משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
בעע... טוב אז יש לי VISTA 64 Q6600 8800GTS 640 4 גיגה זיכרון אחרי שהיתקנתי את המשחק... ועידכנתי אותו עם העידכון האחרון כשאני ניכנס למשחק... הכל כזה מטושטש... אני לא יודע איך לעשות צילום מסך כי הפרינט סקרין לא עובד.. אבל הכל מטושטש ואי אפשר לראות שום דבר.... גם עם גראפיקה מקסימלית או מינימלית הכל אותו דבר... מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, אתמול חזרתי לשחק בסטארקרפט ובעבר נהגתי לשחק על הגדרות מקסימליות עם אותו המפרט בדיוק, אך משום מה לאחר שעדיכנתי אתמול לגרסא האחרונה (1.5.3 כמדומני) המחשב החל לקרטע על אותן ההגדרות ונאלצתי להוריד אותן לmed\high. האם יש דרך לדעת מה הסיבה ולשחזר את מה שהיה (מבלי להחליף חומרה)? בתודה מראש נ.ב. לא מצאתי את הת'רד על סטארקרפט כיוון שנפתחו ונסגרו יותר מדי דיונים ולכן פתחתי אחד חדש.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם starcrft!!! הרחבה ויש לי גם את המשחק הראשון 2 דיסקים מקורים! התקנתי את starcrft הראשון לא הייתה בעיה התקנתי את השני ורשום בהתקנה installation failed starcraft spawn detected you must instal the full version of starcrft before installing vrood war.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לסטים, התוכנה נתקעת (ולא חוזרת לעצמה, גם אחרי זמן מסוים) הבעיה נמשכת כבר כמה ימים, וניסיתי לרסט את המחשב ואת הראוטר, אך זה לא עזר לבעיה. למישהו יש פתרון? צירפתי תמונה של המצב שבו התוכנה נתקעת תמיד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה את call off duty החדש התקין אותו עם הקוד המשחק עבד כמו שצריך, עד שעשיתי לו יוסר חדש ב steam והעלתי את המשחק דרך steam רק שביוסר החדש כשהכנסתי את הקוד של המשחק היה כתוב שהמשחק כבר רשום ביוסר אחר עכשיו הוא לא זוכר את היוסר ולא את האימייל ואין אפשרות לשחק ביוזר החדש!!! מה עושים<?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס למשחקים שהם לא ברשת כמו hl2,episode 1 זה נכנס לתפריט הראשי אבל כשאני טוען שלב זה נתקע באמצע ולא מגיב...וכשזה עוד פעל לפני כמה זמן זה לא נתן לי לשנות הגדרות אחרי שניכנסתי למשחק(וגם באפיסוד אחד אין לי אפשרות של hdr מלא...) וכשני מנסה להיכנס לcss אז זה נתקע באמצע הטעינה ואומר שהוא לא מזהה את ה-user id או משהו כזה... ניסיתי פעם להתקין מחדש אבל זה לא עזר... מה לעשות?זאת תוכנה ממש מעצבנת...
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברה.... אתמול לא הייתה בעיה עם התוכנה...אבל היום כשאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל הודעה שאומרת unable to start steam engine...failed with error 200:connection reset....משהו כזה....מה לעשות?הפעלה מחדש של הווינדוס לא עוזרת...וגם לא הפעלה מחדש של הסטים...
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כמו שניתן לראות כמעט כל התמונות של המשחק מראות את הטנק מזוית חיצונית : http://www.gamespot.com/pc/sim/t72balkansonfire/screenindex.html הבעיה היא שחפרתי בהגדרות המקשים, ולא מצאתי להפתעתי שום מקש שמעביר אותי לנקודת זווית חיצונית על הטנק כמו שרואים בתמונות (המשחק מתחיל מזוית פנימית של הנהג וניתן להחליף אותה לכל זוית פנימית אחרת של חברי הצוות האחרים , אך לא חיצונית-אחורית). גם הנסיונות הנואשים שלי לנסות את רוב מקשי המקלדת לא עזרו.... השאלה שלי כמובן היא איך אני מגיע לזוית החיצונית, (פשוט לא מסוגל לנהוג מהזוית הפנימית), או אולי התמונות מטעות ואין זוית שכזו במשחק? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
משום מה הבאס במשחק גבוהה מדי. לא רק ברדיו (השירים שלי), אלא בכלל במשחק. חיפשתי בהגדרות משהו בקשר לזה, אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה? זה פשוט משגע אותי
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק דרך ה ביטורנט מסופרנובה, ואין בו קובץ קראק. חיפשתי ב cdcopywor וב MEGAGAMES ועדיין לא מצאתי פתרון. אגב ראיתי בליונט בתגובות למשחק שעוד חברה לא הסתדרו עם הקראק וגם להם זה אומר להכניס שוב את ה cd תודה לעונים!!!
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את unreal tournamnet g.o.t.y מקורי לחלוטין הבעיה שלי איתו שלרוב השרתים שאני מנסה להתחבר - גם בארץ וגם בחו"ל - אני מקבל הודעת שגיאה connection failed - rejected by server ישנם רק מעט שרתים שאני כן מצליח להתחבר אליהם למשחק הזה אין CDKEY כמו שיש בהמשכים שלו - מדובר על המשחק המקורי משנת 99 או 2000, רק בגרסה שיצאה לאחר שהוא זכה בתואר משחק השנה. ניסיתי עם גרסה 346 וגם את 351 אבל זה לא עזר חשבתי שאולי מדובר על פורטים חסומים. יכול להיות? (אני יושב מאחורי ראוטר - אין לי מושג על איזה פורטים המשחק עובד) בנוסף, קראתי איפושהו שזה יכול להיות מנגנון נגד צ'יטרים (למרות שאני ממש לא) כמובן שאני מנסה להתחבר לשרתים לא מלאים או לכאלה שלא מקפיצים חלון של סיסמא יש למישהו רעיו…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ממש שאני נכנס למשחק המשחק עובד לאט, בתפריט המרכזי ובכלל איפה שאני לוחץ. לוקח לו ממש הרבה זמן להגיב. עכשיו גם אם אני מנסה להתחיל משחק רגיל , הוא עושה לי מסך וורוד כזה עם נקודה שחורה איפה שאמור להיות העוגה של ה LOADING, אני שומע את ה loading נגמר, ואז כשאמור להתחיל המשחק אני מקבל מסך שחור לגמרי , שומע את המחשב נלחם, אבל לא רואה כלום... מה עושים ?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, התקנתי אפילו את הפאצ' מהאתר של TEAM17, אבל זה לא עובד. אני נכנס למשחק, רואים בסדר, התפריטים קצת איטיים. לאחר מכן שאני נכנס למשחק עצמו הכל הופך שחור ורואים רק את השחקנים ואת המוקשים. ניסיתי להפעיל את זה בתאימות לווינדאוס 95/98 וזה לא עובד, ניסיתי גם להפעיל את זה ב256 צבעים וזה לא עובד. גם שינוי רזולוציה לא עובד, למרות שהצלחתי פעם אחת במקרה לשחק כמו שצריך על 1024*786 (הרזולוציה המקסימלית שם) ככה זה נראה, משום שצילמתי את זה כשהמסך היה על 600*800 במקום 1600*1200 זה מכווץ, אבל ככה זה בכל אופן. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אני עושה?? אחרי שהתקנתי את המשחק אחרי שהורגתי את השומר הראשון-הוא פשוט יוצא מהמשחק...! אין לי מושג מה לעשות??? יש סיכוי שזה קשור לזה שהוא שרוט קצת?? איתן
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אוקיי קניתי את המשחק אתמול (אופיס דיפו מוכרים את זה במאה שקל..........O_0)... התקנתי את המשחק, אני בא לעשות סריקת שרתים בase, זה סורק כרגיל, ואז לא מופיעים שום שרתים.... מישהו יודע על זה משהו? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשחק בבאטלנט לוחץ האפשרות שלו והוא כותב לי... "BATTLE.NET IS UNABLE TO PROPERLY INDENTIFY YOUR APPLICATION VIRSION" ואז הוא כותב לי את האתר... מה עלי לעשות? יש איזה פאצ' שאני צריך להוריד?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לוחץ אלט+טאב באמצע המשחק כדי לצאת לווינדוס ושאני חוזר למשחק הוא נתקע למישהו עוד זה קרה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעזאזל יש אפשרות left right steering אני לא מצליח לזוז שמאלה איך מכוונים את הדבר הזה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שמרתי בפיפא (2005) כמה ריפליים שלי אחרי שאני שם גול. עכשיו - אחרי שהריפליי עולה הכפתורים (להריץ קדימה ואחורה ושל הזום...) לא מגיבים כשאני לוחץ עליהם. חשבתי בהתחלה שהמשחק נתקע אבל אני יכול ללחוץ עם העכבר ולהזיז יענו ב Free cam את הזווית. יש למישהו מושג מה קורה שם?.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני משחק משחק,מסיים מפה כלשהיא, הולך ל BFHQ ורשום לי שם הכול על 0 למרות שאני יודע שהישתמשתי ועזרתי, וגם הרמה לא עולה ! והכנתי משתמש ! (אני לא על הדפולט)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק REQUIEM ועכשיו אני מעלה אות הוא אומר לי שהוא צריך DIRECT X 6.0 ויש לי 8.0 והוא לא מוכן להעלות אותו מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם..!!! קניתי היום את המשחק GUILD WARS וניסתי להתקין ללא הצלחה התקשרתי למוקד של הד ארצי וגם הם לא הצליחו לעזור לי ניסתי במחשב אחר בבית וגם בו זה לא עבד ניסיתי עם הדיסקים של חבר שלי בשני המחשבים וגם זה לא עבד למישהו יש פיתרון ני חושב שזה בעיה עם האינטרנט מה שקורה במחשבים זה כשהוא מבקש את הדיסק השני אני מכניס את הדיסק וההתקנה לא מגיבה יותר בבקשה תעזרו לי :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-