משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לסטים, התוכנה נתקעת (ולא חוזרת לעצמה, גם אחרי זמן מסוים) הבעיה נמשכת כבר כמה ימים, וניסיתי לרסט את המחשב ואת הראוטר, אך זה לא עזר לבעיה. למישהו יש פתרון? צירפתי תמונה של המצב שבו התוכנה נתקעת תמיד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
---------------------------------------------------------------------------- קודם כל ,אדמינים - אל תבהלו! זהו תר חוקי לכל. הגרסה שעליה אני מעלה את נושא ניתנת ל15 יום באופן חוקי מחברת EPIC! --------------------------------------------------------------------------- אז ככה לכל מי שהתנסה עם הגרסה הזאת יש לי שאלה אליכם: הורדי את הגרסה הזאת ב-65 קבצים של 15MB ועכישו יש לי בעיה בלהתקין אותה.. זה לא משחק שבא בפורמט ISO או BIN אלא זה פשוט לקחו את תוכן הדסיק וקיבצו אותו לקבצי RAR! אני מקווה שעד כאן ברור. טוב אני לוקח את הקובץ הראשון נפתח WINRAR ושמה תיקה בשם UT2003 אני לוחץ עליה ועשה לה EXTRACT (מקווה שכולם מסכמים איתי) אך זה רושם לי מלא ERRORS! WRONG METHOD. ניסיתי גם לפתח את זה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=13573
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמממ אנשים אני ממש ממש ממש ממש רוצה מאוד את police quest swat הראשון !! אתם בטח שואלים למה אזז פשוט נזכרתי במשחק הזה וכמה כיף הוא היה !!@@! אז בבקשה אנשים אם אתם מקירים מישהו שיש לו או אתם מכירים מקום שאפשרי להוריד ממנו את המשחק או בכלל כל דבר שקשור לזה !! בבקשה תעזרו לי !! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני כרגע משחק בMedal of Honor Pacific Assault והבנתי לפי ההגדרות שאין שם AA ושאני יכל לפעיל את זה דרך הדריבר אז היכן אני בדיוק משנה חברים?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:16:23 שיניתי לזה!זה בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בסימולטורים ואחרי שחטפתי שוק מהריאליזם של Lock On (המטוס התפוצץ על מסלול ההמראה בגלל שלא הזרמתי מספיק CO2 למנועים או משהו כזה) החלטתי לעבור למגזר האזרחי של סימולטורי הטיסה, ולכותר הדגל: MS Flight Simulator 2004. אך לפני שאני מתחיל לשחק, מעניינים אותי כמה דברים: 1. הבנתי שאפשר לשחק גם עם מקלדת, אבל האם עדיף ג'ויסטיק? האם השליטה איתו יותר נוחה והאם זו יותר עניין של תוספת לריאליזם של המשחק? 2. אם נגיד אני מתכנן להטיס איזה בואינג חביב מנתב"ג לניו יורק למשל, האם הטיסה תארך 14 ומשהו שעות כמו טיסה אמיתית? 3. משיטוט בפורום סימולטורים בגיימר, שמתי לב שהם עורכים מטסים של חברי הפורום, אבל בשביל להיות שותף במטס צריך להכיר נתיבי אוויר, לדעת להשתמש במפות GPS, להכיר …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FIGHTING FORCE 1 או איך שכותבים את זה.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה אחרי הפאב הזה שמתחילים בשלבים אז בשלב הראשון זה נתקע תמונה: http://img368.imageshack.us/img368/671/8636fz8.jpg אין בעיה חומרתית ניסיתי להוריד מהגרפיקה ניסיתי להתקין מחדש לא פעל מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק מגיע ב 2 דיסקים מה ההבדל בין הדיסק הראשון לשני? התקנתי את הדיסק הראשון וזה אפילו לא ביקש את הדיסק השני גם כשמשחקים זה לא מבקש אותו מה ההבדל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השקה בהפתעה של חנות ה-Epic Store יחד עם כמה כותרים בלעדיים תנסה להכניע את הכמות האינסופית של הפלטפורמה מבית Valve באמצעות דגש על תנאים טובים יותר עבור המפתחים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מכשיר PSP ויש לי אפשרות לקנות משחקים צרובים (גרסה אירופאית) והשאלה היא האם הוא קורא דיסקים צרובים? (מקווה שזה שייך לפורום הזה)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק שהוא כותב לי script hook v critical error מה אני יכול לעשות כדי שזה יסתדר והמשחק יעבוד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מקשים ואיך מעבירים ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9631 למי שלא מבין יש חנות ביפן שמוכרת כמה מישחקי 360 אמריקאים ב4 דולאר :lol: וזה מיצתרף לידיעה שהיתה לא מיזמן ש360 משומשים ביפן נימכרים בפחות מ200 דולאר :lol: ואני יצרף את זה רק כדי להרגיעה תקריז פאנבויסים של נינטנדו לשבוע הזה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9629 יחי מיאמוטו :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כפי שהבטחתי , אני גאה לפרסם את הספונסר הראשון של הקבוצה , מדובר בחברת GIGABYTE שתתמוך מהיום באופן מלא בקבוצה , אנחנו שמחים על הצטרפותם ומבטיחים לעדכן על עוד התפתחויות בקרוב מאוד! יובל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנות אמפריה, שתהיה חזקה מבח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל בחינם 2 מתוך שלשת המשחקים הבאים: Tom Clancy’s The Division® 2, Resident Evil™ 2, Devil May Cry™ 5 איזה מהם הייתם ממליצים לקחת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר, עם הצעה מרשימה כמיטב המסורת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק במשחק הזה ואני חייב להגיד שזה אחד המשחקים הקשים שישחקתי. וזה באמת משחק טוב. ראיתי באיזה WALKTHROUGH אחד. שרשום בסוף שיש רק מעטים שגמרו את המשחק הזה. אז מישהו פה גמר את המשחק הזה? זה באמת משחק קשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המשחק על מקסימום הגדרות כולל SOFT SHADOWS ומעודכן ל1.03 בהרצה המשחק ממוצע 60FPS ב1024X768 אבל תאכלס המשחק אפילו לא 33FPS הורדתי VSYNC וSOFT SHADOWS ושוב אותה בעית FPS על המפרט הקודם שלי הרצתי את המשחק חלק על MED-HIGH ב1024X768 כמעט 45FPS אגב יש כול מיני בעיות עם המשחק כאילו השחקן "מרחף" ולא בדיוק "הולך" על הקרקע,מה שגם המשחק נתקע האם עוד מישו נתקל בבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה בדיוק? לפני שנה הייתי יכול להוריד ולשחק (זה חוקי לחלוטין!) ופתאום אני לא יכול?! ??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-