עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קודם כול, שנה טובה לכולם . הורדתי את המשחק החינמי Aces High 2, אבל כשאני מנסה להרסם למולטי, זה אומר לי לרשום גם cupon cod או משהוא כזה. מה זה הדבר הזה? איך אני משיג? דבר שני, איך עובד המולטי במשחק הזה בכלל? תודה לעוזרים! אלון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossi21,

התקנתי אתמול את דום 2016 והכול עבד טוב ויפה, אחרי השלב הראשון הכול התחיל לעבוד ממש לאט, ברמה שאי אפשר לעשות שום דבר. לא שיניתי כלום בהגדרות. עדכנתי את הדרייבר של הכ. מסך וזה לא עזר. המפרט שלי: Intel core i5-4440 3.10Ghz 8GB ram SSD 120GB + HD 500GB GeForce GTX 960 2GB האם מישהו מכם נתקל בזה? יש אפשרות לסדר את זה? אשמח לפתרון, תודה *עדכון: הורדתי את כל הגדרות הוידאו ל-Low, וזה הסתדר לי. אפשר לנעול, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mayan_S,

יש עוד מישהו ששם לב שמאז העידכון האחרון המשחק נהיה בלתי שחיק, לאגים שתוקעים את המשחק לכמה שניות? וMATCHMAKING זוועתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by *Roe.S,

שלום קיבלתי את המשחק half-life 2 הרגיל ו Episode 1 קיבלתי אותם היום אז אני ממש לא מבין בזה כלום לאחר ההתקנה של half-life 2 יש לי 3 דברים: HALF-LIFE 2 , Counter-Strike Source , Steam 1. קודם כל מה זה ה Steam המציק הזה? 2. המשחק Counter-Strike לא מעניין אותי, אני לא רוצה לשחק ברשת אני רוצה לשחק בHALF-LIFE 2 - יעני במשחק הרגיל מול המחשב עם העלילה אבל איך פותחים אותו?? אני לוחץ עליו פעמיים ואז מופיע לי ה Steam המעצבן הזה ואין לי מושג מה עושים שם כדי לשחק במשחק הרגיל (ב HALF-LIFE ) לעומת זאת כשאני לוחץ פעמיים על Episode 1 אז המשחק נפתח בלי בעיות (אפילו לא הייתי צריך להתקין אותו) צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Lost Spirit,

באמצע משחק מתחבר אלי לחברים אחד בשם Dani - פתאום אני רואה מישהו בשם VAC-SECURE וטוען לכך שהואשמתי שאני צ'יטר ועלי לתת לו את הסיסמא והמשתמש בכדי לעשות בדיקה זו. כמובן שישר קפצה לי תחושה - הנה אתה עומד בפני קומבינטור המנסה לגנוב את המשתמש שלך. ומדוע? א. האנגלית שלו גרועה. ב. הסיסימא והמשתמש שלי לא אמורים לעזור לו לגלות אם אני צ'יטר או לא. ג. אין לו הוכחות. ד. אני לא צ'יטר! מהי דעתכם? (אני עדיין בשיחה איתו שם, משעשע למדי, הוא די מטומטם)

6. אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zeev86,

אני מחפש משחקי RPG ל2 שחקנים (מבט מלמעלה), נהנתי מאוד מTitan Quest ומהתוספת. ניסיתי את Diablo2 אבל עד כמה שאני לא זונת גראפיקה, הוא לא ממש עובד בWIN7 וגם נורא מפוקסל לימינו. יש עוד הצעות למשחקי RPG ל2 שחקנים? (אפשר גם ז'אנרים אחרים)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

למי שלא שמע\קרא\ראה משחק האסטרטגיה הזה עומד לצאת בקרוב. הגראפיקה שלו ממש יפה ונראית דומה לשל משחק פעולה, השליטה נוחה ויש לו הרבה פוטנציאל. כמה תמונות שתפסתי מהדמו: (Geforce 4 ti4200, עם קצת הורדת איכות צללים והשתקפויות הוא פועל טוב גם ב1280X1024) את הדמו שכולל מולטיפלייר אפשר להוריד כאן ואולי גם לארגן משחקים ביננו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. משחקים חדשים לכל תנוחה: ממשחקי לחימה נייחים וניידים, דרך החצי השני של אפוס ההרפתקה של טים שייפר וניסיון ללכת בדרכו של System Shock - זאת ועוד במדור המשחקים השבועי שלנו! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%a2/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NeptuneMB,

בשעה טובה ומוצלחת יצא המשחק. קיבל 8.8 בGS. הכל טוב ויפה, רק שיש בעייה קטנה ונורא מעצבנת!! אני לא יודע לכמה יש אותה, אבל היא מטרידה אותי !! בעיית פונטים!! רואים את כל התפריט בהתחלה מטושטש!....כאילו שמו עליו ספריי כזה.. גם בתוך המשחק זה קורה... למישהו יש פתרון למקרה המוזר הזה?? (הנה תמונה) http://up.elsf.net/picture.php?file=Elsf-1163629974755.GIF

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Abyssus,

אהלן חברה מחר בשעה 2 בצהריים יום שבת יתקיים הגמר בין ANNOY ל GHOSTS בטורניר 3על3 בחסות GSKILL. יהיה סטרים על ידי posix קובי , להגיע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Blue Cheese,

אני יודע שרוב הגיימרים הישראלים ממש לא משחקים במשחק הנהדר הזה,אבל אני עדיין אשאל פה,האם מישהו מתכוון לשחק במשחק המלא? הבטא נסגרת ב 12 באפריל והם מוחקים את כול החשבונות,שחקנים מתחילים מהתחלה. המשחק חינם ולא עולה כסף אבל..אין יותר גולד יומי,אם רוצים פרמיום אז צריך לקנות גולד,כרגע הם מציעים 3 חבילות שמהם ניתן לבחור - http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/buy_gold_special_price_and_get_unique_tank_free בקיצור מישהו שוקל לשחק במשחק כשהוא יצא? אפילו בלי פרמיום...?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MINIME,

GILAD THE KING IS COOMING. DOOM 3 יצא בחצי שנה השנייה של 2003. :AR15: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הרפתקאת חלל מבוססת על איזשהו גיבור אסטרונאוט שנוצר מתוך נובלות מדע בידיוני גרמני ישן, בגרפיקה לא רעה בכלל ודיבוב מעולה, בהתחלה נתנו שם חידה של ניחושים קשה ברמות מייאשות, אבל אח"כ המשחק ממש נהיה סביר מבחינת קושי, לפחות לכל מי שהתנסה במשחקי הרפתקה. סה"כ סגנון ייחודי שלא רואים בכלל בזמן האחרון, בהחלט עשו עבודה יפה ושווה ביותר לכל חובבי משחקי ההרפתקאות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בואו לשמוע על המבצעים הבולטים בימים אלו בחנות הגיימינג של וואלב, ובחנות הגיימינג האלטרנטיבית שדוגלת בהעלמת הגנות הקבצים סוף השבוע הנוכחי הוא זמן טוב לא רק לרכישות בתחום החומרה – אלא גם לרכישות של משחקים. בחנות של פלטפורמת ה-Steam, הנחות סוף השבוע המסורתיות כוללות כעת את משחק הפעולה הנהדר Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition שלו שהושקה בתחילת השנה עם חבילת הרחבה מאסיבית ואיכותית ועוד שידרוגים שהפכו משחק טוב למשחק נהדר. הכותר הזה זמין בעבור 40.2 דולר, שמגלמים הנחה של 33 אחוזים לעומת המחיר המלא שעומד על 60 דולר. Dying Light: Enhanced Edition עוד ניתו לרכוש בהנחה את משחק הפעולה האלים Killing Floor 2, שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזמין לר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by david32,

משעמם לי ויש שביתה , אז חשבתי לעצמי "דוד , צריך למצוא מה לעשות , אולי תנסה לשחק באיזשהו משחק קלאסי/שיש עליו ביקורות טובות" ... החלטתי לנסות את Fallout 2 האגדי אז "חבר" נתן לי את הדיסק , התקנתי , 3 דקות בשלב הראשון גרמו לי לחשוב למה הוא נחשב לקלאסיקה (אולי כי הוא יצא ב 98 מי יודע) הנקודה היא שוויתרתי אתחילת השלב הראשון (המקדש של משהו). אחר כך נזכרתי שיש את Half life 2 ומה יותר טוב מלשחק במשחק שיש לו עוד 2 המשכים וכול כך הרבה ביקורת טובה? , עוד פעם "לקחתי" מחבר את הדיסק , התקנתי , Node Graph is out of date Rebuilding... מצאתי פיתרון , שיחקתי , נמאס לי מהזומביים , שיחקתי שוב עד היום! היום אני הגעתי לחלק ב SANDTRAPS שבו אתה חייב להגיע לאינשהו בלי לדרוך על החול כי אז יקפצו עלי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. משחק האסטרטגיה בזמן אמת שהעניקו לנו אותך אנשים שאחראים לסדרת Age of Empires יהיה זמין סוף סוף לקהל הרחב בשוק ה-PC, באיחור של חצי עשור לכתבה

18. אחח... supreme commander... חלומו הרטוב של כל חובב RTS

19. Started by g@s,

איך אפשר לדווח על hacker ב call of duty

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AtR,

לא יודע אם לכולכם יצא לראות את הטריילר למשחק שאמור לצאת באוגוסט: לדעתי זוהי פשוט יצירת אומנות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by guypld,

טוב אז ניסיתי פשוט לחשוב על הכל ולא מצאתי פתרון. יש לי מחשב די ישן יחסית,AMD 900MHZ עם MB RAM 384 ועם כרטיס חדש סבבה יחסית FX 5500 . משום מה לא עולים לי משחקים כמו NFS החדש, SONIC החדש ועוד כמה (FIFA 07 עולה כמו גדול). כל פעם שאני מפעיל אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון הזה Sonic Riders has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תיאור: AppName: sonicriders.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: sonicriders.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 00119beb וזהו, פשוט לא נכנס למשחק, חיפשתי מידע בגוגל על הבעיה אך ללא פתרון. למישהו יש הצעה? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Torn,

הבעייה היא שהוא נעלם לי/: ואני לא מצליח להחזיר אותו. חיפשתי בהגדרות של המשחק! לחצתי על כל הכפתורים ושום דבר לא עזר. למי שלא יודע על מה אני מדבר, אז אני מדבר על השעון של המד מהירות. זה מוציא לי את החשק לשחק, עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המבצעים הגדולים של Steam ממשיכים גם היום, עם מגוון רחב של כותרים מהשנה האחרונה במחירים הנמוכים ביותר שלהם עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%94-call-of-duty-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים