משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה במשחק Jagged Alliance 2 Gold לא ידוע למה כל פעם שאני מנסה לעבור סהקטור במחשק (חלק ... מי ששחק יודע על מה אני מדבר... :saint: ) אז בהתחלה חשבתי שזה בעיה במחשב או משהו כי לא מזמן קניתי חדש... מעבד P4 2.4G דגם ה- 533MHZ זיכון 512 DDR דגם ה- 333MHZ של SAMSUNG דיסק קשיח 60 GB דגם 7200 RPM של W / S כרטיס מסך ATI Radeon 8500 128DDR לוח אם Ac97 Intel 845G/533 DDR מארז USB P4 כרטיס קול SB LIVE 1.5 של Creative אחר... צורב 8X צריך להחליף.... CD-ROM אין מושג מסך 21 אינט של CTX ואז ראיתי שכול המחשקים האחרים עובדים חלק אז לא היה הגיוני ..... ואז חשבתי אולי אני צריך איזה עדכון לJA2 אבל לא מצליח להוריד אותו אפילו מהאתר הרישמי.... http://www.Jagge…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע אך להתגבר אל הגבלת יחידות ב Empire Earth
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-the-elder-scrolls-morrowind-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-skyrim/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר PSP ויש לי אפשרות לקנות משחקים צרובים (גרסה אירופאית) והשאלה היא האם הוא קורא דיסקים צרובים? (מקווה שזה שייך לפורום הזה)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לקטע של האוניה, אני צריך למצוא את המטען של הנשק הביולוגי ואני לא מוצא אותו, ישנם חדרים שאני לא מצליח להכנס אלהם. מצאתי כמה כרטיסי כניסה והשתמשתי בהם. בקומת המגורים (איפה שכל המיטות של המלחים) ישנה דלת עם ידית עגולה (כמו דלת בצוללת) ואני לא מצליח לפתוח אותה... מישהו יודע איך לעבור את השלב המעצבן הזה ? תודה The Doorman
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כפי שהבטחתי , אני גאה לפרסם את הספונסר הראשון של הקבוצה , מדובר בחברת GIGABYTE שתתמוך מהיום באופן מלא בקבוצה , אנחנו שמחים על הצטרפותם ומבטיחים לעדכן על עוד התפתחויות בקרוב מאוד! יובל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Bad Pad, הוא משחק פלטפורמות המשלב אלמנטים של מטרוידואניה, ארקייד, אקשן-יריות, פאזלים ועוד, מלווה במוזיקת רוק ומטאל מונחת גיטרות ושירים קומיים עלילתיים שנכתבו ובוצעו במיוחד עבור המשחק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות למודים רשמיים מעניינים ל- FO4? קוואסטים חדשים שאשכרה עובדים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והורדתי את העדכון האחרון 1.08 אבל משום מה המשחק לא זז לי הוא כאילו עושה טובה שאני מריץ את הבדיקה הוא נותן מקסימום 10FPS מה אני יכול לעשות? מישהו בכלל נתקע בבעיה הזאת? וכמו שאתם רואים אני חושב שיש לי מערכת מספיק חזקה להריץ את המשחק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב למשהו לא הגיוני בכלל שממש משגע אותי ! כל משחק של EA (בעיקר כותרי הספורט החדשים וNFS האחרון) לא מוכנים להתקין את עצמם על מחשבי היקר ! למשל היום ניסיתי להתקין NBA 2005 והוא נתקע חצי שעה ב43 אחוז ולא זז, אפילו לא מראה ERROR או משהו.. אותו דבר עם TOTAL CLUB MANAGER (יש לציין שזה רק קורה עם סדרת 2005) ואותו דבר קרה עם אנדרגראונד 2. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ולמה המחשב שלי כל כך לא אוהב את סדרת הספורט לשנת 2005 מבית EA ? ו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את המשחק euro truck simulator לאחר שקניתי הגה. ההגה עבד 100% בניד פור ספיד, והוא גם מגיב טוב במשחק הנוכחי. אבל...כשלוחצים על דוושת הגז, אמנם יש תנועה של המשאית, אבל אין תאוצה...המהירות לא עוברת את ה15 קמ"ש. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות אבל לא הצלחתי לתפעל את זה. אם מישהו מכיר את המשחק ויכול לעזור לי אשמח מאוד. אם צריך לצרף צילומי מסך של ההגדרות אעשה זאת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לשלב שבו אני צריך להעביר את אנשי העיר .. הצלחתי כבר להעביר 2 קבוצות של אנשים אבל אני נתקע עם הקבוצה השלישית. כשאני בא לקחת את הקבוצה יש מעין טנק שיורה טילים אבל אי אפשר להשמיד אותו , יש לי את הרובה טילים ולא משנה כמה אני יורה הוא לא נהרס .. מה לעשות? רותם.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
assassin's creed unity heads will roll משימת קו אופ לבד tailored musketeer coat לא מבין מה צריך לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שרוב הגיימרים הישראלים ממש לא משחקים במשחק הנהדר הזה,אבל אני עדיין אשאל פה,האם מישהו מתכוון לשחק במשחק המלא? הבטא נסגרת ב 12 באפריל והם מוחקים את כול החשבונות,שחקנים מתחילים מהתחלה. המשחק חינם ולא עולה כסף אבל..אין יותר גולד יומי,אם רוצים פרמיום אז צריך לקנות גולד,כרגע הם מציעים 3 חבילות שמהם ניתן לבחור - http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/buy_gold_special_price_and_get_unique_tank_free בקיצור מישהו שוקל לשחק במשחק כשהוא יצא? אפילו בלי פרמיום...?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי היום בתוכנה בשם Game Jackal שבודקת את סוג ההגנה של הדיסקים של המשחקים שלכם ויוצרת לכם על המחשב מעין פרופיל עבור כל משחק, שמאפשר להריץ אותו בלי הדיסק בכונן. התוכנה חוקית לגמרי (היא כמובן עולה כסף), ונועדה לעבודה עם משחקים מקוריים - פשוט כדי לחסוך את החיפוש של הדיסק המתאים והחלפתו בכונן. אל תגררו את הדיון הזה ל-warez בבקשה, כן, אני יודע שיש גם דרכים אחרות לשחק בלי הדיסק המקורי... :-X http://www.gamejackal.com
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, יצא לכם להפעיל משחק ברשת?? משום מה, אני לא מצליח למצוא עוד משתמשים ברשת.. המשחקים שאני מנסה הם: WORLD TOUR SOCCER CHALLENGE EDITION UNTOLD LEGEND: BROTHERHOOD OF THE BLADE משחקים מקוריים.. זה מוזר, כי הWEB עובד לי ואני גולש ב PSP ופשוט ה MULTIPLAYER לא רואה עוד שחקנים.. אגב, אם מישהו מעוניין, אפשר לקבוע איזה יום למשחק..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/just-cause-3-%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%91%d7%95%d7%97%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בנתיים חזבתי על unreal tournament הראשון. בעיקרון זה אמור להיות לשני שחקנים וגם קצת יותר זה יהיה בסדר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני משחק ברשת בcall of duty war zone יש לי בעיה שמההתחלה הייתה קיימת עם הFPS נמוך, זה אף פעם לא יציב אבל תמיד נמוך זה יכול להיות 60 70 והמקסימום עד 120 FPS ( לפעמים יש ירידות גם מתחת ל60 אבל לכמה רגעים ומתייצב לרוב זה סביב ה100) עכשיו קצת נתונים.. הציוד שלי ברמה גבוה מאוד מסך 2K 27 אינצ' G-SYNC nvidia עם 144 hrz מחשב חדש עם כרטיס מסך RTX 2080 super מעבד amd ryzen 9 3900X זיכרון RAM 32G ועוד.. אז אני לא רואה סיבה לקבל FPS כלכך נמוך!!! ניסיתי המון טיפים דרך היוטיוב וכלום לא עזר, ראיתי גם ביוטיוב אנשים עם מחשב ומסך פחות טובים משלי עם 250 FPS יציב מאוד ממש אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו כרגע מגרילים הזמנה לבטא של דוטא2. כל מי שמעוניין להצטרף: http://www.facebook.com/IsraelDota2
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הירוס 3 complete ממש מזמן התקנתי אותו ולאחר מכן מחקתי אותו בעזרת התכנה של ווינדוס הזאתי... עכשיו אני מכניס דיסק ובאוטו רון יש רק כפתור לשחק ולא להתקין וכאשר אני לוחץ עליו לא קורה כלום.. חיפשתי במחשב ולא מצאתי שופ קובץ של המשחק.. מה אני עושה? איך אני מתקין אותו עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסנה להפעיל את המשחק עשיתי את כל הדברים שצריך ושאני מעלה את המשחק הוא מנסה להעלות אותו ואז אחרי כמה שניות זה רושם לי שיש תקלה וזה צריך ליסגר אני לא יודע מה יש לו מי שהו יכול לעזור לי??
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק רץ באיטיות מטורפת במחשב שלי, ברמה של 1-2 פריימים לשניה. הקטע הוא שעל אותו מחשב בדיוק המשחק פעל לפני שנה בלי שום בעיות. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך, להתקין שוב DirectX, להתקין את המשחק מחדש, אבל כלום לא עזר. כשאני מסתכל על אחוזי הCPU בשימוש הם אכן מגיעים ל100%, אבל איך זה הגיוני? מה גם שהמפרט שלי חזק בהרבה ממה שצריך בשביל המשחק. גם כשאני מריץ את המשחק בלי שום פרוסס אחר ברקע זה לא משפר את הביצועים. המפרט שלי להלן: Windows XP PRO SP3 DirectX 9.0c AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition, 3294 MHz (16 x 206) Gigabyte GA-M68M-S2P (nVIDIA nForce 7025-630a) 2 x 2 GB OCZ DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-6-6-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) Radeon X1950 Pro 256…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. ראיתי טריילרים ועניינים בנוגע למשחק. רציתי לדעת כמה דברים למבינים כאן. קודם כל אני נמצא כרגע בחו"ל. רציתי לדעת במידה ואני קונה (סתם לדוגמה ברוסיה) את המשחק, אמרו לי שהמשחק יהיה ברוסית. יש אפשרות בתוך המשחק לשנות את השפה? דבר שני רציתי לדעת בכללי עוד פרטים על המשחק, מי ששיחק כמובן. שמעתי שיש COOP מעניין, שאפשר בסינגל לבנות בתי עסק וכו'.. אשמח אם מישהו יספר לי קצת על המשחק ויתן חוות דעת שלו עריכה: המשחק מיועד ל PC.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מוצא את הדיון שקשור לקודם עברו כמה שנים... Purchase Brothers סוף סוף הוציאו את החלק השני של Escape From City 17. החלק הראשון יצא לפני יותר משנה ומאז אף אחד לא שמע מהבמאים הצעירים, ידוע שהחלק השני עבר כמה שינויים במהלך הצילומים מה שכניראה גרם להפרש הזמנים בין החלקים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-