משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אהלן תקשיבו קנו לאחותי מחשב נייד חדש והתקינו לה ויסטה... רציתי למחוק ולהתקין XP אבל אמרתי שבשבילה אין צורך כי זה לא שהיא הולכת להפעיל ישומים אסטרונומיים וכו'.. בקיצר התקנתי לה את הסימס 2 והמשחק לא עולה בעיית תאימות וכו' הוא אפילו לא עולה.. יש למישהו מושג איך אני מפעיל את זה?(שיניתי את התאימות של הקובץ EXE לXP ועשיתי "הפעל כמנהל" וזה גם לא עזר..) התקנתי גם את אססינג קריד כדי לבדוק אולי הוא ירוץ אבל גם הוא לא עולה בכלל... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סטים פועל ב PROCESS אבל כשאני מנסה לפתוח CSS אז הוא פשוט לא מגיב... http://img172.imageshack.us/img172/8839/cssnotworkmx6.png
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מזיל ריר כבר ( תחכו רגע שאני ארים את הלשון מהריצפה ) איזה משחקים יש שם ויש יותר משחקים חדשים לPC ממה שציפיתי אז בלי לחכות בבקשה:http://pc.ign.com/articles/357/357142p1.html וגם עוד משהו קטן לינק אם מידע על הR300 למי שמתעניין:http://www.iamnotageek.com/cgi-bin/reviews.cgi?name=oczddr400&p=1
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה קניתי היום את המשחק אני כל כך חלוד שכבר עשיתי פדיחה אחת -הרגתי דמות מהקבוצה שלי :facepalm: התבלבלתי בצבע בכל מקרה למי שרוצה לשחק שיכתוב פה איך להתחבר אליו אני בסטים WIITNA -אבל לא יודע עם זה קשור גם למשחק מי שרוצה לכתוב מדריך גם יעזור כי שנים כבר לא שיחקתי במשחק בסדרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ראיתי שדיברו כאן על המשחק הזה יותר מדי, בכל מקרה המשחק נראה הרבה יותר טוב מ NFS 2015
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני במשימה של "Find the ship's brig and rescue captain Keyes" , הרגתי את כולם, פתחתי את כל הדלתות, אני לא מוצא מה לעשות כדי להמשיך הלאה.. השלב הזה כמו מבוך עם כל הדלתות והחדרים. אם מישהו עבר את זה אשמח לשמוע מה עושים..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע איפה הייתי צריך לפרסם את שאלתי או פה במשחקים או בחומרה,עימכם הסליחה. יש לי מערכת הפעלה XP , מחשב 4200+ AMD וכרטיס מסך X1650 PRO. התקנתי את המשחק black & white 2 והוא עובד לאט ויש הרבה עיוותי גרפיקה פיקסלים שמטעותים, או צורות מוזרות שפתאום מופיעות. וכ"ו. ישנם גם SIMCITY2 ו SIMS 2 שעובדים בסדר גמור? האם למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד הצעות מעניינות לחובבי המשחקים שביניכם: המולטיפלייר ל-Black Ops 3 זמין להתנסות חינמית למשך היממה הקרובה, משחק האסטרטגיה Ashes of the Singularity מוצע בחצי מחיר וגם משחקי סדרת ARMA נמכרים בהנחות נראה שאנשיה של חנות המשחקים בפלטפורמת ה-Steam נמצאים במצב רוח מלחמתי משהו בימים אלה – ומציעים מספר דילים שעשויות לעניין את חובבי משחקי הפעולה ומשחקי האסטרטגיה. ראשית, לשחקנים מוצעת הזדמנות לנסות את חבילת ה-Multiplayer Starter Pack הטרייה של משחק הפעולהCall of Duty: Black Ops 3 באופן חינמי – עד לשעה 23:00 מחר (יום ראשון, ה-28 בפברואר), בהורדה דרך תוכנת ה-Steam שלהם. מי שיתרשמו לטובה יוכלו לרכוש את החבילה במחיר הסטנדרטי שלה שעומד על 15 דולר, או לרכוש את Black Ops 3 במלוא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://seanism.com/dlarea/pafiledb.php?action=watch&id=103 :lol: די מזכיר לי את עצמי רק שאני ב TO ובעברית...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת אני מוצא רק את ה WARHEAD וכבר סיימתי אותו. תודה טל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יממה אחרי שהגיע היום הארוך ביותר בשנה, בפלטפורמת הגיימינג של Valve פוצחים בעוד מיזם הנחות מאסיבי. בואו להכיר את הדילים החמים ביותר נכון לרגע זה כמובטח, מבצעי הקיץ המסורתיים והגדולים של חנות פלטפורמת ה-Steam החלו היום, וימשיכו איתנו למשך עשרת הימים הקרובים. הנה דוגמאות לעשרה דילים שווים שכדאי לכם לשקול. משחק הפעולה-פארקור עמוס הזומבים Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition המשופרת והמורחבת שלו, נמכר בחצי ממחירו המלא – 30 דולר. משחק ההישרדות הפופולרי עד מאוד Rust, שעדיין נמצא בתוכנית ה-Early Access אך בהחלט מרגיש כמו משהו שקרוב מאוד באיכותו למוצר מוגמר, נמכר בעלות של 10 דולר. משחק הבנייה והניהול הייחודי Prison Architect נמכר ברבע ממחירו המלא – 7.5 …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
נימאס לי מהמראה הרגיל והמשעמם של המשחק ואני רוצה איזה מוד נחמד או כמה מודים שישנו את הכל... לא מודים קטנים של מכוניות אלה משהו גדול שישנה מכוניות,עוד מפות,אזורים,ויהיה יותר מהנה תודה
-
שוקל 2 giga גרפיקה נחמדה משחק אקשן כיפי ביובש של היום משב רוח מרענן מומלץ
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חודש ספטמבר, כפי הנראה, יהיה חודש גדוש במשחקים; בין אם אתם חובבי FPS או אסטרטגיה, RTS או MMORPG- יהיה לכם משחק לשחק בו החודש: חודש זה יהיה גדוש בעיקר במשחקי FPS כגון HALO האגדי, או BREAKTHOURGH-הרחבה למשחק המצליח MOHAA, שמתרחש במלחמת העולם השניה. רשימת משחקי FPS לחודש הקרוב: BF1942-Secret Weapons of WW2: הרחבה שניה למשחק המצליח ברשת, BattleField1942. התוספת הזאת תוסיף למשחק גוון דמיוני, ונוכל להשתמש בכל מיני נשקים שלא היו קיימים במציאות(כנראה ששרמנים כבר משעממים ;D). התוספת תוסיף למשחק(כמובן) מפות חדשות, ומטרת כל צוות תהיה לפוצץ מטרה של האויב. המשחק יוצא ב9\5. FREEDOM FIGHTERS: ברה"מ שלא קרסה החליטה להשתמש בכוחה ע"מ לפלוש את ארה"ב. אנו נשחק שרברב אשר יוצא להילחם מל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איך זכיתי למזל הנהדר הזה, שאיפשר לי לקבוע עם אספן ממדינה אחרת, לראיין אותו ולצלם סיור וידאו מודרך באוסף שלו. פשוט מדהים, חוויה שלא אשכח, ולמרבה השמחה אני יכול גם לחלוק אותה אתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי כרטיס מסך ראוי המשחק האחרון ששיחקתי בו היה witcher 3 איזה משחקים הייתם ממליצים לעבור עליהם מהתקופה ההיא ועוד היום? 3-5 משחקים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כאן מנהלי הגאטרים רצינו להודיע שאנחנו מחפשים מריצים חדשים ! (רצוי מנוסים) המריץ גם כל סוף סייד/סיום ללחוץ TAB לצלם את התוצאות דרך הסטים (F12) לעלות אותם לsiz ואז לעלות את התמונות לאשכול שבפורום ( אוסף הגאטרים הגדול) לפנות ל: Swift : Tal JFK : lior תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
למחשב. לא משחקי ספורט,יש לי את פיפא 2007,זה מספיק לי. תודה מראש. נ.ב : עדיף חדשים אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן אחד בשביל משחקי מירוצים וגוף שלישי נחמדים למינהם.. אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שיהיה נחמד לשחק בהם עם הבקר אני אודה לכם תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש רשת עם כבל קוקס ונהגנו תמיד לשחק UT כחלק מהמשחקים לרשת לאחרונה שנינו פירמטנו את המחשבים והיתקנו עליהם UT מקורי בגרסת 2 הדיסקים (BEST GAME OF THE YEAR) עכשיו , ברגע שכל אחד מאיתנו מנסה לפתוח שרת המשחק נמצא בשלבי טעינה ולאחר מכן משחרר הודעה - Cant find file De ויוצא לDESKTOP כאמור זה קורה לשנינו וזה לא אותה הבעיה כמו שמנסים להיכנס לשרת ואז מוחקים את DE.int/DE.u אם מישהו נתקל בזה... אנא! אני מת לקרוע לו שוב את התחת =]] תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק עכשיו שמתי לב, אבל המומחה שלנו הפך לאחראי. כל הכבוד SimonSix
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחי הקטן יש מחשב והוא רצה שאני יביא לו משחקים יחסית די ישנים בסגנון: פעולה יריות הרפתקאות מכות אסטרטגיה כיוון שאני שכחתי את המשחקים האלה רציתי את העזרה שלכם שתרענן קצת את הזיכרון שלי ואני יוריד לו.. יש לציין שהמחשב ישם מאוד! משנת 2000(הייתם מאמינים חחחח) יש בו מעבד מסוג פנטיום4 1.5 זיכרון 256 RDRAM וכרטיס מסך מדגם FX5200 128MB אני לא רואה שצריכים להביא מפרט יותר בסיסי מזה... מקווה שתעזרו ליי תודה רבהה ציון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה אני לא מוצא כלום על המשחק ומצאתי צאטים שלא עובדים .. ושלא נדבר על טריינר .. , אבל לפחות צאטיים משהו ..תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-