עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HuGeMouTh,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק הוא נותן לי הודעה שהמשחק לא עובד בצורה תקינה ויוצא. ב XP MODE המשחק עובד אבל זה לא נוח כל פעם לעבור לשם בשביל לשחק. ראיתי באינטרנט שהמשחק אמור לעבוד ב WIN 7, ניסיתי גם להשתמש בדרייברים שונים (10.10,10.10C,10.9 ו 10.8), ראיתי שב 10.8 הוסיפו דברים שקשורים ל OPENGL ובגלל זה חשבתי לחזור ל 10.7/10.6, בחי]פוש בגוגל ראיתי אנשים שהצליחו לשחק איתם ב SOF2. הבנתי שיש בעיה עם הדרייבר של NVIDIA וששינוי של אחת ההגדרות ב OPENGL סדרה את זה אבל צריך בשביל זה את אחת מהתוספות שיש לדרייבר שלהם, לא מצאתי אפשרות לעשות שינוי כזה ב CCC או ATT. למישהו יש רעיון? לא כל כך רוצה לחזור לדרייבר ישן, היו הרבה שינויים בחדשים והם גם עבדו לי טוב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האיראנים האלה, אין סוף איתם אההה?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DAN123,

אך אני ניכנס למסך הקונסול כדי לכתוב ולהפעיל קודים למשחק. תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avielq5w,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצות למשחקי CO-OP , משהו בסגנון של L4D למי שמכיר... לא מחייב זומבים ושטיות כאלה... זה המפרט (זרקו שמות של משחקים, אני אבדוק כבר אם זה יעבוד): amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bnetzi,

יש לי בבית משחק NBA2K12 שנרכש לפני שנתיים. בהתחלה המשחק עבר רגיל וללא שום בעיה, אך בשלב מסוים נאלצנו להחליף כונן קשיח במחשב. ההחלפה בוצעה בלי בעיות, ולאחר מכן התקנתי שוב את המשחק. אך מהר מאוד נתקלתי בבעיה - לא הייתה אפשרות לשמור שום שמירה במשחק. באינטואיציה נתתי הרשאת מנהל למשחק ואכן המשחק התחיל לעבוד רגיל. הבעיה היא שרק למנהל המחשב יש גישה למשחק ולילדים שגם רוצים לשחק אין גישה למנהל כי יש סיסמה. ניסיתי לבדוק מתי המערכת דורשת הרשאת מנהל אבל זה נמצא ברמה נורמלית, כלומר דרגה אחת מעל אף פעם. האם למישהו יש רעיון לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Liran -,

תגידו בא לכם לארגן משחקים פה ברשת בנינו ??..בכל משחק שתרצו..פשוט תמליצו על איזה משחק בא לכם ונארגן משהו.... רק צריך לדאוג למישהו שיהיה השרת...מישהו עם רוחב פס רחב...מישהו ?! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by STRENGTH,

אני כבר שבןע מנסה לעבור את הקטע הזה אני משתגע אני בקטע אחרי שהיצור מפחיד והחזק הזה מעיף את מלך העורבים כזה לקיר. ואז הוא רודף אחרי,אז הצלחתי להתחמק ממנו. ולפני זה הנסיך הפרסי אמר שהוא צריך לחזור בזמן לעבר בשביל ''ACTIVITE THE TOWER'' אז עכשיו הגעתי לפה ואני לא מבין מה עושים בבקשה ממכם תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by IlanF,

וידאו שנתקלתי בו אתמול וכהמשך לכתבה שפורסמה פה באתר לפני כמה ימים looking good

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by crowbar87,

Company of Heroes: Modern Combat Mod תאריך יציאה: 13.3.12 אתר: http://www.moddb.com/mods/company-of-heroes-modern-combat http://moderncombat.blacksandstudio.com/ תיאור (לקוח מעמוד הMDB): ביקורת: Company Of Heroes : Modern Combat Mod Review מפות:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yuvalkob,

שלום אני מחפש כבר קרוב לחודש את המשחק סידני 2000 . נכון שחלק מכם יגידו שזה משחק ישן וגרוע אבל בכל זאת אני צריך אותו. תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nizan,

http://server1.crysis-online.com/video/SD/(Crysis-Online)%20Theatrical%20Crysis%20Trailer%201.mp4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HuGeMouTh,

neversoft (המפתחת של Tony Hawk ו Guitar Hero) מצטרפת ל IW, Treyarch, SLADGEHAMMER ו RAVEN ותעבוד על משחקי COD RAVEN ו neversoft היו בין המפתחות הראשונות שנרכשו על ידי ACTIVISION (יותר נכון RAVEN הייתה הראשונה ו neversoft השלישית), בשנים האחרונות ACTIVISION צמצמה את כוח העבודה של שתי המפתחות ונראה כאילו גורלה של neversoft יהיה כגורלה של RAVEN. במקום לפתח משחקים מצויינים כמו שהם עשו בעבר הם יעזרו בפיתוח COD http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/06/14/call-of-duty-revealed-as-neversofts-new-fps-project/#comments_top

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by xyo,

המשחק השלישי בסדרת POSTAL יהיה Postal 3 : Catharsis בנוי על מנוע סורס ויצא מתישהוא ב 2008 *תמונות תוקנו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mb7,

לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני בכעוד מס ימים מקבל את ה8800GTS שלי...ואני כבר הורד....אאא... השגתי את המשחקים: Made Man, BF2,splinter cell ,prey, BF2142, war on teror, ועוד כמה חמודים...אז בקיצר אני רוצה להוסיף אסטרתגיה לרשימה...ואם יש עוד משחקים שאתם ממליצים פשוט תרשמו!! וכמה שיותר יותר טוב!! **אה ובלי שום משחקי תפקידים או בסגנון עתיק כמו DARK MESIH או might an magic וכל מה שיש אני פשוט לא אוהד של משחקים כאלה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mayan_S,

יש עוד מישהו ששם לב שמאז העידכון האחרון המשחק נהיה בלתי שחיק, לאגים שתוקעים את המשחק לכמה שניות? וMATCHMAKING זוועתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nore0,

מאז שהתקנתי את ה-update fear_update_en_100-107_108 לא משנה על איזה מקש אני שם את הזום הוא לא עובד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Roeebaeloha,

שלום קניתי לפני כיומיים את Age Of Empers 2 HD ואני כבר 15 שעות בקרב של 4X4 כאשר לי ולחבריי נגמרו המשאבים ושניים מהם גם מתו ל4 האויבים גם נגמרו כל המשאבים ובניהם זהב,עץ אבנים הרסתי להם את כל השווקים והם בכל זאת מוציאים אין סוף חיילים האם יש מצב שמתישהו יגמרו להם המשאבים והם לא יוכלו להוציא עוד חיילים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by *Roe.S,

שלום קיבלתי את המשחק half-life 2 הרגיל ו Episode 1 קיבלתי אותם היום אז אני ממש לא מבין בזה כלום לאחר ההתקנה של half-life 2 יש לי 3 דברים: HALF-LIFE 2 , Counter-Strike Source , Steam 1. קודם כל מה זה ה Steam המציק הזה? 2. המשחק Counter-Strike לא מעניין אותי, אני לא רוצה לשחק ברשת אני רוצה לשחק בHALF-LIFE 2 - יעני במשחק הרגיל מול המחשב עם העלילה אבל איך פותחים אותו?? אני לוחץ עליו פעמיים ואז מופיע לי ה Steam המעצבן הזה ואין לי מושג מה עושים שם כדי לשחק במשחק הרגיל (ב HALF-LIFE ) לעומת זאת כשאני לוחץ פעמיים על Episode 1 אז המשחק נפתח בלי בעיות (אפילו לא הייתי צריך להתקין אותו) צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bono_71,

קיבלתי את המשחק במתנה ובתוך הקופסה יש חמישה דיסקים ודף עם הוראות התקנה. לאחר ההתקנה הוא מכניס אותי לתוכנת steam ושם רשום שזה גירסת demo . האם צריך להגיע עם המשחק מספר סיריאלי או שאני צריך להרשם דרך האינטרנט. יצרתי כבר חשבון ב steam . תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ~BaRaK~,

מפיצה: Capcom מפתחת: Slant Six Operation Raccoon City אמור לצאת בין הרבע האחרון של השנה (Q4 2011) לתחילת שנת 2012. המשחק יקרה בין הארועים של Resident Evil 2 ל Resident Evil 3, ויתרחש בעיר Raccoon City שתושביה הפכו לזומבים בעקבות התפרצות ה T-Virus. אנחנו נשחק בתור קצין אבטחה של ארגון אמברלה .Umbrella) נוכל לשחק עד 6 דמויות שונות Vector, Spectre, Beltway, Four Eyes, Lupo, Bertha ולכל דמות יהיו יכולות אישיות שונות. Preview http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-resident-evil/715226? http://www.gametrailers.com/video/preview-resident-evil/720125 http://www.gametrailers.com/video/sdcc-11-resident-evil/718008

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by א אוהל,

תמליצו לי בבקשה ושלא יהיו ישנים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אבירן,

מישהו יודע מתי יוצא pes 2014 ל- פי אס פי????????? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.