משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מבין הרוסים פה התחיל לשחק או מישהו מצא תיקון לאנגלית ומשחק גם? מישהו הגיע לחלק שצריך למצוא את KLIK (ברוסית) או FANG (באנגלית)? ואז שהוא מגיע לבונקר קטן כזה ולוקחים את כל הנשק? מה עושים מפה? איפה אפשר למצוא את הכל? חחח עד שהשגתי מלא נשק וכולו משובצר נשארתי רק עם אקדח ..
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש E8400 עם כרטיס מסך 9800GT. הייתי מעוניין לבדוק את הביצועים שלו. אשמח לקבל המלצות למשחקים כבדים ושואבי גרפיקה לבדיקתו (מרוץ, פעולה וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש פה חברה שמשחקים בבטא של BF:H? עריכה: אם אפשר להעביר את זה לפורום משחקים (לא שמתי לב שאני בOT)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן לכולם. הגיע לידי סכום כסף נכבד מאוד (בסך של 216 ש"ח) ואני מעוניין לקנות משחק חדש. אני מאוד אוהב אסטרטגיה אבל גם לחימה ופעולה. הנה רשימת המשחקים שברשותי: BLACK&WHITE 2 מקסים. מאוד אהבתי והייתי משחק אותו שעות. גם אחד היה יפה (אולי אפילו יותר). CRYSIS כל מילה מיותרת. יפה , רק אי אפשר לשחק בדרגת קושי רגילה כי זה קל מדיי. HEROES V Tribes of The East עד עכשיו לא הצלחתי לעבור שלב ראשון כי אני לא ממש הבנתי איך לשחק בו אז... הוא על המדף. MEDAL of HONOR - AIRBORNE חמוד לאללה אבל קל מדיי. Supreme Commander - ForgedAlliance כיף, למרות שהוא נגמר מהר ודיי ממצה את עצמו אחרי שלב 2. C&C 3 Tiberium Wars - Kane Edition כל מילה מיותרת. COD4 - Modern Warfar…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי הירוס 3 (heroes 3) וכל פעם שאני מריץ את המשחק אני מקבל תדו"ח שגיאות הזה ומיד אחריו הודעת שגיאה הזאת: כבר ניסיתי להוריד ממקורות אחרים ובכל פעם הייתה אותה בעיה... איך אני פותר את זה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יודע על דרך להריץ את המשחק הזה על 1680x1050 ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תאריך יציאה 18 לנובמבר 2008 טריילר: נו האם המשחק יחזיר את הכיף שהיה ב-Underground או שזה הולך להיות כישלון נוסף כמו האחרונים?? מה אתם אומרים? אהבתי שהיו משחקים כמו GTA2- בהם סתם ליסוע ברחבי העיר (במשחק) היה נחמד ולא היה משעמם. למה הם לא מצליחים לעשות דברים כאלו? http://ps3.ign.com/articles/882/882666p1.html
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://ep1.half-life2.com/ The Story Continues In Half-Life, the G-Man made you. In Half-Life 2, he used you to defeat Dr. Breen and start the Resistance. In Episode One, he's lost control. למישהו יש רשמים ראשוניים?!
-
- 209 תגובות
- 28.8k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות שם ספינות ועוד כל מיני מסוקים, מישהו יודע? :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום במשחק סולדט (למי שמכיר) יש לי בעיה שלמרות שמסומן מסך מלא ושיחקתי עם הרזולוציה זה לא מראה מסך מלא אלא ריבוע קטן יותר במרכז המסך... יכול שזה בגלל שיש ללי מסך רחב ואין למשחק הזה אפשרות למסך רחב? תודה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
השנה שני ה mmorpg המובילים ילכו ראש בראש, Warhammer בתור משחק חדש ו WoW עם ההרחבה השניה WOTLK. השבוע Blizzard ו Mythic שיחררו את סרטון הפתיחה של כל אחד מהמשחקים. לדעתי הסרטון של Warhammer מנצח בגדול. Warhammer Online http://download.goa.com/war/video/en/WAR_Cinematic2_1280x720_EN.zip 187 מגה World of Warcraft - WOTLK http://www.bigdownload.com/games/world-of-warcraft-wrath-of-the-lich-king/pc/wrath-of-the-lich-king-cinematic-trailer/ 98.8 מגה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש משחקי מחשב שדורשים לא מעט דברים ע"מ להפעיל או לשחק ברשת.. רציתי לדעת את כל המשחקים שדורשים תשלום חודשי באנטרנט (WoW,Conan,GoW ליינאג' ועוד..) גיליתי לא מזמן שKane & Lynch דורש תשלום חודשי וכמעט עשיתי טעות כשקניתי אותו.. חוץ מזה ,יש גם משחקים שדורשים "activation online" כמו ביושוק..יש עוד משחקים כאלה? ועוד דבר, אם ידוע לכם על משחקים טובים כמו Unreal וQuake 2 שלא דורשים CD-Key בכלל,אשמח לשמוע בקשר לCS, אני לא יודע מה עדיף לקנות- CS Source או CS 1.6 Anthologyמה עדיף? תודה ויום טוב
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם . אני חייב עזרה .. אני נכנס למשחק סאן אנדרס והוא עושה לי את ההודעה הבאה : http://img83.imageshack.us/my.php?image=43354941og8.jpg אשמח אם משהוא יגיד לי איך לסדר את זה .. תודה ולילה טוב .
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של רדאון. כאשר אני מריץ את המשחק הספציפי הזה בהגדרות הכי גבוהות הכל בסדר אבל כאשר אני מעלה את הרזולוציה של המשחק ל1280X768 שזוהי לא הרזולוציה הכי גבוהה של המסך (1368X768) בהגדרות הכי גבוהות המסך מרצד לי וזז כזה וזה מעצבן לשחק ככה.אבל ברגע שאני מוריד את הרזולוציה ל 1024X768 בהגדרות הכי גבוהות המשחק זז בסדר...ואני רוצה לשחק ברזולוציה המקסימלית של המסך וזה לא מצליח לי יש לציין שיש לי מחשב חדש עם 4 גי'יגה זכרון,מעבד E8400 וכו' כלומר מחשב מעולה. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים....עשיתי גם reinstall למשחק ועדיין אותה בעייה...הכרטיס מסך שלי אמור לסחוב את המשחק בהגדרות הכי גבוהות לא? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
שלום. קניתי את המשחק -homeworld 2 ,יש לי מסך רחב ולא משנה באיזו רזולוציה אני מנסה לשחק-תמיד חסר לי החלק התחתון של המסך,מצאתי כמה פורומים שבהם ממליצים לנסות להגדיר ידנית את הרזולוציה-אבל המשחק מסרב לקבל כל רזולוציה רלוונטית,יש למישהו פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם לדעתכם זה אפשרי?. footman battalion - 20 troops [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיון שדולר נמוך ומחיר של המשחק הוא 30$ חשבתי שזה עסקה טובה לקנות אותו באחד משירותים של הורדת משחקים חוקים כגון סטיים או של GAMESPY אבל אצל GAMESPY הקנייה מגובלת רק לארצות הברית וקנדה וכך גם באתר של EA במה שאני חושב הוא שירות הורדת שלהם מישהו מכיר שירות אחר שאפשר לקנות את המשחק כקובץ וכך לחסוך עלוית משלוח ? מה גם שלפי מה שראיתי בפריק לפחות מכורים את במחיר של משחק מלא של 219 ש"ח זה כפול בערך ממחיר ברשת בהתחשב בשער הדולר תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי אנשים. אני מחפש את המשחק הזה בשביל אחייני. אם הוא חינמי ,אודה על קישור להורדה. אם לא,איפה וכיצד אפשר לקנות אותו? תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איזה משחקים מתאימים לשלט ? איזה משחקים מאפשרים לשחק 2 על המחשב - יש לי 2 שלטים אלחוטיים ומתאם למחשב... תודה...
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.9lives.be/index.php/games/tomb-raider-underworld/nieuws/allereerste-gameplaybeelden-tomb-raider-underworld
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6196489.html?tag=latestheadlines;title;4 שחקתי אותו בזמנו על הPS2 משחק נחמד שכדי לכם לנסות למי שלא יודע זה מהיוצרים של GTA -רוקסטר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי בזמנו לא שיחק במשחק האגדי הזה? מי לא היה נוב ובחר תמיד את יוקוזונה רק בשביל למחוץ את היריבים שלו? ובכן, מכיוון שרובכם מכירים ואני מקווה שאהבתם את זה, בחרתי לעשות TRIBUTE למשחק, העלתי כמה סרטונים לYOUTUBE שאני משחק במשחק מתוך המשחק, ואם יש מישהו שרוצה אחד על אחד בזכות האימולטור MAME רק שיגיד לי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
valve נתנו סוף שבוע חינם למשחק לכל מי שרוצה. מה צריכים לעשות? להוריד סטים (אם אין לכם..) ולהכניס לשורת הכתובת בדפדפן את הכתובת הזאת - steam://preload/440 אחרי זה תאשרו את המשחק בסטים, וההורדה תתחיל. *לכל מי שיש כבר את המשחק, אם אתם יכולים לשתף ip של סרברים טובים זה יהיה מעולה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-