משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משתמש יקר, ברוך הבא אל פורום 'משחקים'. פורום זה נועד לדיון על משחקים שונים, חדשים וישנים כאחד. אם אתה מחפש המלצה למשחק טוב ומעניין, אם אתה מתקשה לעבור שלב מסוים במשחק כלשהו, אם אתה רוצה להביע את דעתך על משחק מסוים או אם יש לך רעיון למשחק שאף אחד עדיין לא חשב עליו, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. זהו אינו פורום Warez! הפצת משחקים לא חוקיים אסורה בתכלית האיסור ותגרור הרחקה מהפורומים. שים לב כי זהו הפורום בו ניתן לשאול שאלות בנוגע למשחקי מחשב. שאלות בנושאים שאינם קשורים למשחקים, מקומן אינו בפורום זה. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=1178 אני חושב שזה יחזיר אותי למשחק שוב (בפעם השלישית).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ הישן יותר? וכן הקובץ קיים..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי אפשר עדיין לקנות את המשחק deus-ex כי פשוט בזמן האחרון שמעתי עליו מלא. ומזה בא לי עליו אבל בגלל שהוא ממש ישן אני לא יודע אם עדיין אפשר לקנות אותו. מישהו יכול להסביר על מה הוא ומה העלילה????? תודה מראש, רועי :
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתיחה של VGAMES או לא? http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=10056 לדעתי כן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רשימה שחורה בדיוק אתה נכנס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש הבדל בין גירסת ה SPECIAL EDITION של SANANDREAS לבין הגירסה הרגילה? ואיפו יש את הגירסה הזאת בארץ ? תודה לכולכם ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה במדוייק xbox? איך הוא משמש dvd בסלון? כמה הוא עולה בחול והאם אפשר לעדכן אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משחק השקעות אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו... קאשלו... משהו כזה... במשחק אתה משקיע, מרוויח\מפסיד כסף..... אפשר את השם המדוייק שלו באנגלית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי להוריד את NWN2 ואני מחפש מודים מומלצים אבל קצת הלכתי לאיבוד בחיפוש בגוגל. יש המלצות? (בעיקר מחפש מוד שמשפר את הגרפיקה, אני מניח שיש לפחות אחד כזה 8) ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין את הפאטצ \ עדכון הראשון של המשחק (זה כותב לי שהקובץ בעל אותו שם אבל לא הקובץ שצריך משהו...) (לא החלפתי שום קובץ...)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה שמהמשחק לא מעודכן אבל הוא עבד וגם כשאני עושה עידכון הוא רושם שאין, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שמחשק דייזי אם כן תצרפו אותי בסטים jokelolo
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
בואו לגלות כיצד נוצרה סדרת משחקי ההרפתקאות המצליחה והנודעת שמלווה אותנו כמעט יותר מ-30 שנה והפעם הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים הותיקות ביותר שקיימות בעולם הגיימינג. סדרה שחידשה ועצבה מחדש את ז'אנר משחקי האקשן הרפתקאות, והגיבור שלה הפך לסמל אייקוני של חברת נינטנדו ושל משחקי וידאו בכלל. סדרה בת עשרות משחקים, שציר הזמן שלה כנראה יותר מסורבל מתורת היחסות, אבל שעדיין כל משחק בה מצליח להרגיש כמו הרפתקאה חדשה: The Legend of Zelda. הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנות השמונים, כשחברת נינטנדו שכרה לעבודה מעצב משחקים צעיר בשם שיגרו מיאמוטו, והחלה לבנות לעצמה שם בתור חברת משחקי וידאו חדשנית. לאחר שבססה את מעמדה בעזרת מספר משחקי ארקייד מוצלחים, המוכרים שבהם הם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למורות שהגרפיקה הכללית של דום הרבה יותר יפה, אבל כבר ראינו את כל האפקטים וכל הפוליגונים של הדמויות ב far cry הרי המפלצות והאנשים ב doom ו far cry מבחינה גרפית מאוד מאוד דומים .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה שלכם למשחק אקשן לשני שחקנים, כאשר אחד במקלדת והשני בגיימפד (כמו משחק האקשן של שר הטבעות- The return of the king, לעיונכם: LotR ואם אפשר לספר בשורה-שתיים מה העלילה של המשחק... עריכה: נזכרתי בעוד משחק כזה שאהבתי ותומך בעד 4 שחקנים: Get Medival Get Medival
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי, הורדתי STEAM מפה http://www.steampowered.com/?area=getsteamnow ועכשיו אני רוצה להוסיף את CZ יש לי את הCD-KEY אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לרשום אותו בבקשה תגידו לי איפה צריך לרשום רציתי לדעת אם אחרי שאני ירשום אני יוכל לשחק ברשת ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה משחק ששיחקתי פעם במגה דרייב. משחק ל 1 או 2 שחקנים שמשחקים צפרדים שיורים וצריכים להרוג עורבים וחזירים מעופפים וכו'. יש שלב גם שהם נמצאים בביוב ורוכבים על אופנועי ים ורודים כאלה ועוד שלב שהם תלויים בחבל ויורדים באיזה באר או משהו כזה... מוכר למישהו? אני מחפש את השם... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שאחריי כמה שעות משחק COD4 ברשת, העיניים שלי נהיות אדומות מאוד וצורבות כשאני עוצם את העיניים. הראיה שלי עדיין במיטבה, אבל יש לי הרגשה שזה בגלל שאני מתאמץ לכוון בנקודה הנכונה. המסך במרחק של כמטר מהראש שלי אז קרינה לא סביר, והרזולוציה מתאימה למסך, ככה שאני לא יודע איך לשפר את המצב. למישהו יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הנתונים אודות פלטפורמת הגיימינג הגדולה לשנת 2017 נחשפים והם שוברים שיאים, כמובן - עם תוספת משחקים גדולה יותר מהשנתיים שקדמו לה יחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. אני רוצה המלצה למשחק RPG טוב, לא ברשת. הנה המשחקים מהז'אנר ששיחקתי בהם ואהבתי: The witcher 2 Gothic 3 Risen 1+2 Fallout 3 + New Vegas Oblivion + Skyrim Fable 3 Two worlds (פחות אהבתי) אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Mortal Kombat: Deadly Alliance- האם זה יוצא גם ל PC ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-