עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by siin,

מדובר במשחק אונליין - מלחמת טנקים גרפיקה סבירה (מזכיר את גרפיקה של קומנצ'י) בוחרים טנק 4 סוגי נשק לבחירה:מכונת יריה - פגזים - טילים - מוקשים שדה הקרב במרכז העיר יש לחסל את הטנקים בנוסף למסוק (קרציה לדעתי רק פוגם בהנאת המשחק) המנסה לשגר עליך טילים ואו זורק עליך פצצות מהאויר יש להיזהר מהמוקשים בכביש שמשחררים הטנקים האחרים (זמנם במשחק קצוב לאחר מכן הם נעלמים) כמו כן גם אתה יכול לשחרר מוקשים. יש להיזהר מהמסוק (רצוי לחסל אותו בהזדמנות הראשונה). לבחירתך 4 סוגי טנקים קל - מהיר אך פגיע מכל הארבעה בינוני - מהיר פחות אך חסין יותר (משורין) חצי כבד - איטי יותר אך ממוגן יותר כבד - האיטי ביותר אך החסין ביותר (כמובן שגם אותו ניתן לחסל) המלצות: החצי כבד שימוש בטילים מאד אפקטיבי נגד כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בהמשך לפרסום: http://hwzone.co.il/games/news/141650 פשוט מוכיחים פעם אחר פעם שהם החברה הכי גרועה בעולם... נסכם ב:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TheDiesel,

שלום נכנסתי לאתר הבא https://hwzone.co.il/main-games/חדש-שחקו-ב-counter-strike-global-offensive-חינם/ והחלטתי לרכוש את המשחק Counter Strike: Global Offensive עכשיו לאחר ביצןע ההעסקה מופיעה לי ההודעות הבאות: מה זה אומר ההודעות האלה ואיך אני מקבל ומתקין את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום שאני משחק במישחק אחרי כמה זמן הוא רושם שאין לי מספיק זיכרון למרות שיש לי 512 מגה ואני סוגר את כל היישומים הפתוחים למישהו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mb7,

לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. למי שיש Ventrilo ורוצה לשחק Battlefield 2 עם שחקנים ישראלים מוזמן לשרת ה Ventrilo שלנו. NewYork5.NationVoice.com 3803

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by klips,

אני מעוניין לרכוש BC2 האם הגירסא הזאת Prima Official Strategy Guide תתן לי להכנס לסרברים של הגירסא הראשונה? תודה על כל עזרה שתתקבל...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני יודע שלפני הפאטצים אמרו שבwin8 הביצועים הרבה יותר טובים, זה נכון גם היום? או ששיפרו את ביצועי המשחק בwin7?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by crowbar87,

Company of Heroes: Modern Combat Mod תאריך יציאה: 13.3.12 אתר: http://www.moddb.com/mods/company-of-heroes-modern-combat http://moderncombat.blacksandstudio.com/ תיאור (לקוח מעמוד הMDB): ביקורת: Company Of Heroes : Modern Combat Mod Review מפות:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני די הרבה בשרתים, אני היחיד מישראל. מעולם לא פגשתי מישהו שגם מישראל שם. המשחק לחו"ל עובד לרוב סביר מינוס, לפעמים לא משהו בגלל שפינגים צומחים. אין עוד חבר'ה כאן שקנו את המשחק ורוצים אולי לארגן "משחק ישראלי" של 4 שחקנים? D=

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gameplan,

הסושיאל קלאב לא עולה ובגלל זה הג'י טי איי לא עולה.... ניסיתי לכניס את הדיסק ולעשות repair להתקנה וזה גם לא עזר גם להפעיל את הסושיאל קלאב מהדיסק לא עוזר... מה לעשות רק להתקין מחדש?... איך שומרים את השמירות זה שמור בקליינט שלי ווינדוס לייב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

אני במשימה שישית.. עם סין.... עכשיו יש את הגשר שאני צריך למוטט.. או להפיל אותו.. ובעקרון בהתחלה לפי מה שהבנתי הבלאק לוטוס עושה את זה.. עכשיו אחרי ששרפתי שמה כל דבר זז, וכל טנק עלה באש.. הבלאק לוטוס שם, כמו חצי צבא, ואני פשוט לא מבין מה לעשות כבר... למוטט את הגשר עם הטנקים לא נראה לי אפשר.. אם מישהו הגיע, בבקשה תעזרו. :\ נ.ב, בלי קשר לשאלה המקורית........., מישהו ביקש ברביקיו נוסח ערבי? (זה האצטדיון שממנו יוצאים כל המקומיים וזורקים עלי בקבוקי תבערה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אבירן,

מישהו יודע מתי יוצא pes 2014 ל- פי אס פי????????? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות PSP מארה"ב... מישהו יודע או מכיר חנות שיש לה אתר בארה"ב (ואל תציעו לי EBAY) תודה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Scorpion17,

...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by EzX1,

יש לי כרטיס מסוג 8800 gts לפניו היה x1800xt על הכרטיס הקודם המשחק היה רץ יופי ועל הכרטיס החדש מציג לי שגיאה ביכלל לא ניכנס למשחק והוא מעודכן לפאץ החדש מישהו ניתקל בבעיה הזאתי חוסר תמיכה בדריברים או באג רציני במשחק תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by A.J,

שלום ביקשו ממני להתקין מינקראפט לאחיין שלי ילד בן 10, ראיתי שיש 2 גירסאות גירסת וינדוס 10 וגירסה קלאסית, איזה גירסה כדי להתקין לילד שרק מתחיל לשחק בזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לצד סרטוני משחקיות אמיתיים ראשונים - קיבלנו את הבשורה על כך שהטרנד החם ביותר בעולם הגיימינג לא יפסח גם על הסדרה המלחמתית הוותיקה מבית EA Games לכתבה

21. אני בכעוד מס ימים מקבל את ה8800GTS שלי...ואני כבר הורד....אאא... השגתי את המשחקים: Made Man, BF2,splinter cell ,prey, BF2142, war on teror, ועוד כמה חמודים...אז בקיצר אני רוצה להוסיף אסטרתגיה לרשימה...ואם יש עוד משחקים שאתם ממליצים פשוט תרשמו!! וכמה שיותר יותר טוב!! **אה ובלי שום משחקי תפקידים או בסגנון עתיק כמו DARK MESIH או might an magic וכל מה שיש אני פשוט לא אוהד של משחקים כאלה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Nakion,

שלום שלכולם יש ברשותי את המשחק GTA SAN ANDREAS האם הוא יפעל במחשב שמריץ וינדוס 7 ?? (64 סיביות - לא יודע אם זה קשור לעניין אבל שתדעו) .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

היי, פתחתי על המחשב שלי שרת לBF2 מאחר ויש לי חיבור עם אפלוד גבוהה וגם מחשב חזק, הגרסא של השרת מאפשרת לכל הגרסאות של באטלפילד לשחק (והמבין יבין). אי פי מעודכן: 82.80.146.49 תחוו דעו לגבי לאגים או פינגים אני אראה אם להשאיר אותו או אם זה שווה משהוא בכלל (זה DEDICATED SERVER). המפה היא GULF O MAN וזה ל64 שחקנים. תהנו. עריכה: אוקי, הורדתי אותו עד שאני אוריד מחדש את הסרבר המעודכן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Roeebaeloha,

שלום קניתי לפני כיומיים את Age Of Empers 2 HD ואני כבר 15 שעות בקרב של 4X4 כאשר לי ולחבריי נגמרו המשאבים ושניים מהם גם מתו ל4 האויבים גם נגמרו כל המשאבים ובניהם זהב,עץ אבנים הרסתי להם את כל השווקים והם בכל זאת מוציאים אין סוף חיילים האם יש מצב שמתישהו יגמרו להם המשאבים והם לא יוכלו להוציא עוד חיילים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Liran -,

תגידו בא לכם לארגן משחקים פה ברשת בנינו ??..בכל משחק שתרצו..פשוט תמליצו על איזה משחק בא לכם ונארגן משהו.... רק צריך לדאוג למישהו שיהיה השרת...מישהו עם רוחב פס רחב...מישהו ?! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.