משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כשאני משחק הוא יוצא לי מהאינטרנט ומהמשחק אבל כשאני לא משחק במשחק הוא לא יוצא מהאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
דבר ראשון המחשב שלי אמור להריץ תמשחק בצורה מעולה. יש לי 512 DDR2 גיפורס- PX6600 256MB מעבד פנטיום 4 3000 קיצר המשחק פועל טוב חוץ מדבר אחד. יש לי בגרפיקה כל מיני ריבועים ורודים כאלה בדרכלל איפה שיש אפקט של אשן או אש. אממ ניסיתי להוריד ביכלל תגראפיקה להכי נמוך וזה עדיין אז זה לא בעיה של זה. התקנתי פעמיים ועדיין זה ככה. החלפתי קראק פעמיים וזה עדיין ככה. התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וזה עדיין ככה. התקנתי דיירקסט 9 וזה עדיין ככה. לא יודע מה לעשות. יש לך הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני ניכנס למשחק המשחק נראה ככה: http://img151.imageshack.us/img151/4269/asd0ka.jpg מישהו יודע מה הבעיה? הנה המחשב שלי: n/a-AMD Athlon 64 Processor 3000+ .:. (RAM) usage: 460/1024MB (44.92%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 6800 LE, (Display) 1280x1024/32bit/60Hz
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי איזה משחק ..שהורדתי מה האינטרנט המשחק בחינם.. אני מפעיל את המשחק ואז בטעינה רשום שגיאה של מיקרוסופת מה יוכלה להיות הבעיה דחוף!
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אולי למישהו זה קרה או שמישהו מבין מה זה ההודעת שגיאה הזו, שאני מקבל בGTA3 וVICE CITY כשאני מפעיל אותם, אין לי מושג מה זה ,חייב עזרה תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי את שני המשחקים האחרונים של gta ובשניהם יש את אותה הבעיה, שאני מריץ את המשחק המכוניות וחלק מהרקעים "נמרחים" ואני לא יכול לראות כלום, וזה מחמיר כל זמן שאני משחק יותר למישהוא יש פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני עובד ברשת וכשאני מנסה ליצור משחק ip הוא לא מצליח להתחבר אני יודע שצריכים להגדיר את הפורטים בראוטר אבל אני לא יודע אותם אם משהו יודע את הפורטים שיעזור זה דחוף...
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון במשחקים.. שאני משחק המשחק פתאום יוצא לי , אבל הוא לא יוצא לגמריי הוא רק מתמזער.. ויוצא לי לשולחן עבודה ואז אני צריך ללחוץ על המשחק בשורה של ההתחל ואז הוא חוזר לעצמו.. יש לי כרטיס 7800 gt זה קורה לי כמעט בכל משחק.. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט לאחר התקנה של כל משחק מופיע לי ההודעה הבאה: כיצד אני פותר את הבעיה?... ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם משחקים שאני מנסה להפעיל כמו סימסיטי 4 ווייס סיטי. כשאני מפעיל אותם אז מסך שחור עולה וישר הוא עושה לעצמו minimize אז אני לוחץ עליו עוד פעם כדי שיעלה אבל הוא עוד פעם עושה מינימייז לעצמו... למישהו יש את אותה בעיה? איך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
היה לי XP ועכשיו עברתי ל 7 ובכל המשחקים שהתחלתי לשחק הפרטים ,חפצים נעלמים וחוזרים למשל : ב Kane and Lynch Dead Men דשא ועצים (עד כמה שראיתי) ב Crysis Warhead דשא ,חלקים בבניינים , עצים , ארגזים וכל מיני פרטים של כלי הרכב ועוד... ב GTA IV Episodes from Liberty City כביש , עמודים , חלקים בבניינים , פרטים של כלי הרכב , עצים ולפעמים גם בני האדם התקנתי את ההעדכונים האחרונים של WINDOWS וזה לא עזר מה הבעיה ? דרייבר ? צריך אולי להתקין משהו ? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני משחק לי ב-Battlefield 2 אני רואה את הצימחייה והדשא שמה בכללית גדלה לי מול הפנים, אני לא רואה דשא בהתחלה ואחרי זה אני מיתקדם עם השחקן אני רואה את הדשא איפה שעמדתי גדל כזה, וגם ב-Vice City אני סתם נוסע, וסתם אני ניכנס בעמוד והוא ביכלל בילתי ניראה, אחרי שנייה רואים אותו. גם ב-San Andreas זה ככה, אבל רק ב-3 המשחקים האלה, זו בעיה תכנית? בעיה רצינית? או בעיה שיש אותה לכולם? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחקים לא משנה לאיזה משחק ואם הוא חדש או ישן אני משחק בערך 10 דקות ואז זה פשוט יוצא לי מהמשחק זה לא מראה לי שום הודעה עם בעיה אני משתגע! מה לעשות?? ???
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כל הזמן אני מקבל שגיאות אל תשלח... למה זה... קרה בפעם האחרונה היום במשחק הזה World in Conflict למה ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי..יש לי בעיה במשחקים..אני כזה באמצע משחק ופתאום יש לי מסך שחור ל5 שניות [הקול ממשיך] ואז חוזר. ואחרי 10 שניות שוב מסך שחור וככה כל הזמן....אין לי ארטיפקטים,ניקיתי אבק....מה לעשות? זה משגע אותי...
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לי יש את הכרטיס תראו במפרט .מה שתראו במשחקים האם יש את זה לכולם?ואני מגדיש שזה על הגדרות הכי גבוהות וגם AA על 4 או 6 ותמיד יש לי את הדברים האלה בכל המשחקים וזה מעצבן רצח לא יודע מה לעשות. [במחשב הקודם שלי שהיה לי נוודיה fx6800gs ולא היה לי את הטשטשים האלה] ועוד שאני זז זה גם זז כזה.אז אולי ככה זה בכרטיסי ati? נסיתי גם דרייורים ולא עזר.לא יודע מה לעששות כבר. ובמשחקי אסטרטגיה אני בכללל משתגע רואים את זה יותר מגעיל.[הפיפא שמתי עכשיו תראו איזה איכות חרא 10.2.07] [attachment deleted by admin]
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי כולם הגעתי למשימה הראשונה(לא יודע אם יש עוד) בצרפת(אחרי שמטילים את הפצצת אטום הראשונה Cascade Falls) ואומרים לי Secure Fire Base. אני שובר שם את כולם, ולא קורה כלום, אבל ברגע שאני הורס את הביצור האחרון שלהם שם, שבינתיים הוריד לי מסוקים אני מקבל DEFET כי לא הקשבתי להוראות של המפקד שלי. WTF?? אני לא אמור לכבוש את השטח? וכדי לכבוש את השטח אני לא צריך להרוס להם את הביצורים? מה לא טוב? אה כן, קצת לפני שאני מסיים שם זה שהקריב את עצמו עם פצצת האטום אומר לי לא לעזור לו, אבל אין עוד משהו שאני יכול לעשות כדי לסיים חוץ ממה שכתבתי למעלה. עזרה? מישהו?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני במשימה האחרונה בIV והגעתי לחלק שניקו צריך לטפס למסוק כתוב ללחוץ הרבה פעמים על רווח זה מה שאני עושה אבל לא קורה כלום והמשימה נפסלת אחרי 10 שניות כי פגורינו ברח ניסיתי את המשימה הזאת כבר 4 פעמים וכל פעם נתקעתי בחלק הזה המשחק מעודכן בכל העדכונים שיצאו למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברזולוציה, יש לי בעיה מדובר NFSU2 יש לי כרטיס מסך גי'פורס 6 6600 GT ורואים פשוט ריבועים, כמה שאני לא משנה את הרזלוציה הריבועים לא נעלמים למישהו יש מושג מה הבעיה? הנה תמונה שימו לב לריבועים במיוחד על הכביש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ושאני בא להפעיל הוא נותן לי מסך שחור עם החץ וזה משם הוא לא ממשיך לכלום [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי הוריד את הגירסא של הדיסקים וצרב לי אותם עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה דיסק מספר 1 נמצא בכונן אני לוחץ להפעיל את המשחק הוא אומר לי שאני צריך להכניס סידי 1 מה עושים? כל הזמן מדברים על הדיאמונד טוולס אבל אני לא משתמש איתה כי יש לי את המשחק על דיסקים מה עושיייים?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
דבר ראשון כל פעם שאני יוצא מהמשחק הוא נתקע.. אז מה לעשות? וגם אני לא יכול לשים את המשחק על מקסימום בגרפיקה.. כי אם אני שם את זה על מקסימום אז הכל זז סבבה , אבל המשחק ניהיה עם מלא מלא באגים כמו שלא רואים את הכביש הוא שקוף ודברים כאלה.. אפשר לסדר את זה איכשהו? זה קרה לעוד משהו? אז שמתי את זה לבנתיים על high וזה סבבה..
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם מכווה שתעזרו לי אז ככה יש לי מחשב די חזק פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך FX5200 ו512 ראם כאשר אני נכנס למשחק אז הוא מגיע לשלב שמראים לי את התצוגה של ea נו אתם מכירים זה כזה שתי אותיות ועוד אומרים ea games בקטע שאצל חבר שלי אותו מחשב ואצלו פועל חלק אבל ממש חלק מה הבעיה???? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-