עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by myDGB blws,

http://www.esl.eu/eu/codghosts/5on5/aseries/ יאללה להרשם אני רוצה לראות 8+ קבוצות ישראליות שם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש משחק שלא יגמר ברגע שמישהו מובס בקרב. אני מחפש משחק שיהיה המשכי, שיתן לי מקום להתפתח ובאמת ליצור משהו. להקים חברה שתתפתח ותתפרש ברחבי העולם, ובנוסף שיהיו קרבות כמובן. משחק שמשלב סימולציה ואסטרטגיה. אני חשבתי על the settlers, אבל אני ישמח להמלצות שלכם. תודה רבה, levelone.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by guyshsh,

עברתי כבר על הת'רד של ההמלצות ולא מצאתי שום דבר מעניין.. אני צריך עוד המלצות למשחקים טובים, סגנון FPS, אני אכוון אותכם לכיון שלי.. את Call of Duty 2 לא אהבתי, את Medal of Honor Airborn גם אני שונא, את S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl אהבתי מאוד, את Rainbow six Vegas אני אהבתי מאוד, את Battlefield אני שונא, שיחקתי בכולם, משו לא כבד מידי שכל שניה יש קרב יריות מטורף, משו עם משחקיות טובה ויותר עלילה, כמו STALKER, שאותו הכי אהבתי.. גם את ביושוק סיימתי ואהבתי מאוד למרות שזה סגנון קצת שונה, יש לי מחשב חדש דיי טוב (אתם יכולים לראות את המפרט בצד ימין) כך שמשחקים חדשים יתקבלו בברכה.. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ronen_z90,

מישו יכול להביא לי לינק להורדה(1 או שניים...) בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omrik10,

היום הפעלתי את האוריגין אחרי איזה חודש, הוא ביקש לעשות עידכונים, הנחתי של BF4, אחרי כמה שניות אני רואה שהוא מוריד עידכון ל BC2 שהסתיים די מהר וא"ח ל BF3 4.3G, חתיכת עידכון למשחק ישן, אז היה עידכון? ואם כן מה הוא כולל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , הרבה זמן שאני מנסה לברר ולפתור את הבעייה המוזרה למה במשחקים של פיפ"א ( כולל כולם ) הכרטיס מסך לא בא בכלל לידי ביטוי כמו במשחקים אחרים. כשאני משחק CALL OF DUTY למשל שהוא משחק הרבה יותר כבד בגרפיקה מפיפא המשחק רץ חלק עם פילטרים וכו' אבל בפיפא למשל זה על הפנים ! למשל שמרימים כדור שוער והתמונה זזה על כל המגרש אז התמונה לא רצה חלק אלא בגימגום כזה מעצבן כאילו הכרטיס מסך לא עומד בזה וזה לא נראה לי הגיוני.. קראתי בפורומים אחרים ( RAGE 3D ) שהמשחקים של פיפא בנויים עם אופטמיזצייה לדרייוורים של NVIDIA ולכרטיסים שלהם בעיקר. אולי בגלל זה הדרייוורים של ATI עושים את כל הבלאגן פה..?! לאח שלי יש מחשב כמו שלי P4 2.40 עם פחות זיכרון ממני וכרטיס מסך GF4 MX והמשחק אצלו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

VALVE מתכוננים לגל נוסף של CD KEYS (יותר של CS:GO אבל גם DOTA 2), הם יוסיפו בודקים נוספים מכל אלה שנרשמו ל BETA וכמו כן הם העבירו מספר לא ידוע של מפתחות ל Gamersbook שאמורים בקרוב מאוד לחלק את הקודים http://www.facebook.com/Gamersbook ממליץ להיות מוכנים ולא לפספס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WarMachine,

i hope it allowed here to post boards for games...... here is a new board for the AA game....we really want you to join and enjoy http://www.aafl.vze.com/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by falcor,

עזרה ברמות 30 סולו אני נמצא בנורת' דאונס, והיה כתוב שהחבילה מכילה משימות עד רמה 40, כרגע אני ברמה 29 ואני נאלץ לעשות משימות של רמה 34, ונתקעתי. ברמה 28 עשיתי של 30, ואז 32,.. פשוט אין מספיק משימות כדי לעלות רמות. מה עושים? יש דרכים אחרות לעשות אקספריינס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ScreaMan,

מישהו יודע מתי המנג'ר 2003 יוצא לא הדמו המלא וגם מתי יוצא הסימס החדש זה אם החיות אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לו תעדכנו אותי בבקשה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. על פי דיווחים מהרשת, מיקרוסופט מתקרבת לסיום מגעים בכדי לקנות את Mojang AB, חברת האם של המשחק הפופולארי מיינקראפט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%a7%d7%a8%d7%90/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by navk2,

למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קרייטק חשפה gameplay בתעורכת E3. רמה ויזואלית מאוד גבוהה טריילר:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מיזם הגיימינג ממשיך לנסות לדחוף קדימה את שירות ה-Humble Monthly החודשי הטרי, ומחלק את משחק הפעולה המוצלח חינם לכל מי שיחליטו להירשם אתר ה-Humble Bundle שהחל לפני כחמש שנים בתור שיטה חביבה וצנועה לתרום מעט לצדקה וגם לסייע למפתחי אינדי מתקשים למיניהם, הפך כבר מזמן למנוע בעל משקל בלתי מבוטל בנוף המשחקים של המחשבים האישיים עם חנות מקוונת קבועה, מאות חבילות משחקים (רובן כבר בהתבסס על כותרים של מפיצות בעלות שם ולא בהתבסס על כותרי אינדי) שונות שמתחדשות מדי שבוע או שבועיים – וגם שירות הרשמה מעניין בתשלום חודשי אשר נולד לפני כחצי שנה. שירות ה-Humble Monthly המדובר מציע לחובבי הגיימינג לשלם סכום חודשי של 12 דולר, בתמורה לקבלת חבילת משחקים חדשה בכל פעם – מבלי שהם יודעים מה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי אנשים.. יש לי רשת עם עוד כמה חברים , חיפשנו משחקים שניתן לשחק אחד נגד השני... סימולציות מטוסים... ניסינו את combat flight simulator 3 של מייקרוסופט... אבל זה לא בשבילנו... הוא קצת מסובך , ומעבר לכך , הוא איטי מידי... פשוט איטי... ריאליסטי יותר מידי שכבר אין כיף... קשה לשלוט על המטוס וזה מוריד את כל ההנאה. בכל מקרה, אם מישהו מכיר סימולטור כזה... לא חייב להיות מהשנה האחרונה.. הגרפיקה פחות מעניינת אותנו.. (כמובן שלא יהיה מלפני 6-7 שנים כן?) ושתומך ברשת... מוזמן לכתוב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Armageddon,

I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ItachiSan,

היי, רכשתי את המשחק וכרגע אני ממתין למעבד+לוח אם+זיכרון חדשים לפני שאני אתקין אותו (יקח בסביבות החודש בערך לארגן הכל לדעתי). בינתיים אני מתחיל קצת לקרוא כדי להכיר את המשחק. באיזה שרת כולם משחקים? איזה class נחשב הכי חזק ב pvp וב pve? ולמה אין דיון רשמי לשאול בו את כל השאלות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by the crusader,

סוף סוף השגתי את זה ועכשיו הוא מבקש serial בבקשה עם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה ממש גדול פליז גוד פליז גוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by B@By-KiLLeR,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בוקר טוב ושבת שלום! אני יודע שקודם בודקים ואז קונים אבל מאוד רציתי לקנות את המשחק CRYSIS אז מישהו מכיר את האתר הזה לקניית משחקים? http://www.mediagame.co.il/default.asp תודה רבה ושבת שלום ליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני בחרתי לרשום כאן את ההודעה משום שיותר מדי נפתחים תר'דים על בעיות עם GTA3 ב-XP ובכלל אני מציעה שתרשמו בעמוד למעלה בעיות ופתרונות לGTA3 ככה זה יחסוך ממשתמים הודעות וגם חיפושים מיותרים.. וגם זה משגע תאנשים שכל הזמן פותחים על אותו נושא ת'רד...!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הכירו את המיזם שרוצה להביא את העולם של Red Dead Redemption אל תוך העולם של GTA V לכתבה

24. Started by mt_nro,

האם למישהו יש אתר שאומר מה המקשים של כל משחק? כי קניתי gamepad למחשב (וניסיתי להעזר בכם קצת בקשר למשחקים אבל רק מישהו 1 שם עליי [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227476.0] - עדיין אפשר לעזור! ) ואני רוצה לראות מה מקשים של משחקים לPS2 כדי שאני ידע מה הדרך הכי נוחה לשחק (כן אני יודע שזה לא תמיד הכי נוח, אבל לי לרוב נוח המקשים שהחברות מביאות... חוץ מNBA:-X) הדבר הכי קרוב שהשגתי זה הFAQים ב gamefaqs.com ששם לפעמים כתוב מה המקשים אבל זה רק אם כתבו את המדריך לגרסת הPS2 של המשחק... תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mega1234,

http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=15600 מה שקיצר לי משמעותית את זמני העלייה זה סעיף 2 , אבל זה מוחק את רשימת הFAVORITS והSERVER LIST, כלומר צריך לעשות UPDATE כול פעם שנכנסים למשחק (רצוי לגבות את הקובץ לפני זה).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים