משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Bad Pad, הוא משחק פלטפורמות המשלב אלמנטים של מטרוידואניה, ארקייד, אקשן-יריות, פאזלים ועוד, מלווה במוזיקת רוק ומטאל מונחת גיטרות ושירים קומיים עלילתיים שנכתבו ובוצעו במיוחד עבור המשחק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך הכתבה על ASUS פה באתר: " ...תחנת המשחקים הזו כוללת מעבד Core 2 Extreme, דיסק קשיח בנפח 1TB, זיכרון בנפח של עד 8GB, ו-3 כרטיסי 8800 Ultra בתצורת 3 Way SLI."
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדיוק שוקל האם לעבור ל VISTA מ XP ..... יש הבדל בכלל בעין בין אם משחקים על הויסטה עם ה DX10 לבין XP עם הDX9 שיהיה שווה את המעבר...? והם בטפילד 2 עושה לכם בעיות עם הפאנקבאסטר .... ? תודה .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-מהו המשחק האחרון מסדרת prince of persia? -איך המשחק timeshift לדעתכם? שווה קניה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מוצא את הדיון שקשור לקודם עברו כמה שנים... Purchase Brothers סוף סוף הוציאו את החלק השני של Escape From City 17. החלק הראשון יצא לפני יותר משנה ומאז אף אחד לא שמע מהבמאים הצעירים, ידוע שהחלק השני עבר כמה שינויים במהלך הצילומים מה שכניראה גרם להפרש הזמנים בין החלקים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק זאת אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק שמשלב בין רוק כבד, פעולה, הומור ואסטרטגיה מוצע חינם למשך היומיים הקרובים בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה... שיחקתי לי במשחק הזה עד שלב מסוים ואז נתקעתי באיזושהי משימה. שלחתי את ה SAVE'S של המשחק (שממוקמים במסמכים שלי תחת GTA3 USERS FILES) לחבר, הוא העלה את השמירה שלי, עבר את המשימה ושלח לי אותם בחזרה. העתקתי את הקבצים החדשים לסיפריה ושמח וטוב לב ניסיתי להפעיל את המשחק... הנבלה לא עלה! רואים את הלוגו של החברה על הדסקטופ (ה R הכחול עם הכוכב) וזהו. הסרתי את המשחק, הסרתי כל קובץ שקשור אליו מהדיסק הקשיח, הסרתי רת כל המפתחות ברג'יסטרי שקשורים אליו והתקנתי מחדש. תנחשו מה? - שום דבר, אותה הבעיה... ד"א - כשאני בודק ב WINDOWS TASK MANAGER תחת PROCESSES אני כן רואה את הקובץ GTA3.EXE. מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקי S.T.A.L.K.E.R יזכו סוף כל סוף ליורש אמיתי ורשמי מבית היוצרים המקוריים - אי שם בתחילת העשור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כי זה לא נפתח ב winrar, איך אפשר לאחד אותם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קשה להסביר אבל התוכנה של ROCKDSTAR GTA V אומר שיש עדכון גירסה חדשה ושאני צריך לעדכן ואז אני לוחץ START ואז מוריד אבל אז שאני בא להכנס או אומר שז פתוח או משהו כזה וזה ניסגר לא יודע מה לעשות יכוול להיות שיש תוכנה חדשה שמקשרת אותי עם ROCKSDSTAR אבל איך אני מוריד אותה בקיצר מסובך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו במקום אחרי שאני הורג את ABBOT ואז ממלאים לי את החיים לתכולת חיים יותר גדולה כאילו ואז אני מדבר עם ג'ורג'י שיסיח את דעתם של השומרים בעוד אני עובר דרך הFEED YARD אבל לא חשוב מה אני עושה , אני לא יכול להתחמק מהיריות , לא יכול , הם פשוט הורגים אותו ואין לי שום סיכוי להתחמק מזה וגם שאני מתחמק ומגיע למתקן הראשי , אז במתקן הראשי הורגים אותי , איך לעזאזל אני יורד לMINES!?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו רוצה להצטרף אלי ולעוד כמה חברים במשחק הזה? משחק ממש מגניב - דמויות שוות - action/target תודיעו לי אם מישהו מעוניין, מדברים ב Teamspeak
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ניסיתי פשוט לחשוב על הכל ולא מצאתי פתרון. יש לי מחשב די ישן יחסית,AMD 900MHZ עם MB RAM 384 ועם כרטיס חדש סבבה יחסית FX 5500 . משום מה לא עולים לי משחקים כמו NFS החדש, SONIC החדש ועוד כמה (FIFA 07 עולה כמו גדול). כל פעם שאני מפעיל אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון הזה Sonic Riders has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תיאור: AppName: sonicriders.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: sonicriders.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 00119beb וזהו, פשוט לא נכנס למשחק, חיפשתי מידע בגוגל על הבעיה אך ללא פתרון. למישהו יש הצעה? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%96%d7%92%d7%96%d7%92-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי,משחקים עם סטייל אומנותי וכדו',משחקי תפקידים ואסטרטגייה בעיקר. Baldurs gate 1 The witcher Elder scrolls שיחקתי ואהבתי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי שון, אני משתמש חדש בקהילה, עם השאיפה להרחיב ולפתח את תחום הסימולציה הצבאית (MilSim או "מילסים"). הנני נציג ומנהל של קלאן בינלאומי עם שורש ישראלי חזק הקרוי Task Force Wolfpack (או TFWP) שמשחק ב-ArmA 3 - הסימולטור הצבאי מבית Bohemia Interactive. אנו מחפשים להרחיב את אוכלוסית הקלאן שלנו דרך כל מקור קהילת גיימינג בארץ ובעולם, במטרה לגייס שחקנים ותיקים וחדשים כאחד בעלי עניין מאוד חזק בתחום וב-ArmA 3 בפרט. להלן פרטים על הקלאן: אודותינו Task Force Wolfpack הינה קבוצת משחק ב-ArmA 3 אשר נוסדה בספטמבר 2017 ע"י מספר שחקנים ותיקים עם ניסיון וממוצע של עשר שנים יחד בתחום המשחקים הטקטיים והסימולטרי טיסה, כולל ArmA, Squad, Project Reality, DCS וכיו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזשהו אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים חוקיים בכסף כמובן משהו בסגנון של סטים יש אתר כזה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא מה שיש במפרט רק הכרטיס מסך זה Ledtekk Gf6600 128 מה אתם אומרים המשחק יעלה? ואם הוא יעלה יש מצב שהוא יעבוד לי נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק שוחרר סוף סוף, אני מקווה שעשו עבודה טובה עליו ושלא ניקבל מוצר לא אפוי.. אבודים: המשחק מאת: יובל בירב 29/07/2007 מכורים ל"אבודים"? בתחילת השנה הבאה תוכלו להכנס לנעליו של אחד הניצולים, לחקור את האי המסתורי בעצמכם ולפגוש בכל הדמויות המוכרות, במשחק הוידאו החדש המבוסס על הסדרה. בכנס הקומיקס הגדול בעולם, קומיקון 2007, הוצג לראשונה סרטון מתוך המשחק החדש. לפי הסרטון, אנחנו נגלם את אחד מניצולי טיסה 815 שהתרסקה על אי טרופי אי שם באמצע האוקיינוס השקט. נוכל לחקור את האי המסתורי ומלא הסודות, לשוחח ולשתף פעולה עם הדמויות המוכרות מהסדרה, ולנסות להתמודד עם הסכנות הרבות שאורבות לנו. לדברי חברת Ubisoft, מפיצת המשחק, על השחקן יהיה להלחם בכמה סכנות ואוייבים שפגשנו בסדרה, וכ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-the-elder-scrolls-morrowind-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a8-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9a-skyrim/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/just-cause-3-%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%91%d7%95%d7%97%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אחרי חשיפת הBattleField 4 מולטי. יהיה עכשיו 3 ימים של משחקי LAN במולטי החדש ! המשחקים יתחילו כבר מהיום בערב משעה 21:00. תהנו! http://www.twitch.tv/battlefield/new?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=www.battlefield.com#
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-