עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. למי שלא שמע/מכיר: יש החודש באתר HumbleBundle את הרימייק למחשבים האישיים של טרולוגיית Crash Bandicoot, את הרימייק של טרילוגיית Spyro, את Call Of Duty: World War II ועוד 5 משחקי אינדי שיתגלו בתחילת החודש הבא הכל ביחד תמורת $12 בלבד! https://www.humblebundle.com/monthly?refc=NnhhIT

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by H.I.V,

מישהו שיש לו את המשחק המלא יכול בבקשה לבדוק אם יש במשחק את הקבוצה פיורנטינה (או פלורנטינה) היא אמורה להיות באיטליה ליגה שנייה או שלישית זה ממש חשוב לי אז בבקשה תבדקו תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קראתי הרגע על משחק חדש שיוצא, בשם ALAN WAKE, משחק שווה אמור להיות, תראו את הסרטון שלו ב-YOUTUBE, אני אישית חטפתי התקף קור וצמרמורות, לא כי אני פחדן, פשוט כי זה היה מפחיד... בקיצור, הפיזיקה במשחק מדהימה, ויש עוד...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. סטודיו אינדי בשם Intoxicate Studios עומדים לסיים פיתוח של משחק survival-horror-shooter חדש שמבוסס על UE3 ויופץ ב25 לנובמבר. הם החליטו לנסות ולקדם את המשחק בצורה די יצירתית - איסוף תרומות לצדקה. הם מעמידים את המשחק להזמנה מוקדמת במחיר של דולר אחד בלבד. אם הם יגיעו למכירות של10 מליון דולר, הם יעבירו מליון לצדקה וכל התורמים יופיעו ברשימת הקרדיטים של המשחק (בנוסף לקבלת CDKEY כמובן) אם הם לא יגיעו ל10 מליון הזמנות הם יתרמו את כל הכסף לצדקה, והמשחק יוצע למכירה במחיר מלא מינוס הנחה של דולר לתורמים. הזמנה מוקדמת תגיע גם עם פס הקול של המשחק וכמובן שעל כל דולר נוסף מקבלים עוד CDKEY בשביל חברים. אתר הבית של המשחק הסרטון שמסביר את כל העניין www.youtube.com/watch?v=GrwCd4oeuXc …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעוניינים לרכוש את Need for Speed החדש, Battlefront החדש או Heroes 7? כעת יש לכם הזדמנות לעשות זאת עם הנחה של בין 20 ל-25 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/כמה-מהמשחקים-הגדולים-שבדרך-זמינים-בהנ/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by my warez,

אני יודע שכל מה שעניתי לי בשאלה הקודמת בפורום היא נכונה-וכל הכבוד על היושר(אבל לא צריך לסגור את הנושא בגלל זה! אבל לא משנה) אבל התחמקת משאלה אחת! למקרה שלא ראית אותה או קראת אותה אני אזכיר לך אותה: כמה משחקים-סרטים-תוכנות "מזויפות" יש לך במחשב?(תזכור שלשקר זה "פשע") אגב לי אין תוכנה אחת אמיתית, אין לי סרט אחד שקניתי(חוץ מ"מת לצעוק" בDVD שהיה בהנחה ;D) ויש לי ממש מספר מצומצם של משחקים מקוריים (שרובם ישנים כשעוד היו בקושי אתרי ווארז) מה איתך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Nakion,

שלום שלכולם יש ברשותי את המשחק GTA SAN ANDREAS האם הוא יפעל במחשב שמריץ וינדוס 7 ?? (64 סיביות - לא יודע אם זה קשור לעניין אבל שתדעו) .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני בדיוק שוקל האם לעבור ל VISTA מ XP ..... יש הבדל בכלל בעין בין אם משחקים על הויסטה עם ה DX10 לבין XP עם הDX9 שיהיה שווה את המעבר...? והם בטפילד 2 עושה לכם בעיות עם הפאנקבאסטר .... ? תודה .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עם כל ההסברים תלחץ פה תלחץ שם הדדו נופחל לים אחרי 20 שניות גג יש אזה ציט לזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by siin,

מדובר במשחק אונליין - מלחמת טנקים גרפיקה סבירה (מזכיר את גרפיקה של קומנצ'י) בוחרים טנק 4 סוגי נשק לבחירה:מכונת יריה - פגזים - טילים - מוקשים שדה הקרב במרכז העיר יש לחסל את הטנקים בנוסף למסוק (קרציה לדעתי רק פוגם בהנאת המשחק) המנסה לשגר עליך טילים ואו זורק עליך פצצות מהאויר יש להיזהר מהמוקשים בכביש שמשחררים הטנקים האחרים (זמנם במשחק קצוב לאחר מכן הם נעלמים) כמו כן גם אתה יכול לשחרר מוקשים. יש להיזהר מהמסוק (רצוי לחסל אותו בהזדמנות הראשונה). לבחירתך 4 סוגי טנקים קל - מהיר אך פגיע מכל הארבעה בינוני - מהיר פחות אך חסין יותר (משורין) חצי כבד - איטי יותר אך ממוגן יותר כבד - האיטי ביותר אך החסין ביותר (כמובן שגם אותו ניתן לחסל) המלצות: החצי כבד שימוש בטילים מאד אפקטיבי נגד כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מנגנון יצירת הדמויות המותאמות אישית ב-Fallout 4 הוא מפורט במיוחד. לא מאמינים? ההמחשות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/פוטין-או-גראלט-תחרות-יצירת-הכפילים-של-fallou/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני משחק בBF3 אך ורק בMP, אחרי שהכרטיס מסך הקודם מת (9800 GT יהי זכרו ברוך) החלפתי לGTX560. במפות כמו CASPIAN BORDER כשאני מסתכל למרכז המפה אני רואה ריצודים שונים וכתמים, לפעמים עד רמה של כמעט כל המסך שחור וכל מה שאני רואה זה את הכלי נשק מרחף באוויר. לפעמים החלפה מרובה לאקדח פותרת את הבעייה לפעמים היא חוזרת כשאני חוזר לרובה. כשאני מסתכל לכיוונים אחרים הכל נראה תקין. דרייבר מעודכן ישר מהאתר של nVIDIA לא פתר את הבעייה. גם לא להוריד את הגרפיקה לרמה הכי נמוכה. בתקופת ה9800 מעבר לגרפיקה ברמה של מדיום פתרה את הבעייה. ב560 לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לצאת מזה. מישהו מכיר או נתקל בתופעה דומה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oren503,

אני משחק עם חבר שלי ופתאום זה מוציא אותי מהמשחק ונתן לי באן: אני בחיים לא השתמשתי בהאקים ואני לא מבין למה זה הביא לי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TermiNal,

תגידו, far cry יעבוד על המחשב הבא - AXp 1800 Epox 8K5A2+ DDR Sdram 256 R9600XT יש מצב ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-the-elder-scrolls-morrowind-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-skyrim/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש כל מיני פורומים ואתרים לארנשים שאוהבים משחקי תפקידים למחשב. גם אתרים ישראליים בעברית אבל גם באנגלית. אז מה כל האתרים, הדפי פייסבוק והפורומים שאתם מכירים? אני האמת מחפש בעיקר בתור מפתח משחקי כדי שאנשים ינסו את המשחק שלי(בפיתוח).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בנתיים חזבתי על unreal tournament הראשון. בעיקרון זה אמור להיות לשני שחקנים וגם קצת יותר זה יהיה בסדר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomersbar,

חבר שלי רוצה לקנות PS2 בגרסה הקטנה והחדשה. לאחר חיפוש קצר בזאפ, הוא ראה כי אפשר לקנות את הקונסולה בכ- 1000 שקל. החנויות שבהם הוא שוקל לקנות הם Sollan ו- enjoystick. 1. האם אפשר להשיג את הקונסולה במחיר יותר טוב בארץ? 2. מה דעתכם על החנויות הנ"ל,האם הם אמינות? אולי אתם יכולים להמליץ על חנויות אחרות... תודה :s05:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Eliyahu_,

שלום,יש לי בעיה... אני משחק WARCRAFT 3 בGARENA,יש שמה אחלה של פינג,ממש טוב,אבל כשמגיע קרב גדול הFPS במהלך המשחק יורד ועושה לי תקיעות ממש רציניות שלא נותנות לי לשחק כמו שצריך,אולי מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי: -לעשות REINSTALL. -להגביר את האינטרנט+חבילת גיימרים(5MB אינטרנט). -לנקות את המחשב מהיסוד. ונתתי כבר את הנתונים של המעבד וכרטיס המסך שלי לפורום אחר ואמרו שיש לי מחשב חזק מדי לWARCRAFT 3. נ.ב.: זה לא קורה בתוכנות אחרות וגם לא בBNET,ואני ממש צריך את GARENA.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by The Evil Dead,

שיחקתי אישית בבטא ומאוד אהבתי, רציתי לדעת אם יש עוד שחקנים מהארץ? אני בעד להקים פלוגה ישראלית ולייצג את עצמנו בכבוד מי בעד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Zokkar,

אנחנו כרגע מגרילים הזמנה לבטא של דוטא2. כל מי שמעוניין להצטרף: http://www.facebook.com/IsraelDota2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Fasil,

http://gyazo.com/7176ff3c58439d05618c767b6e1be6b2.png

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. סדרת משחקי הנהיגה הנודעת של מיקרוסופט תגיע באביב לראשונה גם אל עולם המחשבים האישיים מבוססי החלונות, עם גירסה חינמית בשם Forza Motorsport 6: Apex ענקית התוכנה מיקרוסופט ממשיכה להפתיע את בעלי המחשבים האישיים, ומאשרת כעת שגם סדרת משחקי המירוצים המצליחה Forza Motorsport תנחת במערכות מבוססות על חלונות 10 – בפעם הראשונה מאז היא הושקה לראשונה, אי שם בשנת 2005 לקונסולות ה-Xbox המקורית. הגיימרים מעולם ה-PC יזכו לקבל גירסה שונה במקצת של המשחק שתכונה Forza Motorsport 6: Apex, תהיה בלעדית למערכת החלונות 10 וככל הנראה גם בלעדית לתקן ה-DirectX 12 ולחנות האפליקציות העצמית של מיקרוסופט, תתמוך ברזולוציות גבוהות של עד 4K – ותהיה חינמית, בנוסף לכל. הכותר מיועד להגיע במה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eNtro,

דיי נמאס

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by overload,

תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים