משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש משחק קלפים שקוראים לו Spider ( עכביש ) של מייקרוסופט. זה משחק בסגנון סוליטייר, מי שיודע מאיפה להוריד שיגיד לי בקשה. למשחק יש גרסא גם בעברית וגם באנגלית, אם אתה יודעים מאיפה להוריד את העברית אז תגידו לי למרות שגם האנגלית זה בסדר. בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהתאם לרמזים וההערכות, Vanquish ינחת בשוק ה-PC בעוד עשרה ימים, ובאיחור של כשבע שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה הוותיקה נכנס אל שלב הבטא הפתוחה שלו, ומעניק לכולנו הזדמנות להתרשם ממצבי המשחק המקוונים שלו שנת 2016 הייתה עד כה מרשימה לחיוב בכל הנוגע למשחקים ולגיימינג, והמגמה הזאת אמורה להמשיך ולהתפתח בתקופה הקרובה. ב-13 במאי, למשל, אנחנו אמורים לקבל אלינו את Doom החדש והמאותחל, שינסה להחזיר את העטרה של לאחר הפסקה של יותר מעשור. כל מה שראינו אודות המשחק עד עכשיו נראה מעניין וגם מבטיח למדי – ועכשיו מגיעה ההזדמנות שלנו לבחון את התוצר במו עינינו וידינו, מעט לפני ההשקה הסופית, במסגרת מבדקי בטא פתוחה אשר יחלו ביום שישי הקרוב, ה-15 באפריל. במסגרת הבטא הפתוחה, שתהיה זמינה באופן חופשי לכל מי שמעוניין בפלטפורמת ה-Steam ובקונסולות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמכיר, בעבר היה לWIN XP את Gearhead Garage האגדי: http://www.gearheadgarage.com/ ואחריו הגיע משהו שמתקרב יותר לדבר האמיתי, המבוסס על תכנית טלויזיה בדיסקברי, Monster Garage: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_mgSetfeLcw#t=168s ויש עוד שלל משחקים ששמים דגש על חווית הנסיעה ופחות על הבניה והתיקון במוסך... בכל אופן, אם למשהו יש הצעה טובה - אני אשמח לשמוע כי גוגל הפנה לי את גבו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אפשר לשחק ביבשה ולבחור בין ג'יפ נחמד למכונית שנראית כמו עגלה \ סירה. ואפשר לשחק בים ולבחור ב-2 סוגי סירות ממונעות. המשחק נראה ישן מלפני שנת 2000.. אפשר לנסוע במסלול של המירוץ אבל אפשר לתעות בדרך ולנסוע על אדמה ואף לנסוע לעבר השקיעה בים... מישהו זוכר תמשחק? עריכה: הסתדרתי קוראים לו [h=2]BIG RED RACING[/h]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף לשמועות, להדלפות ולרמזים: Rockstar Games מכריזה רשמית על קאמבק של שלושת משחקי העולם הפתוח האגדיים שלה, עם הבטחה לשלל שיפורים מודרניים וזמינות כמעט בכל פלטפורמה שניתן לחשוב עליה - כולל הסמארטפונים שלנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה בסגנון של GENERALS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חבר'ה,העליתי סרטון שבו אני פותח משחק שקניתי מ Kinguin.משלמים 4 יורו על "Epic Random Key", ובתמורה אתה לא יודע איזה משחק אתה מקבל D:המשחק יכול לעלות 0.5 דולר, והוא יכול להיות משחק חדש שעולה 59.99 דולר.צפו בסרטון ותראו מה קיבלתי:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה-update fear_update_en_100-107_108 לא משנה על איזה מקש אני שם את הזום הוא לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רגע לפני התחלתם של מבצעי הקיץ הגרנדיוזיים, החנות של הפלטפורמה המקוונת מציעה מחירי מבצע נעים על כמה וכמה משחקים איכותיים סוף השבוע הקרוב אמור להביא מבול של מבצעים ב-Steam, אך גם לפני שמבצע הקיץ הזה מגיע נראה שיש לפלטפורמה האהובה כמה וכמה הצעות משתלמות עבורנו. סדרת משחקי הפעולה הטקטיים ARMA חוגגת 15 שנים (הספירה מתחילה מ-Operation Flashpoint המקורי והמהפכני שהושק ביוני 2001) וכותריה זמינים פעם נוספת במחירי מבצע: ARMA 3 מוצע בעלות של 20 דולר, ARMA 2 נמכר ב-2.6 דולר וחבילת ההרחבה שלו Operation Arrowhead זמינה ב-4 דולר, ARMA הראשון בגירסת Gold Edition מקיפה נמכר ב-2 דולר וגם הגירסה העצמאית של מוד הזומבים הנודע DayZ נמכרת ב-29.75 דולר אשר מהווים הוזלה קלה מהעלות המלא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הירוס 3 complete ממש מזמן התקנתי אותו ולאחר מכן מחקתי אותו בעזרת התכנה של ווינדוס הזאתי... עכשיו אני מכניס דיסק ובאוטו רון יש רק כפתור לשחק ולא להתקין וכאשר אני לוחץ עליו לא קורה כלום.. חיפשתי במחשב ולא מצאתי שופ קובץ של המשחק.. מה אני עושה? איך אני מתקין אותו עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעוניין במשחק דמו נחמד לא משנה הסיגנון רצוי first person shooter שיהיה Multiplayer שיהיה אפשר לשחק אם חברים . שלא יהיה כבד שירוץ טוב על radeon 9250 מעפן תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VALVE מתכוננים לגל נוסף של CD KEYS (יותר של CS:GO אבל גם DOTA 2), הם יוסיפו בודקים נוספים מכל אלה שנרשמו ל BETA וכמו כן הם העבירו מספר לא ידוע של מפתחות ל Gamersbook שאמורים בקרוב מאוד לחלק את הקודים http://www.facebook.com/Gamersbook ממליץ להיות מוכנים ולא לפספס.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא יודע למה נתנו לי באן אבל יש דרך לעקוף את זה ניסיתי לשנות IP וזה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי Call of Duty 4 + patch 1.4-1.7 וכשאני נכנס למשחק רשום לי 1.0.525 וגם לא מצליח להוסיף שרתים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בשוק כשראיתי את זה. 2.5 דולר. משחק מוזיקה בלעדי למחשב המשלב מרוצים וסוג של טטריס. מאוד חמוד וממש כיף לשחק בו ויש דרוגים לכל מדינה בעולם כולל ישראל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נפתח טורניר ישראלי למשחק הענק medal of honor לפרטים והרשמה!!! http://www.mohaa-il.up.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי בצורה מקרית להסתכל על ההעברות כספים בכרטיס הנטען ויזה דולר הלכתי אחרי ההוצאות להבין מה כל אחד והכל מתחבר יפה חוץ מחיוב לא ברור של 7 דולר לסטים סימנתי בקווים כל קנייה מהי ואין לי מושג מה זה 7 דולר לעזאזל יש מצב סטים סתם הורידו לי כסף באיזה טעות כי הרשימת משחקים לא מופיע כלום שמתחבר ל 7 דולר וגם לא זכור לי שקניתי משהו כזה במבצע :\ מעצבן אותי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אישית ממש חיכיתי למשחק הזה ושהודיעו לפני כחודשיים על דחייתו ממש נהיה לי חום! בקיצור חרי שאת כל היום הזה ביליתי במשחק יש לי דבר אחד להגיד: המשחק מדהים! הקודם היה טוב אבל בזה פשוט שיפרו הכל,כל המשחקיות שופרה,כמובן כל הסגלים מעודכנים,פשוט משחק הניהול הספורטיבי הטוב ביותר מעולם. אני לא יודע אם אתם מכורים למשחק הזה כמוני אבל אני יכול לשבת מ2 עד2 בלי להרגיש אפילו... מה דעתכם על המשחק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-