עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NeptuneMB,

בשעה טובה ומוצלחת יצא המשחק. קיבל 8.8 בGS. הכל טוב ויפה, רק שיש בעייה קטנה ונורא מעצבנת!! אני לא יודע לכמה יש אותה, אבל היא מטרידה אותי !! בעיית פונטים!! רואים את כל התפריט בהתחלה מטושטש!....כאילו שמו עליו ספריי כזה.. גם בתוך המשחק זה קורה... למישהו יש פתרון למקרה המוזר הזה?? (הנה תמונה) http://up.elsf.net/picture.php?file=Elsf-1163629974755.GIF

2. אהלן, אשמח מאוד אם תמליצו לי על משחקים למחשב הבא: AMD 3800X2 939 1 GB RAM X800GTO2 @ X850XTPE

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by A.J,

שלום ביקשו ממני להתקין מינקראפט לאחיין שלי ילד בן 10, ראיתי שיש 2 גירסאות גירסת וינדוס 10 וגירסה קלאסית, איזה גירסה כדי להתקין לילד שרק מתחיל לשחק בזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התחלתי להתעניין בסימולטורים ואחרי שחטפתי שוק מהריאליזם של Lock On (המטוס התפוצץ על מסלול ההמראה בגלל שלא הזרמתי מספיק CO2 למנועים או משהו כזה) החלטתי לעבור למגזר האזרחי של סימולטורי הטיסה, ולכותר הדגל: MS Flight Simulator 2004. אך לפני שאני מתחיל לשחק, מעניינים אותי כמה דברים: 1. הבנתי שאפשר לשחק גם עם מקלדת, אבל האם עדיף ג'ויסטיק? האם השליטה איתו יותר נוחה והאם זו יותר עניין של תוספת לריאליזם של המשחק? 2. אם נגיד אני מתכנן להטיס איזה בואינג חביב מנתב"ג לניו יורק למשל, האם הטיסה תארך 14 ומשהו שעות כמו טיסה אמיתית? 3. משיטוט בפורום סימולטורים בגיימר, שמתי לב שהם עורכים מטסים של חברי הפורום, אבל בשביל להיות שותף במטס צריך להכיר נתיבי אוויר, לדעת להשתמש במפות GPS, להכיר …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.

6. המשחק החדש בסדרה הנודעת נחשף במלוא היקפו עם מנוע חדש ועולם משחק נרחב הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-25-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-deus-ex-mankind-divided/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

אני חייב לשתף אתכם במשחק שמצאתי בביקורות של YNET לא מזמן. זהו משחק חינמי חדש, אשר חובבי FALLOUT למיניהם יעריכו מאד(שיטת קרבות זהה) . הוא בנוי על TURN BASED COMBAT, לאומת הREALTIME הנפוץ. התחלתי לשחק בו לפני כמה שבועות, ומאז אני פשוט מכור. מדובר בשליטה של קבוצה של 3 חיילים, כאשר ניתן לפתח כל אחד מהם. יש אינספור סוגים של נשקים במשחק(כנראה בסביבות ה60-70+) והתמחויות שונות שניתן לפתח. כלומר יש כאן אלמנט של RPG מהבחינה שניתן לפתח את הדמויות. ניתן לבצע קרבות של 1X1 עד אפילו 5X5 שחקנים, כאשר יש גם כמה סוגים של משחקים(בסגנון ה capture the flag). המשחק מאד ממכר, והכי חשוב-חינם לחלוטין. מה שכן, ניתן לקנות חבילות של כסף GUNROX, שאיתו ניתן לקנות כל מיני דברים מועילים מאד, אבל זה כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by amirx19,

אמור לצאת היום לא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SilentBob,

המפתחת של Destiny פצחה במבצע ייחודי עבור מי שרוכשים פחיות \'רד-בול\', והמפתחת של Dying Light עטה על ההזדמנות לעשות ממנה צחוק עם מבצע \"ייחודי\" משלה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dying-light-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%9e-destiny/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. סדרת Greatest Hits של סוני חוזרת בגלגול חדש ומשתלם לכתבה

11. Started by Kenny,

היי אנשים, יש לי כאן את המשחקים האלו. רציתי לדעת מה לדעתכם היה משחק יותר מעניין ? מבחינת גרפיקה והכל הם אותו דבר אני מניח, רק קו עלילה שונה. התחלתי לשחק קצת ב Lost and demand ושמתי לב שהרבה מסגנון המשחק הוא סביב האופנועים והקנופיה ופחות "לבד". מה לדעתכם היה משחק מוצלח יותר? ממה נהנתם יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. סקר שמאוד מעניין אותי שבתכלס בא לענות לי באופן אישי על סוג הגיימרים בפורום של HW. אבל מה דעתכם להעלות סקר כזה רישמי (ומעט משופר,ויותר מקיף...) ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איזה רשימה שחורה בדיוק אתה נכנס

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האקדמיה הרשמית לאמנויות המדע והאינטרקטיב ובקיצור למשחקי מחשב ( :-) ) המכונה AIAS The Academy of Interactive Arts & Sciences בחרה בפעם ה-11 את משחקי השנה שלה לשנת 2007 . בחירה זו שהחלה בשנת 1998 נחשבת לאליטה של ההכרה והכבוד בענף הגיימינג. הזוכה הגדול הוא Call of Duty 4: Modern Warfare כפי שתשימו לב הזכיות הן גורפות הן לקונסולות והן ל PC למרות שיש קטגוריה אחת משחק הפיסי והקונסולה של השנה רשימת הקטגוריות והזכיות העיקריות: Outstanding Achievement in Animation---> Assassin's Creed * Outstanding Achievement in Art Direction--->Bioshock *Outstanding Achievement in Visual Engineering--->Crysis *Outstanding Achievement in Story Development--->Bioshock …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מדובר ב-Marvel Super Heroes, גרסת ה-Arcade. ראיתי בהמון מקומות איזה 3 דרכים שונות ואף אחד לא עובדת לי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Snake_Eater,

שלום, בזמן שאני משחק על שרת, לא משנה איזה, לפעמים המשחק מעיף אותי בטענה שאיבדתי את החיבור ל-EA Online. זה קורה תוך כדי המשחק עצמו ולא במעברים בין מפות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MishaK,

http://www.gamershell.com/news_BTheMatrixOnlineBunveile.shtml זה צריך להיות משהו טוב...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by avi.hagit,

איפה אני יכול להוריד את הדמו של הניד פור ספיד הישן או החדש אים זה אפשרי בכלל?? אם כן תנו לי את הקישור עד להורדה כי אני לא יודע מה עושים שם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. היגעתי לאיזה אבן כזאת שאני מבקש מישאלה להיות עשיר ואז הכל נופל עליו והוא מת... מה זה הסוף המסריח הזה? משהו מוזר ביותר... יש שם משהו אחר שאני צריך לעשות מישהו יודע?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SendaRider,

אהלן, התקנתי אתמול את המשחק SBK 2010, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לשחק ושמתי לב שאין את הרעש מנוע שלי... כל הרוכבים האחרים כאילו על המסלול שומעים את המנוע רק את שלי לא שומעים... יש למישהו מושג ? תודה מראש.

21. היצירה החדשה פרי מוחו הקודח של האדם אשר הביא לנו את Metal Gear Solid מאבדת את הבלעדיות המוחלטת עבור ה-PlayStation 4 - עוד לפני ההשקה הרשמית לכתבה

22. Started by OC,

תגידו למה דחו את אלף ליף 2?? שמעתי שתי גירסאות אחד ביגלל החגים שתיים ביגלל איזה אקר מסריח שפירסם את הקוד שלהם ברשת :-X

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AmitDanan,

התקנתי את Hitman Absolution החדש כאשר אני לוחץ על האייקון של ההפעלה המחשב חושב כאילו המשחק עולה ואז לא קורה שום דבר, בדקתי את זה במנהל משימות אני רואה שהתהליך מתחיל אבל קורס. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אולי חסר לי זיכרון אני עם ניצול של 31% מתוך 3.5GB ללא השימוש במשחק, מישהו מכיר את הבעיה הזאת ממה היא יכולה לקרות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Elram,

מזה במדוייק xbox? איך הוא משמש dvd בסלון? כמה הוא עולה בחול והאם אפשר לעדכן אותו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.