עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, אבא שלי עכשיו נמצא בחו"ל, והוא אמר שהוא מצא לי חנות שכול המשחקים שם ב50% הנחה. אז, איזה משחקים אתם ממליצים לי? אני מעדיף משחקים שמתרכזים יותר במולטי, כי משחקי סינגל אני יכול להשיג בדרך לא דרך . אני אשמח גם להמלצות על משחקים שכיף לשחק איתם בשלט של ה360 על המחשב. תודה לעוזרים! אלון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Rabbi nachman,

היי כולם אני חדש כאן. רציתי לשאול אנשים שמבינים בקאונטר סטרייק גלובל אופנסיב- האם יש הבדל מבחינת ביצועים של המשחק בין רזולוציה של 1920-1080 לבין 1024 768. האם מבחינת ביצועים ומהירות של המשחק יש הבדל בין זה לזה . אני מתכנן לקנות מחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי מהירה... אז האם יש הבדל במהירות בין שתיי הרזולוציות הנל? תודה אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MishaK,

http://www.gamershell.com/news_BTheMatrixOnlineBunveile.shtml זה צריך להיות משהו טוב...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dmkiller1,

שלום חברים, יש ברשותי שני משחקי BF3 עם רישיון ורק אחד מהם מותקן במחשב כמובן, אני משחק במשחק זה כבר שנים, משום מה האנטישמיות חוגגת גם במשחקים, וקשה להם שיש ישראלי שיותר טוב מהם כנראה, וזרקו אותי כבר מהרבה שרתים ותיכף לא לא נשאר לי שרת שאוכל לשחק בו, אנא מכם, תעזרו לי איך לגרום לכך שלא יזהו אותי. אני לא יודע איך השרתים שלהם מזהים שחקנים, אולי אתם יודעים, בבקשה אני מתחנן לעזרה, מה עליי לעשות? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המשחק החדש בסדרה הנודעת נחשף במלוא היקפו עם מנוע חדש ועולם משחק נרחב הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-25-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-deus-ex-mankind-divided/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sargon,

רציתי להוריד את SF4 לIPAD שלי אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחנות האפליקציות על הIPAD שלי. יש מצב שSF4 לא נמכר בישראל? https://itunes.apple.com/us/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8 עריכה: מסתבר שSF4 זמין רק למכשירי IPHONE ו IPOD ולא לIPADS.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ABL,

מה16 ביולי עד ה30 ביולי יש ארוע משחקי אונליין נושא פרסים מEVGA המשחקים שנכללים בתחרות הם: Team Fortress 2, Left 4 Dead 1, Left 4 Dead 2, Battlefield 3 or Counter Strike: Global Offensive (אגב יש עוד הגרלות בפייסבוק ובטוויטר) יותר פירוט: How to Enter: Enter your Steam ID and/or BF3 Soldier Name below Qualifying game play starts 7/16/2013 Play more than 2 hours to qualify for Prize Level 3 Play between 1 and 2 hours to qualify for Prize Level 2 Play any length of time under 1 hour and qualify for Prize Level 1 Requirements to participate: 1. You are at least seventeen (17) years of age or older (and have your parent/legal guardian's perm…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KingYes,

לא מצאתי איזה אשכול רישמי על המשחק.. אז פתחתי את האשכול הזה. בגדול.. יש קובץ של הגדרות שלפני שמפעילים את המשחק.. שמה אתה מגדיר את המקשים + רזולוציה. האם יש דרך יותר טובה לערוך את ההגדרות (אפקטים, AA, שאנדואו)? האם המשחק הזה בכלל תומך ב-GAMEPAD? כי זה לא נראה לי. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עוד הצעות מעניינות לחובבי המשחקים שביניכם: המולטיפלייר ל-Black Ops 3 זמין להתנסות חינמית למשך היממה הקרובה, משחק האסטרטגיה Ashes of the Singularity מוצע בחצי מחיר וגם משחקי סדרת ARMA נמכרים בהנחות נראה שאנשיה של חנות המשחקים בפלטפורמת ה-Steam נמצאים במצב רוח מלחמתי משהו בימים אלה – ומציעים מספר דילים שעשויות לעניין את חובבי משחקי הפעולה ומשחקי האסטרטגיה. ראשית, לשחקנים מוצעת הזדמנות לנסות את חבילת ה-Multiplayer Starter Pack הטרייה של משחק הפעולהCall of Duty: Black Ops 3 באופן חינמי – עד לשעה 23:00 מחר (יום ראשון, ה-28 בפברואר), בהורדה דרך תוכנת ה-Steam שלהם. מי שיתרשמו לטובה יוכלו לרכוש את החבילה במחיר הסטנדרטי שלה שעומד על 15 דולר, או לרכוש את Black Ops 3 במלוא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dj_horse,

לכול אלה שיודעים כיצד לעבור במשחק את הרי הרוקי שיעזור לי בבקשה. כול מי שעבר את המסך או הגיע אליו בוודאי יודע שצריך להרוג שני אנשים. את האיש הראשון הרגתי אבל השני נימצא בקומה שאני לא יודע איך להגיע אליה. אפשר עזרה בלעבור את המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yan_ymar,

לחבר שלי יש סימס 2 ויש לו קצת בעיות כשהוא משחק יש לו כל מיני קוים כאלה ואפקטי צבא שקופצים לו ככה מוזר ואי אפשר כל כך לשחק ככה... מישהוא שמע אל זה משהוא??? מישהוא יכול לעזור??? תודה מראש לעוזרים.!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RoyShefy,

סיימתי אותו אחרי בערך 8 שעות של מתח ואנדרנלין שלא נראה לי שעברתי מול העולם האמיתי. הסיבה שפתחתי את הת'ראד הזה במקום פשוט להמליץ עליו היא שלמשחק הזה מגיע יותר. רוב האנשים לא שמעו על המשחק הזה שד"א שונה לו השם ל - Indigo Prophecy. לדעתי זה חבל, ולכן אני פוקד על כל מי שקורא את זה לקנות את המשחק בהקדם האפשרי. הגראפיקה לא מדהימה או חדשנית ברמות אבל כל זה לא משנה, כתשחקו במחשק הגאוני הזה, אתם תבינו. 11 מתוך 10 לטעמי ולטעם כל החברים שלי ששיחקו במשחק. לינק לביקורת של האתר GameSpot - http://www.gamespot.com/pc/adventure/fahrenheit/index.html?q=Indigo%20Prophecy הסיבה שהמשחק קיבל 8.4 היא כנראה בגלל הגראפיקה (סגנון מקס פיין 2).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Trumpeldor,

החל מהיום הPWP נפתח גם לשחקני הPC המהוללים, לאחר שהיה מוגבל למי שעשה pre order במקומות מסויימים DAO-12 shotgun custom flechette ammo for the DAO-12 flash suppressor for the SKS sniper rifle Type 88 Light Machine Gun http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/20/physical-warfare-pack-available-at-no-extra-charge-now-on-pc-and-xox-360-today.aspx תעופו על עצמכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SilentBob,

מיקרוסופט או סוני, מציאות רבודה או מציאות מדומה? אנחנו לא יודעים מי תנצח, אבל נכון לעכשיו שתי האפשרויות נראות פשוט מעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-2015-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%a9%d7%a0%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by naknir,

אהלן חברים, קניתי היום את Half Life מקורי ב-100 שקל, הורדתי והתקנתי את ה-Counter Strike 1.5 Mod Full מהאינטרנט וגם הורדתי והתקנתי עדכון ל-Half Life לכרסא הכי חדשה. בנוסף, התקנתי גם את The All Seeing Eye. אחרי כל ההתקנות, הפעלתי את ה"עין" וניסיתי להיכנס לשרת. כשלחצתי על סרבר מסוים פעמיים, המשחק כאילו עלה ואז פתאום לפני שאפילו עשיתי משהו אני מקבל הודעת שגיאה: Could not load library D:\Sierra\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll. אין לי מושג למה זה קורה!! בנוסף כשנכנסתי ל-HL עצמו בלי ה"עין" וניסיתי לעשות משחק Multiplayer הוא כתב לי שהגרסא של ה-HL שלי לא מעודכנת והאם להיכנס לאינטרנט ולחפש עדכונים. לחצתי כן והוא חיפש עדכונים וכתב לי שהגרסא שלי הכי מעודכנת ויצא מהמשחק. וככה כל …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jj516,

התקנתי את המשחק, ועכשיו כשאני משחק בו הדמויות לא מדברות נכון, הם מגמגמות וחוזרות על המילים הרבה! זה רק אצלי או שיש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Rise<3,

מקווה שנהנתם ! אם כן.. פרגנו בלייק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DivineS,

אפשר לזכות במשחק אחד מתוך כל המשחקים שלהם גם אם זה PREORDER תירשמו http://splur.gy/r/fjSjV/r/2GyspCqtZXH

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מנסה בזמן האחרון לשחק במשחק ישן בשם Heist. בגלל תכנות גרוע כל לחיצה מפורשת כלחיצה ארוכה. מאחר ולחיצה קצרה היא ללכת או לירות וארוכה היא בחירה מרובה, קל להבין את הבעיה. כרגע הדרך היחיד שבה אני מצליח ללחוץ ולשחרר מספיק מהר היא ע"י "הפלקת" הכפתור השמאלי עם האצבע. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו. כל אופציות ה-Compatibility ב-7 לא עזרו. ניסיתי להריץ את המשחק מ-XP ע"י VM. ניסיתי להוריד את ה-polling rate למינימום של 125Hz (עכבר G5). ניסיתי תוכנות שמאמצות את המעבד, המשחק קירטע אבל זה עדיין לא עבד. ניסיתי להוריד את ה-priorety במנהל המשימות להכי נמוך. בהמלצת חבר ניסיתי גם להשתמש במתאם PS\2 (עם עכבר אחר, ה-G5 לע יכול לעבוד דרך PS\2) לא רק שלא עזר, עכשיו גם ה"פליקים" לא נקלטו, כנר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שמעתי שיצא ואני רוצה להוריד אבל אני שואל אם כדאי לי להוריד בגירסת הדיוידי?מה יש בכלל בדיוידי?שמעתי שבאמצע המשחק יהיה כל מיני סרטונים זה יפריע לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני ממש אודה לכם אם תכתבו לי כמה אתרי שיתוף קבצים טובים שאתם משתמשים.... [move]תודה מראש... [/move]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by GameGems,

אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם הסיפור מאחורי סדרת משחקי Elder Scrolls מבית בת'סדה, שהצליחה בו זמנית לקטוף לא מעט פרסי "משחק השנה", ובו זמנית כמעט גרמה לחברה שיצרה אותה לפשוט רגל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SpEcToR,

פעם ראושנה העלתי את המשחק ועבד הכל טוב.. ואז שמרתי ויצאתי.. ופעם שניה אני מנסה להיכנס.. אני עושה LOAD.. ואז מתחיל לשחק.. וזה כותב לי כזה : A.I. Disabled מעל לבאר הזה איפה שכתובה לי התחמושת.. ואנשים לא זזים ולא מדברים אלי.. אבל אני יכול לירות בהם והם מתים.. אבל הם לא מגיבים... מה הבעיה? =\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://hellforge.gameriot.com/blogs/Hellforge/In-the-Lens-Mirrors-Edge מה היה קורה אם המשחק היה עובר למציאות? איך זה היה נראה בחיים? הנה התשובה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים