משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני בא לשחק בו ואיך שהו בא להתחיל לטעון (אחרי שהוא עלה בהתחלה) הוא קופץ לדסקטופ. יש לי ראדון 9600XT ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. הדרייברים הם הממש לפני אחרונים שיצאו עכשיו ונראה לי שיש לי דיירקט 9C (אם לא מאיפה אני מוריד ואיך אני בודק שבאמת יש לי אותו??).
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחרי שגמרתי להתקין אז מי שמכיר את המשחק צריך לדעת זה מגיע לשמן הזה שצריך לטעון את המשחק ויוצא מהמשחק בלי הודעה בלי כלום סתם ככה יוצא מישהו יכול לשער מה הבעיה?
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בנושא יש לי בעיה עם המחשק: 1) כשאני לוחץ על כפתור (שמאל , ימין) זה בא בDELAY של בערך 1 שניה. 2) ה FPS מאוד נמוך התמונה לא רצה חלק, זה על רזולוציה של 800X600. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש שנרכש לפני כמה ימים (המפרט נמצא בפרופיל שלי) והוא אמור להיות מספיק חזק כדי לסחוב משחקים, אז התקנתי את המשחק mirror edge והמשחק משום מה ממש מקרטע לי. יש איזשהי דרך לסדר את זה או להבין ממה הבעיה נובעת?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק כבר הרבה זמן אני במשימה עם המאג שצריך לירות בו כמה זמן ואז מגיע מטוס והורס אותו אבל לא משנה איך אני יורה בו או כמה זמן המשימה לא ממשיכה אני יורה רבע שעה ולא קורה כלום אמרו לי זה באג במשחק מישהו מכיר את זה? ראיתי סרטונים איך לעשות את המשימה אני עושה בדיוק כמוהם ולא עובד אשמח לעזרה אני רוצה להמשיך לשחק אבל כבר חודש תקוע במשימה הזאת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לעבור את המשימה השלישית של המשחק ששם צריך להפוך את ה VW Beetle למכונית שתצוף על המים אני כבר ניסיתי הכל ואפילו מצאתי אתר איפה שאומרים מה לעשות ואת השלבים אבל זה לא עוזר כי ברגע שאני מגיע ליום האחרון הוא כותב לי שהמכונית לא מוכנה..... מה עושים? מישהו שיחק או עברת את השלב הזה?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני רואה מין גלים על המסך והגראפיקה על הפנים... אולי בגלל שלא התקנתי DX9 ? אבל גם ככה הכרטיס שלי (ושל 90% ממכם לא תומך בזה, זה משנה ?) כאן זה נראה פחות או יותר בסדר, אבל במשחק הכל ענקי כאילו זה ב-640*480... גם את העכבר אני לא רואה בתפריט, חוץ מבפינה השמאלית למעלה שאם אני מזיז אותו קצת משם הוא נעלם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה במשחק.... איך שאני מפעיל אותו יש את הסרטונים (של החברות והמשחק) בהתחלה.....אם אני לא מעביר אותם מהר, אז אני פתאום מתחיל לראות ריבועים כאלה והמשחק נסגר ומחזיר אותי לוינדוס. בעיה שניה: אחרי שהעברתי את הסרטונים בהתחלה, אני מגיע לתפריט, ובו אני שומע מן רעשים מוזרים ביחד עם המוזיקה שאמורה להיות, ואם אני משתהה עליו יותר מידי זמן המשחק גם זורק אותי ישר לוינדוס. הדבר המוזר הוא שהדבר היחיד שעובד טוב בלי בעיות זה הקטע של המשחק עצמו! אני יכול לשחק שעה, וכל עוד אני לא אשאר בתפריט יותר מחצי דקה, לא תהיה שום בעיה. אבל הקטע שאני צריך קצת את התפריט, וגם בא לי לראות את הסירטונים בלי בעיה.... אין לי מושג מה הבעיה, זה לא קורה שלי בשום משחק אחר.....המחשב שלי בהחלט אמור ל…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מנסה לשמור את המשחק והוא כותב לי הודעה כאילו אין לי מקום בארד דיסק ויש לי 50 ג'יגה פנוי מה עושים? צירפתי תמונת מסך..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את המשחק קניתי אותו מחו"ל מהאתר GAME.UK הגיע לי אתמול, התקנתי אותו הערב הכל טוב ויפה התחברתי לEA, אני בוחר לשחק בקריירה אך כשאני לוחץ עליו המשחק מתרסק לחלון העבודה ורושם שהתוכנה מפסיקה לעבוד.. יש לי את הדרייבר של ATI 10.10 לא חושב שזאת הבעיה, מישהו יודע או חושב ויכול לעזור לי להתגבר על הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' שבועות התקנתי את המשחק NFS:UG, אבל רק לאחרונה התחלתי לשחק בו באינטנסיביות. וגיליתי בעיה מאוד מעצבנת... ראיתי את המשחק אצל חבר, ויש הבדל גדול בין איך שהמשחק עובד אצלי לאיך שהוא עובד אצלו. קודם כל, רואים קצת מטושטש בתפריטים שלפני המירוץ. רואים מטושטש את הסמלים של המכוניות (איפה שמבצעים טרייד-אין) וכד'. נוסף על כך, חסרים הרבה פרטים. כמו מהירות הנסיעה (קמ"ש), איזה מקום אני נמצא וכד'. כלומר יש את השעונים והכל, אבל איפה שיש את המספרים המדויקים שמפרטים על מהירות הנסיעה וכיו"ב, יש ריבוע בצבע משתנה. ממש מעצבן... ובדקתי באפשרויות, אין שום אפשרות להפעיל את זה. ומה שמצחיק פה הוא שלי יש ATI Radeon 9600 Pro 128MB ולחבר שלי יש GeForce 4 MX440 (עלוב לכל הדעות...). …
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק ורשום לי את ההודעה הזאת The system does not meet the minimum processor speed requirements. You will most likely have performance problems running the game, which can be reduced by lowering detail settings in the nwconfig program. אבל לא הגיוני זה משחק ישן מאד ויש לי מפרט מאד טוב (לפחות ביחס לתקופה שזה יצא) למה קיבלתי את ההודעה הזאת??
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני הורדתי את המשחק NFL Street 2 לפלישטישן 2 אבל יש לי בעיה במשחק כול פעם שאתה גומר חלק במשחק כמו גמירת משחק רגיל לא עונה , וגם במצב עונה שאתה גומר את החלק הראשון במשחק עונה ואמור להמשיך המחשק נתקע מתי שהוא טוען ככה זה בכול דבר במשחק וזה לא עוזר לצרוב את זה כמה פעמים כי כבר ניסיתי את זה אבל זה לא פועל אז אני צריך עזרה אם למישהו יש רעיון למה זה לא פועל אז בבקשה שירשום פה כי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה אבל זה פשוט לא פועל טוב .
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
את המשחק אני מתחיל כשיש לי את המכונית bmw ואז אני מתחיל את ה career מנצח כמה תחרויות ואז כשזה מגיע לתחרות על הרכב (מי שמפסיד מאבד את הרכב ) אני תמיד מפסיד - כאילו שהמחשב רוצה שאני יפסיד תמיד... אחרי זה אני צריך לבחור מכונית אחת מבין 3 מכוניות גרועות ולהתחיל את ה black list ... עם המכונית הגרועה . ואם אני רוצה (אחרי שניצחתי וצברתי כסף) לקנות מכונית ולהמשיך איתה את התחרויות זה לא אפשרי ... תסבירו לי מה קורה במשחק הזה ומה אני צריך לעשות :s05:
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש תמונה. למה רואים ככה ? כרטיס חלש ? אם הוא חלש למה זה לא נותן הודעה לפני ההתקנה או אפילו אחריה ? {MX420} [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זו בעיה מוכרת? אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במשחק אני רואה כתמים לבנים בגלגלים ובכשביש תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-68568332.JPG זה קורה לפעמים זה בעיה במשחק? ד"א הכרטיס הוא:9800gtx+ הכל על הכי גבוה וגם פילטרים והמעלות 50 במאמץ
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ג'יפורס 4 mx (מעודכן בדרייברים וב-directx) תקנתי את המשחק nhl 2005 והוא עולה אך התמונה מטושטשת או שלא ניתן לראות כלום, מישהו יודע איך פותרים את זה? בתודה, אלי
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המשחק יוצא לווינדוס מה יכולה להיות הבעיה ? Game Running -------------------------------------------------------- Reset check for input! Loading collada for 'maps/level01_cells.dae' took: 406 ms ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't find particle system file 'particle_imp_generic_hard.ps' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create SoundEntity 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med.snt' WARNING: Couldn't preload sound 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med' WARNING: Geometry for joint…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
המשחק קצת מקרטע לי..אבל המחשב שלי עומד בדרישות למשחק. יש פאץ' שמסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה ב PES 2012 (מקורי), המשחק רץ סבבה אבל שמגיעים לרחבה או מדי פעם יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט dual core e5300 1gb ram intel g43/g45 כרטיס מסך שוב - המשחק מקורי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד אתמול המשחק עבד,היום ניסיתי להפעיל אותו הוא טוען את סרט הפתיחה ואז מגיעה לי הודעה על המסך : "sync is out of range" זה קשור למסך ,שזה בדרך כלל שהוא לא מקבל שידור למישהו יש פיתרון לבעיה ? מערכת הפעלה- winxp pro direct x 8.1
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק player unknown battle ground, אני משחק את המשחק על very low בכל ההגדרות ועדיין כמות הfps נעה בין 70-50, לרוב מתחת לשישים. ראיתי את הדרישות מהמחשב וחוץ מהמעבד אני מעל כל הדרישות המומלצות . לשם השוואה אני משחק במשחק watch dogs 2 ושדרישותיו יותר גבוהות על אולטרה ורץ לי חלק מעל שישים fps .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-