משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
קרה לי קטע מוזר שאני חייב לוודא שזה לא קורה רק אצלי, אחרת אנשים יתחילו לדווח שאני צ'יטר למרות שאני לא. נכנסתי לשרת הארדקור ואחרי איזה 5 דקות שאני בעיקר יורה ולא משתמש ברימון, פתאום כתוב לי 4 הריגות עם רימון, ואז באותו הסיבוב היה כתוב עוד 3 הריגות עם רימון ששוב, לא זרקתי. אני אציין שבסיבוב, כמובן, היה צ'יטר אמיתי - זה יכול להשפיע? עברתי לשרת הארדקור אחר, ושוב זה קרה פעם אחת נוספת. בשרתים שהם לא הארדקור זה לא קורה לי. אז, מי יכול להגיד שזה קרה לו גם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר את המשחק גלישה הזה ושיחק בו.. אם אתם יכולים להסביר לי איך עוברים את השלבים האלה בהתחלה שמתאמנים בתוך אולם כזה של גלים... ויש 0 מתוך 1 וצריך להשלים את זה... אני לא מצליח לעשות את זה 1 מתוך 1 חייב לדעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאני קצת עתיק אבל.. מישהו פה מכיר טוב את המשחק: America's Army ויכול לעזור בכמה דברים...?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלושה משחקים מעניינים מהעבר נוחתים בפעם הראשונה בפלטפורמת ה-PC הגדולה ביותר - שנים אחרי שנוצרו במקור לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר שנים מחפש שמירה באינטרנט אחרי המשימה האחרונה... יש למישהו את זה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברה אני יודע שאני עובר על חוקי הפורום הזה אבל רוח החג צריכה להיות גם במשחקים אז.... שהיה לכולנו שנה טובה וחג שמח. שנה של ניצחונות. שנה של RATIO גבוה. שנה של משחקים ממכרים. שנה של מחירים של משחקים נמוכים.... . שנה טובה לצוות הפורומים שלנו, מי ייתן וימשיכו בעבודה נפלאה, בתמיכה, בהקשבה, ובמענה. ושנה טובה לכל צוות HWZONE. שנה טובה לכל חברי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, נתקלתי בבעיה עם הפעלת שרת במשחק אמריק'ס ארמי. זאת בעיה קשה מאוד שלא הצלחתי למצוא שום דרך לפתור אותה. במקום שאני אתחיל לפרט על כל הבעיה הארוכה הזאת כאן, פתחתי נושא חדש בפורומי התמיכה הרשמיים של המשחק. הנה קישור לדיון: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=204050&sid=9fe146cf814ec5f245d75e1593927f00 אם בכל זאת תרצו הסבר כללי על כל הבעיה, אני אפרט.. אך כל התמונות, ההצעות והבעיות נמצאות בדיון שם. תודה רבה לכולם. עריכה: אני רק אציין שאני פשוט מיואש כבר מהבעיה הזאת, ונסיתי המון(!) דרכים, ללא הועיל. אז אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אני אודה לו מאוד!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, הורדתי את המשחק מטרו 2033 בגירסאת razor אני מתקין אותה איך שאומרים לי.... במחשב הנייד הוא פועל לי כמו שצריך (כרטיס מסך gforce8700 gt sli) בווינדוס vista 32 bit. אך כשאני מנסה להתקין אותו בנייח בבית(כרטיס מסך ati sappire 5850) בווינדוס 7 64 bit הוא לא עובד. יש למישהו מושג למה? יכול להיות שהמשחק עובד רק עם כרטיסי מסך של nvidia? אני אשמח לתגובה מהירה! נ.ב hwzone אתם תותחים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דייי פדידה משחק כל הזמן בבאן שלי בקהילה פעם 4 שעות פעם יום פעם 2 ימים אני כבר לא יכול איתו מנהלים בבקשה לטפל בזה ולא פדידה אני רוצה מנהלים אחרים לא אתה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פני מספר ימים רכשתי את חבילת הפרימיום לבאטלפילד שהבטיחה, בין השאר - גישה מוקדמת לנשקים ולמפות של CQ ושל כל החבילות החדשות כאש יוכרזו. ביום ההכרזה, לא היו סרברים ל-PC של CQ אבל היום ראיתי שנפתחו כמה. הזדמנות לראות את המפות והמצבים החדשים! אבל מה, בכניסה לסרבר מבקשים ממני להוריד את החבילה (שברשותי!) ולהיכנס לאוריג'ין דבר שלא מועיל... בבקשה עזרו לי, שילמתי על הפרימיום והובטחו לי החביולת. נ.ב. האם יש קשר לכך שאת באטלפילד קניתי מאוריג'ין "התוכנה" אבל את הפרימיום דרך האתר (50 דולר במקום 50 יורו, שווה לא?) למרות שגם את B2K רכשתי דרך הבאטלוג ואין איתה בעיות (היא לא מופיעה באוריג'ין..)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקוח במקור מ וי גימס...... אחלה משח, נראה משובח בהחלט... יש למה לצפות http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=23283&seqDownloadTypeID=4 פיזיקה מרשימה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. אתם יכולים לראות את המפרט בצד. אני מאמין שאם ה 256 זיכרון הוא לא יזוז, יום ראשון אני קונה עוד 512 זה יפעל טוב איתם? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישו יכול להגיד לי מתי יוצא Championship Manager החדש?!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו יוצאים לחו"ל, ואבי בא לעשות בייביסיטר לכלב. שנינו משחקים Fallout 4 שמותקן ב- Steam (לכל אחד עותק). אם הוא נכנס בעזרת הפרופיל שלו למחשב שלי, ועם הפרופיל שלו ל- Steam, התוכנה תזהה ש-FO4 הותקן כבר עי הפרופיל שלי ותאפשר לו לשחק, או שזה יעשה סמטוחה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה מפתיע http://games.ign.com/articles/121/1218375p1.html השמועות הולכות חזק לBlack Ops 2. בינתיים באמזון כבר הספיקו להעלות מכירה למשחק:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי , בדקתי לא מזמן את הדמו וממש נדהמתי לראות איזה שיפורים ושינויים חברת Atari עשתה למשחק RollerCoaster Tycoon. כמו שאתם בטח יודעים , שני הכותרים הראשונים בסדרה היו דומים מאוד ונבנו גם ע"י בן אדם אחד , הפעם ניתנה זכות הבנייה לחברה מה שנתן את האמצעים לבנות משחק מוצלח יותר ומושקע יותר. השינויים העיקריים שנראו בדמו , היו: שיפור עצום בגרפיקה(גרפיקה שעוד לא נראתה במשחקי הטייקון השונים) , החברה בנתה מנוע שלם שמשנה את האנשים השיער , פנים , גוף , בגדים ונותן הרגשה יותר ריאליסטית מהכותרים הקודמים שבהם כל האנשים נראו אותו דבר. השיפור העיקרי שאהבתי הוא שאפשר לבדוק את המתקנים מנקודת מבט של הנוסע במתקן , דבר שממש יפה. השליטה על המשחק מבחינת תזוזה יותר קלה יותר גמישה וחלקה. אפשר להרי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להתקין את המשחק המקורי אצלי,וכל הזמן מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ.... אני כבר אובד עיצות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ati 9800pro 256 והשגתי הילו, משחק ממש כיפי אבל משהו פאקינג לא בסדר ה-fps זז על 30-50 פריימים אפילו מגיע ל15 מה שלא אמור להיות, הלכתי לחבר התקנתי אצלו (שלו יש radeon 9700pro ) ואללה אותו הדבר . טיפה פחות טוב הלכתי לעוד חבר שלו יש gforce4 mx440 התקנתי, והנה המשחק זז משהו בן זונה 60 פריימים דבוק (אולי יורד ל-40 ) אבל לא רציני כן כן.... אני יודע שהמשחק היה של אקסבוקס (gforce) אבל זה הומר למחשב.... לאומת זאת גנרלס טס על 60-100 פריימים על המחשב שלי, ובגי פורס הוא זז חרא, יש לכם עוד דוגמאות למשחקים שפועלים באחד טוב ובשני לא משהו... ומה אפשר לעשות כנגד זה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את MW2 כדי להסיר טיפה חלודה לקראת BO .. בים הראשון הכל עבד פיקס אבל יום אחרי הופיע לי שהNAT STRICT למרות שהUPNP מאושר.. ולמרות שפתחתי פורטים. חשוב לי לציין שכשאני מבטל לגמרי את הFIREWALL המשחק עובד רגיל. (לא שינתי הגדרות כלל). מישהו עוד נתקל בבעיה? פתרונות? (תציעו הכל מעבר להמתין לBO). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מציאות מדומה, ממשקי תלת-מימד פתוחים ומכונות Steam - החברה שיצרה את Half-Life ופורטל תהיה עסוקה בשנים הקרובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%99-valve-%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%90%d7%9c-%d7%95%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-