודע איזה משחק אתה מקבל D:המשחק יכול לעלות 0.5 דולר, והוא יכול להיות משחק חדש שעולה 59.99 דולר.צפו בסרטון ותראו מה קיבלתי:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by liordavid,

אני מחפש משחקים כדוגמת "ONI", "MDK 2", WORMS" וכדו...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by deso,

מישהו מכיר אתר שרשום בו את כל המשחקים שיצאו לאור משנת 1998 ואילך? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by asdasdasd,

הנושא דיי ברור ..אין לי מה לכתוב כאן :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים