עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by YoTaMi,

יש לי כרטיס מסך 8600 ולא מפעיל לי טוב את ה- DMC 4 זה עושה את כולו בצבע ירוקקק משהו דפוקק.. אצל חבר שלי זה עובד ויש לנו אותו כרטיס מסך .. מה עושים ?! תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. מין מלחמת העולם השניה אומשהו בסגנון תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=316553 אם זה יהיה ברמה של הבנצ'מרק שלהם - אני בעד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן למי שכבר מכיר את המשחק אז בבקשה אל תתחילו עם תגובות ה"יאללה זה ישןןןןן" קוראים למשחק Drug Lord, משחק דו מימד ממכר!!! (חד משמע! DONT DO DRUGS!) לינק להורדה פה הסבר מהיר על המשחק- אתה סוחר סמים שיצא מהכלא ויש לך 2K דולר ואתה בחובות אתה נמצא בעיר אוסטין ואתה צריך לסחור בסמים ולעלות בדרגות ולהוויח כסף ככל שאתה עולה בדרגות (עולים בדרגות לפי כסף, וגם יורדים) אתה מקבל עוד ימים עד סוף המשחק (אפשר להגיע עד 55 יום) אתה יכול (זה למעשה מטרת המשחק) לטוס בין ערים שונות בשביל לקנות בעיר מסוימת במחיר טוב ולמכור במחיר פצצתי ולעשות הון..... יש לך גרפים של הסמים בכל הערים..... יש לך מדי פעם טיפים על שינוי מצב הסמים בערים אחרות אבל לא תמיד הטיפים אמינים אז צריך לעשות צעדים בהיגיון.....…

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. איך אני מתקין פעמים אותו משחק אחד יענו אני מתקין משחק ואני רוצה להתקין עוד פעם על אותו מחשב בלי למחוק את תקיית המשחק הקודם פשוט זה לא נותן לי זה אומר שהמשחק כבר מותקן אז אין צורך להתקין עוד אפילו לא בכונן אחר תודה על כל עזרה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by vipersh,

ניסיתי לקנות מהם את COD4 אבל כשאני עושה צ'קאאוט הוא מעיף לי אותו מהסלסלה ורושם לי שהמשחק מוגן איזור. רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעקוף את החסימה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by eranisra,

http://www.gamershell.com/news_57928.html המשחק ישוחרר לאירופה ב21 לנובמבר והוא יחזור לכלול מרדפי משטרה ;D [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Interl-Conore,

עוד כמה זמן יצא GTA 4?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי את ג'נרלס ZH, עכשיו ביותר משתי קבוצות בהארד הוא רץ נורא לאט (איזה 100 טנקים באזור הבסיס שלי משומדים אחד אחד, וזה פשוט לא זז). מפרט בצד. מישהו אולי יכול להגיד לי למה זה ואיך מתקנים את זה? תודה DXM.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by LazyBoy,

התגלה באג חמור מאוד בהרחבה שהורס את השמירות וגורם לקריסה של המשחק והרס של קבצי השמירה. ישנו פאץ סופי לתיקון הבעיה וניתן להוריד אותו מפה: http://www.elderscrolls.com/downloads/updates_patches.htm סוף סוף הרחבה אמיתית למשחק המעולה הזה ההתקנה קצרה מאוד, וכל ההרחבה נחשבת כמודל של המשחק כך שניתן לקבוע לפי ההפעלה של המשחק האם לשלב אותה בתוכן של העולם או לא. איזה התרגשות! כאשר עוברים לאזור החדש והחדר הופך להיות פרפרים שעפים לכל הכיוונים זה פשוט מרשים. גם העיצוב של האזור החדש יפה. המעצבים באמת לקחו את המשחק קדימה מסביבה קלאסית של RPG (יערות, מערות) למקומות חדשים: יש עצים גדולים שגדלים עקום ואפשר לחצות עליהם תהום, פטריות ענק, צמחים מוזרים, ביניינים חדשים ועוד ועוד. תאימו…

• 134 תגובות
    • 14.9k צפיות
  11. Started by idan79,

מישהו יודע למה בחודשים האחרונים ירדה האפשרות למישחק און ליין? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Galit17,

שוחרר המשחק Space Siege משחק RPG מבית היוצרים של dungeon Siege . http://www.spacesiege.com/spacesiege/index.php יש בעיה כשהדמות הראשית הולכת עם 40 FPS למשל, אז היא כזו מקרטעת לפעמים,מישהו יודע אם זה באג?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי אני מחפש חנויות שמוכרות משחקים, אפילו האתרים המקוריים של החברות משחקים (נניח EA) ככה שאפשר לשלם בPAYPAL לדוגמא, וישר אחרי זה להוריד את המשחק המקורי אני יודע שלדוגמא לEA יש את זה, אבל זה תקף לארה"ב, אני לא בטוח שמישהו מישראל יכול לקנות ולהשתמש בשירותים האלו מישהו יודע? ניסה בעבר? יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנויות כאלו וכו'?

14. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אני מוריד עכשיו את המשחק. אבל לא מצאתי שום פורומים ישראלים שעוסקים במשחק . מישהו יודע איזה פורומים יש ? אם אסור לבקש פורומים אז אני מצטער ולנעול את התארד .

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  15. אני וחבר ניסינו לשחק אחד נגד השני הוא עשה הוסט גיים, ולא הצלחתי להתחבר לאייפי שלו והוא לא לשלי אני נכנס למולטי, ג'ויין גיים, רושם את האייפי שלו, קונקט........ ושום דבר לא קורה. כנ"ל גם אצלו משהו לא בסדר ואגב, לא התקנו את הComrade

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by totah,

אני עם OC ל3 גיג'הרץ. כרטיס 8800GTS 512 אם מפעילים AA הביצועים פשוט יורדים לטימיון, דבר שלא קורה באף משחק אחר חוץ מקרייסיס כמובן, אם מבטלים AA הגרפיקה עובדת חלק לחלוטין. יש גם ירידת ביצועים קטנה שמפעילים AF אבל זה פחות קריטי.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  17. בשביל ששני שחקנים ישחקו בפרו אבולושן, אפשר לחבר עוד מקלדת דרך USB במקום הג'ויסטיק?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tzr84,

אחרי הרבה שמועות הוכרז רשמית בחודש שעבר... http://www.blizzard.com/diablo3/media/ שימו לב לסרט מתוך המשחק נראה מעולה. אישית לקח לי שנים להיגמל מדיאבלו הראשון וגם מהשני ועד היום יש לי עותקים שלהם עם חבילות ההרחבה. אבל כמו שאני מכיר את בליזארד המשחק ישוחרר לפחות עוד 3 שנים... בינתיים נחכה לfallout 3 (שיצא עוד חודשיים בערך) שגם פה לקודמים הייתי מכור גום מהם יש לי עותקים.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. יש לי את שנייהם שאני מנסה להיכנס ל FIFAM זה מראה לי או FIFA Manager 08 requires at least 640MB of free swat file space. Please free the required space and re-run the game או שמראה לי מסך שחור לשניה ואז מראה לי שליחת דו"ח שגיאות או אל תישלח ב Championship Manager 08 Direct3D failed to initialise - please ensure you have a Direct3D compatable card and driver יש לי כרטיס מסך:NVidia GeForce FX 5200 זיכרון פנימי: 512 (אני יודע מחשב שלא ממש טוב למשחקים אבל זה מה שיש לי לבנתיים) עזרה בבקשה :s05: תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם, גלשתי להנאתי בVGAMES, שפתאום ראיתי את המשחק הזה. לפי הסירטון ידעתי שזה הולך להיות אדיר. אז ניסיתי לחפש פרטים בGAMESPOT, אבל אין! אז חשבתי שאולי תוכלו לתת לי קצת פרטים על המשחק, כי אני לא הצלחתי לברר אפילו מתי הוא יוצא. קישור לדך בVGAMES( אני מקווה שזה לא עובד על החוקים):http://www.vgames.co.il/soons_article.aspx?PreviewID=1008 תודה לעוזרים! אלון

21. Started by MarioPolo,

שלום, יש לי רשת ביתית, ובשני המחשבים המחוברים לרשת, התקנתי את המשחק NFS: Most Wanted (שימו לב ששני העותקים מקוריים). והבעיה היא שאני מנסה ליצור משחק דרך הLAN , אני לא מצליח. תודה רבה לכל מי שיעזור. 2 המחשבים הם מלפני חודש, כך שאין בעיית חומרה. וחיבור האינטרנט הוא במהירות של 2.5M באמצעות ראוטר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. Started by mj23,

היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים ולאיזי בוי תגידי לי אתה בסדר? אני מסביר לך …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RETMIX,

הוכרז תאריך יציאה רשמי להרחבה stand-alone של Crysis . תאריך יציאה : 12 לספטמבר באירופה , 16 לספטמבר בארה"ב . המשחק יימכר במחיר מוזל יחסית של 30$ בארה"ב . למעוניינים דרך Ea Store יש הזמנה מוקדמת של המשחק במחיר של 24.95$ . http://n4g.com/pc/News-183457.aspx דרישות מערכת למשחק פורסמו בנוסף : CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista),Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ forVista) or better RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better VRAM: 256MB of Graphics Memory Storage: 15GB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP with Servi…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. יוצא לפיסי, XBOX360 ו-PS3 Just days after Game Informer revealed their cover story exclusive for Eidos' Batman: Arkham Asylum, here we have our first screens, and the words "totally badass" come to mind. The images confirm the game's "dark" and "gritty" feel, with an angry looking and ripped Batman pounding filthy thugs' faces in with his dirty bat-gloves. The game is said to feature a number of Batman's most notorious villains, and we can see at least two of them in these screens -- The Joker and an interesting choice, the less-popular -- but completely terrifying -- Killer Croc. The dude was born with a rare condition that made him look like a crocodile for Pete's sak…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by EAD,

היי לא יודע למה אבל המשחק זז מעולה, נראה טוב וכו' וברגע שאני עובר את ההתחלה (אחרי INTRO ומלחמה מול הבחור השני), אני מגיע לקטע סרטון שרואים את המפלצת הקטנה הורגת איזה מישהו ברחוב (בדיוק שהם יוצאים מהקתדרלה) והמשחק נתקע. אם אני קופץ על הסרט הזה, אני רואה פשוט מסך שחור! מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? זה ממש מייאש ומעצבן (לגבי כרטיסי מסך שיש לי וכו', תסתכלו במפרט)

• 2 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים