משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כל מה שצריך לעשות זה להירשם https://www.g2a.com/gr/davidd9@gmail.com דרך הלינק הזה כל אחד יביא את הלינק שלו נעשה מערך חברים גדול ביותר וככה כולנו נהנה מהנחות לדעתי מנהל הפורום יעשה אנשי קשר בנעוץ נוסיף אחד את השני ושכל אחד קונה זה נותן לאחר אם אנחנו נהפוך לקבוצה גדולה כולם יכולים להרוויח ראיתי בפורום בחול שעשו את זה מה אתם אומרים? בסוף מקבלים לינק דומה לזה שאפשר לשלוח https://www.g2a.com/r/gamesells
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמו אהי רואה שכתוב משחקי FPS בGAMER או בVGAMES ואני לא מבין למה אם ותכונים אז תסבירו לי מי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוחץ על הקיצור דרך וכלום לא קורה....לא נטען כלום בדקתי גם בתיקיה NADA מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המנג'ר 2003 יוצא לא הדמו המלא וגם מתי יוצא הסימס החדש זה אם החיות אני לא זוכר איך בדיוק קוראים לו תעדכנו אותי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקוע לי המשחק בשלב 15 בלבד אפילו כשמריץ על הגדרות נמוכות עם 4600 נ.ב בשאר השלבים זה עולה יופי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות סרט של קנטר שאני משחק שם? לצלם משחק ואז לערוך אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בשוק כשראיתי את זה. 2.5 דולר. משחק מוזיקה בלעדי למחשב המשלב מרוצים וסוג של טטריס. מאוד חמוד וממש כיף לשחק בו ויש דרוגים לכל מדינה בעולם כולל ישראל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%9c%d7%9e/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני זוכר שהייתי משחק במשחק המקורי שעות, היה משחק מצויין. רציתי לדעת אם זה על אותו עיקרון של הישנים שהשחקן צריך להגיב לפלישות חייזרים ולשלוח צוותים (לפעמים יותר מאחד) למקומות האירועים. ועם הזמן גם לפלוש לעולם של החייזרים? (אני לא בטוח אם זה היה במקור, אף פעם לא יצא לי להגיע כזה רחוק אבל שמעתי שלשם מגיעים בסופו של דבר) וגם, איזה סוג של משחק רשת קיים? אם בכלל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרייטק חשפה gameplay בתעורכת E3. רמה ויזואלית מאוד גבוהה טריילר:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
העם צריך לקנות איזה חלק? עם כן מה המחיר? עם לא, אז איך? פשוט שוכב אצלי במרתף PS2 וממש אבל ממש חבל לי עליו שאני לא נוגע בו, ועם הוא יהיה מחובר קצת למחשב אז הוא יקבל חיים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי עותק מקורי של המישחק אצלי בבית והשאלה היא האם המישחק הזה שווה משהו ? מישהו יצא לו לשחק בו ? הוא שווה משהו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק קלפים שקוראים לו Spider ( עכביש ) של מייקרוסופט. זה משחק בסגנון סוליטייר, מי שיודע מאיפה להוריד שיגיד לי בקשה. למשחק יש גרסא גם בעברית וגם באנגלית, אם אתה יודעים מאיפה להוריד את העברית אז תגידו לי למרות שגם האנגלית זה בסדר. בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר משחקים בסגנון של the elder scrolls oblivion ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל האתרים שבדקתי (Gamespot,Gametrailers...) כתוב שהוא אמור לצאת ב- 17.2 ל-PC, המשחק נדחה? הוא אמור לצאת למחשב בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! זקוק למשחקים שירוצו על הגרוטאה שלי (<---- מפרט מימין) , בסגנון של המשחקים שרשמתי בכותרת , כמו כן אשמח למשחקים אחרים שלדעתכם ממש טובים ושיוכלו לרוץ על המערכת שלי... תופתעו לדעת שיש משחקים שרצים סבבה על המערכת שלי למרות שהם לא מתאימים לה כביכול (כמו CS ,FARCRY ואחרים...) תודה על העזרה , גל נ.ב. לא לצחוק על הגרוטאה שלי... יום יבוא ויהיה לי מחשב חדש (כרגע עד תחילת הסמסטר אני לא זקוק לאחד...)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סדרת משחקי הנהיגה הנודעת של מיקרוסופט תגיע באביב לראשונה גם אל עולם המחשבים האישיים מבוססי החלונות, עם גירסה חינמית בשם Forza Motorsport 6: Apex ענקית התוכנה מיקרוסופט ממשיכה להפתיע את בעלי המחשבים האישיים, ומאשרת כעת שגם סדרת משחקי המירוצים המצליחה Forza Motorsport תנחת במערכות מבוססות על חלונות 10 – בפעם הראשונה מאז היא הושקה לראשונה, אי שם בשנת 2005 לקונסולות ה-Xbox המקורית. הגיימרים מעולם ה-PC יזכו לקבל גירסה שונה במקצת של המשחק שתכונה Forza Motorsport 6: Apex, תהיה בלעדית למערכת החלונות 10 וככל הנראה גם בלעדית לתקן ה-DirectX 12 ולחנות האפליקציות העצמית של מיקרוסופט, תתמוך ברזולוציות גבוהות של עד 4K – ותהיה חינמית, בנוסף לכל. הכותר מיועד להגיע במה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חזק יחסית Dell Studio XPS 1640 Intel Core 2 Duo P8600- 2.40GHz, 3MB Cache, 1066MHz 4GB DDR3 1GB ATI Radeon HD 3670 והתקנתי את המשחק Sniper: Ghost Warrior ואחרי 15 דק' של משחק הוא מתחיל לזוז בדיליי.. צריך לחכות בערך 5 דק' עד שזה יסתדר, ושוב זה זז בדיליי וחוזר חלילה.. מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה? יש לי כרטיס מסך חזק יחסית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקי רשת = משחקים קללים כפי שיש ב-YNET ו-NRG כלומר מבוססי ג'אווה ודומיהם. הבעיה היא שכל כמה רגעים המשחק זוחל עד שלפעמים הוא נעצר ואז ממשיך רגיל. מה הסיבה לבעיה/תקלה מהסוג הזה ומה הפתרון המומלץ? מדובר בכמעט כל סוגי המשחקים כולל משחקי חשיבה, קלפים, סימולטורים, מירוצים ועוד ועוד...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש אודה לכם אם תכתבו לי כמה אתרי שיתוף קבצים טובים שאתם משתמשים.... [move]תודה מראש... [/move]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראושנה העלתי את המשחק ועבד הכל טוב.. ואז שמרתי ויצאתי.. ופעם שניה אני מנסה להיכנס.. אני עושה LOAD.. ואז מתחיל לשחק.. וזה כותב לי כזה : A.I. Disabled מעל לבאר הזה איפה שכתובה לי התחמושת.. ואנשים לא זזים ולא מדברים אלי.. אבל אני יכול לירות בהם והם מתים.. אבל הם לא מגיבים... מה הבעיה? =\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את המיזם שרוצה להביא את העולם של Red Dead Redemption אל תוך העולם של GTA V לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק אמור לצאת ב2007 לקונסולות הדור הבא ולמחשב האישי http://media.ps3.ign.com/media/812/812841/vids_1.html עוד משחק דומה לו: Eight Days בלעדי לסוני פליסטיישן3 http://media.ps3.ign.com/media/748/748494/vids_1.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הורדתי מודים למשחק והם לא עובדים אשמח להסבר מה לעשות אחרי חילוץ הקבצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה הגיוני? קרה למישהו גם דבר כזה? לא יכולתי לעמוד בסכום ולקחו לי את הכסף..זה פעם שניה שזה קורה לי...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-