משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, שיחקתי כבר בעבר ב GTA 4 ואני בטוח שהוא עבד טוב בהרבה. התקנתי את המשחק שוב היום, והמשחק נתקע כל שתי שניות, בין לבין ה FPS גם נמוך אבל לא ברמה של 3-4, אלה יותר 10-15. אבל התקיעות כל שתי שניות הופכות את המשחק לבלתי שחיק לחלוטין. ניסיתי להוריד את כל ההגדות למינימום.. כיביתי את הצל לגמרי, וכל שאר המדדים על 0-5 גג מתוך 100 (!!) רזולוציה ניסית בטבעית של המסך (1920-1080 נראה לי..) ומשם התחלתי לרדת עד לרמות הכי נמוכות. שום דבר לא עזר. אני עם E8400 3ghz 4gb memory HD4870 OC from factory הטמפרטורות שלי בסדר גמור. מה לא בסדר...? המחשב לא באמת כזה חלש בשביל שאפילו בהגדרות הכי מינימליות הוא לא יצליח להריץ את המשחק. מה גם שחברים אחרים שלי, עם מעבד חלש יותר + כרטיס מסך חלש י…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני די הרבה בשרתים, אני היחיד מישראל. מעולם לא פגשתי מישהו שגם מישראל שם. המשחק לחו"ל עובד לרוב סביר מינוס, לפעמים לא משהו בגלל שפינגים צומחים. אין עוד חבר'ה כאן שקנו את המשחק ורוצים אולי לארגן "משחק ישראלי" של 4 שחקנים? D=
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפיצה: Capcom מפתחת: Slant Six Operation Raccoon City אמור לצאת בין הרבע האחרון של השנה (Q4 2011) לתחילת שנת 2012. המשחק יקרה בין הארועים של Resident Evil 2 ל Resident Evil 3, ויתרחש בעיר Raccoon City שתושביה הפכו לזומבים בעקבות התפרצות ה T-Virus. אנחנו נשחק בתור קצין אבטחה של ארגון אמברלה .Umbrella) נוכל לשחק עד 6 דמויות שונות Vector, Spectre, Beltway, Four Eyes, Lupo, Bertha ולכל דמות יהיו יכולות אישיות שונות. Preview http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-resident-evil/715226? http://www.gametrailers.com/video/preview-resident-evil/720125 http://www.gametrailers.com/video/sdcc-11-resident-evil/718008
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני במשימה שישית.. עם סין.... עכשיו יש את הגשר שאני צריך למוטט.. או להפיל אותו.. ובעקרון בהתחלה לפי מה שהבנתי הבלאק לוטוס עושה את זה.. עכשיו אחרי ששרפתי שמה כל דבר זז, וכל טנק עלה באש.. הבלאק לוטוס שם, כמו חצי צבא, ואני פשוט לא מבין מה לעשות כבר... למוטט את הגשר עם הטנקים לא נראה לי אפשר.. אם מישהו הגיע, בבקשה תעזרו. :\ נ.ב, בלי קשר לשאלה המקורית........., מישהו ביקש ברביקיו נוסח ערבי? (זה האצטדיון שממנו יוצאים כל המקומיים וזורקים עלי בקבוקי תבערה)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי כרטיס מסך ראוי המשחק האחרון ששיחקתי בו היה witcher 3 איזה משחקים הייתם ממליצים לעבור עליהם מהתקופה ההיא ועוד היום? 3-5 משחקים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=13573
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבין: DIRT NFS SA MOTO GP RACE 07 GTR 2 עדיף לכזה שתומך ב GAMEPAD תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש עוד מישהו ששם לב שמאז העידכון האחרון המשחק נהיה בלתי שחיק, לאגים שתוקעים את המשחק לכמה שניות? וMATCHMAKING זוועתי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ההיתי ב TS ופיתאום אני מקבל קיק מפדידה ואז באן שהוא רושם hod: You are banned temporarily.: "עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות" Try again in 04:24:29 ואז הוא מחזיר אותי מתנצל וגם אני ואז הוא עושה לי עוד באן בשם Götze" was banned for 4 hours 25 minutes from the server by "Fadida" (עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות) אין לי כוח לזה בבקשה מנהלים לטפל בזה Götze
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סיימתי אותו אחרי בערך 8 שעות של מתח ואנדרנלין שלא נראה לי שעברתי מול העולם האמיתי. הסיבה שפתחתי את הת'ראד הזה במקום פשוט להמליץ עליו היא שלמשחק הזה מגיע יותר. רוב האנשים לא שמעו על המשחק הזה שד"א שונה לו השם ל - Indigo Prophecy. לדעתי זה חבל, ולכן אני פוקד על כל מי שקורא את זה לקנות את המשחק בהקדם האפשרי. הגראפיקה לא מדהימה או חדשנית ברמות אבל כל זה לא משנה, כתשחקו במחשק הגאוני הזה, אתם תבינו. 11 מתוך 10 לטעמי ולטעם כל החברים שלי ששיחקו במשחק. לינק לביקורת של האתר GameSpot - http://www.gamespot.com/pc/adventure/fahrenheit/index.html?q=Indigo%20Prophecy הסיבה שהמשחק קיבל 8.4 היא כנראה בגלל הגראפיקה (סגנון מקס פיין 2).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פתחתי על המחשב שלי שרת לBF2 מאחר ויש לי חיבור עם אפלוד גבוהה וגם מחשב חזק, הגרסא של השרת מאפשרת לכל הגרסאות של באטלפילד לשחק (והמבין יבין). אי פי מעודכן: 82.80.146.49 תחוו דעו לגבי לאגים או פינגים אני אראה אם להשאיר אותו או אם זה שווה משהוא בכלל (זה DEDICATED SERVER). המפה היא GULF O MAN וזה ל64 שחקנים. תהנו. עריכה: אוקי, הורדתי אותו עד שאני אוריד מחדש את הסרבר המעודכן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כיומיים את Age Of Empers 2 HD ואני כבר 15 שעות בקרב של 4X4 כאשר לי ולחבריי נגמרו המשאבים ושניים מהם גם מתו ל4 האויבים גם נגמרו כל המשאבים ובניהם זהב,עץ אבנים הרסתי להם את כל השווקים והם בכל זאת מוציאים אין סוף חיילים האם יש מצב שמתישהו יגמרו להם המשאבים והם לא יוכלו להוציא עוד חיילים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו בא לכם לארגן משחקים פה ברשת בנינו ??..בכל משחק שתרצו..פשוט תמליצו על איזה משחק בא לכם ונארגן משהו.... רק צריך לדאוג למישהו שיהיה השרת...מישהו עם רוחב פס רחב...מישהו ?! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי היום את Half Life מקורי ב-100 שקל, הורדתי והתקנתי את ה-Counter Strike 1.5 Mod Full מהאינטרנט וגם הורדתי והתקנתי עדכון ל-Half Life לכרסא הכי חדשה. בנוסף, התקנתי גם את The All Seeing Eye. אחרי כל ההתקנות, הפעלתי את ה"עין" וניסיתי להיכנס לשרת. כשלחצתי על סרבר מסוים פעמיים, המשחק כאילו עלה ואז פתאום לפני שאפילו עשיתי משהו אני מקבל הודעת שגיאה: Could not load library D:\Sierra\Half-Life\cstrike\cl_dlls\client.dll. אין לי מושג למה זה קורה!! בנוסף כשנכנסתי ל-HL עצמו בלי ה"עין" וניסיתי לעשות משחק Multiplayer הוא כתב לי שהגרסא של ה-HL שלי לא מעודכנת והאם להיכנס לאינטרנט ולחפש עדכונים. לחצתי כן והוא חיפש עדכונים וכתב לי שהגרסא שלי הכי מעודכנת ויצא מהמשחק. וככה כל …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה פירמטתי את המחשב אבל שמרתי את המשחק GTA 3, הוא לא נמחק והוא עובד אבל הגרפאיקה ממש נמוכה, נמוכה כול כך עד שלא רואים את המילים בתפריט אלה ריבועים באותו הצבע! ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כלום לא עובד, אי אפשר לעשות LOAD כי לא יודעים מה זה מה, אבל המשחק עובד ברמה נמוכה מאוד. למישהוא יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למי שלא שמע\קרא\ראה משחק האסטרטגיה הזה עומד לצאת בקרוב. הגראפיקה שלו ממש יפה ונראית דומה לשל משחק פעולה, השליטה נוחה ויש לו הרבה פוטנציאל. כמה תמונות שתפסתי מהדמו: (Geforce 4 ti4200, עם קצת הורדת איכות צללים והשתקפויות הוא פועל טוב גם ב1280X1024) את הדמו שכולל מולטיפלייר אפשר להוריד כאן ואולי גם לארגן משחקים ביננו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, far cry יעבוד על המחשב הבא - AXp 1800 Epox 8K5A2+ DDR Sdram 256 R9600XT יש מצב ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב! רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד למה יש לי פינגים גבוהים בFEAR COMBAT ??? מזה יכול להיות? אני מחובר בראוטר ,אבל גם כשהיתי מחובר דרך מודם ישיר זה היה ככה . למה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שיש Ventrilo ורוצה לשחק Battlefield 2 עם שחקנים ישראלים מוזמן לשרת ה Ventrilo שלנו. NewYork5.NationVoice.com 3803
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא הצלחתי להבין בדיוק מהן ההרחבות החדשות שיצאו. אבל אשמח לשחק בהן. יש לי את GTAIV המקורי. אני אצטרך לקנות שוב את ההרחבות? או שאני יכול להוריד בחינם? אשמח אם תחדדו את אוזני לגבי ההרחבות תודה, תמיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לי תדגם wirless laser desktp 6000 של microsoft ושאני משחק בפיפ או ראינבוי סיקס ויגאס יש בעיה עם המקשים: בפיפא שאני לוחץ על w פלוס d או a הוא לא יכול לרוץ קדימה וברינבוי סיקס ויגאס 2 שאני לוחץ על w רוצוף הוא נתקע כל הזמן מה לעשות?איפה הבעיה במשחק או במקלדת?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-