עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.gamespot.com/e3/e3story.html?sid=6149725 פשוט מדהים :o זה משחק שהולך למכר הרבה מאוד XBOX 360 .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dan9,

היי אני כרגע משחק בMedal of Honor Pacific Assault והבנתי לפי ההגדרות שאין שם AA ושאני יכל לפעיל את זה דרך הדריבר אז היכן אני בדיוק משנה חברים?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:16:23 שיניתי לזה!זה בסדר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. טוב יש לי BF2 לא מקורי וממש ממש ההבתי אותו! עכשיו אני רוצה לקנות את השמחק ולשחק ברשת האם אני יכל לקנות רק את הCD-KEY ? ואם כן מה אני עושה אם הCD-KEY?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היה פעם OGL אולם מאז לא ראיתי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, הרבה זמן לא שיחקתי משחק מרוצים על רמה שכולל שיפורים למכוניות. אני מכיר את סידרת Need For Speed אך כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי איזה 30 כותרים ודי התבלבלתי. לכן אשמח לקבל משחק מאחת המפתחות הרציניות עם גרפיקה מהשורה הראשונה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למורות שהגרפיקה הכללית של דום הרבה יותר יפה, אבל כבר ראינו את כל האפקטים וכל הפוליגונים של הדמויות ב far cry הרי המפלצות והאנשים ב doom ו far cry מבחינה גרפית מאוד מאוד דומים .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by theone123,

שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shai11,

טוב התחלתי לשחק במישחק המרתק הזה לאחר חרישה הגעתי לשלב שקוראים לו DAM שג'ק מיתעורר פיתאום בנהר בלי כלום אולי מישהו מכיר ויכול ללת לי הסבר איך עוברים תדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האקדמיה הרשמית לאמנויות המדע והאינטרקטיב ובקיצור למשחקי מחשב ( :-) ) המכונה AIAS The Academy of Interactive Arts & Sciences בחרה בפעם ה-11 את משחקי השנה שלה לשנת 2007 . בחירה זו שהחלה בשנת 1998 נחשבת לאליטה של ההכרה והכבוד בענף הגיימינג. הזוכה הגדול הוא Call of Duty 4: Modern Warfare כפי שתשימו לב הזכיות הן גורפות הן לקונסולות והן ל PC למרות שיש קטגוריה אחת משחק הפיסי והקונסולה של השנה רשימת הקטגוריות והזכיות העיקריות: Outstanding Achievement in Animation---> Assassin's Creed * Outstanding Achievement in Art Direction--->Bioshock *Outstanding Achievement in Visual Engineering--->Crysis *Outstanding Achievement in Story Development--->Bioshock …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Elram,

מזה במדוייק xbox? איך הוא משמש dvd בסלון? כמה הוא עולה בחול והאם אפשר לעדכן אותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר, עם הצעה מרשימה כמיטב המסורת לכתבה

14. אני מקבל את ההודעה הבאה: אגב יש לי עותק מקורי. http://img381.imageshack.us/my.php?image=83510000dx9.jpg האם אני יהיה חייב להסיר את התוכנה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מנגנון יצירת הדמויות המותאמות אישית ב-Fallout 4 הוא מפורט במיוחד. לא מאמינים? ההמחשות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/פוטין-או-גראלט-תחרות-יצירת-הכפילים-של-fallou/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EyEOnE,

איזה משחק יותר טוב משניהם? אשמח גם לשמוע ביקורות קצרצרות מאנשים ששיחקו כדי לעזור לי במה לבחור. כמובן שהולך לקנות מקורי אז שהמשחק יהיה שווה את כסף.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אשמח מאוד אם תמליצו לי על משחקים למחשב הבא: AMD 3800X2 939 1 GB RAM X800GTO2 @ X850XTPE

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nirkatan2,

Assassins creed, PES 11, Bioshock ועוד משחקים מקרטעים לי על המחשב. לא במהלך כל המשחק, בעיקר בקטעים עמוסים (הרבה דמויות, סצינה עם הרבה פרטים ועוד) עזרה בבקשה! מפרט המחשב: Motherboard: Asus p5kpl-cm Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Display Memory: 2296 MB

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avihy_1989,

שלום לכולם לאחי הקטן ז"ל היה חשבון בסטים ואת המשחק counter strike 1 anthology יש לי את הקופסא והסיריאל בפנים . הבעיה שאני לא יודע את המייל איתו הוא השתמש ואת הסיסמא, איך אני יכול לשחזר את המוצר ולהביא אותו לחשבון שלי ? *חיפשתי באתר של סטים לא מצאתי זכר למקרה דומה -FAQ תודה רבה אביחי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dmkiller1,

שלום חברים, יש ברשותי שני משחקי BF3 עם רישיון ורק אחד מהם מותקן במחשב כמובן, אני משחק במשחק זה כבר שנים, משום מה האנטישמיות חוגגת גם במשחקים, וקשה להם שיש ישראלי שיותר טוב מהם כנראה, וזרקו אותי כבר מהרבה שרתים ותיכף לא לא נשאר לי שרת שאוכל לשחק בו, אנא מכם, תעזרו לי איך לגרום לכך שלא יזהו אותי. אני לא יודע איך השרתים שלהם מזהים שחקנים, אולי אתם יודעים, בבקשה אני מתחנן לעזרה, מה עליי לעשות? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SilentBob,

המפתחת של Destiny פצחה במבצע ייחודי עבור מי שרוכשים פחיות \'רד-בול\', והמפתחת של Dying Light עטה על ההזדמנות לעשות ממנה צחוק עם מבצע \"ייחודי\" משלה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dying-light-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%9e-destiny/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IdaN15,

נפתח טורניר ישראלי למשחק הענק medal of honor לפרטים והרשמה!!! http://www.mohaa-il.up.co.il

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by UnwiZ,

אתר שנפתח לפני כמה חודשים (וזמין אגב גם בשפה העברית), ומאוד דומה לפוטסטאר או להאטריק בז'אנר - רק שמדובר בכדורסל ובשליטה על שחקן אחד בלבד (ניתן גם לקבל קבוצה, אבל זה טיפה יותר מסובך...) http://www.cyberdunk.com/?ref=80572 (הלינק מציין שאני הפנתי אותכם, אז אני אשמח אם כאשר תרשמו, אז תרשמו דרך הלינק הזה ספציפית מכיוון שאני מאוד ארוויח מזה, תודה :>) כשנרשמתי למשחק הסתייגתי ממנו בגלל אותן 2 סיבות שציינתי למעלה בקשר לייחוד שלו, אבל למעשה זהו משחק מאוד מהנה וש-קל להתמכר אליו. לאחר שאתם מקבלים שחקן, אתם יכולים לאמן אותו וכך לשפר את היכולת שלו, לנסות ולהתקדם במעלה רמות הליגות והקבוצות עד לקבוצת עילית אמיתית, לנסות ולהגיע לHALL OF FAME (המשחק עדיין בליגה השניה שלו, ככה שזה דווקא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by benor,

מישהו ניסה לשחק בזה אני שחקתי וזה ממש משחק דפוק גם אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים