עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by quantoM,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות המון משחקים שהגיימינג יהיה מגוון כי כרגע אני דיי[טוב, רק] ממשחק FPS. אז יאללה תנו אתכם במשחקים טובים שאהבתם. משחקים שיש לי כבר בSteam: THE ORANGE BOX COD4 CS:S וזהו אם אני לא טועה אני כבר הרבה זמן לא נכנסתי לSTEAM מסיבות כאלו ואחרות. אז יאללה תפציצו ויהיה עדיף אם יהיה אותם בSTEAM ;D משחקים שאני כבר יודע שאני אקנה The Witcher GRID Mass Effect וזה כל המשחקים שעולים לי כרגע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by noambason,

יש לי את המפרט הבא: Asus P5LD2 Pentum D 945 3.4gh Zotac 9800GX2 Geil CL4 4G בקיצור, אני מודע לצוואר הבקבוק שקיים אצלי, בעוד כשבועיים אני קונה לוח ומעבד החדשים. הבעיה שלי: ב-NFS הגדרתי את הכל על האיכות הכי גבוהה. המשחק רץ ומהר מאוד (ללא תקיעות או משהו דומה), אבל יש לי הרגשה שהוא לא רץ מושלם. הייתי רוצה לגרום לו לרוץ מושלם יותר בינתיים. האם יש סיבה שהוא לא ירוץ חלק על האיכות הכי גבוהה, או שאני יכול להגדיר בכרטיס גרפי משהו שיגרום לו לרוץ מושלם. בנוסף יש קטעים שרואים במסגרת של המכוניות כמו נקודות כאלה וההשתקפות לא נראית מקסימלית, זה נראה כאילו יש מקום לשיפור. הדרייבר של הכרטיס הגרפי מעודכן לאחרון ביותר, והמערכת שאני עובד עליה היא XP X64.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. Started by guyk,

הייתי שמח לקבל המלצות למשחקי רשת. אני מקווה שיהיו מעניינים, ולא פשוטים מידי....

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  4. *מתכנני המשחק מצהירים שהוא לא יהיה כבד יותר מהמשחק הקודם אלה בוצעו אופטימיזציות למנוע המשחק כך שביצועי CRYSIS 1 יישמרו ב CRYSIS 2. סרטון הדגמה של המשחק ב HIGH DEFINITION http://www6.incrysis.com/incrysis_dot_com_crysis_warhead_teaser_trailer_720p_ea.zip 4 תמונות ששוחררו השבוע http://pc.ign.com/dor/objects/14258182/crysis-warhead/images/crysis-warhead-20080626031658680.html?page=mediaFull מי ששכח מה עברנו ב20 השנים האחרונות בתחום ה FPS מוזמן להציץ כאן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ccc,

קודם כל תודה למנהל פה שנתן לי אחלה אתר של רמזים לקווסטים .. דבר שני, פרמטתי היום את המחשב כי הי בו בערך מליון תוכנות ריגול אחרי שאחיין שלי שיחק בו... וכל השמירות של סיביריה 1 הלכו לי אני מחפש שמירה שקרובה לאיזור של המשימה בעיר הרוסית ההיא, שצריך לחפש את הלנה... כל דבר באיזור יעזור לי.. ממש בעסה, נכנסתי כבר למתח מהמשחק הזה... כבר נהיו לי חלומות ממנו ועכשיו הלכו השמירות בשיא המתח למי שיש את זה מותקן ולא יודע איפה השמירות.. זה בתיקייה בMY DOCUMENTS בבקשה עזרה ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. COMAT ARMS הוא משחק רשת חדש של NEXON (מהיוצרים של "מייפל סטורי"). המשחק הוא משחק FPS וכמו כל שאר המשחקים של החברה יהיה בחינם. לדעתי הגרפיקה של המשחק מרשימה (לא CRYSIS או COD4 אבל יחסית למשחק חינמי היא טובה), הדרישות של המשחק ממש נמוכות כך שגם אלה שיש להם P3 או P4 (אם נישארו כאלה) יוכלו לשחק. לפני כחודש היה CB, במקרה ראיתי את המשחק בזמן אז נירשמתי, אחד המשחקים היותר טובים שראיתי. כרגע במשחק אין כלי רכב (לא ידוע עם יהיה) ולפי מה שהבנתי ב OB יהיו רק 4 מפות (ב CB היו 3). כרגע ניתן להוריד את המשחק אבל המשחק עוד לא נפתח (התאריך הרישמי הוא June 26th at 11:00AM PST [לא יודע מדיוק אבל זה משהו כמו 8 או 9 בערב אצלנו]). אתר המשחק (יש סרטונים,דרישות מערכת וקישור להורדה אז לא פרסמתי פה…

• 53 תגובות
    • 10.1k צפיות
  7. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש קודים למשחק Test Drive Unlimited אבל לא קודים שאני צריך לעשות מרוץ מיוחד כדי לקבל כסף אני מחפש קודים שכותבים אותם או טריינר שעובד הורדתי מהאתר megagames והטריינרים שם לא עובדים אני חייב כעיקרון קוד של כסף כדי לקנות מכוניות ואני יודע שיש מרוצים שאני יכול לקבל ברבה כסף פשוט אני רוצה את הקוד תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  9. http://www.blizzard.com/us/splash.html Nuff said. מעניין מה הם מכינים לנו הפעם, והאם הם יחשפו את זה רק בתערוכה שלהם בסוף החודש http://eu.blizzard.com/wwi08/

• 140 תגובות
    • 8.5k צפיות
  10. Started by ccc,

הגעתי לקטע שאני צריך להכין להלנה רומנסקי את הקוקטייל שלה שעוזר לה לשיר, כדי שהיא תוכל לבוא איתי חזרה לרומן ולשיר בשבילו כדי שאני אקח חזרה את הידיים של אוסקר. עכשיו, יש לי את הדבש, לימון, בקבוק וודקה, כוס, וכל מה שצריך שם.. אבל אין לי מושג איך להכין את הקוקטייל הזה, יש רק מעין דף כזה שאומר שתו X זה משקה מסויים ותו Y זה משקה אחר... אני לא מחפש תשובה, אם אפשר רק להגיד לי אם הכל נמצא בדף הזה ורק צריך לחשוב, או שאני צריך לדבר עם מישהו (ג'ורג' לפי מה שהבנתי) כדי לדעת את המתכון ... תודה ! שוב, בלי תשובות בינתיים חחח

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. יש בכלל מידע על הגרסא למחשב?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by Lupin,

היי, אני מחפש שמות של משחקי פעולה בסגנון GTA, מאפיה, מקס פיין וכן משחקי פעולה צבאיים בסגנון call of duty בעיקר משנת 2006 עד אמצע 2007 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bennnn,

הנה הדרישות: Minimum Specification OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows 2000, XP, Vista CPU: Pentium 3 1.4Ghz or Athlon XP 1500+ RAM: 256MB (for Windows 2000/XP) 512MB (for Windows Vista) GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series) SOUND: Microsoft Windows 2000/XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible) DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive HARD DRIVE: 3GB free disk space INPUT DEVICES: 100% Windows 2000/XP/Vista compatible mouse and keyboard Recommended Specification OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP, Vista CPU: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+ RAM: 1GB RAM GRAPHICS: 100% DirectX 9.…

• 131 תגובות
    • 15k צפיות
  14. Started by doran19,

שלום לכולם יש לי אח בן 9 ואני פשוט מחפש משחקים בישביל הגיל שלו אבל משחקים יפים. אז רציתי לדעת עם יש לכם אילו משחקים להציע לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התקנתי את המסך הזה אבל הוא לא נותן לי להיכנס הוא רושם לי שגיאה כזאת : מה עושים? תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. Started by alex28,

אך אני הורג את בוס האחרון שדומה לשטן??? ואך עושים קודים במשחק??

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בכיתה "ב בפנטיום 3 שלי . המשחק הוא משחק מכות ואני זוכר משם כמה שחקנים , היה אחד אם חליפה ואם קסדה ויש לו שתי חרבות גדולות , עוד שחקן הייתה לו מין חליפה אדומה וסכין קומנדו , והאחרון שאני זוכר זה היה אחד בלי חולצה ויש לו שרשראות על הידיים . מקווה שתבינו על מה אני מדבר . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. מעוניין לקנות את המישחק פנטזמגוריה 2

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Shoko,

המשחק החדש בסדרת Need for Speed יקרא Undercover והוא נחשף היום. הוא ישוחרר מאוחר יותר השנה. הוא יציג אלמנטים מסוימים מסרטי פעולה שונים... המפתחים בינתיים לא מרוצים מProStreet, מה שאומר שלפחות הם הבינו את הטעות שלהם מקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=153998

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tront,

Gametrailers שיחררו סיקור למשחק וראיתי גם בIGN. http://www.gametrailers.com/player/35565.html המשחק נראה לי טוב, אבל התלוננו על המקשים, אני חושב שהמקשים למשחק הזה במחשב לא יהיו קשים כמו של הXBOX. מישהו שיחק במשחק?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. ממש בתחילת המשחק יש קטע שאני צריך למצוא איזה חפץ שנמצא במקום רדוף רוחות החזרתי את החשמל למקום וחזרתי לקומה הראשונה אבל שום מעלית לא עובדת לי.. או שהם בכלל לא אמורות להיות שמישות? מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  22. http://www.gamershell.com/download_28186.shtml סרטון http://www.gametrailers.com/player/34981.html

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by ilay22,

במחיר סמלי או לשהאיל CDKEY לכמה זמן?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. נתקעתי בשלב הזה שתופסים אותם המאפיה במגרש גרוטאות ואז מביאים את אישתו והבת שלו והורגים את האשה ואז זורקים את הילדה לבור ואז מגיע טרקטור ענקי כזה שמנסה לדרוס את הילדה ואז יש הוראה שצריך לירות בנהג ואני יורה בחלון ובשמשה הקידמית והנהג לו מת ואז בסיבוב השני הוא דורס את הילדה והכל מתחיל מחדש ואין לי מושג איך לעבור את השלב הזה. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים