משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה במשחק, אני משחק ופתאום התמונה קופאת, נתקעת ואין מה עלשות חוץ מריסטרט. המפרט שלי הוא p4 2.4GHZ, 512 ram וכרטיס מסך 6600GT, וספק ג'נרי 500W. ד"א ההגדרות על low. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. תודה רבה לעוזרים! אם זה לא הפורום המתאים תעבירו...
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אז אחרי כל ההמלצות החמות שלכם התקנתי את המשחק, הורדתי והיתקנתי את העידכונים. כשנכנסתי למשחק, לחצתי על SOLO ובחרתי רמת קושי שום דבר לא קורה, המסך כאילו חוזר לאותו המסך שרשום בו NEW GAME ו MISSION SELECT. לא מצאתי שום כפתור או משהו כזה כדי אשכרה להתחיל לשחק בו... מה אני מפספס? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כאן חדש במעכרת. אז ככה יש לי בעיה במשחק Colin McRae Dirt, התקנתי את המשחק, ואני נכנס לאיקון שלו ומופיעה לי הודעת שגיאה - "אל תשלח". ניסיתי להתקין את הפאצ שלו וגם זה לא עזר. ומה שמוזר זה שגם הגירסת דמו שלו, לא עבדה לי וגם היא רשמה לי -"אל תשלח". מה יכולה להיות הבעיה? והמעכרת שלי די מספיקה כדי להפעיל את המשחק. המפרט שלי - amd 2600 + athlon\over clock to-2064mhz msi kt4av\ agp disk drive - 80 giga nvidia 6800 gt 256 mb ram- 1791 mb ספק - hac \300 w
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הארור נקרא והוא: feild to create directory d:\counter-stike-sourse (לפי מה שנקרא לי זה ) שכאשר מריצים את המשחק הוא אמור ליצור איזה תיקיה בכונן D עכשיו אצלי כונן D זה סידירום לכן הוא לא יכול ליצור שם את התיקיה...(רק השארה לא בטוח) יש דרך לבקש ממנו ליצור את התיקיה בכונן אחר? (כאילו זה פשוט רץ אוטומטית איך שאני התחלתי את המשחק לראשונה ). יודעים איך לפתור את הבעיה אולי? תודה אנשים...
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב . התקנתי את המשחק Crysis 3 ובעת ההפעלה אני מקבל שגיאה : You need a DX11 capabie GPU to play Crysis 3 הכרטיס מסך שלי זה HD4870, יש מצב שבגלל שהכרטיס אינו תומך ב DX11 אני לא מצליח להפעיל את המשחק ? . ניתן לעשות משהו ? ? ... תודה .
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי את המחשק crysis warhead. המשחק עובד מצויין, גרפיקה עוצרת נשימה. אך יש לי בעיה אחת קטנה. אני לא יודע מה צריכים לעשות במשימה הראשונה, ובשאר המשימות. בבקשה תסבירו לי, ואל תעתיקו מויקפדיה או משהו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה http://img211.imageshack.us/my.php?image=0...060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש המשחק כמובן מקורי..
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי את המשחק CZ ומתי שאני רוצה לשחק באינטרנט הוא לא נותן לי שאני מנסה דרך the all seeing eye זה רושם לי "error in command line" ושאני מהנסה אם התוכנה של הקנטר ב find servers ואני נכנס לאינטרנט זה רושם לי" (lan servers are restricted local clients(class c למה זה עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
טוב קיצור לחבר שלי יש בעיה במשחק . Counter Strike :Source כל פעם שהוא ניכנס למשחק אחרי כמה זמן זה יוצא לו מהמשחק ועושה לו שגיאת אל תשלח.. מישו יכול לעזור לי לעזור לו ? בבקשה =]
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תראו , שאני נכנס לסרבר ... עם 10 אנשים ה FPS נע בין 40- 70 ולפעמים 10 FPS עכשיו עשיתי בדיקת FPS יש בנצמארק במשחק והוא נותן לי 192 FPS ... למה זה ? ... הסרבר שאני נכנס ישראלים .. בלי לאגים ונכנסתי לעוד סרברים והוא עשה את זה .. יכול להיות הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק?
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שאני לוחץ על המשחק Dark Messiah of Might and Magic אז הוא פשוט לא עולה לא קורה כלום לחצתי על MM.EXE שזה מה שמפעיל ת'משחק וזה נמצא בתיקית המשחק ואין פשוט לא קורה כלום המחשב חושב שניה וזהו..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק כמו שצריך, הפעלתי אותו וניסיתי את הרזולוציות 640x480 ו-1024x768. במסכי התפריטים הכל נראה בסדר גמור, אבל כשאני מתחיל לשחק (הסרטון הראשון גם נראה בסדר כמור) אני לא רואה כלום על המסך - הכל פשוט אפור, חוץ ממצב הבריאות למעלה, מצב ה-"Crazy" וסימני המכות כשאני מכסח מישהו. אשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קורה כשאני משחק בלי VSYNC המשחק מקרטע כל כמה שניות יש עצירה. אני מקבל כעקרון 120FPS כדי שזה ירוץ חלק יותר ובלי הבעיות אני מחוייב להפעיל את VSYNC ואז אני מקבל 50 FPS ואז כשיש הרבה מפלצות זה יורד פתאום ל 30 FPS נעצר למאית שניה ושוב ממשיך. יש לי את הדרייבר החדש ביותר של הכרטיס 7850HD והסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר סוואפר. זה המחשב שלי: windows 7 ultimate 64bit Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Zalman 7000C AL Socket 775 MSI P67A-GD65 B3 P67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz X2 AMD Radeon HD 7850 sapphire enermax 500w liberty hard disk western digital sata 3 500gb bug in diablo 3
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מאחי את המשחק (רק ללא החוברת...) מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך ניתן לעבוד עם ה- SKIL POINTS שמקבלים בכל רמה ?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק שפשוט לא רואים את הנשק שאני מחזיק ז"א הוא מחזיק אוויר ויורה (בכל הנשקים זה ככה).
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אין לי קול של דיבור כלומר אני רואה שמדברים ובכתוביות מופיע טקסט אבל אני לא שומע אותם זה מאופשר בהגדרות וכול הסאונד האחר של המשחק אני שומע אותו מצוין ( יריות וצלילים) היתה לי את הבעיה הזאת גם בדמו הרשמי של המשחק
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
כול פעם שאני מתחיל את המשחק והוא בא להכנס הוא נותן לי את הדבר הזה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632158092189295283-untitled.jpg ואז ניכנס ואני רואה הכול מגעיל כזה מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד לי טוב ?? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בירשותי משחק מקורי של far cry 2 ומערכת ההפעלה שלי היא wundows xp הבעיה היא שבמהלך המשחק פיתאום אני נזרק חזרה לשולחן העבודה בלי שום הודעת שגיע עם למישהוא יש פיתרון או ניתקל בעבר בבעיה אני ישמח מאוד לעזרה בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום , המשחק תקוע לי על directx 9 ואני לא מצליח לשנות את זה ל directx 10, למרות שהכרטיס שלי תומך . איך אפשר לסדר את הבעיה , תודה הכרטיס שלי HD4870 , מערכת הפעלה וינדוס 7 . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מריץ אותו תחת WINDOWS 7 X64 ואיך שאני מתחיל המסך נשאר שחור וכלום לא עוזר. התקנתי את הפאץ ל-64 ביט וגם לא עזר. בפוסט הזה : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1059848&page=2 בפורום של STEAM אומר שם מישהו בין היתר שכדאי להוריד הגדרה מסויימת (LIGHTING QUALITY) ל-HIGH במקום VERY HIGH. עכשיו מה שקרה זה שבפעם הראשונה שניסיתי להריץ את המשחק הוא פתח לי את ההגדרות של הרזולוציה, איכות וידאו ואודיו ועכשיו כבר לא אז השאלה שלי היא איך אני משנה את ההגדרה המסויימת הזאת.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והגדרתי אותו בהגדרות הגבוהות שיש ( יש לי את ה GTO2 עם O.C ל XTPE ). לאחר איזה 10-15 דק' המשחק נתקע לעיתים. האם הכרטיס לא חזק מספיק עבור המשחק? מה כדאי לשנות כדי להמשיך ולהנות מהמשחק כיוון שהתקיעות האלו דיי מרגיזות.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המשחק עצמו כשאני מתחיל לשחק הוא במין SLOWMOTION כזה לאורך כל הזמן. אין קפיצות או משהו , ה FPS מעולה , הכל טוב ,גם על רזולוציה טובה וגם על פחות. ANTI-ANALAISING כבוי , הכל כבוי. והוא עדיין עובד לי בסלו מואשן. גם שמתי גרסא 1.1 , לא יודע מה עוד לעשות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שאני משחק זה כאילו יש ממש תקיעות, כאילו הגרפיקה נתקעת כזאת, חלק מהר מאוד גם לא יודע איך להסביר מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי איזה בעיה מוזרה במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 התקנתי לפנ שבועים ויסטה 64 ביט והכול פועל מצוין התקנתי את המחשק. עכשו כל פעם שאני מפעיל תמחשק הוא עובד מצוין אבל מידי פעם יוצא לי מהמשחק וכתוב לי כמו הודעה כזאות על מסמך טקסט חשוב לציין שזה היה מותקן על האקס פי זה לא עשה שום בעיה!! The application has crashed and was unable to create a log file. Please check your file access permissions. משהו יכול לעזור לי זה קורה באופן קבוע
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-