משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אתם יכולים בבקשה להגיד לי האם המשחקים האלו יעבדו אצלי על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? יש לי : athlon 64 3000 geforce 6800 gt 256 (1024) 512+212 זיכרון פנימי 160 ג'יגה 8mb דיסק קשיח כל שאר הרכיבים מעולים, אבל נראה לי שזה מה שחשוב למשחקים. המשחקים הם: אנריל 3 באטלפילד 2 דום שלוש פאר קרי וכ'ו..., בקיצור, משחקים כבדים- כבדים מאוד. (לא היה לי כוח לכתוב באנגלית >_<) אז הם יעבדו בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? ואגב) ההודעה נראית מוזר כי יש לי איזשהי בעיה שאני לא יכול לכתוב באינטרנט בעברית, אז אני כתבתי בוורד ומעתיק) בתודה, שאולי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר ב-Marvel Super Heroes, גרסת ה-Arcade. ראיתי בהמון מקומות איזה 3 דרכים שונות ואף אחד לא עובדת לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שנהנתם ! אם כן.. פרגנו בלייק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנהל סטודיו הפיתוח המפורסם של חברת Bethesda מבהיר את הכיוון עבור המשחק המסתורי Starfield לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה לכל מי שניכנס יש לי בעיה ב POSTAL 2 לא יודע עם כתבתי טוב תמישחק בקיצור כל פעם שאני ניכנס למישחק זה מראה לי ברשת ולא עם אשתו שנותנת לו משימות ניסתי לעשות עם אישתו מישחק רגיל ולא ברשת ולא מצליח יש לי רק אפשרויות של ברשת למה זה ככה אני רוצה מישחק רגיל לא ברשת נ.ב ברשת זה multiplayer אני חדש סליחה עם עברתי על איזה חוק על תינעלו לי תנושא בבקשה ועם אתם נועלים לפחות תעזרו לי תודה רבה שבוע טוב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המשחק על מקסימום הגדרות כולל SOFT SHADOWS ומעודכן ל1.03 בהרצה המשחק ממוצע 60FPS ב1024X768 אבל תאכלס המשחק אפילו לא 33FPS הורדתי VSYNC וSOFT SHADOWS ושוב אותה בעית FPS על המפרט הקודם שלי הרצתי את המשחק חלק על MED-HIGH ב1024X768 כמעט 45FPS אגב יש כול מיני בעיות עם המשחק כאילו השחקן "מרחף" ולא בדיוק "הולך" על הקרקע,מה שגם המשחק נתקע האם עוד מישו נתקל בבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה בדיוק? לפני שנה הייתי יכול להוריד ולשחק (זה חוקי לחלוטין!) ופתאום אני לא יכול?! ??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילת never settle reloaded שלא נעשה בה שימוש. 200 ש"ח. שי 0508680988
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש....פצצתי,,,,יש לי 80 ג'יגה הרדדיסק במחשב ואני לא יודע למה לנצל אותו,,,ניסית להוריד את המשחק- SONIC ADVENTURE DX ואני לא מוצא,,,אני לא מוצא שום משחק,,,כל האתרים המסריחים,,,מבקשים ממך להצביע בשבילהם 80 פעם ובסוף זה לא מורי,,,,מישהוא אולי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים,,,והלוואי ותמצאו לי את- SONIC ADVENTURE DX תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי עותק מקורי של המישחק אצלי בבית והשאלה היא האם המישחק הזה שווה משהו ? מישהו יצא לו לשחק בו ? הוא שווה משהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על זה שלקחתי לך חלק מהשיר של הפראג שלך זה פשוט היה ממש מתאים kalabokk
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עברתי על המפות וכולן פשוט עצומות למצב של 2-4 שחקנים בsplit screen.... יש למישהו המלצה על מפה קטנה שלא צריך 10 דקות רק כדי להיתקל במישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לאחסן חפצים ? יש מלא דברים שאני מוצא שאני בטוח שמתישהו אני אצטרך אותם אבל המגבלת משקל כל כך נמוכה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות סרט של קנטר שאני משחק שם? לצלם משחק ואז לערוך אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה16 ביולי עד ה30 ביולי יש ארוע משחקי אונליין נושא פרסים מEVGA המשחקים שנכללים בתחרות הם: Team Fortress 2, Left 4 Dead 1, Left 4 Dead 2, Battlefield 3 or Counter Strike: Global Offensive (אגב יש עוד הגרלות בפייסבוק ובטוויטר) יותר פירוט: How to Enter: Enter your Steam ID and/or BF3 Soldier Name below Qualifying game play starts 7/16/2013 Play more than 2 hours to qualify for Prize Level 3 Play between 1 and 2 hours to qualify for Prize Level 2 Play any length of time under 1 hour and qualify for Prize Level 1 Requirements to participate: 1. You are at least seventeen (17) years of age or older (and have your parent/legal guardian's perm…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר אותו והוא לא עובד לי במשחק, מה לעשות? גיימפאד של לוג'יטק ,הדגם הנפוץ rumblepad 2 נראה לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sierra החליטה לסגור את הסרברים של מספר משחקים ברשת (21 משחקים): 1. Alien vs Predator 2 2. Arcanum 3. Caesar IV 4. Dark Reign 2 5. Emperor: Rise of the Middle Kingdom 6. Empire Earth 7. Empire Earth 2 8. Empire Earth: Age of Conquest 9. Ground Control 10. Ground Control2 11. Homeworld 12. Homeworld: Cataclysm 13. Nolf2 14. Red Baron 15. Sanity 16. Star Trek: Armada 17. SWAT3: EE 18. SWAT3: GOTY 19. The Incredible Machine 20. Tribes2 21. Vampire http://forums.vgames.com/ann.jspa?annID=332 פתחו גם עצומה לא לסגור את הסרברים של AVP2 http://www.petitiononline.com/avpplay/petition-sign.html אודה לכם אם תחתמו על העצומה מאחר שאני עדיין משחק במשח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חזק יחסית Dell Studio XPS 1640 Intel Core 2 Duo P8600- 2.40GHz, 3MB Cache, 1066MHz 4GB DDR3 1GB ATI Radeon HD 3670 והתקנתי את המשחק Sniper: Ghost Warrior ואחרי 15 דק' של משחק הוא מתחיל לזוז בדיליי.. צריך לחכות בערך 5 דק' עד שזה יסתדר, ושוב זה זז בדיליי וחוזר חלילה.. מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה? יש לי כרטיס מסך חזק יחסית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אנשים מה שלומכם? בעקבות בקשת Sectorix ו Hectic החלטתי להראות לכם איך השיטה עובדת! להלן תמונה של נקודות דירוג לפי גודל הטורניר:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקי רשת = משחקים קללים כפי שיש ב-YNET ו-NRG כלומר מבוססי ג'אווה ודומיהם. הבעיה היא שכל כמה רגעים המשחק זוחל עד שלפעמים הוא נעצר ואז ממשיך רגיל. מה הסיבה לבעיה/תקלה מהסוג הזה ומה הפתרון המומלץ? מדובר בכמעט כל סוגי המשחקים כולל משחקי חשיבה, קלפים, סימולטורים, מירוצים ועוד ועוד...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת יצא המשחק. קיבל 8.8 בGS. הכל טוב ויפה, רק שיש בעייה קטנה ונורא מעצבנת!! אני לא יודע לכמה יש אותה, אבל היא מטרידה אותי !! בעיית פונטים!! רואים את כל התפריט בהתחלה מטושטש!....כאילו שמו עליו ספריי כזה.. גם בתוך המשחק זה קורה... למישהו יש פתרון למקרה המוזר הזה?? (הנה תמונה) http://up.elsf.net/picture.php?file=Elsf-1163629974755.GIF
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT בעבר הוא רץ לי חלק
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה בסגנון של GENERALS
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כל מיני פורומים ואתרים לארנשים שאוהבים משחקי תפקידים למחשב. גם אתרים ישראליים בעברית אבל גם באנגלית. אז מה כל האתרים, הדפי פייסבוק והפורומים שאתם מכירים? אני האמת מחפש בעיקר בתור מפתח משחקי כדי שאנשים ינסו את המשחק שלי(בפיתוח).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-