משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום סיימתי את COD4 לפני הרבה זמן ועכשיו התחלתי לשחק CRYSIS עכשיו הרבה שאני מכיר מכיר מתלהבים מהמשחקים האלה מעניין אותי לדעת איזה משחק חברי הפורום מעדיפים שימו לב יש שתי אפשרויות מולטי וסינגל לכל משתמש יש אפשרות להצביע פעמיים אני אישית יותר אוהב את COD4 גם סינגל וגם מולטי למרות שלא שיחקתי עדיין קרייסיס ברשת
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
לפני המון זמן יצא לי לשחק במכונת ארקייד בצורת קייאק, והמשחק היה לשוט בקייאק בעולמות שונים.. אני זוכר שהיה עולם עם דינוזאורים, והיה מדי פעם מערבולת שצריכים לסובב הרבה את המשוט כדי להיחלץ ממנה, אחרת טובעים והמשחק נגמר. יש מצב למצוא את המשחק למחשב או לקונסולה מסויימת? מקווה שהייתי מובן. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
הכוונה, אפשר להוריד את גרסתם המלאה, ללא תשלום כמובן (מכל מקור שהוא) לפי החוק?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש מצב שאני לא מעודכן או משהו חחח ,אבל אני חייב לדעת אם יש את המשחק הזה למחשב או שאמור לצאת , אני יודע שיש 1 ,2 ו 3. לא משנה איזה גירסה ,(עדיפות ל3). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר איזה שעתיים מחפש משחק שהיתי משחק בו לפני המון זמן... המשחק מאוד דומה ל Disasteroids אבל היתה שם אפשרות לשחק עד 4 שחקנים וזה היה מאוד כיך לשחק בזה אם מישהו. היה אפשר לירות בחללית של שחקן אחר ואז הוא מתחיל לנוע מהר ומאבד שליטה ואם נתקע באסטרויד - מתפוצץ .
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת קרייסיס ביושוק AC GOW ובבקשה שלא להזכיר אסטרטגיה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אתמול תקפה אותי נוסטלגיה כשנזכרתי במשחק שהייתי משחק מזמן מזמן (לפחות 15 שנה), אולי מישהו יוכל לעזור לי למצוא את שם המשחק: אתה בחור עם ג'ינס ומעיל וכובע עם פנס עליו, אתה מטייל בתוך הפירמידות במצרים, יש לך שני כוחות, אתה יכול לעשות מגן צהוב כזה לכמה שניות ואז הנחשים והעכבישים לו מזיזים לך, ואתה יכול לירות יריאה צהובה כזו מהפנס בכובע וזה עושה להם STUN, היו הרבה משולשים בשלבים שהיית צריך לירות בהם בזוית נכונה בשביל לפגוע בכפתורים מסויימים בין כל השלבים יש פאזלים. זה כל מה שאני זוכר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בViDoc האחרון של Too Human, המפחתים דיברו על סרט דוקומנטארי ואפילו הכניסו חלקים ממנו לViDoc שלהם. הסרט שמדבר על מציאת "גוף מכאני" בן כמה עשרות אלפי שנים עניין אותי יותר מהמשק. חיפשתי במשך כמה שעות את הסרט הדוקומאנטארי המלא ברחבי הרשת. בהתחלה לא היה שום דבר אבל אז התחילו לצוץ כל מיני אתרים כמו האתר של הNFC - Norwegian Film Committee שכמובן כמו הארגון שהגיאולוגים טוענים שהם שייכים אליו(GOWB) לא קיים. אבל מה שכן מעניין זאת ההשקעה הרבה שMS השקיעה בשביל לגרום לזה להראות אמין, הכוללת פרסום של הNFC מספר עיתונים בנורווגיה וברחבי אירופה. והדפלות של ביקורות על הסרט הזה "לעמודים ישנים" בפרומים ואתרים ברחבי העולם. הסרט עצמו הופק באיכות מדהימה, ובאמת נראה על פני השטח כמו סרט תעוד…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
משהו כמו בסגנון של COD 4 , היה איזשהו שלב שבהיינו במסוק ופיצצנו יעדים בקרקע. יש משחק שמבוסס כולו סביב המטוס?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אבל אני מתקשה למצוא אותו ברשת. אשמח לקישור ממישהו, תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מדריך 1.0: שלום כולם! אני כבר בערך חודשים עובד עם האדיטור הנחמד של CRYSIS והחלטתי לפרסם פה כמה מדריכים שלמדתי. התוכנה מאוד פשוטה לתיפעול אחרי שלומדים אותה קצת. המדריכים הם שלי ואין לאף אחד זכות לפרסם אותם תחת שמם או בלי אישור שלי! מדריך ראשון: יצירת שלב ראשון שלכם! 1) להתחלה יש להתקין את האדיטור שממוקם בתקייה SANDBOX 2 בדיסק של המשחק, עשו זאות. 2) הערה חשובה: לא לעדכן את המשחק לשום גרסה אחרת חוץ מהמקורי, לא 1.1 ולא 1.2. יש בהם באג שקורס כשמנסים להביא אוייבים למפה. 3) או קיי אחרי שפתחתם את התוכנה, תלכו לFILE -> NEW, יופיע לכם חלון כזה: כמו שאתם רואים סימנתי 2 ריבועים באדום, בריבוע העילון תתנו שם למפה, ובתחתון זה בחירה של גודל המפה שלכם... אנחנו ניבחר 512X5…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
-
שלום רב לכולם! את המשחק Thief -Deadly Shadows , קניתי לפני 5 שנים, והתקנתי אותו על המחשב הישן שלי ברזולוציה 800X600 למחשב המדובר היה מעבד AMD Athlon 1.83 Ghz וכרטיס מסךNvidia 5200 fx 5 שנים אחרי יש לי מחשב חדש, בו התקנתי את המשחק שוב, רק שהפעם המשחק על רזולוציה 1600x1200 ועל ההגדרות הכי גבוהות של המשחק. Intel 2 Core Q6600 8M, NVIDIA 8800GT G92 512M הבעיה היא שאין קול פתאום לא במשחק ולא בתפריט, ונעלמו לי כיתובים מהמסך (לשים לב לתמונות). הוספתי תמונות כדי להמחיש, שלושת התמונות הראשונות הם מהמחשב הישן, ושלושת התמונות הבאות הן מהמחשב החדש. תודה לכל העוזרים, דרך אגב הורדתי את ה Patch 1.1 וזה לא עזר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בשלוש השנים האחרונות הייתי שחקן World Of Warcraft מאז ה beta האמריקאית, ה beta הארופאית, הגירסה הארופאית, ימי molten core ועד ה black temple של היום. תמיד הייתי שחקן hardcore שגמר כל instance אפשרי ושיחק (בשנה האחרונה) תמיד ב 2000+ arena team. אבל לאחרונה יותר מדי דברים קטנים מפריעים לי במשחק ואיני מוצא אותו מרתק באופן מספיק. השנה יוצאים שני משחקים חדשים Warhammer online , Age Of Conan שניהם mmorpg ואמורים להיות איכותים ובעלי משחקיות גבוהה שימשכו מיליוני אנשים. אני מתלבט איזה משחק לקנות כאשר אני נוטע לכיוון war בגלל הסיפור העשיר (מאז 1983) והגזעים שבו בניגוד ל aoc שבו ישנם רק human. מעניין אותי אם ישנם פה עוד שחקני mmorpg בעלי התלבטות זהה, ולאיזה כיוון הם ילכו.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אפשר לשחק ברשת ? יש לי מישחק מקורי יש סרברים ישראלים ? מישהו יכול להביא לי סרברים טובים
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
חבילת ההרחבה הרשמית KANE'S WRATH הוכרזה והיא תכלול כנראה גם SUBFACTIONS כמו בEMPEROR BATTLE FOR DUNE ויותר דומה לגנרלים מZERO HOUR, בנוסף לכך משימות חדשות במשחק יחיד ומצב משחק חדש WORLD DOMINATION, לQ&A הראשון כנסו ללינק http://www.gamespot.com/pc/strategy/commandconquer3kaneswrath/news.html?sid=6176655&tag=topslot;title;1
-
- 79 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין את הפאטצ \ עדכון הראשון של המשחק (זה כותב לי שהקובץ בעל אותו שם אבל לא הקובץ שצריך משהו...) (לא החלפתי שום קובץ...)
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
איך אני מעלה את השוער בקרן ב- FIFA 08? כתוב שצריך ללחוץ על R אבל זה לא עושה כלום.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
רבותי עד כמה שזה מצער EA התחילה כבר לקנות מניות של Take-Two למי שלא יודע Take-Two הבעלים של רוקסטר -המפתחת של GTA כנראה זה לא ישפיע על GTA4 אבל בטח יהיה לזה השפעה על GTA5 ומעלה או איזה שם שלא יקראו לו אני מעריך שיצא GTA כל שנה שיהיה ממוסחר וממוחזר וחבל גם משחקים אחרים יהיו בזיכיון של EA כמו בולי לדוגמה אם EA תצליח http://www.gamespot.com/news/6186640.html
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://eu.blizzard.com/wwi08/news.xml#11.02.08
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-