עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MINIME,

יש לי VOODOO 4 4500 הורדתי את הPATCH המשחק פועל זה נראה מסריח. יש דרך לשפר את הגרפיקה מבלי לגעת בSETING כשאני משנה משהו בזה המשחק נתקע. :'( :'(

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by megastorm,

יש לי את המשחק המלא Need for Speed Underground ואני שיחקתי הרבה ב Underground mode ועכשיו יש לי רק אפשרות אחת של מסלול race ושאני מנסה להכינס אליו הוא אומר לי you dont have enagh reputasion to enter this race needed 1 ויש לי מוניטין 1 אני לא יכול לעשות כלום מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by King Of Action,

אני תקוע בשלב שבו צריך לחטוף משאית ואז להחזיר אותה לנמל ולגנוב כמה מסמכים. אני חוטף את המשאית , נכנס לנמל , בא האיש של הבדיקה ומדבר איתי ואין לי מה לעשות יותר . ברגע שאני יוצא מהאוטו ומתקרב יותר מדי לאנשים עם הרובים ליד המכונית הם מתחילים לירות עליי. HELP IS NEEDED .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל אני חושב. עדיף שהיא תהיה מאנגליה, או איזור קרוב, בשביל דמי משלוח נמוכים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Arik.G,

מחפש משחקים ללאן הבא עם חברים. לא ממש הבנתי האם אפשר לארגן את זה בלי הצורך שכל מחשב יהיה מחובר לאינטרנט ול STEAM. עד היום הינו מחברים כל מחשב לסוויטצ', אחד פותח משחק וכולם מתחברים אליו ומשחקים. זה אשפרי ב MW2 וBLACK OPS?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eli.g,

אני רוצה לדעת מתי המשחק אמור להגיע לPc כי חשבתי שהוא אמור היה להגיע, או שאולי בחודש יוני נראה לי, לא יודע עזרה בבקשה............

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GiBoR-Equinox,

שלום שמי דין וכפי שכולם מכירים אותי Equinox , אני שחקן וותיק מאוד בקהילתכם עוד מימי bfbc היום כשאר רציתי להתחבר לשרת הדיבור גיליתי להפתעתי אני מורחק לצמיתות משרת הדיבור של הקהילה אני אשמח אם מישהו יוכל לדון איתי בדבר ולתת לי מענה ופירוט מדוע הורחקתי משרת הדיבור מכיוון שבסיבת ההרחקה כתוב "מפרסם קהילות מתחרות ! + סיבות עבר" איני יודע דבר מה בנושא ואשמח להסבר מפורט בתודה דין

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ice2k,

שלום... אני כבר הרבה זמן לא מצליח לעבור קטע מסויים במשחק (המצויין) HALF LIFE2. אני לא זוכר את שם השלב אבל זה לאחר שפרימן נכנס לכלא בו מוחזק המדען השחור , והבת של המדען עוזרת לגיבור דרך המצלמות. הקטע הוא כשיש שני מזדרונות משני הצדדים ויש שלושה תותחים קטנים שצריך להציב בהם , לאחר שמסדרים את התותחים מתחילים לזרום חיילים משני צידי כל מסדרון.. ופה אני פשוט לא מצליח לעבור, אני כל הזמן נהרג . אפילו ניסיתי להוריד את הרמה של הקושי.. יש איזו טקטיקה או משהו שיכול לעזור לי ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה למציאת סרברים למשחקי מולטיפלייר בסגנון של The All Seeing Eye תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

סדרת Final Fantasy המפורסמת עם כותרים לקונסולות, תגיע בקרוב גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-final-fantasy-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום אני רוצה לדעת אך אני מפעיל ומאיפה אני מוריד מודים של CRYSIS? ושמעתי על איזה מוד יפה קוראים לו LOST WORLD RETUREN אני חיפסתי ולא מצאתי הורדה אך אני מוריד אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. משחקים ששיחקתם ונהנתם. אני בדיוק קניתי כרטיס מסך חדש (לא 9800GTX), רוצה להשלים פערים. סיימתי את קמפיין כדור הארץ בSUPREME COMMANDER, את קרייסיס ואת COD4.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הורדתי מ GAME-TRAILERS שלושה סרטוני GAMEPLAY של המשחק היפה הזה וזה פשוט נראה מעולה ! לכל מי שלא ראה את זה.. או שראה את זה באיכות מעאפנה , ממליץ לכם להוריד, לצפות וכמובן להביע דעה כאן - http://www.gametrailers.com/game/2577.html אני אישית ממש אהבתי שם המון אלמנטים. לדוגמא כשרואים במקומות מסויימים את הדמות צד שלישי כשמציצים מעבר לפינות וכדומה.. אהבתי את הקטע שהם עברו לשיטת COD-2 שאומרת שאם נפגעת תפוס מכסה וחכה שיחזור הכח. אהבתי כמובן את הגרפיקה המעולה של המשחק ואת האפקטים המעולים שהם הכניסו שם כמו הפיצוצים וכשזורקים רימון.. אהבתי את הקטע שאי אפשר לתפוס מכסה מאחורי גדר מעץ כי היא פשוט מתפרקת שיורים עליה (בצורה מאד מרשימה אגב..) בקיצור , תצפו ותביעו דעות! *להוריד את שלושת ה W…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

בד"כ אני נכנס לשרת אירופאי אקראי עם פינג 75+-... יש שרתים טובים ספציפיים שאתם מכירים, ושאני יכול לשחק איתכם? גם סרברים ישראליים הם אופציה, חוץ מהעובדה ש"עבודת קבוצה" זה לא מושג בלקסיקון של הישראלים, אבל שיהיה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הורדתי כבר 2 פאצ'ים שונים של 1.3 אבל אף אחד מהם לא מתקין

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שנכנסים לבחורה ההיא האמצע המקלחת ואחרי זה חסלתי את כל השומרים ואני לא מצליח לצאת משם מה עושים כדי לגמור את השלב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gameplan,

הסושיאל קלאב לא עולה ובגלל זה הג'י טי איי לא עולה.... ניסיתי לכניס את הדיסק ולעשות repair להתקנה וזה גם לא עזר גם להפעיל את הסושיאל קלאב מהדיסק לא עוזר... מה לעשות רק להתקין מחדש?... איך שומרים את השמירות זה שמור בקליינט שלי ווינדוס לייב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dulcevida,

היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC (בניגוד לשנים עברו - אז יצא רק לקונסולות). מי שלא מכיר - חייב לנסות. את גרסת הדמו ניתן להוריד מהלינק הבא - www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/soccered/pes3/demo/pes3demo1.zip/_clear__page,filepath/_output.html הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, שיניתי הגדרות אך ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avishai220,

חחח ניסיתי לשחק על הבוקר וקיבלתי את השגיאה הזו the game has not been unlocked ואני רואה שהסרברים ריקים כנראה שיש להם בעיה EA חח והתמיכה רשום לחכות שעה +

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DS,

well as you see ı wrıte ın englısh and ıf you see she ıs not so good. ı'm ın turkey and tomorrow ı back at 3 O'clock ok untıl ı wrıte ın hebrew ı have some questıons 1. as you see the prıces ın ısrael for the 360 are gettıng low ın about 100 NIS. ıs ıt better to buy ıt here or at US or at UK? 2. ıf ı get the 360 ıt's better to buy the premıum edıtıon or the core edıtıo? 3.? ıf ı get the 360 ıt's better to buy the chıp ın VGS.CO.IL or waıt for normal chıp 4. sorry for the problems ın the language but you know ım not so good ın englısh thank's for the helpers!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש בזה לכרטיסי מסך של ATI כדי לא להפסיד FPS כשמפעילים VSYNC... אני זוכר שהיה פה באתר פעם משהו על זה אבל בחיפוש לא עולה לי שום דבר משום מה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Asaff,

למי שלא יודע, זו החברה שיצרה את המשחק Neverwinter Nights. הוא עובד על מפות וסיפורים חדשים שיופיעו בחבילת ההרחבה שתצא בעתיד הקרוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לי יש את המשחק, מי שרוצה את הקופון לקנות את המשחק מוזמן לבקש, הקופון יעבוד רק עד ה30 לחודש אז אם אתם רוצים אותו תמהרו להגיד לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. משחק התפקידים הפופולרי והמוצלח ינחת ב-Steam בתחילת השנה הבאה, ועתיד לאתגר גם את המערכות העדכניות והעוצמתיות ביותר לכתבה

25. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה rep שרשום מתי שאתה משחק באינטרנט זה כתוב בצד אז אני רוצה לדעת מה זה ואיך מעלים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים