עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

נימאס לי מהמראה הרגיל והמשעמם של המשחק ואני רוצה איזה מוד נחמד או כמה מודים שישנו את הכל... לא מודים קטנים של מכוניות אלה משהו גדול שישנה מכוניות,עוד מפות,אזורים,ויהיה יותר מהנה תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. תגידו יש הבדל בין גירסת ה SPECIAL EDITION של SANANDREAS לבין הגירסה הרגילה? ואיפו יש את הגירסה הזאת בארץ ? תודה לכולכם ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ShahafH,

התקינו לי לאחרונה כרטיס מסך חדש 7600GT ורציתי להתקין את המשחק ולשחק בשביל לבדוק ביצועים.. אז שהתקנתי וניסיתי להפעיל זה מה שקרה: http://img147.imageshack.us/img147/5125/untitled2ub3.jpg ולפני זה היה לי Geforce fx 5500 וזה עבד.. למה זה קורה? ויש גם משחקים שפשוט לא רוצים לפעול אני לוחץ ולא קורה כלום! כמו serious sam 2 והדמו של Play Dark Messiah of Might and Magic.. כל המשחקים שדיברתי עליהם מקוריים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by redti,

אני מת לשחק בזה ושאני מריץ את קובץ ההפעלה הוא רושם לי את הבעיה הבאה KODKOD לקחתי את בקשתך ברצינות. OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup יש לי PIII 933MHZ 256 SDRAM GAINWARD GEFORCE 4 4200 128 MB GOLDEN SAMPLE VIVO RETAIL DRIVERS: 40.03 אשמח לשמוע פתרונות או הצעות Text יבורכו העונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היצירה החדשה של חברת Bethesda תנסה לפתור אחת ולתמיד את הבעיות הבסיסיות עבור כותרי פעולה מהירים שמשוחקים ב-VR לכתבה

7. Started by אבשה,

אז ככה אני מקבל מחר את המחשב החדש שלי (תסתכלו בצד ימין) ורציתי לשמוע אם יש לכם איזה שהוא משחק יריות וקרבות מומלץ אבל שלא יהיה יותר מדי מסובך אתם יודעים פשוט להרוג אנשים וכל מיני אז תגידו בבקשה אם יש לכם המלצה למשחק כמו שכבתי שכדי לי לקנות תודה. נ.ב במחשב הקודם והמחורבן שלי שיחקתי CS 1.6 ואהבתי את זה אז אם יש משהו בסגנון הזה אז עוד יותר טוב תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DEMON HUNTER,

אני מזיל ריר כבר ( תחכו רגע שאני ארים את הלשון מהריצפה ) איזה משחקים יש שם ויש יותר משחקים חדשים לPC ממה שציפיתי אז בלי לחכות בבקשה:http://pc.ign.com/articles/357/357142p1.html וגם עוד משהו קטן לינק אם מידע על הR300 למי שמתעניין:http://www.iamnotageek.com/cgi-bin/reviews.cgi?name=oczddr400&p=1

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Stingray,

למחשב. לא משחקי ספורט,יש לי את פיפא 2007,זה מספיק לי. תודה מראש. נ.ב : עדיף חדשים אם יש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חברה קניתי היום את המשחק אני כל כך חלוד שכבר עשיתי פדיחה אחת -הרגתי דמות מהקבוצה שלי :facepalm: התבלבלתי בצבע בכל מקרה למי שרוצה לשחק שיכתוב פה איך להתחבר אליו אני בסטים WIITNA -אבל לא יודע עם זה קשור גם למשחק מי שרוצה לכתוב מדריך גם יעזור כי שנים כבר לא שיחקתי במשחק בסדרה

11. Started by smootskin,

הי חבר'ה,העליתי סרטון שבו אני פותח משחק שקניתי מ Kinguin.משלמים 4 יורו על "Epic Random Key", ובתמורה אתה לא יודע איזה משחק אתה מקבל D:המשחק יכול לעלות 0.5 דולר, והוא יכול להיות משחק חדש שעולה 59.99 דולר.צפו בסרטון ותראו מה קיבלתי:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ori83,

מישהו יכול בבקשה לשים לינק לגירסת פקמן שעובדת ב windows. אני חיפשתי מלא אבל אני לא מצליח למצוא את הגירסא המקורית. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by snaek212,

בס"ד שלום, אני כבר כמה חודשים מנסה להפעיל את המשחקים הנ"ל אך זה לא עובד, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. הבעיה היא פשוטה, ברגע שאני לוחץ על הצטרפות למשחק, origin לא פותח את המשחק והדפדפן אומר לי לפתוח את origin (הפתוח...) מישהוא יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by goma,

יש לי בעיה כשאני מתקין pach עזזרה ל war craft3 זה המשמך שהם מרים לי שיש בעיה ואני לא יודע מה לעשות Blizzard BNUpdate v2.41 compiled on May 3 2002 Log created at 2:32 pm on 08/18/2001 This patch upgrades Warcraft III to version 1.01b. ERROR: unable to get write permission on file 'd:\Program Files\Warcraft III\war3.exe' Access is denied. RESULT: Patch failed אני יודה למאוד למי שיעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. סרטון משחקיות חדש בן 18 דקות מאכלס בתוכו את כל מה שמדהים ומקסים בכותר האינדי השאפתני ביותר שנוצר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלל-עמוק-סרטון-המשחקיות-שיגרום-לכם-להת/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

שלום. מחפש סימולטור מטוסי קרב טוב, כמושן שיש תמיכה בג'ויסטיק. גרפיקה חשובה אבל הכי חשוב שהסימולציה תיהיה טובה. תודה

17. Started by Kobi Harosh,

שלום לכל קהילת שחקני BO2 . עקב פניות רבות בנוגע לפתיחת קבוצת ADV בקהילה שלנו , החלטנו לשתף אתכם ולערוך סקר קצר האם וכדאי לפתוח את ה - ADV . היינו שמחים לדעת דרככם " השחקנים " מה דעתכם ? יש להיתייחס לדברים הבאים : 1. מה הוא הקריטריון לשחקן ADV ? 2. איך בוחרים שחקן לקבוצת ה ADV ? 3. כמה שחקנים יכללו בסך הכל ? 4. האם נכון עכשיו להקים קבוצת ADV כאשר GHOSTS בפתח ? 5. כמה גאטרים ADV ירוצו בשבוע ? 6. מה תיהיה ההשפעה על השחקנים שאינם ADV ( בכמות גאטרים ) ? אנו נשמח לקבל את היתייחסותכם , ולשמוע רעיונות חדשים על מנת לאפשר לכולם להנות , כאן איתנו . בברכת שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by firebug,

אהלן מחפש משחקי fps אולדסוקל אתם יודעים שעדיין אוספים בהם חבילות חיים ונותנים בראש לכל המפלצות והאוייבים hell yeah !!!!! משחקים ששחקתי: סדרת doom סדרת quake סדרת hexen halo 1,2 סדרת hl hetric painkiller black serious sam fe,se,2 return to castle wolfenstien מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר ותעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המשחק החדש של סדרת Call of Duty יכלול מצב זומבים משלו, ואת הגירסה המחודשת ל-Modern Warfare תוכלו לקבל אך ורק בחבילה יחד עימו תאהבו את זה או תשנאו – הרשת ממשיכה לגעוש בעקבות חשיפתו של Call of Duty Infinite Warfare, והנה הם הפרטים החשובים שכדאי לכם לדעת. הגירסה המחודשת ל-Modern Warfare, אשר לא מהווה רימייק מלא אלא עדכון של אלמנטים שונים בהתבסס על הליבה הקיימת (Remaster), תבוצע בידי סטודיו Raven Software הוותיק, אשר הופקד גם הוא להיות חלק ממאמצי הפיתוח המאסיביים שמאחורי המותג Call of Duty, והיה זה שפיתח את מצב הזומבים והמצב המקוון של Call of Duty Advanced Warfare. מספר תמונות השוואה שממחישות כי Modern Warfare Remastered לא יוכל להציע ר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by LIOR42,

מחפש משחקי סמולציה טיסה כדוגמת כוכב כחול שעולה רק על WIN98 או USAF הישן והטוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by simonsix,

לאחר המתנה ארוכה סוף סוף גיימפליי מעודכן http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50007

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by GMTK,

קניתי תמשחק למחשב ועכשיו יש לי פה משהוא מוזר הוא היה קורס לי. אני מקבל בין 90 ל45 FPS על אולטרה הכי גבוהה על רזולוציה FHD. ןבמשחק הפרוץ הוא היה עומד על 70 בלי לזוז. הקטע הוא למה יש לי נפילות כאלה? ואיך אפשר לפתור תבעייה הזאת? אני משחק על מסך 42 אינץ. כאילו זה רץ לי חלק ומגיע ל90 FPS בקרבות עשן ולא משנה מה ופתאום יש נפילות FPS שאני הולך רגיל. ואין משהוא שיוריד את הFPS. ובקריסות שזה היה יוצא לי מהמשחק לא משנה מה היתי עושה לא משנה איזה רזולוציה זה היה קורס לי. עכשיו אני משחק על אולטרה אבל הFPS מדלג לו. ואני יגיד משהוא אין לי אפילו תקיעה אחת הכול רץ חלק חלק זה סתם משהוא שמעניין אותי. ונגיד בNFS RUN אני מקבל 30? חחח איזה שטות למשחק כזה כאילו הFPS תקוע על 30. בMWF אני מקבל 120 …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Swift121,

שלום כאן מנהלי הגאטרים רצינו להודיע שאנחנו מחפשים מריצים חדשים ! (רצוי מנוסים) המריץ גם כל סוף סייד/סיום ללחוץ TAB לצלם את התוצאות דרך הסטים (F12) לעלות אותם לsiz ואז לעלות את התמונות לאשכול שבפורום ( אוסף הגאטרים הגדול) לפנות ל: Swift : Tal JFK : lior תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Elikookoo,

אני מנסה להתקין כמה משחקים ובהתקנות של רובם אני מקבל בעיה של CRC Error ואיזה פירוט לא ממש מובן הנה הבעיה- קרה לי בנתים ב Assassin's Creed[^^^],Far Cry2,War,Warrock תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום, יש משחק בנייה כמו City Life או Sims City 4 שהולך לצאת? (חוץ מ-City Life World Edition כי זאת הרחבה)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.