משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משחק הפלטפורמה וההרפתקאות המשובח זוכה לאישור רשמי על פיתוחו של המשך, וגם זמין להורדה חינם במסגרת חגיגות יום ההולדת של יוביסופט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתאם לרמזים וההערכות, Vanquish ינחת בשוק ה-PC בעוד עשרה ימים, ובאיחור של כשבע שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי מישחק נחמד שאפשר להעביר איתו טוב את הזמן מי שמעוניין שיכנס.... http://i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=19258
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק... אבל כשאני בא להפעיל אותו אז המסך הופך לשחור ואז זה נראה כאילו המשחק הולך לעלות... אבל אז זה יוצא בחזרה לווינדוס :-( אני לא יודע מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו יודע יודע כמה שחקים אפשר לשחק עם חיבור 0.5 ADSL יש לציין שלכולם יש את אותו חיבור ( 4 מחשבים כולל שרת עם 1.5 ) - יש בעיה של פיהג גבוהה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש את המשחק באטלפילד 2 וכשהוא מפעיל את זה יש לו מסך שחור ישר חוזר לוינדווז יש לו פרסקוט 3 גיגה 6600 הרגיל הוא חושב שהבעיה נמצאת פה: אבל ממש אין לי מושג מישהו יודע למה זה לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן שה-Wii U מסיימת דרכה מוקדם מהמשוער, הגירסה המודרנית והממוזערת של נינטנדו לקונסולת ה-NES האגדית שלה זוכה לביקוש עצום והופכת למראה נדיר ברשת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
במסגרת מסיבת העיתונאים הראשונה שלה אי פעם בתערוכת E3, הציגה המפתחת המצליחה Bethesda קו משחקים מרהיב, שלכל שאר השחקניות יהיה קשה מאוד להתחרות איתו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%a7%d7%93%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%90%d7%9d-bethesda-%d7%a0%d7%99%d7%a6%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-%d7%9c%d7%a4%d7%a0/
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה16 ביולי עד ה30 ביולי יש ארוע משחקי אונליין נושא פרסים מEVGA המשחקים שנכללים בתחרות הם: Team Fortress 2, Left 4 Dead 1, Left 4 Dead 2, Battlefield 3 or Counter Strike: Global Offensive (אגב יש עוד הגרלות בפייסבוק ובטוויטר) יותר פירוט: How to Enter: Enter your Steam ID and/or BF3 Soldier Name below Qualifying game play starts 7/16/2013 Play more than 2 hours to qualify for Prize Level 3 Play between 1 and 2 hours to qualify for Prize Level 2 Play any length of time under 1 hour and qualify for Prize Level 1 Requirements to participate: 1. You are at least seventeen (17) years of age or older (and have your parent/legal guardian's perm…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היה פעם OGL אולם מאז לא ראיתי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסתבר שלמשחק הזה יהיה הרבה יותר מגראפיקה מדהימה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שעה את Homefront: The Revolution דרך האתר הגיע לי קבלה במייל שגבו את התשלום אבל לא קיבלתי שום סיריאל לסטים נכנסתי לקישור בקבלה הזו וזה רושם לי : " You have not made any previous downloadable orders! "
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצאתי עותק מקורי של המישחק אצלי בבית והשאלה היא האם המישחק הזה שווה משהו ? מישהו יצא לו לשחק בו ? הוא שווה משהו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן! יש לי שאלה בקשר לגויסטיק למחשב , קניתי גויסטיק למחשב שלי והתקנתי אותו , הוא מזהה לי אותו בלי בעייה . השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים בדרך כלל עובדים עם גויסטיק ? ואיך אני בעצם מפעיל את הגויסטיק במשחק מחשב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להפתעתי שמחתי לראות שיש בארץ שחקן GM חדש, שני במספר, אחרי אושו. אמנם מדובר בשרת האמריקאי, שנחשב לקל יותר ועם שחקנים פחות רציניים, אבל עדיין, GM זה GM. מדובר בשחקן Omer הישראלי, והוא כרגע מדורג בתחתית רשימת ה GM האמריקאית. אני מנסה לתפוס את עומר לשאול אותו קצת שאלות, מקווה שאצליח! פרופיל השחקן: http://sc2ranks.com/us/298847/Omer מזל טוב לעומר! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידענו ש BLIZZARD עובדים על משחק DOTA אבל אני חייב להודות שלא ציפיתי ליראות את זה: אחרי ש VALVE "גנבו" להם את DOTA 2 הם היו צריכים למצוא רעיון מקורי, שימוש בדמויות ש BLIZZARD יצרו אולי לא הרעיון הכי מקורי בעולם אבל זה בכל זאת רעיון טוב הפיתוח של המשחק אופס לפני כמה זמן אבל ניראה כאילו הוא בכל זאת בדרך, המשחק ישאר מוד של STARCRAFT 2 ולא יצא כ STANDALONE
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנוסף לשרת הישראלי שכבר קיים נפתח שרת ראנק נוסף. פרטים נוספים כאן- http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 תיהנו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו סוף סוף הצלחתי לשחק BF2 למרות שכבר שיחקתי כמה פעמיים אלב היה בעיות אז היום התחלתי לשחק בסרבר RANKED (אפילו סימנתי RANKED בserver browser!) אז שיקתי כמה שעות ובמהך המשחק קיבלתי איזה מדליה או badge אני לא בטוח. קיצר החלטתי שאני רוצה להספיק לשחק ולחצתי על הESC ואז disconnect ובדקתי את הBFHQ ואין שם כלום זה לא עידכן כלום! ועכשיו בדקתי גם באינטרנט (אני רוצה גם את הstats) וגם שם לא הופיע כלום! מישהו יודע למה זה קורה? ובקשר לשאלות אני לא יודע אם איזה KIT לשחק... תראו אני אוהב להיות בקבוצה ואני גם אוהב להיות MEDIC אבל לMEDIC אין כלום חוץ מרימונים ואם בא למשל טנק אני לא יכול לעשות כלום! בנסוף אני אוהב את הM16 שיש לSpec-Ops וגם יש להם מטענים וככה זה כמעט כל KIT אז…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סרטון הדגמה קצרצר של מפתח חובב מטשטש עוד יותר את הגבול שבין האמיתי לדיגיטלי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%aa-%d7%94-unreal-engine-4-%d7%a9%d7%aa%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a4%d7%94-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%a8/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחקים חדשים לכל תנוחה: ממשחקי לחימה נייחים וניידים, דרך החצי השני של אפוס ההרפתקה של טים שייפר וניסיון ללכת בדרכו של System Shock - זאת ועוד במדור המשחקים השבועי שלנו! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%a2/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן היום הורדתי את הדמו של מאפיה 2 ל-PS3 והתאכזבתי קצת. קודם כל, בגראפיקה, ציפיתי לקצת יותר, לא הרשים אותי. דבר שני בחווית המשחק- לדעתי הם עשו אותו יותר מידי ריאליסטי. כמו למשל הגבלת מהירות (דבר ששנאתי במאפיה הראשון) זה שאתה מסומן כמבוקש וכל הזמן עולים עליך משטרות אלו דברים די מעיקים במשחק. מה שאין ב-GTA והופך אותו לכל כך כיף. לעומת זאת, אהבתי שם את קטעי הקרבות. מערכת המחסה (cover) ממש טובה לדעתי במשחק, וגם מערכת הפגיעה ריאליסטית. לא כמו משחקים שמפרקים עליך מחסנית ועדיין נשאר לך חצי חיים. מה דעתכם? שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-