משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
התחלתי את ההתקנה והופיעה לי שגיאה.. צירפתי קובץ להודעה עם תמונה של השגיאה ------------------------------------------------------------------- ב-Assassins Creed II יש לי בעיה, אני משחק ובלי שום התראה המשחק נסגר במהירות ונעלם כלא היה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות (רשמתי את זה גם בתוכנה פשוט אני לא יודע איפה המקום המתאים כי זה משחק) תודה.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה זמן להתקין עותק חוקי של המשחק ותמיד צצה לי בקשה כזאת יכול להיות בעיה עם הדיסק???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
Can't run 16-bit Windows program שלחצתי על ינסטול באוטו רן הוא כתב לי את זה יש לי כרטיס מסך ATi Rage 128 32Mb בבקשה אני עובד עצות מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חשוב לציין קודם כל שהמשחק מקורי ולא הורד מהאינטרנט. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ניסיתי להבין והבנתי שצריך לעדכן את הMEDIA PLAYER, עדכנתי אותו לגירסא 11.. הכל טוב ויפה אבל ההתקנה עדיין לא עובדת... עשיתי הכל, אני מתקין עם שני הדיסקים והכל, ופשוט ממש ממש בסוף של ההתקנה זה מה שאני מקבל : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רכש את המשחק GTA IV , ורשום לו משהו על קובץ פגום. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וראיתי שהדבר קרה ללא מעט אנשים, גם אלו שהורידו את המשחק וגם אלו שרכשו אותו. את הפתרון לא מצאתי. אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן ובגלל חוסר במשחקים, החלטתי להתקין Gta vice city אבל בתהליך ההתקנה הוא מעלה לי ארור כלשהו... אולי אתם יודעים משהו על הארור או בגלל שזה מחשב חדש אני צריך להתקין תוכנה כלשהי... הנה הארור שזה עושה: תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כשאני מגיע לשלב ההתקנה ואני בוחר את התיקיה שברצוני להתקין את המשחק, אני בוחר באפשרות C ואז אני לוחץ INSTALL , התקנת המשחק פשוט נעלמת, כלומר לחצתי INSTALL החלון נעלם וזהו. ככה חזרתי על התהליך כמה פעמים וזה לא עובד. יש רעיונות? עריכה: בסוף הצלחתי להתקין את המשחק, העלתי אותו וכבר היה בפתיחה שמים לב שמשהו בו לא מרשים.. ניסיתי לסדר את המקשים של המשחק וכבר תפסתי עצבים עליו...כזה לא ידידותי. כשנכנסתי למשחק הסתכלתי על הגרפיקה והיא פשוט גרועה. לקחו כזה משחק טוב והרסו אותו. חבל על זמן ההתקנה. סתם תתאכזבו.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
גיביתי את המשחק כי רציתי לעשות פרמוט, הוא גיבה לי אותו ל 4 דיסקים וגיליתי שזה אמור להיות 5 דיסקים. זה נכון או שאני יכול לעשות את הפרמוט בשקט?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המשחק דרך ORIGIN ובמהלך ההתקנה, ההתקנה פשוט מפסיקה ויש הודעה שההתקנה נכשלה כי יש חסך במידע. מה לעשות? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מתקין מתקין והכי בסוף יש לי שגיעה.... מה זה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני קניתי את MW3 בחנות ואני לא מצליח להתקין את המשחק זה כותב לי this steam account already owns the product containd in this offer ראיתי שדחו את היציאה של המשחק אבל למה הם לא נותנים לי לשחק בסינגל עד שזה יצא בעוד 4 ימים זה לא יעשה לי בעיות להתקין ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא אומר לי שאין לי דירקט X למרות שכן יש איך אני מתגבר על זה?
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי.. אני צריך עזרה עם ההתקנה, פתחתי את קבצי ה ISO לתיקיות ולחצתי על AUTORUN ..(בהארדיסק) הכנסתי קוד וזה התחיל להתקין עד שהוא הגיע לשלב שהוא ביקש את CD2 ... אז ככה, לא משנה איפה שמתי את התיקיה CD2 זה לא עזר.. מה עושים ?! תודה .
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את זה על המפרט שלי (בצד) ואחרי שאני מכניס סריאל הוא נותן שגיאה כזו ... לא משנה שיש לי SP2 שכבר בא איתו הDIRECTX 9C הורדתי התקנתי וזה אומר שיש לי ... מה עושים ? אצל אחי עובד .... ויש לו מחשב יותר ישן ...
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשאני פותח את קובץ הWINRAR של המשחק, הWINRAR מבקש ממני קוד כלשהו כדי להמשיך בתהליך הפתיחה: לא נראה לי שהוא מבקש את הKEY של המשחק עצמו, ככה שאני די תקוע בהתקנה. מי שיכול לעזור לי אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, יש לציין שבמסך ההסכם לא מופיע כל כיתוב התוכנה מקורית מה שמוזר לי שלפני מס שבועות התוכנה דמו היתה מותקנת ועבדה ללא בעיות, הסרתי אותה ולאחר מס ימים נסיתי להתקין את התוכנה המקורית וללא הצלחה נסיתי שוב להתקין את הדמו ( בהנחה שהתוכנה המקורית לא טובה) ולא עזר ממש אותה התופעה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את התוכנה שלהם וניגשתי להתקין אותה לא הצלחתי לאשר את התקנה (פשוט ללחוץ למטה בחלון שנפתח) כיוון שתחתית החלון מוסתרת מתחת לסרגל ואין לי יכולת ללחוץ על כפתור האישור. איך ניתן לפתור זאת? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 פרו והמחשב הוא HP ProBook 440 G4.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח להתקין את ה-Patch v1.3 משום מה... וזה מה שהוא רושם לי: http://img64.imageshack.us/img64/3999/hhhln1.jpg למה זה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה אין לא יודע להתקין את המשחק שהורדתי מהאינטרנט SAINT ROW 2 אוליי מישהו יעזור לי ויסביר לי שבלב שלב איך עושים את התקנה . ניסיתי במספר תוכנות פעם ב WINRAR ופעם ב 7-ZIP אז זה לא אשמת ההורדות כי הורדתי את המשחק במספר הורדות ופשוט לא עובד . לפני שנתיים היתי מתקין את המשחקים אבל עכשיו הראש שלי נסתם .ןאני לא יודע להתקין אותו . תודה לעוזריים .
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנה של המשחק. טוב אז ככה אני מכניס את הדיסק,וקופץ לי הAutoRun וזה שואל אותי מה לעשות, אני בוחר בלהתקין ואז זה הוא שואל אותי אם לצאת מההתקנה,אם אני אומר כן זה יוצא, אם אני אומר לא זה ממשיך לישאול בלי סוף!!! מה לעשות?
-
שלום, חיפשתי מידע על זה בפורום ולא מצאתי.. יש לי דיסק מקורי של המשחק והוא מתקין טוב אבל אחרי כן הוא מתקין איזה תוכנה קטנה שאמורה לבדוק אם הדיסק מקורי או לא ואחרי הRESTART הוא מוציא שגיאה שהתוכנה שבודקת את הדיסק היא לא תואמת VISTA.. האם יש למישהו מושג איך פותרים את זה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-