עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לפני מס' ימים התחלתי לדמיין לי כמה נחמד היה אם היו עושים גרסאת FPS חדשה של המשחק Another World... היום חיפשתי את המשחק ככה בשביל הזכרונות היפים ונתקלתי בגרסא מחודשת ל-XP עם רזולוציות לבחירה, סאונד ב-OGG והכי חשוב -> אותו המשחק בדיוק (הגרסא יצאה השנה - 2006) למי שלא מכיר ( ) מדובר במשחק קלאסי אשר יצא ב-1991 למע' הפעלה DOS. לאחר מכן עבר פורט לכל קונסולה אפשרית. המשחק פותח במשך שנתיים (מאז 1989) ע"י אדם בודד בשם Eric Chahi המשחק מדורג כמשחק מס' 1 שיצא אי פעם ל-DOS. אני אישית הייתי משחק בו בגיל 10 בערך (בשנה שיצא המשחק כמובן ) ועד היום אני מקבל צמרמורת כשאני רק שומע את שם המשחק. Another World הינו המשחק הראשון שהשתמש בפוליגונים ב-2D, והציג אנימציה "חלקה" ומש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא טריינר שעובד לרולר קוסטר טייקון 2? מצאתי כמה טרינרים, אבל אף אחד מהם לא עובד, ואת המשחק הזה אי-אפשר לשחק בלי. TOO HARD!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא יכול להיותתתתתתתתתת זה הכ. המסך השלישי החזק בעולם ועדיין קורס בBF2!!!! אין כלום שאפשר לעשות?!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, ניסינו 5 אנשים לשחק ב Age of Empires II Expansion: The Conquerors ב מולטיפלייר, בסוג התחברות מסוג: Internet TCP/IP Connection for direct play עכשיו זה עובד בשיטה שאחד עושה CREATE השאר עושים JOIN ל IP שהוא נותן לנו. לא הצלחנו לשחק מכיוון שנתקלנו בבעיה,שמחוברי DSL מצליחים לראות רק את המשחקים אשר נפתחו ע"י משתמשי DSL, ואלה של הכבלים רואים רק את המשחקים שנפתחו ע"י מחוברי כבלים. והפוך לא!כבלים לא רואים משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי DSL ו DSL לא רואה משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי כבלים... באמת מוזר... אני יודע שהכתובות ב DSL וכבלים שונות כמובן,והחלוקה היא אחרת לגמרי,אבל האם לא ניתן לשחק בצורה ישירה זו מבלי SERVER חיצוני באינטרנט....? האם מישהו שמע על …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, אני מבקש המלצה שלכם למשחק אקשן לשני שחקנים, כאשר אחד במקלדת והשני בגיימפד (כמו משחק האקשן של שר הטבעות- The return of the king, לעיונכם: LotR ואם אפשר לספר בשורה-שתיים מה העלילה של המשחק... עריכה: נזכרתי בעוד משחק כזה שאהבתי ותומך בעד 4 שחקנים: Get Medival Get Medival

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראיתי את witcher 2 ל Xbox האם מדובר בגרסה המורחבת כמו בכותר הקודם ? אני משער שהיא תגיע אחרי תקופה ל pc

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Doron_Rajwan,

איך אני משיג בארץ? יש לי גירסא אמריקאית של wii u. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zombie,

אני סובל מקריעת מסך גם כאשר הוי-סינק דלוק ומוצג לי בFRAPS כי המשחק לא עובר את ה59 פריימים, ניסיתי להדליק רק דרך המשחק או רק דרך לוח הבקרה של נוידיה או שניהם יחד אבל שום דבר לא פותר את הבעיה, לא הצלחתי למצוא כל כך מידע על הבעיה באינטרנט, אשמח לעזרה! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by waizman,

זה משחק ששיחקתי פעם במגה דרייב. משחק ל 1 או 2 שחקנים שמשחקים צפרדים שיורים וצריכים להרוג עורבים וחזירים מעופפים וכו'. יש שלב גם שהם נמצאים בביוב ורוכבים על אופנועי ים ורודים כאלה ועוד שלב שהם תלויים בחבל ויורדים באיזה באר או משהו כזה... מוכר למישהו? אני מחפש את השם... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אחח... supreme commander... חלומו הרטוב של כל חובב RTS

11. Started by Kurt,

סיימתי את ה-SP לפני כמה ימים, והתחלתי עם ה-RIFTS. אני שלב 70 (wizard) אבל החל מ-RIFT מס' 14 כבר נהיה ממש קשה, אני מת שם לפחות 7-8 פעמים. אני מניח שזה עניין הציוד, יש לי קסדה אחת שהיא עם רקע ירוק (לא ראיתי כאלה במהלך ה-SP), איך אני משיג עוד כאלה + נשקים יותר טובים? במהלך ה-RIFTS עצמם לא נופלים לי יותר מדי חפצים שווי ערך. אני משער שאני עושה משהו לא נכון, כי אני רואה אנשים באינטרנט שאיכשהו מגיעים ל-RIFT 100 ויותר איך אני נתקע בשלב כזה מוקדם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by overload,

מתיחה של VGAMES או לא? http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=10056 לדעתי כן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לא מזמן קיבלתי משהו שחיפשתי המון אבל המון זמן!! מחשב pentium 1 חחחה ;D ומצאתי!!! ניקיתי סידרתי ונשארה לי רק בעיה אחת.. האם להתקין DOS וWIN3.11 או WIN95 ואת שניהם יש לי חוקים חחחה (את WIN 3.11 קיבלתי עם המחשב). אשמם אם תתנו לי לינק לאתר שמציאה משחקים ישנים לדור הזה שכבר אינו קיים.. או לפחות אנדיקציה לאותו דור של אז..! ותודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. ברצוננו(מספר חברים..) לפתוח סרבר גדול(מינימום 18 שחקנים-24 שחקנים) ולכן אנחנו צריכים עוד שותפים שיעזרו לקנות,אנו 5. מי שמשחק בקאונטר סטרייק שיצור קשר בבקשה, אייסי:58825562 מסן:admin@firstgtaworld.biz אימייל:moshikoalis@gmail.com תודה רבה לכולם,ויום טוב.

15. Started by avihy_1989,

שלום לכולם לאחי הקטן ז"ל היה חשבון בסטים ואת המשחק counter strike 1 anthology יש לי את הקופסא והסיריאל בפנים . הבעיה שאני לא יודע את המייל איתו הוא השתמש ואת הסיסמא, איך אני יכול לשחזר את המוצר ולהביא אותו לחשבון שלי ? *חיפשתי באתר של סטים לא מצאתי זכר למקרה דומה -FAQ תודה רבה אביחי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by edvin22,

שלום, אין לי תמונה של המשחק(משום מה, מצלם תמונה שחורה בשימוש כפתור פרינט סקרין) הבעייה שזה נראה כמו משחק פעולה משנת 97 (קשה לי לתאר) אני אציין רק שבבלק אופס לא היו בעיות, וגם בשאר המשחקים בסדרה. המפרט : i5 SB Z68 8 GB זיכרון 570 gtx dell 2312hm רזולוצייה:1920/1080 (שאלה כללית לידע, איך אני מגדיר רזולוצייה גבוהה מזו?, בהגדרות משחקים זה הכי גבוה) דרייבר: 285.62(האחרון) ויש 2 תמונות של ההגדרות דרך אנווידיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DORAZABI,

הורדתי את המשחק משני מקומות שונים בשני המקרים קיבלתי 2 קבצי DVD...חילצתי את שניהם לתיקיה אחת ואני בא ללחוץ על האייקון של המשחק בתוך תיקיית הקראק..הוא מראה סימן חושב ולא נפתח..מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, יש בביתי XBOX ONE ומחשב שמחוברים באמצעות כאבל לתשתית הוט וספק הוט נט - מהירות עד 500 מגה. כאשר מנסים לשחק יחד Squads במשחק, יש לאגים שלא מאפשרים משחק בכלל ובסוף המשחק מתנתק (חשוב לציין שלפי מד הפינגים - הם נראים דיי יציבים). כשמשחקים לחוד אין את אותם לאגים . NAT הוא OPEN גם במחשב וגם ב-XBOX. פורטים קודמו. STATIC IP קיים גם במחשב וגם ב-XBOX. איך אפשר לפתור זאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

תהנו לייק וסאב יתקה\בלו בברכה http://www.youtube.com/watch?v=dHO8UAIf0xc

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by LazyBurger,

בזמן האחרון שמתי לב שאחריי כמה שעות משחק COD4 ברשת, העיניים שלי נהיות אדומות מאוד וצורבות כשאני עוצם את העיניים. הראיה שלי עדיין במיטבה, אבל יש לי הרגשה שזה בגלל שאני מתאמץ לכוון בנקודה הנכונה. המסך במרחק של כמטר מהראש שלי אז קרינה לא סביר, והרזולוציה מתאימה למסך, ככה שאני לא יודע איך לשפר את המצב. למישהו יש הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by HuGeMouTh,

ידענו ש BLIZZARD עובדים על משחק DOTA אבל אני חייב להודות שלא ציפיתי ליראות את זה: אחרי ש VALVE "גנבו" להם את DOTA 2 הם היו צריכים למצוא רעיון מקורי, שימוש בדמויות ש BLIZZARD יצרו אולי לא הרעיון הכי מקורי בעולם אבל זה בכל זאת רעיון טוב הפיתוח של המשחק אופס לפני כמה זמן אבל ניראה כאילו הוא בכל זאת בדרך, המשחק ישאר מוד של STARCRAFT 2 ולא יצא כ STANDALONE

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. במפתחת באנגי מחפשים בודקי תאימות עבור מערכת החלונות. האם זה אומר מה שאנחנו מקווים שזה אומר? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האם-destiny-סוף-סוף-בדרכו-למחשבים-האישיים/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ZomberGaming,

אז אחרי הרבה עיכובים של צבא עבודה ועוד דברים בדרך וסוף סוף זה יצא וזה העולה אז תהנו http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be אני ישמח לראות תגובות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

EA ממשיכה ללכת ראש בראש עם VALVE ומנסה לצמצם פערים. מעט אחרי ההכרזה שבקרוב ORIGIN יהיה זמין גם ל MAC מגיעה הודעה מ DICE שהמנוע המוצלח של החברה גם הוא יתמוך במערכת ההפעלה של אפל. נכון להיום Frostbite 2 הוא המנוע שעליו מבוססים כל המשחקים של EA (בחירה מצויינת של EA, צעד מאוד חכם) ולכן ניתן לצפות שכל המשחקים שמפותחים על ידי המפתחות של EA יגיעו גם ל MAC בצמוד ליציאתם ל WIN PC. כנראה שתמיכה בלינוקס גם היא רק עניין של זמן, EA מנסים לצמצם פערים עם VALVE מהר ככל האפשר והמפסידה הגדולה כנראה תהיה MS שמאבדת את השליטה שלה בשוק מחשבי הגיימינג.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Rabbi nachman,

היי כולם אני חדש כאן. רציתי לשאול אנשים שמבינים בקאונטר סטרייק גלובל אופנסיב- האם יש הבדל מבחינת ביצועים של המשחק בין רזולוציה של 1920-1080 לבין 1024 768. האם מבחינת ביצועים ומהירות של המשחק יש הבדל בין זה לזה . אני מתכנן לקנות מחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי מהירה... אז האם יש הבדל במהירות בין שתיי הרזולוציות הנל? תודה אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.