משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב ככה השגתי תמשחק המלא! יש לו 3 tutorials לא משחק כבד בכלל ועוד מעט אני ישים גם ss's לפי שעתי הוא קצת מסובך אבל פחות מהראשון!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את Hitman Absolution החדש כאשר אני לוחץ על האייקון של ההפעלה המחשב חושב כאילו המשחק עולה ואז לא קורה שום דבר, בדקתי את זה במנהל משימות אני רואה שהתהליך מתחיל אבל קורס. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אולי חסר לי זיכרון אני עם ניצול של 31% מתוך 3.5GB ללא השימוש במשחק, מישהו מכיר את הבעיה הזאת ממה היא יכולה לקרות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזה רשימה שחורה בדיוק אתה נכנס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו סוף סוף הצלחתי לשחק BF2 למרות שכבר שיחקתי כמה פעמיים אלב היה בעיות אז היום התחלתי לשחק בסרבר RANKED (אפילו סימנתי RANKED בserver browser!) אז שיקתי כמה שעות ובמהך המשחק קיבלתי איזה מדליה או badge אני לא בטוח. קיצר החלטתי שאני רוצה להספיק לשחק ולחצתי על הESC ואז disconnect ובדקתי את הBFHQ ואין שם כלום זה לא עידכן כלום! ועכשיו בדקתי גם באינטרנט (אני רוצה גם את הstats) וגם שם לא הופיע כלום! מישהו יודע למה זה קורה? ובקשר לשאלות אני לא יודע אם איזה KIT לשחק... תראו אני אוהב להיות בקבוצה ואני גם אוהב להיות MEDIC אבל לMEDIC אין כלום חוץ מרימונים ואם בא למשל טנק אני לא יכול לעשות כלום! בנסוף אני אוהב את הM16 שיש לSpec-Ops וגם יש להם מטענים וככה זה כמעט כל KIT אז…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המבצעים הגדולים של Steam ממשיכים גם היום, עם מגוון רחב של כותרים מהשנה האחרונה במחירים הנמוכים ביותר שלהם עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%94-call-of-duty-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Fx 5700 והדמויות במשחק לא נראות שלמות ממש. הם כאלו חלקות ואין לחלקם ראש, מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לשנות רזולוציה ועוד כמה דברים בהגדרות ולא נפתרת הבעיה, מה עושים ? תודה ושב"ש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את המשחק הזה מהיום שהוא יצא והוא תמיד עלה לי טוב וראו את הכל רק עכשיו לא רואים לי את הבנות שמזניקות את המירוץ מה אני אמור לעשות?? זה מעצבן
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שיש לו את המשחק המלא יכול בבקשה לבדוק אם יש במשחק את הקבוצה פיורנטינה (או פלורנטינה) היא אמורה להיות באיטליה ליגה שנייה או שלישית זה ממש חשוב לי אז בבקשה תבדקו תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי BF2 לא מקורי וממש ממש ההבתי אותו! עכשיו אני רוצה לקנות את השמחק ולשחק ברשת האם אני יכל לקנות רק את הCD-KEY ? ואם כן מה אני עושה אם הCD-KEY?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה קניתי את BF2 ומישחק באינטרנט פועל אבל ה SP לא,אני לוחץ START והוא יוצא לווינדוס מה הבעיה? [זה גירסת DVD]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לשתף אתכם במשחק שמצאתי בביקורות של YNET לא מזמן. זהו משחק חינמי חדש, אשר חובבי FALLOUT למיניהם יעריכו מאד(שיטת קרבות זהה) . הוא בנוי על TURN BASED COMBAT, לאומת הREALTIME הנפוץ. התחלתי לשחק בו לפני כמה שבועות, ומאז אני פשוט מכור. מדובר בשליטה של קבוצה של 3 חיילים, כאשר ניתן לפתח כל אחד מהם. יש אינספור סוגים של נשקים במשחק(כנראה בסביבות ה60-70+) והתמחויות שונות שניתן לפתח. כלומר יש כאן אלמנט של RPG מהבחינה שניתן לפתח את הדמויות. ניתן לבצע קרבות של 1X1 עד אפילו 5X5 שחקנים, כאשר יש גם כמה סוגים של משחקים(בסגנון ה capture the flag). המשחק מאד ממכר, והכי חשוב-חינם לחלוטין. מה שכן, ניתן לקנות חבילות של כסף GUNROX, שאיתו ניתן לקנות כל מיני דברים מועילים מאד, אבל זה כ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך שומרים במשחק הזה תעזרו לי זה מיאש אותי !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אולי מתי יוצא הטוני הוק הבא-tony hawk underground ?????
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, לא מזמן הורדתי(מgamesplanet נה נה בננה) את GTA 4 והתחלתי לשחק.. להפתעתי המשחק מאוד כבד ואני נאלץ לשחק על הגדרות מאוד נמוכות וגם אז ישנן תקיעות. הנה לוג הבאנצ'מארק שביצעתי: Statistics Average FPS: 26.46 Duration: 37.53 sec CPU Usage: 99% System memory usage: 72% Video memory usage: 93% Graphics Settings Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz) Texture Quality: Low Shadow Quality: Low Reflection Resolution: Low Water Quality: Low Texture Filter Quality: Tri-Linear Night Shadows: Off View Distance: 17 Detail Distance: 9 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT Video Driver version: 258.96 Audio Adapter: Fast Track Pr…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקונסולה הסלונית העוצמתית ביותר שנוצרה עד היום תהיה זמינה לרכישה החל מאמצע השבוע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/onlive-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Mortal Kombat: Deadly Alliance- האם זה יוצא גם ל PC ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא את ההגדרות במשחק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: לדוד שלי יש את המשחק המקורי (5 דיסקים) ואין לו אינטרנט. כשהוא מסיים להתקין הוא לוחץ על הסמל של הלף לייף ואז ה-Steam עולה ואומר לו להירשם. עכשיו הבעיה שאין לו אינטרנט. ובלי אינטרנט הוא לא יכול להפעיל את המשחק כי ה-Steam לא מאפשר לו. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-