עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Evil Dead,

שיחקתי אישית בבטא ומאוד אהבתי, רציתי לדעת אם יש עוד שחקנים מהארץ? אני בעד להקים פלוגה ישראלית ולייצג את עצמנו בכבוד מי בעד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-lords-fallen-%d7%a2%d7%95%d7%91%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by stingeR-,

אני עכשיו במקום אחרי שאני הורג את ABBOT ואז ממלאים לי את החיים לתכולת חיים יותר גדולה כאילו ואז אני מדבר עם ג'ורג'י שיסיח את דעתם של השומרים בעוד אני עובר דרך הFEED YARD אבל לא חשוב מה אני עושה , אני לא יכול להתחמק מהיריות , לא יכול , הם פשוט הורגים אותו ואין לי שום סיכוי להתחמק מזה וגם שאני מתחמק ומגיע למתקן הראשי , אז במתקן הראשי הורגים אותי , איך לעזאזל אני יורד לMINES!?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הפרק הראשון בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט זמין כעת במחשבים האישיים בגרסת ה-Anniversary המעודכנת שלו - עם לא מעט תלונות מצד מעריצים וותיקים לכתבה

5. Started by RETMIX,

רכשתי את המשחק FEAR 3 מקורי ב- 200שח מחנות משחקים מתברר שבניגוד למשחקים הקודמים אני צריך להתקין את משחק דרך STEAM. אני מתקין את STEAM עד שהוא ניתקע בשלב:STEAM WORKING- CREATING ACCOUNT ולא עובר לשלב הבא של הרישום,תקוע (המחשב דלוק כול היום) אני מנסה כבר שבועיים לשחק במשחק החדש ולא מצליח וזה מזה מתסכל במיוחד שקניתה אותו בכסף מלא מה אני צריך לעשות כדי להתקין את הSTEAM בהצלחה ? האם יש דרך להתקין ולשחק את F.E.A.R 3 בלי STEAM ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ran_giladi,

לגבי המשחק הזה אני מתלבט הרבה זמן. ורציתי לשאול האם הוא כדאי לקנות אותו (אני שחקן FPS שאוהב יותר SLOW PASE בסגנון של ARMA רק לא עד כדאי כך איטי) אז ציון היתתם נותנים למשחק מאחד לעשר. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Tomerico,

שלום, אני התקנתי את המשחק דיאבלו 2 ואחראי ההתקנה (הכשרה למהדרין) אני מנסה להפעיל את המשחק... וזאת ההודעה שגיאה שאני מקבל: רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by J.allmighty,

כמה וכמה פעמים נתקלתי בשאלה, בפורום ואישית, אתר מצויין אשר נותן תשובה. ENJOY! http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest[move]Nfo:[/move] What it does System Requirements Lab looks at your computer's hardware and system software to determine whether or not your current system can run a product. Each of your computer's components is evaluated to see how well it meets the minimum and recommended requirements for specific products. Recommendations are made on how to update or upgrade each component which does not meet the listed requirements. Sometimes it is a simple free software download and sometimes it is a link to a product such as the right video card. No …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, מקווה שזה בסדר שאני שם את זה כאן. פתחתי קבוצת טלגרם לשיתוף דילים למשחקי מחשב מ-70 אחוז הנחה ומעלה. לינק: https://t.me/afgamesil הבטחתי לעצמי שאפרסם מפתח למשחק על כל 5 אנשים שיתווספו מהעודפים שיש לי ב-HB ו-FANATICAL. אז מוזמנים בכיף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ezx,

יש לי כרטיס קול קריאטיב ויש לי בעייה מוזרה אני שומע את כול האפקטים של המישחק אבל לא שומע דיאלוגים של הדמויות הגדרות המישחק או הגדרות בכרטיס תודה לכול העונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by goolkt,

זה הדיון הרישמי של המישחק תביאו תמונות קליפים ביקורות סירטונים וחדשות ומתי המישחק יוצא !! בקיצור הכל על המישחק המצויין הזה שעומד לצאת תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fasil,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Barak Kozia,

קניתי את המשחק מסטים, לא מצליח להבין אך אני מתחיל לשחק במצב CO עם חבר... מישהו ניסה ? הצליח...?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Nakion,

שלום שלכולם יש ברשותי את המשחק GTA SAN ANDREAS האם הוא יפעל במחשב שמריץ וינדוס 7 ?? (64 סיביות - לא יודע אם זה קשור לעניין אבל שתדעו) .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לבדוק זאת אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alexrta,

טוב אחרי שנעלו לי את האשכול הקודם אבקש ממכם.. לא לרמוז כלום בקשר להיכן אפשר להשיג את המשחק!! למי שלא מעודכן עדיין כפי הנראה הופץ בטא של HL2 לרשת.. אני לא יודע אם התמונות אמיתיות אבל הנה תמונות מהבאט http://www.neowin.net/staff/creamhackered/halflife2/ *למנהלים פעם הבאה שאתם נועלים לי דיון אבקש לדעת את הסיבה. מהאשכול הקודם הסקתי שהוא ננעל כתוצאה של WAREZ..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by HuGeMouTh,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק הוא נותן לי הודעה שהמשחק לא עובד בצורה תקינה ויוצא. ב XP MODE המשחק עובד אבל זה לא נוח כל פעם לעבור לשם בשביל לשחק. ראיתי באינטרנט שהמשחק אמור לעבוד ב WIN 7, ניסיתי גם להשתמש בדרייברים שונים (10.10,10.10C,10.9 ו 10.8), ראיתי שב 10.8 הוסיפו דברים שקשורים ל OPENGL ובגלל זה חשבתי לחזור ל 10.7/10.6, בחי]פוש בגוגל ראיתי אנשים שהצליחו לשחק איתם ב SOF2. הבנתי שיש בעיה עם הדרייבר של NVIDIA וששינוי של אחת ההגדרות ב OPENGL סדרה את זה אבל צריך בשביל זה את אחת מהתוספות שיש לדרייבר שלהם, לא מצאתי אפשרות לעשות שינוי כזה ב CCC או ATT. למישהו יש רעיון? לא כל כך רוצה לחזור לדרייבר ישן, היו הרבה שינויים בחדשים והם גם עבדו לי טוב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by overload,

תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך להתגבר אל הגבלת יחידות ב Empire Earth

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המחשב נתקע לי לאחר יציאה מGTA_SA (שום דבר לא מגיב וגם רואים שהTASK BAR משובש ורק RESTART מציל את המצב) מדובר בP4 2.8 512MB של DDR400 כ.מסך 5700LE מה שרציתי לשאול האם לדעתכם זו בעיה של מיעוט זיכרון RAM והאם תוספת תעזור כי ברקע רצות מלא תוכנות (SNAGIT,BABYLON,GETRIGHT ועוד כל מיני עזרים קטנים שאני לא אוותר עליהם) אגב חוצמזה המחשב רצ באופן יוצא מהכלל ללא שום בעיות

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by stingeR-,

ביממה האחרונה יצאו שני משחקים מאוד מ מצופים! Unreal Tournament 2004 Far-Cry שני המשחקים יהיו בחנויות היום\מחר! אנשים! תהנו! וגם אני יהנה תגובות!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sagim194,

אוקי קניתי מחשב חדש ובסביבות החצי שנה -שנה לא שיחקתי כמעט במשחקים שיצאו. אז אני קצת בפיגור אז.... אני צריך המלצה למשחק טוב שישמש אותי להרבה זמן. אני אוהב בעיקר משחקים כמו unreal crysis gears of war וגם מאוד אהבתי את משחק האסטרטגיה של שר הטבעות. ביושוק שונא!!!!!!!. חשוב מאוד שהמשחק ישמש אותי להרבה זמן. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by my warez,

אני יודע שכל מה שעניתי לי בשאלה הקודמת בפורום היא נכונה-וכל הכבוד על היושר(אבל לא צריך לסגור את הנושא בגלל זה! אבל לא משנה) אבל התחמקת משאלה אחת! למקרה שלא ראית אותה או קראת אותה אני אזכיר לך אותה: כמה משחקים-סרטים-תוכנות "מזויפות" יש לך במחשב?(תזכור שלשקר זה "פשע") אגב לי אין תוכנה אחת אמיתית, אין לי סרט אחד שקניתי(חוץ מ"מת לצעוק" בDVD שהיה בהנחה ;D) ויש לי ממש מספר מצומצם של משחקים מקוריים (שרובם ישנים כשעוד היו בקושי אתרי ווארז) מה איתך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Sol@rWind,

האם אני צריך DEDICATED SERVER בשביל 8 - 12 אנשים ( ב LAN כמובן ) ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אבנר ניר,

למישהו יש המלצות למודים רשמיים מעניינים ל- FO4? קוואסטים חדשים שאשכרה עובדים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים