עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by game kILLer,

יש לי בעיה אני מתקין את המשחק מעתיק את הפאץ מריץ והמשחק אומר שלא יכול להריץ אותו בגלל הכרטיס מסך מב לעשות יש דרך לשחק בו בלי לקנות כרטיס חדש? ראה מפרט ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AvielGames,

אז קודם כל אני יודע שיש טיפה לאגים בקטנה בגיימפליי השני אבל אני נשבע שלפני הרינדור הכל היה בסדר אז למי שיש פיתרון לבעיה המטומטמת הזאת אשמח לתשובה http://www.youtube.com/watch?v=ahIuBYNwXDw&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם , יש לי דיסק משחק מקורי עם האריזה עוד והכל (כל מה שמביאים מפות, ספר כזה ) של San Andreas GTA. עכשיו תראו אני חיפשתי אותו מצאתי את הדיסק (כי זה מה שנאבד) והוא מלא שריטות ואי אפשר להפעיל אותו.. קניתי אותו מזמן ואין לי כבר את הקבלה,אפשר לממש עליו אחריות ? ואם כן איפה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Pease Brother,

hallo somebody know if will be a new counter strike or source will stay the newest?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by simonsix,

שימו לב מי נמצא במקום ה 3 ועל זה נאמר - יש משהו שאנחנו לא יודעים? 3 כותרים ל Battlefield בשנה אחת? http://dailyfidelity.com/gaming/top-10-most-anticipated-shooters-of-2009/ 1. Call of Duty Modern Warfare 2 2. Operation Flashpoint: Dragon Rising 3. Battlefield 3 4. Bioshock 2 Sea of Dreams 5. ARMA II 6. Battlefield 1943 7. Battlefield Bad Company 2 8. Red Faction Guerilla 9. Wanted: Weapons of Fate 10. Velvet Assassin

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eNtro,

דיי נמאס

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://rapidshare.de/files/19042150/__________.WMV.html מצטער על האיכות המסריחה אבל קיבצתי את זה מ220 מגה ל2 מגה מי שלא רואה טוב הכנסתי גול בערך מ35 מטר עם רונאלדיניו בבעיטה חופשית משקוף פנימי מה שאהבתי בגול שזה היה בתוספת זמן..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DAN123,

אך אני ניכנס למסך הקונסול כדי לכתוב ולהפעיל קודים למשחק. תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אין לי כוח לשרתים אני סתם משחק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FreePwR,

שלום לכולם ! כפי שהבטחתי , אני גאה לפרסם את הספונסר הראשון של הקבוצה , מדובר בחברת GIGABYTE שתתמוך מהיום באופן מלא בקבוצה , אנחנו שמחים על הצטרפותם ומבטיחים לעדכן על עוד התפתחויות בקרוב מאוד! יובל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by STRENGTH,

אני כבר שבןע מנסה לעבור את הקטע הזה אני משתגע אני בקטע אחרי שהיצור מפחיד והחזק הזה מעיף את מלך העורבים כזה לקיר. ואז הוא רודף אחרי,אז הצלחתי להתחמק ממנו. ולפני זה הנסיך הפרסי אמר שהוא צריך לחזור בזמן לעבר בשביל ''ACTIVITE THE TOWER'' אז עכשיו הגעתי לפה ואני לא מבין מה עושים בבקשה ממכם תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RETMIX,

רכשתי את המשחק FEAR 3 מקורי ב- 200שח מחנות משחקים מתברר שבניגוד למשחקים הקודמים אני צריך להתקין את משחק דרך STEAM. אני מתקין את STEAM עד שהוא ניתקע בשלב:STEAM WORKING- CREATING ACCOUNT ולא עובר לשלב הבא של הרישום,תקוע (המחשב דלוק כול היום) אני מנסה כבר שבועיים לשחק במשחק החדש ולא מצליח וזה מזה מתסכל במיוחד שקניתה אותו בכסף מלא מה אני צריך לעשות כדי להתקין את הSTEAM בהצלחה ? האם יש דרך להתקין ולשחק את F.E.A.R 3 בלי STEAM ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dulcevida,

היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC (בניגוד לשנים עברו - אז יצא רק לקונסולות). מי שלא מכיר - חייב לנסות. את גרסת הדמו ניתן להוריד מהלינק הבא - www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/soccered/pes3/demo/pes3demo1.zip/_clear__page,filepath/_output.html הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, שיניתי הגדרות אך ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. באמזון שאני מחשיב אותו אמין, יש מכירות מוקדמות ל 25/09 וברוב האתרים כתוב 1/12 25/12 וכו'.. מה התאריך האמיתי? עם כל הכבוד ל NFS SHIFT, שהוא מטורף, אני מאמין שהדירט 2 יהיה הרבה יותררר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שמעתי שיצא ואני רוצה להוריד אבל אני שואל אם כדאי לי להוריד בגירסת הדיוידי?מה יש בכלל בדיוידי?שמעתי שבאמצע המשחק יהיה כל מיני סרטונים זה יפריע לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1 איך אני משיג אותו וכמה זה עולה 2 איך הגרפיקה? איך אני מתחבר לשרתים (אף פעם לא שיחקתי ברשת - איך זה אגב??) 3 אם אפשר תמונות אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by myDGB blws,

http://www.twitch.tv/directory/game/Call%20of%20Duty%3A%20Ghosts

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Clazimi,

שלום שחקני STAR CITIZEN . שמח להכריז על ארגון United Tribes of Israel. הארגון שם לעצמו מטרה להיות הארגון המוביל והגדול ביותר בישראל. אנחנו בעצם רוצים לאחד את כל הארגונים הקטנים שקיימים כרגע במשחק, השחקנים מישראל שללא ארגון ואלה שנמצאים בארגונים שייכים לארגונים אחרים. היתרונות שזה יספק לנו במשחק יהיו משמעותיים, סיכוי גבוהה יותר להסכים דיפלומטיים עם ארגונים אחרים, התקדמות מהירה יותר בתור ארגון ובתור שחקנים בודדים, הגנה, ליווי במשימות הובלה, סחר, כרייה, סיור והכי חשוב קהילה מגובשת. ההנהלה של הארגון מרוכבת מ 6 אנשים, ההחלטות מתבצעות על פי הצבעות רוב ככה שאין מישהו בעל אולטימטום וחוץ מזה אנחנו תמיד מקשיבים לצרכי הקהילה. קישור לארגון שלנו באתר: https://robertsspaceindustr…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yuvalkob,

שלום אני מחפש כבר קרוב לחודש את המשחק סידני 2000 . נכון שחלק מכם יגידו שזה משחק ישן וגרוע אבל בכל זאת אני צריך אותו. תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=316553 אם זה יהיה ברמה של הבנצ'מרק שלהם - אני בעד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by xyo,

המשחק השלישי בסדרת POSTAL יהיה Postal 3 : Catharsis בנוי על מנוע סורס ויצא מתישהוא ב 2008 *תמונות תוקנו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amirn,

מבין: DIRT NFS SA MOTO GP RACE 07 GTR 2 עדיף לכזה שתומך ב GAMEPAD תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bnetzi,

יש לי בבית משחק NBA2K12 שנרכש לפני שנתיים. בהתחלה המשחק עבר רגיל וללא שום בעיה, אך בשלב מסוים נאלצנו להחליף כונן קשיח במחשב. ההחלפה בוצעה בלי בעיות, ולאחר מכן התקנתי שוב את המשחק. אך מהר מאוד נתקלתי בבעיה - לא הייתה אפשרות לשמור שום שמירה במשחק. באינטואיציה נתתי הרשאת מנהל למשחק ואכן המשחק התחיל לעבוד רגיל. הבעיה היא שרק למנהל המחשב יש גישה למשחק ולילדים שגם רוצים לשחק אין גישה למנהל כי יש סיסמה. ניסיתי לבדוק מתי המערכת דורשת הרשאת מנהל אבל זה נמצא ברמה נורמלית, כלומר דרגה אחת מעל אף פעם. האם למישהו יש רעיון לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tustos,

יש לי הירוס 3 complete ממש מזמן התקנתי אותו ולאחר מכן מחקתי אותו בעזרת התכנה של ווינדוס הזאתי... עכשיו אני מכניס דיסק ובאוטו רון יש רק כפתור לשחק ולא להתקין וכאשר אני לוחץ עליו לא קורה כלום.. חיפשתי במחשב ולא מצאתי שופ קובץ של המשחק.. מה אני עושה? איך אני מתקין אותו עכשיו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.