משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עד עכשיו הייתי בעיקר בענייני משחקי אסטרטגיה אז אני לא בקיא במשחקי פעולה מגוף ראשון. חבר נתן את ה-HL2 והוא היה פשוט מדהים, בעיקר בזכות הפיזיקה הריאליסטית שבו ואופן המשחק. סיימתי אותו ואת אפיזוד 1 הממשיך. אני לא מוצא משהו דומה - את STALKER לא אהבתי, על BF2 אני לא מת מהתרגשות... יש לכם איזושהי המלצה למשחק בסגנון HL?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות למודים רשמיים מעניינים ל- FO4? קוואסטים חדשים שאשכרה עובדים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שחקן בשם REX מחלק 5 מפתחות לקבוצה שתעבור למשחק הזה. לינק: http://forums.warchest.com/showthread.php/38834-Extraction-key-giveaway-for-2-teams! GL מי שרוצה מי שרוצה לנסות את מזלו שיכנס ל #extraction במירק וישאל בערוך הכללי, לאנשים יש עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב route kanal על ההתחלה יש חדר עם סולם שמוביל לחדרון עם איש מת ולמטה יש דלת נעולה והרבה ארגזים וחביות שתיים נפיצות אני לא יודע איך להיתקדם מישהו מכיר ויכול להגיד לי מה פיספסתי????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לאחסן חפצים ? יש מלא דברים שאני מוצא שאני בטוח שמתישהו אני אצטרך אותם אבל המגבלת משקל כל כך נמוכה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אין על הדיסקים התקנה בשפה האנגלית זה הגיוני לעוד מישהו זה ככה זה צריך להיות ככה זה לא הגיוני
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כל פעם אחרי שאני מגיע לירושלים לדבר עם באראו (Memory3) אז השחק יוצא וכותב נתקל בבעיה ועליו להיסגר.. מה אפשר לעשות במקרה הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מנוי אצל בליזארד, כאשר אני נכנס לחלון של המשחק ומקיש שם את פרטי המנוי אני מקבל הודעה שישנו פאטצ' זמין למשחק ושהמשחק הולך להתעדכן. אני לוחץ אישור, זה יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה: Diablo III has stopped working מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי תמונה אבל אני זוכרת שהוא נראה משהו כזה,יש שני יצורים והם צריכים להרוג אחד את השני. יש במשחק הזה משהו גם כמו דמקה ואז היצורים נלחמים בזירה כמו שציירתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הגיע הזמן לעוד באנדל: https://www.humblebundle.com/ רק Psychonauts היה מספיק כדי להפוך את זה למומלץ במיוחד, ו-Stacking/Costume Quest הם תוספות נחמדות גם כן. Brutal Legend גם אמור להיות טוב, אבל דורש תשלום של לפחות 8$.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: יש לי את חבילת ההרחבה הזו לאובליביון, ואני לא יודע איך להתקין אותה. :-\ יש לי מן עידכון כזה שהופך את אובליביון מ1.0 ל 1.1. ויש גם כל מיני הרחבות. השאלה היא איך בדיוק אני מתקין אותן, כי כשאני מנסה ידנית, אז זה לא מזיז כלום, והעידכון נעצר לי אחרי 4% בטענה שהוא לא מצא את הקבצים הישנים של אובליביון, אפילו ששמתי את העידכון וההרחבות בתיקיית המשחק. אני אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לומר לי כיצד להתגבר עליה, או איך בכלל להתקין את ההרחבה. תודה רבה ושבוע טוב !! :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה נגלה לפני עולם המודים לGENERALSZH ומצאתי מוד ממש מגניב(לפחות ככה זה נשמע) מוד של המזרח התיכון, מלחמה בין ישראל לסוריה וכאלה. http://commandandconquer.filefront.com/file/MidEast_Crisis_Promotional_Trailer;67140 רק יש בעיה, הורדתי את הקובץ, וגיליתי שזה קובץ MOV , איך אני יכול להשתמש בקובץ כזה כמוד?!?! אשמח לקבל תשובה אני ממש רוצה לבדוק מה המוד הזה שווה (ואם תהיתם, אז גם אף נגן סרטים לא מנגן אותו) תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! ההורים שלי קנו לי בדיוטי פרי ps2 הדק עם זיכרון 8mb 2 ג'יסטיקים רוטטים אם חיבור usb ויצאות לשחק עם עוד מכשיר. הלכתי לחנות ששם מוכרים את המכשירים האלו ושאלתי אם אפשר להרכיב ציפ הם אמרו שלא שאין עוד למכשיר החדש את הציפ הוא אמר לי לחכות עוד חצי שנה!!!!! וגם הוא אומר שעל המכשיר הדק אי אפשר להוסיף דיסק קשיח ושעדיף את הישן!!! מה אתה אומרים להחליף את המכשיר או להשאיר אותו (על תשכחו שכל משחק עולה 300 ש"ח) ומה אתה אומרים על המכשיר שקניתי אם הוא טוב?? ואם כן להחליף אז איפה כי אני לא מצאתי ואם אפשר אז תתנו לי את הכץובץ של החניות אני מאוד ישמח!!! שירן (בת)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על ההתחלה יצאתי מהספינה וניכנסתי לחדר שם אני מדבר עם זקן וזהוא מה השלב הבא שעלי לעשות? איך פותחים תדלת? תודה למגיבים !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-נערך- השרת קצת איטי אבל בסוף ההורדה זה משתלם הגרסה הזאת היא DX9 כי זה גרסת הדגמה מהימים בהם עוד לא היה כרטיס DX10 אבל מה זה משנה יש 10 שלבים וגרפיקה מדהימה!!!! nimtahtem
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני במשימה שישית.. עם סין.... עכשיו יש את הגשר שאני צריך למוטט.. או להפיל אותו.. ובעקרון בהתחלה לפי מה שהבנתי הבלאק לוטוס עושה את זה.. עכשיו אחרי ששרפתי שמה כל דבר זז, וכל טנק עלה באש.. הבלאק לוטוס שם, כמו חצי צבא, ואני פשוט לא מבין מה לעשות כבר... למוטט את הגשר עם הטנקים לא נראה לי אפשר.. אם מישהו הגיע, בבקשה תעזרו. :\ נ.ב, בלי קשר לשאלה המקורית........., מישהו ביקש ברביקיו נוסח ערבי? (זה האצטדיון שממנו יוצאים כל המקומיים וזורקים עלי בקבוקי תבערה)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו נימעס לי כבר מCS 1.6 לא מעניין לשחק אותו כבר אז חשבתי לעבור ל BF2 כי ממה ששיחקתי בדמו זה ממש כיף לשחק במשחק הנה השאלות שלי: 1.כמה סרברים ישראליים יש במשחק?(כולל UNRANKED) 2.מה זה משנה אם הסרבר UNRANKED או RANKED? 3.כמה הוא עולה? 4.יש אותו בגירסת דיסקים? 5.אם אני משתמש בCD KEY בהתקנה ראשונה האם הוא יהיה שימושי גם בפעם השנייה? וגם אם אתם יכולים להביא לי איזה אתר שמוכר משחקים ועוד שאלה בTOWER REKORDS מוכרים משחקי מחשב?(מי שמכיר את החנות)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להיזכר באיזה משחק. הייתי בטוח שזה Call of Duty: World at War, אבל אחרי צפייה בסרטונים הבנתי שזה לא הוא. המשחק מתחיל בזה שהדמות שלך, בגוף ראשון, זוחלת ברחובות סטאלינגרד יחד עם איזה בחור רוסי מבוגר שמדריך אותך לאורך המשחק. מזכיר מאוד את הסרט אויב בשער. יש קטעים שזכורים לי במיוחד, כמו למשל שהנאצים מגלים אותך בתוך בית ואז מעלים את כל הבית באש עם להביורים, ואתה יחד עם המדריך שלך בורחים משם. עוד משימה שאני זוכר - אתה מנסה להוריד צלף גרמני שכל פעם יוצא מחלון אחר, קרב אחד על אחד כזה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תהנו: https://www.g2a.com/weeklysale?reflink=alia
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי המשחק הבא: Batman Arkham Asylum בעת נסיון ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שהגרסה שברשותי אינה תומכת את מערכת ההפעלה ויסטה 64 ביט גרסת המשחק היא Batman Arkham Asylum-RELOADED האם המחשק לא תומך בויסטה 64 ביט? ***הודעה מההנהלה*** במקרה ולמישהו יש תהייה למה הנושא הזה ננעל אני אחזור שום על אחד החוקים הכי בסיסיים בעולם אין דיון/בקשת עזרה/שיתוף קישורים בנושא משחקים פרוצים/פיראטיים/לא חוקיים (תבחרו את הניסוח האהוב עליכם)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר ואיפה להשיג manual ל DFBHD? כמו כן אתר עם מפות למשיחק. חיים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c-assassins-creed-unity-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%91%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%94%d7%90/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את המשחק , הטמפ' לא חריגות עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-