משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מאיפה אפשר להוריד מפות לCommand & Conquer 3 Tiberium Wars חפשתי בגוגל ובאימייול ולא מצאתי תודה ושנה טובה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאן זה דיון שכל אחד עם קבוצה בהאטריק יוכל לכתוב באיזה ליגה הוא ונוכל לדבר על המשחק.. נראה כמה מפה משחקים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי פחות או יותר 8 חודשים מאז שהתקנתי את המשחק ב-Steam שלי, גם שיחקתי בו. במילה אחת: פשוט אחלה. אחרי IW שהיה ממש טוב אבל אותי איכזב, HR הוא בהחלט משחק לפנתיאון האישי שלי. היה כל כך כיף לראות שהם משלבים מלא רמזים על DX המקורי, וזה שהעלילה מתרחשת הרבה קודם נתן להם אחלה במה לזה. עכשיו רק נשאר לחכות ל-Thief 4 ולשובו של גארט... בכל מקרה, כמה שאלות. (-=מפה יהיו ספויילרים אני מניח - אז מי שלא רוצה לקרוא - שלא יקרא=-) (לא שיניתי צבע כי זה ברור מהכותרת שיש פה ספויילרים - וזה סתם מעצבן אם כל הדיון יהיה צהוב) יש כמה נקודות בחירה במשחק, שמעניין אותי מה קורה אם אני בוחר אחרת. מה קורה אם... מה קורה אם אני בוחר להתקין את התיקון של השבב במרפאה אני מבין. סבבה. אחלה. …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת אני מוצא רק את ה WARHEAD וכבר סיימתי אותו. תודה טל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה... יש משחק שאני מחפש כבר מלא זמן ואין לי מושג איך קוראים לו.. משחק מאוד ישן מהמשחקים של פעם.. יש כמה טנקים במשחק ב2D (שני מימדים) שממוקמים על הר או מדרון והמטרה במשחק בעזרת זוויות ירייה ועוצמת יירייה לפגוע ביריב....בהמשך אפשר לקנות כל מיני טילים מיוחדים וכאלה... מישהו אולי זוכר איך קוראים לזה???? המון תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש משחק די ישן שקוראים לו BEED OF POWER למחשב.... מישהו יכול לתת לי את השם המדוייק? ואיך אני אגרום לו לעבוד על ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מיקרוסופט או סוני, מציאות רבודה או מציאות מדומה? אנחנו לא יודעים מי תנצח, אבל נכון לעכשיו שתי האפשרויות נראות פשוט מעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-2015-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%a9%d7%a0%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נימאס לי מהמראה הרגיל והמשעמם של המשחק ואני רוצה איזה מוד נחמד או כמה מודים שישנו את הכל... לא מודים קטנים של מכוניות אלה משהו גדול שישנה מכוניות,עוד מפות,אזורים,ויהיה יותר מהנה תודה
-
http://www.gametrailers.com/player/25063.html תחשבו במולטיפלייר, אתה מרגיש ממש במציאות עם מגוון אפשרויות מגניבות!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שעשה טוב לסדרת Battlefield יעשה טוב גם למתחרה המרה שלה? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר שנים מחפש שמירה באינטרנט אחרי המשימה האחרונה... יש למישהו את זה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מזיל ריר כבר ( תחכו רגע שאני ארים את הלשון מהריצפה ) איזה משחקים יש שם ויש יותר משחקים חדשים לPC ממה שציפיתי אז בלי לחכות בבקשה:http://pc.ign.com/articles/357/357142p1.html וגם עוד משהו קטן לינק אם מידע על הR300 למי שמתעניין:http://www.iamnotageek.com/cgi-bin/reviews.cgi?name=oczddr400&p=1
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק אני שם הכל על הכי גבוה, וכל כמה דקות או לפעמים גם לעיתים קרובות יש תקיעה כזאת ואז המשחק ממשיך? WTF הבעיה?? הכרטיס אמור להריץ אותו בלי בעיה ! אז למה יש תקיעות ? (אגב, אני עם קאטאליסט 3.8, אם זה משנה). תודה רבה לכל העזורים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, המטרה של אשכול זה הוא אישי בלבד. אני צריך כמה המלצות שלכם (שכן לא הייתי בענייני הגיימינג די הרבה זמן..) לכמה משחקים מסוגים שונים: יריות מגוף ראשון (משהו שקיים ולא עתידי) מירוצי מכוניות (הNFS החדש?? איך הוא נקרא?) יריות סגנון מקס פיין 3 RPG טוב סגנון C&C משחק בסגנון הירוס (ד"א, מה האחרון שיצא?) משחק בסגנון דיאבלו 3 - ועוד המלצה/שתיים שלכם מאיזה סגנון שאתם אוהבים אישית ודי חדש.. נ.ב מתי יוצא הGTA החדש - והאם יוצא לPC? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ראיתי שדיברו כאן על המשחק הזה יותר מדי, בכל מקרה המשחק נראה הרבה יותר טוב מ NFS 2015
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם היה משחק אסטרטגי שהיה אפשר לבנות חנות מפעלים לסחו בבורסה וכו' משחק כלכלי כזה. אני ממש לא זוכר את שמו... מי שהוא אולי מקיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שרשום בו את כל המשחקים שיצאו לאור משנת 1998 ואילך? תודה
-
?? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי Red alert 2 (קנוי) וקיבלתי מחשב חדש וינדוס 7 והמשחק עובד לאט רציתי לשאול אם זה קשור למערכת הפעלה או אם אפשר לתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איך זכיתי למזל הנהדר הזה, שאיפשר לי לקבוע עם אספן ממדינה אחרת, לראיין אותו ולצלם סיור וידאו מודרך באוסף שלו. פשוט מדהים, חוויה שלא אשכח, ולמרבה השמחה אני יכול גם לחלוק אותה אתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את המשחק גלישה הזה ושיחק בו.. אם אתם יכולים להסביר לי איך עוברים את השלבים האלה בהתחלה שמתאמנים בתוך אולם כזה של גלים... ויש 0 מתוך 1 וצריך להשלים את זה... אני לא מצליח לעשות את זה 1 מתוך 1 חייב לדעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמי טימור,בן 26 מראשל"צ. רציתי לספר לכם על סטרים חדש שהתחלתי לעשות בפלטפורמת Twitch, הכל עדיין בתחתונים אבל מתחילים מאיפשהו. השידור בדרך כלל מתחיל בשעות אחר הצהריים-לקראת הערב בגלל העבודה היום יומית, סופי שבוע משחקים מהבוקר עד הערב. משחק עם חברים או ידידה לפעמים לבד.. אני משחק בין היתר ב-PUBG,Fortnite,League of Legendsולפעמים זורם לעוד שמשעמם. מחפש אנשים מצחקים וזורמים לדבר,להנות לשחק ביחד ולשתף פעולה בסטריים והכי חשוב שיהיה כיף! תכנסו,תתרשמו תהנו ותעקבו. פעם בשבוע בימי שישי\שבת אני מחלק סקינים במשחקים שונים בהגרלות ואתם רק תרוויחו מזה! מחכה לכם.. Greens0cks!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור ? היגעתי לשלב של רכבת תחתית ואין איך להמשיך ??? מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה קורה כשמנסים להמיר כותר PC לקונסולות הסלוניות במינימום השקעה ומאמץ? התשובה לפניכם כולנו כבר יודעים כי מלאכת ההמרה של משחקים מעולם הקונסולות אל עולם ה-PC היא מאתגרת ולא פשוטה כלל, כאשר ביצוע לא מספיק איכותי ומקיף שלה יוביל ברוב המקרים למוצר שנראה רע או פועל רע (ולפעמים גם שניהם במקביל) – זאת על אף שהחומרה עליה יפעל תהיה בדרך כלל עוצמתית פי כמה וכמה מזו שזמינה במכונה אליה הוא פותח במקור. ובכן, כעת מסתבר שגם ההמרה ההפוכה, מעולם ה-PC אל עולם ה-PlayStation 4 וה-Xbox One, יכולה להיות אתגר משמעותי מוד – כפי שמדגים עתה כותר האינדי משנת 2014 Lichdom: Battlemage. Lichdom הושק במקום לפלטפורמת ה-Steam כמשחק בגישה מרעננת שמהווה מעין שילוב בין מנגנון הטלת הקסמי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-