עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני רוצה לקנות PSP מארה"ב... מישהו יודע או מכיר חנות שיש לה אתר בארה"ב (ואל תציעו לי EBAY) תודה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Scorpion17,

...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם חברת Ubisoft הלכה רחוק מדי הפעם? משחק הפעולה המקוון החדש והחמדני שלה זוכה למקלחת קרה באופן בלתי רגיל לאחר השקתו הרשמית לכתבה

4. http://rapidshare.de/files/19042150/__________.WMV.html מצטער על האיכות המסריחה אבל קיבצתי את זה מ220 מגה ל2 מגה מי שלא רואה טוב הכנסתי גול בערך מ35 מטר עם רונאלדיניו בבעיטה חופשית משקוף פנימי מה שאהבתי בגול שזה היה בתוספת זמן..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DAN123,

אך אני ניכנס למסך הקונסול כדי לכתוב ולהפעיל קודים למשחק. תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-the-elder-scrolls-morrowind-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-skyrim/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חדשות מאכזבות לחובבי משחקי התפקידים - צמד המשחקים הגדולים שמפתחת Bethesda Game Studios לא יככבו בתערוכת הגיימינג המרכזית של השנה לכתבה

8. Started by zuk666,

אם כן, יצא לכם להפעיל משחק ברשת?? משום מה, אני לא מצליח למצוא עוד משתמשים ברשת.. המשחקים שאני מנסה הם: WORLD TOUR SOCCER CHALLENGE EDITION UNTOLD LEGEND: BROTHERHOOD OF THE BLADE משחקים מקוריים.. זה מוזר, כי הWEB עובד לי ואני גולש ב PSP ופשוט ה MULTIPLAYER לא רואה עוד שחקנים.. אגב, אם מישהו מעוניין, אפשר לקבוע איזה יום למשחק..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KingYes,

לא מצאתי איזה אשכול רישמי על המשחק.. אז פתחתי את האשכול הזה. בגדול.. יש קובץ של הגדרות שלפני שמפעילים את המשחק.. שמה אתה מגדיר את המקשים + רזולוציה. האם יש דרך יותר טובה לערוך את ההגדרות (אפקטים, AA, שאנדואו)? האם המשחק הזה בכלל תומך ב-GAMEPAD? כי זה לא נראה לי. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בנתיים חזבתי על unreal tournament הראשון. בעיקרון זה אמור להיות לשני שחקנים וגם קצת יותר זה יהיה בסדר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אריק פרלס,

האם יש זמנים שבהם משחקי COD כגון MW או המשחק שעתיד לבא COLD WAR במחיר נמוך ממאה שקל? זה ממש אבסורד שהם לוקחים כאלה מחירים גבוהים בזמן שמשחקים כמו BF5 נתן להשיג בחנות הרשמית ב 70 שח. אני לא מוכן להוציא על משחק יותר מ100 שח. אבל אני מאד רוצה לשחק בCOD וזה פשוט לא יורד במחיר.

12. Started by game kILLer,

יש לי בעיה אני מתקין את המשחק מעתיק את הפאץ מריץ והמשחק אומר שלא יכול להריץ אותו בגלל הכרטיס מסך מב לעשות יש דרך לשחק בו בלי לקנות כרטיס חדש? ראה מפרט ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by guypld,

טוב אז ניסיתי פשוט לחשוב על הכל ולא מצאתי פתרון. יש לי מחשב די ישן יחסית,AMD 900MHZ עם MB RAM 384 ועם כרטיס חדש סבבה יחסית FX 5500 . משום מה לא עולים לי משחקים כמו NFS החדש, SONIC החדש ועוד כמה (FIFA 07 עולה כמו גדול). כל פעם שאני מפעיל אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון הזה Sonic Riders has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תיאור: AppName: sonicriders.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: sonicriders.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 00119beb וזהו, פשוט לא נכנס למשחק, חיפשתי מידע בגוגל על הבעיה אך ללא פתרון. למישהו יש הצעה? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הפרק הראשון בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט זמין כעת במחשבים האישיים בגרסת ה-Anniversary המעודכנת שלו - עם לא מעט תלונות מצד מעריצים וותיקים לכתבה

15. באמזון שאני מחשיב אותו אמין, יש מכירות מוקדמות ל 25/09 וברוב האתרים כתוב 1/12 25/12 וכו'.. מה התאריך האמיתי? עם כל הכבוד ל NFS SHIFT, שהוא מטורף, אני מאמין שהדירט 2 יהיה הרבה יותררר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eNtro,

דיי נמאס

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

מתי הוא יוצא? הוא היה צריך לצאת לפני כמה ימים. מישהו יודע על אתר טוב שיש בו תאריכי הוצאת משחקים גם כאלו שמתעכבים??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מתי ייצאו משחקים שיידרשו מעבד יותר טוב משלי ? אני לא מתכוון לנפילות קטנות כמו ב- HL שיש פיצוץ או משהו כזה אני מתכוון מתי אני אגיע למצב שהמעבד שלי באמת יגביל מאוד ויוריד לי בצורה משמעותית את ה FPS ... חשוב להזכיר לא כולל משחקי אסטרטגיה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כי זה לא נפתח ב winrar, איך אפשר לאחד אותם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=316553 אם זה יהיה ברמה של הבנצ'מרק שלהם - אני בעד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/10/15/valve-may-unveil-episode-3-by-january/1 אני אישית מחכה לזה בקוצר רוח, את הקודמים מאוד אהבתי, פשוט איכות לשמה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by benboom,

יש לי מכשיר PSP ויש לי אפשרות לקנות משחקים צרובים (גרסה אירופאית) והשאלה היא האם הוא קורא דיסקים צרובים? (מקווה שזה שייך לפורום הזה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Eliyahu_,

שלום,יש לי בעיה... אני משחק WARCRAFT 3 בGARENA,יש שמה אחלה של פינג,ממש טוב,אבל כשמגיע קרב גדול הFPS במהלך המשחק יורד ועושה לי תקיעות ממש רציניות שלא נותנות לי לשחק כמו שצריך,אולי מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי: -לעשות REINSTALL. -להגביר את האינטרנט+חבילת גיימרים(5MB אינטרנט). -לנקות את המחשב מהיסוד. ונתתי כבר את הנתונים של המעבד וכרטיס המסך שלי לפורום אחר ואמרו שיש לי מחשב חזק מדי לWARCRAFT 3. נ.ב.: זה לא קורה בתוכנות אחרות וגם לא בBNET,ואני ממש צריך את GARENA.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bnetzi,

יש לי בבית משחק NBA2K12 שנרכש לפני שנתיים. בהתחלה המשחק עבר רגיל וללא שום בעיה, אך בשלב מסוים נאלצנו להחליף כונן קשיח במחשב. ההחלפה בוצעה בלי בעיות, ולאחר מכן התקנתי שוב את המשחק. אך מהר מאוד נתקלתי בבעיה - לא הייתה אפשרות לשמור שום שמירה במשחק. באינטואיציה נתתי הרשאת מנהל למשחק ואכן המשחק התחיל לעבוד רגיל. הבעיה היא שרק למנהל המחשב יש גישה למשחק ולילדים שגם רוצים לשחק אין גישה למנהל כי יש סיסמה. ניסיתי לבדוק מתי המערכת דורשת הרשאת מנהל אבל זה נמצא ברמה נורמלית, כלומר דרגה אחת מעל אף פעם. האם למישהו יש רעיון לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by siin,

מדובר במשחק אונליין - מלחמת טנקים גרפיקה סבירה (מזכיר את גרפיקה של קומנצ'י) בוחרים טנק 4 סוגי נשק לבחירה:מכונת יריה - פגזים - טילים - מוקשים שדה הקרב במרכז העיר יש לחסל את הטנקים בנוסף למסוק (קרציה לדעתי רק פוגם בהנאת המשחק) המנסה לשגר עליך טילים ואו זורק עליך פצצות מהאויר יש להיזהר מהמוקשים בכביש שמשחררים הטנקים האחרים (זמנם במשחק קצוב לאחר מכן הם נעלמים) כמו כן גם אתה יכול לשחרר מוקשים. יש להיזהר מהמסוק (רצוי לחסל אותו בהזדמנות הראשונה). לבחירתך 4 סוגי טנקים קל - מהיר אך פגיע מכל הארבעה בינוני - מהיר פחות אך חסין יותר (משורין) חצי כבד - איטי יותר אך ממוגן יותר כבד - האיטי ביותר אך החסין ביותר (כמובן שגם אותו ניתן לחסל) המלצות: החצי כבד שימוש בטילים מאד אפקטיבי נגד כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.