עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Yoda_1168,

I just bought the orange box and I'm having problems with steam. The first issue I had was that there wasn't an English installation on the CD (only Finnish, Dutch etc, what the fuck?) but I got around that by downloading steam online. Now it won't let me install the games off the CDs, It wants to download them. How do I make it install off the CDs? The CDs don't autorun by the way.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם כאן כמה פראגים שצילמתי בקאנאלס אם אהבתם פרגנו בלייק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hardgore1,

הי, אשמח להמלצות, שיהיה כולל: -שרת ענק עם מפה - יקום ענק, עדיפות לשלנו (כוכבים ומרחק בינהם, חוקי פיזיקה). -רב משתתפים (עדיפות לשילוב בין pc לקונסולות). -שיהיו הרבה אפשרויות, כמו משימות, תחרויות, קרבות ועוד.. נגיד כמו gta אבל בין כוכבי : ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Borat,

שלום התקנתי את המשחק Batman Arkham Asylum אבל כשה אני מנסה להפעיל את המשחק יש הודעת שגיאה 9000 תודה מראש לפותרי התעלומה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by le cat,

אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alex_2007,

הורדתי משחק True Crime: New York City אבל מה עביה הקובץ IMG לא נפתח לי ב DAEMON Tools :nixweiss: מה לעשות תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sheff2k1,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה בסגנון של Generals או company of heroes? לא חייב להיות ממש חדש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כחלק מבית C בגביע האומות באתר Clanbase, נבחרת ישראל תפגש נגד נבחרת שוויץ ביום ראשון הקרוב (5/2) בשעה תשע בערב. המפגש כרגיל יתקיים בפורמט של ארבעה סדרות 1על1 וסדרת 2על2, כל הסדרות הטוב משלוש. לבקשתם של השוויצרים סדרה אחת שוחקה ביום חמישי, ו Blight פגש את המקצוען השוויצרי biGs. סרטונים מהסדרה הזאת: חלק 1 חלק 2 השחקנים שישחקו וכתובת השידור תפורסם לקראת תחילת המפגש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by manbot,

הרגע שיחקתי להנאתי בNFSU ברשת במרוץ דראג כשלפתע מגיחה משמאלי מכונית ועוקפת אותי בטיל (והייתי על 350~) הייתי בטוח שזו היתה תוצאה של לאג (קרה לי כבר כמה פעמים) אבל כשבדקתי בסטטיסטיקה ראיתי שהוא טס ב700 ומשהו קמ"ש. האמת שלדעתי זה הדבר הכי עלוב שקיים, לעשות צ'יטים במשחק.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא משחקי ניהול וסימולציה. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים לאט ללא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המשחק יוצא לקראת סוף חודש הבא. מישהו יודע מתי יצא הדמו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם חברת Ubisoft הלכה רחוק מדי הפעם? משחק הפעולה המקוון החדש והחמדני שלה זוכה למקלחת קרה באופן בלתי רגיל לאחר השקתו הרשמית לכתבה

14. Started by overload,

אני לא יודע למה אבל אחרי בערך שבועים שאני משחק במשחק (המצוין הזה) פתאום כל הנשקים עושים נזק שהוא פי 2 מהנזק שהם עשו לפני שבוע ! מישהו יודע למה זה ואיך אני מחזיר את זה למצב רגיל (למרות שזה כיף מאוד). הנה דוגמה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי pIII 866 עם radeon 9000 pro 128 mb 256 זיכרון sdram386 דיירקט איקס 9(למרות שאני יודע שהוא לא תומך) וזהו כל המידע. למישהו עם מחשב פחות טוב משלי עובד חלק ואני מתכוון לזיכרון מעבד וכרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מסתכל על ה-Screenshots של חבילת הרחבה החדשה wrath of the lich king ואני מוכן להישבע שהגרפיקה נראת הרבה יותר טוב. האם מתוכנן עדכון גרפיקה או שמדובר בתעתועי הדמיון? תסתכלו ותשפטו. http://www.wow-europe.com/wrath/screenshots.xml

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Clazimi,

שלום שחקני STAR CITIZEN . שמח להכריז על ארגון United Tribes of Israel. הארגון שם לעצמו מטרה להיות הארגון המוביל והגדול ביותר בישראל. אנחנו בעצם רוצים לאחד את כל הארגונים הקטנים שקיימים כרגע במשחק, השחקנים מישראל שללא ארגון ואלה שנמצאים בארגונים שייכים לארגונים אחרים. היתרונות שזה יספק לנו במשחק יהיו משמעותיים, סיכוי גבוהה יותר להסכים דיפלומטיים עם ארגונים אחרים, התקדמות מהירה יותר בתור ארגון ובתור שחקנים בודדים, הגנה, ליווי במשימות הובלה, סחר, כרייה, סיור והכי חשוב קהילה מגובשת. ההנהלה של הארגון מרוכבת מ 6 אנשים, ההחלטות מתבצעות על פי הצבעות רוב ככה שאין מישהו בעל אולטימטום וחוץ מזה אנחנו תמיד מקשיבים לצרכי הקהילה. קישור לארגון שלנו באתר: https://robertsspaceindustr…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DS,

המשחק Bad Day LA של אמריקן מקגיי יצא לשיכפול כבר אתמול ויגיע למדפים ב 1 לספטמבר. מי שלא יודע המשחק מספר את סיפורו של אנתוני וויליאמס הומלס ברחובות LA כשגל אסונות שוטף את העיר. כשאני מדבר על אסונות זה מתאונת רכבת קטנה ועד צונאמי. בינהם תוכלו לראות בשלבים חוץ מהרכבת והצונאמי: מטאורים,רעידת אדמה,דליפה של גז מסוכן ועוד... הדמו שהשתחרר לפני כמה שבועות הראה לנו שלב אחד מתוך המשחק והוא יהייה המשחק המצחיק ביותר לשנת 2006. המשחק יוצא ל: PC-מחשב אישי, XBOX בלבד! כרגע אין פרטים על גירסאות לקונסולות הדור הבא, קונסולות ניידות או ה PS2 http://www.gamespot.com/pc/action/baddayla/screenindex.html - תמונות מהמשחק

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SamurAchzar,

מתקן את כל הבעיות הרציניות (כלומר, הserver browser). בבקשה: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_101.exe

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by HuGeMouTh,

אחרי הרבה מאוד שנים ש ID עובדים עם ACTIVISION המשחק החדש של החברה יופץ על ידי EA GAMES http://www.shacknews.com/onearticle.x/53626 אכן חדשות מוזרות, מישהו יודע למה, איך, מתי :-\ לפי מה שהבנתי החוזה דומה לחוזה עם VALVE (רק הפצה בלי להפריע לפיתוח). לא יגרום בעיות לשיתופי פעולה בין ID לחברות כמו RAVEN שבבעלות ACTIVISION?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ronen_z90,

מישו יכול להביא לי לינק להורדה(1 או שניים...) בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9631 למי שלא מבין יש חנות ביפן שמוכרת כמה מישחקי 360 אמריקאים ב4 דולאר :lol: וזה מיצתרף לידיעה שהיתה לא מיזמן ש360 משומשים ביפן נימכרים בפחות מ200 דולאר :lol: ואני יצרף את זה רק כדי להרגיעה תקריז פאנבויסים של נינטנדו לשבוע הזה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9629 יחי מיאמוטו :yelclap:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by g@s,

איך אפשר לדווח על hacker ב call of duty

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by FreePwR,

שלום לכולם, אני שמח לבשר שקבוצת PwR הופכת באופן רשמי ל - Multi Gaming ! אני שמח לבשר על הקמת קבוצת PwR ב- TF מי שלא מכיר את הקיצור מדובר ב- Team fortress . יש מגעים מאוד מתקדמים למשחקים נוספים שככל הנראה יצטרפו לשורותינו מאוד בקרוב. כל הצעדים האלו באים במטרה להפוך את הקבוצה לקבוצת גיימינג משמעותית בישראל. יובל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.