עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום. קניתי את המשחק C&C3 לפני יומיים ויש לי בעייה בהתחברות למשחק באינטרנט. רשמתי חשבון, כינוי וכל מה שצריך בשביל להיכנס לONLINE, אבל זה פשוט נותן לי הודעת שגיאה פשוטה ביותר ואומר COULD NOT CONNECT TO C&C ONLINE. הבנתי שאולי זה קשור בפורטים ודברים כאלה, אני ממש לא מבין בזה. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד מה אני צריך לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by davidcohen,

שלום !!! יש לי STEAM והתקנתי CS וכשאני רוצה להיכנס לסרבר הוא מעלה לי את ההודעה הזאת: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. כל פעם שאני נכנס לשרת בתוך המשחק עצמו אחרי טעינת המפה מופיעה ההודעה:punkbuster kicked player xxxxxx for 0 minutes... restriction: service communication failore: PnkBstrB.exe handshaking failed בדקתי בtask manager ועובד לי רק PnkBstrA.exe ולא שניהם ביחד (כלומר A ו-B). מה עליי לעשות כדי לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Akiles,

כבר מעל שבוע אני מנסה לראות ממה נובעת הבעיה שהופיעה פתאום כך. http://i.imgur.com/0pZVtRB.jpg זאת ההודעה שמופיעה לי שאני מנסה להתחבר כמעט לכל שרת .. דרך origin עשיתי repair והורדתי PB מחדש והגדרתי אותו ועדיין הבעיה .. עזרה מישהו ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

אני לא מצליח להתחבר לשרתים של הקווסטים ושל המאטצ' בGUNZ אבל יש את השרתים של ה CLAN שאני כן מצליח להתחבר אליהם.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by IPIP,

אני מתקין את המשחק ובסוף ההתקנה עולה לי הודעה : http://www.fastup.co.il/images/26014467.bmp אני לוחץ RETRY וזה עולה עוד הפעם ועם אני לוחץ CANCEL זה מבטל את ההתקנה אני חייב עזרה המשחק הזה ממש חשוב לי מישהו יודע מה עושים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by IPIP,

אני לא מצליח להתקין את המשחק ההודעה הזאת עולה לי גם אחרי שהתקנתי את Black Plague http://link-results.com/?lid=aHR0cDovL3d3dy5zaXouY28uaWwvbXkvbmN3ZGp6b3dtamx5LnBuZw-56A-56A מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום, לאחרונה הורדתי את המשחק MapleStory, נכנסתי להתקנה לאחר ההורדה ובטעינה של הקובץ היה כתוב שהקובץ עושה אקסטרקט עד שהופיעה השגיאה הבאה: ניסיתי להוריד מחדש, ניסיתי ממקורות אחרים, דיברתי עם היצרנים של המשחק והם אמרו לי לצרוב את הקובץ ולנסות להתקין מהדיסק וזה גם לא עזר... ההתקנה היא עם install shield אז אולי זה קשור איכשהו. עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  9. היי חברים, מדובר בשני דיסקים תקינים שאיתם התקנתי את המשחק במחשב שלי ואצלי המשחק עובד כשהדיסק הראשון חייב להיות בתוך הכונן. הוא גם התקין את המשחק כמו שצריך, כשהוא מנסה להפעיל אותו הוא מקבל את החלון הראשוני הריבוע הלבן עם הסמל של NBA LIVE על שולחן העבודה וזה נשאר תקוע על זה, זה לא מבקש דיסק אלא פשוט נשאר תקוע על זה. בדקנו בדרישות של המשחק ונראה לנו שהמחשב שלו עונה לדרישות. חשבתי אולי יש מצב שהכרטיס מסך שלו לא תומך בDIRECT X9.0C הוא התקין אותו ליתר ביטחון וגם דרייבר עדכני יותר לכרטיס מסך וזה לא עזר. אני שם כאן קישורים ללוג של סנדרה עם מפרט המחשב שלו: http://img109.imageshack.us/img109/6505/newmail5sa.jpg http://img109.imageshack.us/img109/7979/newmailwalla11hx.jpg http…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by psycho59,

שלום, לפני כמה ימים נכנסתי לסטים וניסתי להפעיל משחק הוא הראה שהוא טוען את המשחק אבל אחרי הטעינה הוא לא הראה את המשחק, ניסתי משחק אחר וגם הוא לא עבד. מחקתי את הסטים ע"י "הוספה והסרה של תונכה" והכנסתי את הדיסק להתקין אותו מחדש, הגעתי עד החלון שאני בוחר איפה להתקין את המשחק השארתי את זה על הברירת מחדל ואז קיבלתי את ההודעה הזאת: זהו לא כתוב שום דבר אחר אחרי שאני לוחץ OK לא קורה כלום ניסתי להחליף מיקום לא קרה כלום חיפשתי ב FAQ של VALVE לא מצאתי אולי אם מישהו אחר יכול למצוא או לעזור לי לומר לי מה הבעיה אני מאוד יודה לו. וזה דיסק DVD עכשיו שמעתי איפה שהוא שדיסקים כאלה שיושבים הרבה זמן בארון מאבדים מידע או משהו כזה יש מצב שזה מה שקרה פה? על הדיסק אין שריטות אין כלום הוא הוכנ…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. לפני שאני מתחיל יש לציין שאני עובד עם מעבד Athlon 1.4, כרטיס מסך Asus V8200 ו- Windows XP. ובכן, לאחר שאני מעיל את תפריט ה- AutoPlay ולוחץ על פקודת ה- Install המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז בועט החוצה בחזרה ל- Windows... Help Plz

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by winer100,

אהלן.. קבלתי את המשחק היום עכשיו אני מנסה להתקין אותו והוא מסרב להיכנס להתקנה.. האוטורן עולה אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה לי שגיאה... הדיסק עובד אצל חבר שלי. יש לציין שנסיתי גם להתקין אותו מתוך המחשב אבל ללא הצלחה.. חכיתי למשחק המון : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Jack_g,

הוא כותב באמצע של ההתקנה שהדיסק הלא נכון ב]נים ואני צריך להכניס את הדיסק הראשון וממשיך להתקין אם אני מתעלם מההודעה וכך הוא מציג שאני צריך להכניס דיסק שלישי וזה מה שאני עושה ואז באמצע של ההתקנה של דיסק שלישי הוא שוב מתריע שהדיסק הלא נכון בפנים וצריך להכניס את הראשון אני מחכה שוב ובסוף הוא אומר ש: setup will terminate ויש איזו בעיה עם DLL בהתקנה . מישהו נתקל?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אז ככה... היה לי את ג'י טי איי מותקן במחשב שלי הכל טוב ויפה, עד שהחלטתי להתעסק יותר מידי עם אובר קלוק והג'י טי איי לא עבד פיתאום וגם לא האנטי וירוס ועוד כמה תוכנות... עכשיו החזרתי את האובר קלוק למצב הקודם שלו ואני לא מצליח להתקין את הג'יטיאיי מבלי לקבל הודעת שגיאה כל כמה שניות :-\ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by STAN007,

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה שבאמצע ההתקנה בcd הראשון זה מראה לי את ההודעה הזאת: והתקנתי את זה דרך daemon tools אני כבר נואש :-\

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by xb,

כשאני מנסה להתקין את המשחק Need for speed underground 2, ושההתקנה מגיעה ל-91% בערך יוצאת הודעה שאומרת שיש בעיה להעתיק את הקובץ SDAT.VIV... יש לי אפשרות לבטל את ההתקנה או לנסות להעביר את הקובץ (retry)... אם אני לוחץ retry אז ההתקנה ממשיכה עד 100% ואז זה כותב את זה כל שנייה לא משנה כמה אני לוחץ retry. אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני ישמח לשמוע! תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by Jack_g,

גל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא כותב לי אחרי 10 שניות שההתקנה הסתיימה לא בהצלחה ובכלל לא מבקש דיסק 2 . מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by FatherBoard,

התקנתי את המשחק, והיו כמה שגיאות בהתקנה, אז החלטתי להסיר אותו ולנסות להתקין שוב. כשאני בא למחוק את המשחק, אז זה מראה כאילו שהוא מוחק, אבל הוא בעצם מהבהב פעם אחת ומגיע ל-100% :-\ משמע - לא מחק. מחקתי את התיקייה ידנית, וניסיתי להתקין שוב. הבעיה - המחשב מזהה שיש משחק על המחשב למרות שאין ולמרות שהוא כביכול "מחק" אותו... נכנסתי לרג'יסטרי ומחקתי כל מה שמצאתי שקשור ב-Unreal 2, והבעיה עדיין נמשכת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? ???

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gn,

http://www.siz.co.il/my.php?i=qy2zmhmfji2g.png בבקשה תעזרו לי אני רוצה לדעת מה לעשות!!!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  20. מה עושים?? בבקשה תעזרו לי ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

אני הורדתי את הדמו וזה דבר ראשון מתקין את ה dX, ולאחר מכן הוא אומר שצריך לאתחל המחשב מחדש. אבל לאחר שאני מאתחל ומעלה את המחשב מחדש זה חוזר לאותה נקודה של התקנת הDX וככה כל הזמן . איך אני מתקין את המשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by Wazabi,

המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה המחשב שלי אם צריך לדעת: 2.8C IC7 - abit 1024 ddr-ram radeon 9800 pro

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Wazabi,

המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה ???

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by LIOR42,

שאני בא להתקין את המשחק הוא מוציא לי הודעה undefined מה אני עושה עם זה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. Started by perrikus,

שלום, הורדתי את הקובץ (728MB) להתקנת המשחק. כבר לאחר שהורדתי אותו ראיתי כי לקובץ אין איקון כך שכנראה הוא פגום. בכל זאת ניסיתי לפתוח אותו, ואכן, עלה חלון DOS שנעלם לאחר בערך חצי שניה. רציתי לראות מה השגיאה שהוא אומר אז פתחתי את הקובץ דרך ה-CMD והשגיאה שנכתבה היתה כזאת: "Program too big to fit in memory". דבר ראשון שעשיתי היה להוריד את הקובץ מחדש מפני שאולי הוא פגום, זה מה שעשיתי, אך אותה שגיאה חזרה. זקוק לעזרה נואשות :'( בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.