משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
משתלם הכוונה אם יוצא זול יותר מהארץ בהפרש שמצדיק זאת (נאמר, במקום 200 תקבל משחק ב150). מעוניין לשמוע על אתרים או חנויות ששולחות לארץ במחיר סביר (לשקלל את המחיר יחד עם עלות המשלוח).
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש אודה לכם אם תכתבו לי כמה אתרי שיתוף קבצים טובים שאתם משתמשים.... [move]תודה מראש... [/move]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן היום הורדתי את הדמו של מאפיה 2 ל-PS3 והתאכזבתי קצת. קודם כל, בגראפיקה, ציפיתי לקצת יותר, לא הרשים אותי. דבר שני בחווית המשחק- לדעתי הם עשו אותו יותר מידי ריאליסטי. כמו למשל הגבלת מהירות (דבר ששנאתי במאפיה הראשון) זה שאתה מסומן כמבוקש וכל הזמן עולים עליך משטרות אלו דברים די מעיקים במשחק. מה שאין ב-GTA והופך אותו לכל כך כיף. לעומת זאת, אהבתי שם את קטעי הקרבות. מערכת המחסה (cover) ממש טובה לדעתי במשחק, וגם מערכת הפגיעה ריאליסטית. לא כמו משחקים שמפרקים עליך מחסנית ועדיין נשאר לך חצי חיים. מה דעתכם? שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחק שלא יגמר ברגע שמישהו מובס בקרב. אני מחפש משחק שיהיה המשכי, שיתן לי מקום להתפתח ובאמת ליצור משהו. להקים חברה שתתפתח ותתפרש ברחבי העולם, ובנוסף שיהיו קרבות כמובן. משחק שמשלב סימולציה ואסטרטגיה. אני חשבתי על the settlers, אבל אני ישמח להמלצות שלכם. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את המיזם שרוצה להביא את העולם של Red Dead Redemption אל תוך העולם של GTA V לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! לפני כחצי שעה התקנתי תמשחק Hitman Blood Money משחק ממש יפה כמו כולם בסידרה אפילו יותר טוב ובקיצור הינה צלמתי פה תהגדרות של הוידאו של הגרפיקה בבקשה: http://i18.tinypic.com/2mo80nr.jpg ועכשיו רציתי לשואל אתכם עם אפשר לשנות שם משהו בגרפיקה כדאי שאני יראה יותר טוב כי למה קנית כרטיס מסך יחסית נחמד X1950XT זה אמור להפעיל אותו בהגדרות די גבהות אז בבקש תגידו לי מה לשנות אני רוצה לשחק בגרפיקה איכותית הרבה יותר תודה מראש לעוזרים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/special_features/bestof2006/index.html אני כבר הצבעתי והשפעתי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוחץ על הקיצור דרך וכלום לא קורה....לא נטען כלום בדקתי גם בתיקיה NADA מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.polygon.com/2014/11/6/7170359/assassins-creed-unity-far-cry-4-pc-pulled-from-steam אחרי דרישות מוגזמות למשחקים, עכשיו אי אפשר לרכוש אותם דרך steam. טוב נו, גם ככה הם הכריחו אותנו תמיד להשתמש ב uplay המגעיל שלהם. איפה הימים שהכל היה ב steam.... מה השלב הבא ש actvision תשיק שירות משלה ותעביר את המשחקים החדשים שלה לשם ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המשחק הוא Freestyle של gamekiss.com . ביום שלישי התקנתי ושיחקתי על הווינדוס XP אצל דודים שלי ואתמול ניסיתי להתקין אצלי וזה לא עבד והעלה לי את השגיאה הבאה : ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כל מה שקשור ל- visual c++ והרצתי יותר מידי חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה . הנה מה שמותקן לי במחשב : אשמח לעזרה. בתודה מראש , לידור. נ.ב אני עובד עם win 7 enterprise 64bit (חוקי ל- 90 יום ומעודכן)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 15:21:34 הציעו לי להתקין : MICROSOFT VISUAL STUDIO EXPRESSלא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! זקוק למשחקים שירוצו על הגרוטאה שלי (<---- מפרט מימין) , בסגנון של המשחקים שרשמתי בכותרת , כמו כן אשמח למשחקים אחרים שלדעתכם ממש טובים ושיוכלו לרוץ על המערכת שלי... תופתעו לדעת שיש משחקים שרצים סבבה על המערכת שלי למרות שהם לא מתאימים לה כביכול (כמו CS ,FARCRY ואחרים...) תודה על העזרה , גל נ.ב. לא לצחוק על הגרוטאה שלי... יום יבוא ויהיה לי מחשב חדש (כרגע עד תחילת הסמסטר אני לא זקוק לאחד...)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקוע לי המשחק בשלב 15 בלבד אפילו כשמריץ על הגדרות נמוכות עם 4600 נ.ב בשאר השלבים זה עולה יופי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בליזארד הוציאו בובות חדשות ע"פ המשחקים שלהם (warcraft, starcraft, diablo) אשר בקרוב יהיה ניתן לקנות אותם. ניתן לראות תמונה שלהם בכתובת הבאה: http://www.blizzard.com/inblizz/actionfigures.shtml לפי דעתי הם נראות מאוד גרוע. במיוחד הבובות של דיאבלו שאין הרבה קשר בינן לבין המציאות, וגם זו של גרום הלסקרים. אבל ארתס נראה לא רע. לי יש דיאבלו שיושב לי כרגע על המסך, הנה תמונה נתוך הכתבה של מינימייזר על העכבר המרחף (זה שלו?) הרבה יותר מוצלח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג doom 3 מלא?? (מאיפה הכי מהר להוריד)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש מודים למשחק הזה והאם זה אפשרי לעשות אותם כי יש לי רעיון מצוין למוד שאנחנו משחקים בתור שוטר וכל פעם מזמנים אותנו למהומה או לקרב כנופיות כדי להילחם ולפזר את הכנופייה אם מישהו רוצה ויכול לעשות מוד שיקח את הרעיון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתוני המחשב: מעבד: E6750 2.66GHz זיכרון: 2 GB DDR2 כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS משום מה התקנתי משחק לאחי הקטן Lord of the ring conquest והוא עובד טוב מאוד ואז התקנתי Fifa 2010 ועוד איזה משחק של Lego Starwars חדש והם בכלל לא עולים... כלומר ב Task manager המשחקים לא נמצאים בתהליך הפעלה!!! למה זה ככה????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הרבה זמן שלא שיחקתי במחשב.. למען האמת מאז Soldier of Furtune הראשון ושאר המשחקים הישנים מאוד שיכלו לרוץ בפנטיום 3 שהיה לי. עכשיו שדרגתי את המערכת שלי והייתי רוצה המלצות למשחקים בז'אנר פעולה ואסטרטגיה. אסטרטגיה- שלא יהיה מסובך יותר מידי כמו Rome: Total War.. בנוגע לפעולה, גמרתי עכשיו את COD2 (מה זה קצר מידי..לא? בטח זה מיועד יותר למולטיפלייר) והייתי רוצה המלצות בסגנון משחקי המלחמה כמו COD, המשחקים המאוד ריאליסטיים.. אבל תנסו להמנע ממשחקי מלחמת העולם השניה אלא אם כן זה משחק ממש טוב. לגבי גראפיקה, יש לי פנטיום D 805 כפול ליבה 2.66, ג'יגה זיכרון DDR2 וכרטיס מסך GeForce3 Ti200 64MB.. אני יודע שהכרטיס מסך לא פותח הרבה אפשריות של הרבה משחקים, אבל אם הוא הריץ את COD2 חלק …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.lanharbor.com/photopost/showgallery.php/cat/510/password/ לא יודע מה איתכם אני פשוט אוהב את הסדרה הזאת , והגרפיקה כאן נראת מאוד מאוד טובה ומפורטת מאוד אבל עדיין קשה לדעת מתמונות סרוקות (ניתן ללחוץ פעמיים ולהגדיל את התמונה עוד כדי שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בחרתי לרשום כאן את ההודעה משום שיותר מדי נפתחים תר'דים על בעיות עם GTA3 ב-XP ובכלל אני מציעה שתרשמו בעמוד למעלה בעיות ופתרונות לGTA3 ככה זה יחסוך ממשתמים הודעות וגם חיפושים מיותרים.. וגם זה משגע תאנשים שכל הזמן פותחים על אותו נושא ת'רד...!!!!
-
אני מחפש משחק קלפים שקוראים לו Spider ( עכביש ) של מייקרוסופט. זה משחק בסגנון סוליטייר, מי שיודע מאיפה להוריד שיגיד לי בקשה. למשחק יש גרסא גם בעברית וגם באנגלית, אם אתה יודעים מאיפה להוריד את העברית אז תגידו לי למרות שגם האנגלית זה בסדר. בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום הפעלתי את האוריגין אחרי איזה חודש, הוא ביקש לעשות עידכונים, הנחתי של BF4, אחרי כמה שניות אני רואה שהוא מוריד עידכון ל BC2 שהסתיים די מהר וא"ח ל BF3 4.3G, חתיכת עידכון למשחק ישן, אז היה עידכון? ואם כן מה הוא כולל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה היה ברור שההגנה של האלף לייף 2 גרועה אבל כל כך מהר להביא אותו בושה ל value קראקרים למשימה הבאה הנסיך הפרסי 2 או גוסט רכון 2 :lol: :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותר האסטרטגיה הבלעדי למחשב האישי שיגיע בנובמבר נראה מבטיח מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%92-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%97-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-