עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by overload,

תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כלי חדש, המבוסס על דגימה מתגלגלת של כחצי מיליון ממשתמשי Steam, מעריך עבורנו את מכירותיו של כל משחק בחנות ה-PC הדיגיטלית הפופולרית בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-spy-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by stingeR-,

ביממה האחרונה יצאו שני משחקים מאוד מ מצופים! Unreal Tournament 2004 Far-Cry שני המשחקים יהיו בחנויות היום\מחר! אנשים! תהנו! וגם אני יהנה תגובות!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rise<3,

אם אהבתם תעשו לייק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by assafcohen1,

יצאו גרסאות של God of war I וגם God of war II למחשב??????? להלן תמונה http://i40.tinypic.com/se9ldl.png

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. עכשיו אחרי חשיפת הBattleField 4 מולטי. יהיה עכשיו 3 ימים של משחקי LAN במולטי החדש ! המשחקים יתחילו כבר מהיום בערב משעה 21:00. תהנו! http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com#

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כותרת.. אני צריך בבקשה שמישהו שמכיר טוב סימולטורי טיסה שימליץ לי על אחד ממש טוב.. תודה.!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tomerico,

מישהו יודע למה הדרישה העיקרית של אלף בd&d זה תבונה+כוח? זה לא אמור להיות עם כבר תבונה+זריזות מה התמונה הקלאסית אלף חותך למישהו את הראש עם חרב (בשביל זה צריך כח במ"ד) או אלף ממאה מטר צולף לגובלין מכוער בראש עם קשת יפה?(דוגמה lotr) זריזות מביאה בונוסים לירית קלעים וכח לחרבות זה קצת מוזר שהדרישה העיקרית השניה של אלף זה כח ולא זריזות!!!!!! מאוד מוזר!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היכונו לבואו של Stadia: ענקית הטכנולוגיה מספקת לנו פרטים נוספים אודות השירות שמבטיח גיימינג בהזרמה ישירה (כמעט) בכל מכשיר בבעלותכם לכתבה

10. צוות אינדי קטן שמורכב מיוצרי משחקי Burnout הנהדרים החליט לספק לנו יורש רוחני ראוי - אך לא כולם אוהבים את התוצאה באותה המידה לכתבה

11. Started by ran_giladi,

לגבי המשחק הזה אני מתלבט הרבה זמן. ורציתי לשאול האם הוא כדאי לקנות אותו (אני שחקן FPS שאוהב יותר SLOW PASE בסגנון של ARMA רק לא עד כדאי כך איטי) אז ציון היתתם נותנים למשחק מאחד לעשר. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעוניינים להעשיר את מאגר הגיימינג שלכם לרגל החג? תוכלו לעשות זאת עכשיו עם מחירים קורצים מאוד לכתבה

13. נתקלתי היום בתוכנה בשם Game Jackal שבודקת את סוג ההגנה של הדיסקים של המשחקים שלכם ויוצרת לכם על המחשב מעין פרופיל עבור כל משחק, שמאפשר להריץ אותו בלי הדיסק בכונן. התוכנה חוקית לגמרי (היא כמובן עולה כסף), ונועדה לעבודה עם משחקים מקוריים - פשוט כדי לחסוך את החיפוש של הדיסק המתאים והחלפתו בכונן. אל תגררו את הדיון הזה ל-warez בבקשה, כן, אני יודע שיש גם דרכים אחרות לשחק בלי הדיסק המקורי... :-X http://www.gamejackal.com

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Fasil,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sagim194,

אוקי קניתי מחשב חדש ובסביבות החצי שנה -שנה לא שיחקתי כמעט במשחקים שיצאו. אז אני קצת בפיגור אז.... אני צריך המלצה למשחק טוב שישמש אותי להרבה זמן. אני אוהב בעיקר משחקים כמו unreal crysis gears of war וגם מאוד אהבתי את משחק האסטרטגיה של שר הטבעות. ביושוק שונא!!!!!!!. חשוב מאוד שהמשחק ישמש אותי להרבה זמן. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Zokkar,

אנחנו כרגע מגרילים הזמנה לבטא של דוטא2. כל מי שמעוניין להצטרף: http://www.facebook.com/IsraelDota2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מסך samsung 931b 5ms ושיחקתי devil may cry 4 והקצב ריענון במשחק מוגדר על 60 ושזה על 60 ה fps מוגבלל עד 60 ושאני מעלה במשחק את הקצב ריענון של המסך ל 75 אז המקסימום fps על 75 ולא הפעלתי v sync גם לא בדרייבר למה זה קורה?? ה fps שלי מוגבלל לקצב ריענון של המסך? למה זה קורה?

18. Started by sooliman,

קניתי את הראשון ממש איך שיצא ולא יצא לי לקנות את ההרחבות בגלל הצבא והכל.. עכשיו אני רוצה.. ואני רואה שאפשר לקנות את כל המשחקים ב150 ש"ח שזה הרבה יותר זול מאשר לקנות את ההרחבות.. אפשר לקנות את כל החבילה ולהשתמש בהרחבות כדי להמשיך את החשבון שיש לי כבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Proww,

אהלן. ראיתי טריילרים ועניינים בנוגע למשחק. רציתי לדעת כמה דברים למבינים כאן. קודם כל אני נמצא כרגע בחו"ל. רציתי לדעת במידה ואני קונה (סתם לדוגמה ברוסיה) את המשחק, אמרו לי שהמשחק יהיה ברוסית. יש אפשרות בתוך המשחק לשנות את השפה? דבר שני רציתי לדעת בכללי עוד פרטים על המשחק, מי ששיחק כמובן. שמעתי שיש COOP מעניין, שאפשר בסינגל לבנות בתי עסק וכו'.. אשמח אם מישהו יספר לי קצת על המשחק ויתן חוות דעת שלו עריכה: המשחק מיועד ל PC.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by stingeR-,

אני עכשיו במקום אחרי שאני הורג את ABBOT ואז ממלאים לי את החיים לתכולת חיים יותר גדולה כאילו ואז אני מדבר עם ג'ורג'י שיסיח את דעתם של השומרים בעוד אני עובר דרך הFEED YARD אבל לא חשוב מה אני עושה , אני לא יכול להתחמק מהיריות , לא יכול , הם פשוט הורגים אותו ואין לי שום סיכוי להתחמק מזה וגם שאני מתחמק ומגיע למתקן הראשי , אז במתקן הראשי הורגים אותי , איך לעזאזל אני יורד לMINES!?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Lost Spirit,

באמצע משחק מתחבר אלי לחברים אחד בשם Dani - פתאום אני רואה מישהו בשם VAC-SECURE וטוען לכך שהואשמתי שאני צ'יטר ועלי לתת לו את הסיסמא והמשתמש בכדי לעשות בדיקה זו. כמובן שישר קפצה לי תחושה - הנה אתה עומד בפני קומבינטור המנסה לגנוב את המשתמש שלך. ומדוע? א. האנגלית שלו גרועה. ב. הסיסימא והמשתמש שלי לא אמורים לעזור לו לגלות אם אני צ'יטר או לא. ג. אין לו הוכחות. ד. אני לא צ'יטר! מהי דעתכם? (אני עדיין בשיחה איתו שם, משעשע למדי, הוא די מטומטם)

22. הי,משחקים עם סטייל אומנותי וכדו',משחקי תפקידים ואסטרטגייה בעיקר. Baldurs gate 1 The witcher Elder scrolls שיחקתי ואהבתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orenoren1911,

assassin's creed unity heads will roll משימת קו אופ לבד tailored musketeer coat לא מבין מה צריך לעשות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. תהנו: https://www.g2a.com/weeklysale?reflink=alia

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.