עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ptyahoo,

שתי המשחקים הם: 1. נסיך הפרסי-חולות בזמן - מקורי אני יביא הוכחה אם תרצו... 2. הדמו של קולין מקריי ראלי. הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט תמיד בהפעלת משחקים אלו. את הנסיך הפרסי קיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך. הרצתי כמה אנטיוירוסים:avg,antivir,kasprasky ואף אחד לא פתר את הבעיה... המפרט הוא: AMD 3000 64bit CHAINTECH SK8T800 MSI 9800PRO 512MB A-DATA THERMALTAKE XASER 7000d 500W ספק גנרי של KSP חשוב לציין כי בעבר שהמחשב היה חדש המשחק הנסיך הפרסי עבד מצויין ללא תקלות.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by dino,

שלום, "רכשתי" ;D עותק של NFSU ויש לי בעיה של כמו קוביות במקום טקסט במשחק... אני בטוח שעוד כמה נתקלו בבעיה, הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי את התשובה שאני מחפש אז מי שיודע בבקשה עזרה מתן.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by dans41,

קניתי עכשיו את המשחק אבל לא קיבלתי סיריאל לסטים אלא את המשחקים עצמם. למה זה ככה? רשום באתר שכל מי שקונה מלפחות 1$ מקבל סיריאל לסטים אני קניתי בדולר וזה לא ככה. למי אני צריך לפנות?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by The Ball,

אחרי שאני עושה save במשחק ומנסה לטעון אותו, הקובץ ששמרתי לא מופיע לי שם. נכנסתי ל- help and tools ומשם ל- recorded games, והשמירה שלי לא מופיעה. יותר מזה אחרי שאני מתחיל משחק חדש ואני עושה save, אני רואה את השמירה הישנה שלי ויש לי אפשרות לשכתב אותה.. מישהו יודע מה הבעיה? או שאולי אני לא פותח את השמירה מהמקום הנכון?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Shmoolik,

הבעיה היא שפשוט כ-ל הזמן המשחק כאילו ב SLOW MOTION ואני לא יכול לשחק נורמאלי! ניסיתי גם להתקין את ה PATCH של DEVIANCE , אבל לא עזר. מישהו אולי יודע מה אני צריך לעשות ? אני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה תודה.

6. התקנתי את חבילת ההרחבה שמתי את כל הפאצים הקיימים ובתזוזה בתוך המשחק הכל זז לאט כל יריה לוקחת כמה שניות ואני ממש מתעצבן זה כבר כמה זמן ככה ואי אפשר לשחק נורמלי מה זה לפי דעתכם?? המחשב שלי:מעבד פנטיום 4 1.4 gb זכרון 256 rdram pc800 כרטיס מסך אסוס gf4 64 mb ddr (הדריברים האחרונים מותקנים כבר) בבקשה עזרה כי אני פשוט לא מסוגל לשחק ככה זה מביא לי את הסעיף!!! תודה גל

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. התקנתי את באטלפילד הגרסה המלא! ואת הפאצ-1.1V וכל הזמן שאני מנסה להתחבר לשרת כל שהוא אני לא מצליח להיכנס. האם הבעיה אצלךי או אצלהם? ואיך אפשר לתקן אותה? תודה! ???

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by zeroone,

שלום לכולם מוכרת לכם בעיה של המשחק סים סיטי 4 עם כרטיסי מסך רדיאון 8500SE מיד בתחילת משחק נמרחים הצבעים והמשחק נתקע. לא קורא עם כרטיס אחר.

9. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי לאחותי את המשחק היום והתקנתי אותו ויש לי לגים שאני מזיז את עכבר וגם כשאני מעביר את הזמן מהר במשחק אז יש לגים מטורפים. עכשיו אם אני לא טועה אם המפרט שלי לא צריך להיות לי לגים. היה לי מחשב םנטיום 4 והמשחק עבד לי בלי לגים. ומה שהכי מוזר שNFS PRO STREET וCOD4 עובדים לי די חלק על הגדרות בינוניות . איך אני יכול לסדר את זה ? מפרט בצד . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? הבעיה הינה פינגים מטורפים בכל ה REALMS... אפילו בREALMS הריקים אני נתקל בפינג של 1000-1500 על ההתחלה... האם זו אשמת החיבור ה "איכותי" מישראל? אשמח לשמוע מה המצב אצלכם...

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by Ido.G,

שלום, לחבר שלי יש את המשחק PES5 (משחקים הרבה ביחד באינטרנט). התחילה לו בעיה מוזרה: לוקח למשחק המון זמן (כמה דקות) לעלות. כאשר נכנסים ל settings.exe או לאפשרויות בקרת מקשים במשחק המשחק נתקע ל 20 שניות. מפרט: P-D 920 1 GB RAM Gigabyte 945P-RH GB 7600GT 2x Logitech Dual Action ניסיתי לנתק את הגיים פאדים- לא עזר. דרייברים של כרטיס מסך- לא עזר. יש רעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by idan1836,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Fx 5700 והדמויות במשחק לא נראות שלמות ממש. הם כאלו חלקות ואין לחלקם ראש, מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לשנות רזולוציה ועוד כמה דברים בהגדרות ולא נפתרת הבעיה, מה עושים ? תודה ושב"ש..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by a_halachmi,

טוב לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה שהקו טעינה נתקע באמצע ואז המחשב נתקע. התקנה מחדש לא עזרה וכלום. הבעייה הסתדרה מחקתי כל מיני זבל מהמחשב עכשיו לא שיחקתי במשחק איזה חודש עכשיו אני בא להפעיל אותו ואותה בעיה אבל הפעם הוא שם את ההודעה המוכרת של xp עם שגיאה בקובץ aclayers.dll מישהו יודע מה זה הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מפעילים …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי כאמור את שני הדיסקים של המשחק (דיסק התקנה ודיסק המשחק) כשאני נכנס למשחק (ההתקנה הסתיימה בהצלחה) הוא מראה את מסך הפתיחה והסרט ואז מבקש ממני להכניס את דיסק מס' 2 (שהוא בעצם דיסק המשחק) לתוך הכונן, כאשר דיסק מס' 2 כונן, והוא לא מעלה את המשחק! יש לי כבר את כל הפצ'ים האפשריים שקיימים למשחק וזה לא עוזר (יש לי XP) זה מוזר למה כבר שיחקתי במשחק הזה בדיסקים האלה והכל עבד מצוין (חוץ מבעיה של שמירת המשחק שכבר נפתרה ביינתים אחרי שהורדתי את הפאץ' לבעיה הזאת) משהו יכול לעזור בבקשה ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי בעיה שכבר קרתה לי בשני משחקים ששיחקתי ( bioshock ו- assasin creed) והיא שבזמן שאני משחק במשחק והוא פועל טוב ויפה אז באמצע המשחק המסך נהיה לי שחור והמשחק נתקע כזה (שומעים את המוזיקה תקועה כזאת) ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מ-ריסיט למחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  17. שלום! קודם כל סליחה מראש אם רשמתי את האשכול בפרום הלא נכון אז אם אפשר לא לסגור אותו. הורדתי את המשחק Dragon Ball Xenoverse והתקנתי והכל אבל שאני נכנס למשחק אין קול בכלל- לא בסרטונים וגם לא במשחק עצמו. מחקתי והתקנתי שוב, וזה לא עזר. אפילו הורדתי מחדש את המשחק (הפעם גרסה אחרת- nosteam אם זה חשוב) ועדיין אין קול. בדקתי בהגדרות של המשחק והמחשב ועדיין אין קול. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן אותה? תודה!

18. אני מנסה להריץ על המחשב שלי, WinXP את המשחק Silver, שיצא לWin95. ניסיתי כבר מצב תאימות, אבל נאדה. בנוסף, כשאני מריץ את המשחק, המערכת מעלה בהתחלה הודעה שגיאה על כך שאין דיסק בכונן, אבל בכל אופן ממשיכה בהרצת המשחק. זו הודעת השגיאה שמוצגת מיד כשאני מנסה לשחק- השלב שאחרי מסך הפתיחה, בלחיצה על Play: http://up125.siz.co.il/up1/m15niydwuznh.gif עזרה, מישהו? יכול להיות שהדיסק כבר הלך?

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  19. הבעיה העיקרית: בשלב מסוים במחשק, המשחק יוצא ואני מקבל הודעת שגיאה שהתוכן שלה הוא - "Exception: Access Violation". בעיות קודמות: כמעט כל הבעיות המוכרות של המשחק הישן הזה, בעיות עם אפקטים של וידיאו וסאונד- שנפתרו הודות ל"פאטצ'" לא רשמי שהורדתי מ(ארכיון) הפורום של אטארי - המפיצה של המשחק. מה ניסיתי כבר: CPUKiller, 3D Acceleration. פתרונות שכבר ניסיתי: להתקין Win98 על המחשב הכי "מבוגר" שאני מחזיק בבית (וגם אז הייתי צריך להתקין תיקון לא-רשמי של ה NDIS), וזה לא עבד. הנסיון העכשווי הוא התקנה של WinXP SP2. אותה תוצאה. הפתרונות שאני מחפש: פאטצ' למשחק, אם מישהו מצא. פתרון-קסם בסגנון 'תתקין WinXP בלי שום חבילת שירות'. אני לא אוכל להגיב במשך החג, אז כבר עכשיו - חג שמח

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by Shbd,

המפרט: AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf nForce4 1 GIG RAM DDR400 DC (A-DATA) PowerColor Radeon x800xl ViVo שום רכיב ללא OC אז הבעיה היא שמשחקים נתקעים, שיחקתי CS:S על הכל הכי גבוה + HDR וגם ב- HL2: LC והמשחקים רצים די בסדר כמו שתמיד רצו. אחרי זמן קצר המשחק פשוט נתקע ועושה את ה"צרור" הזה של הסאונד ואני נאלץ לעשות ריסטרט למחשב. משהו דומה קרה לי ב- PES5 שלא כבד בכלל, המשחק נתקע למשהו כמו 10 שניות ומיד אחרי זה חזר לנורמל. לא הספקתי לבדוק על עוד משחקים כי אין לי כך הרבה אבל עצם העובדה שזה קרה בשני משחקים שונים לגמרי, אומנם זה לא נתקע לגמרי ב- PES אבל זה היתה תקיעה ממשוכת של כמה שניות. ה Microsoft Anti Spyware מריץ בדיקה כל יום ב- 2 בלילה כך שלא נראה לי שיש בעיה של ספיוור…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by Delvadar,

אני באתי להתקין את המשחק-וזה פשוט לא יאמן איזה שגיאה מפגרת המשחק הזה נתן לי: "Your system is incompatible with %p--please follow the link below for more information" ועוד דבר מטומטם בזה-לחצתי על הלינק אבל זה שלח אותי לאתר של מיקרוסופט לבעיות של מי שמשתמש ב-Windows XP SP3. ואני בכלל משתמש בויסטה. יש למישהו מושג מה הבעיה של המשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. Started by TomerPerez,

כל פםע שאני משחק battlefield 3,לאחר כמה זמן הוא קורס ואני יכול לסגור אותו רק דרך מנהל המשימות. האם ישנה איזו דרך לפתור זאת?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, התחלתי לשחק בהאלף לייף 1 וב1.6 עם חברים ברשת [ברשת הביתית, יש לי 2 מחשבים וחברים באים עם מחשבים ניידים] והמשחק מקטע לי! המפרט בצד. לעומת זאת במפרט הרבה יותר חלש P4 2.6 512MB FX5500 256MB והמשחק פועל חלק לגמרי. איפה ההגיון שבמפרט כמו שלי זה יקרטע אבל במפרט השני זה לא? תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by mc_elad,

מערכת הפעלה: 64 VISTA מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz‏, ‎3399 Mhz‏, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים כ.מסך ATI Radeon HD 4870 X2 דרייבר 8.12 זיכרון 4 GB משחק מקורי!, אחרי שהכנסתי ת'קוד רשום לי :התחברתה בהצלחה(משהו בסיגנון רק באנגלית) ואחרי שאני לוחץ על NEXT רשום לי שהוינדוס מזהה תקלה..והמשחק אפילו לא עולה...נפתח לי חלון שרשום שיש תקלה(אין פירוט שמסביר ) ויש לי אופציה ללחוץ על "סגירת תוכנית" עזרה דחוף !! מישהו יודע למה זה לא עובד לי..... :s07: :'( :'( [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by the cube,

מדובר בגירסת Steam אחרי שאני מפעיל את המשחק דרך Steam, נפתח לי החלון של Uplay. אני לוחץ Play, ואז המסך נהיה שחור והמשחק לא עולה. פתחתי את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) והוא רושם שהמשחק לא מגיב. הסרתי את המשחק ומחקתי ידנית את התיקייה של Uplay, התקנתי הכל מחדש ועדיין הבעיה נשארת מדובר במחשב חדש כך שלא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים עם Uplay (היה לי AC2 ונספחיו במחשב הקודם) עדכנתי דרייבר ל 12.10 ועדיין לא עובד. ביטלתי cloud synch, גם זה לא הבעיה האם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? אודה לכל עזרה שתוכלו לתת עדכון - הבעיה נפתרה ביטלתי את האפשרות של in game overlay, ועכשיו זה עובד בסדר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.